×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 977
97-02-22

اخذ اقامت اتریش

نوشته شده توسط
اخذ اقامت اتریش
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

ساده ترین روش های اخذ اقامت اتریش

کشور اتریش مانند سایر کشور های اروپایی، راه هایی را جهت اخذ اقامت و سفر به اتریش پیش روی شما قرار میدهد.از  راه های اخذ اقامت کشور اتریش میتوان ثبت شرکت در این کشور، تحصیل رایگان یا غیر رایگان در اتریش و یا اخذ ویزای کار اتریش را یاد کرد. اگر شرایط خاص هر ویزا را داشته باشید با نشان دادن فراهم بودن مدارک تحصیلی، یا مدارک کاری و یا سرمایه گذاری، می توانید در این کشور اقامت دریافت کنید.

اخذ اقامت اتریش از طریق تحصیل

اگر شما حداقل مدرک کارشناسی یا مدرک لیسانس دارید، می توانید با درخواست تحصیل در بهترین دانشگاه های اتریش نظیر دانشگاه وین با رنکینگ جهانی زیر 100، تحت نظر اساتید برتر اروپا، علاووه بر اخذ مدرک تحصیلی در اتریش، نسبت به اخذ اقامت اتریش موفق شوید. برای هر فارغ التحصیل در اتریش کارتی به نام قرمز سفید قرمز صادر می شود که به موجب کارت قرمز سفید قرمز، متقاضی میتواند به ویزای کار دست یابد. برای تحصیل در اتریش، شما نیازی به ارائه مدرک زبان ندارید و البته میتواند تحصیل رایگان باشد.

 اخذ اقامت اتریش از طریق سرمایه گزاری

اگر علاقه ای به دریافت اقامت اتریش از طریق تحصیل ندارید و به دنبال راه های دیگر اخذ اقامت اتریش هستید، می توانید با ثبت یک شرکت در کشور اتریش و پرداخت مالیات سالیانه ، به اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت دست یابید. شما میتوانید با اخذ اقامت اتریش از طریق ثبت شرکت، برای تمام اعضای خانواده تان اقامت قانونی اتریش را دریافت کنید. برای ثبت شرکت در اتریش، باید به مسئله مهم فراهم نمودن یک طرح توجیه اقتصادی برای کشور اتریش توجه کنید. البته صولا اگر متقاضی نیاز داشته باشد میتواند جهت آن از وکلا و مشاورین آلمانی کمک بگیرد. ثبت شرکت در اتریش به دلیل هزینه های معقول اداری ثبت شرکت در اتریش و هزینه های پایین وکالت، میتواند یکی از بهترین مسیر های ورود به اتریش و البته حوزه اتحادیه شنگن باشد.

 اخذ ویزای کار اتریش

غیر از اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت و اخذ اقامت از طریق تحصیل در اتریش، شما می توانید برای اخذ اقامت از طریق اخذ ویزای کار در اتریش نیز اقدام کنید. این موضوع جهت متخصصین، مهندسین و افراد کارشناس که تمایل به کار در اروپا یا اتریش را دارند بسیار مناسب است. با فرض اینکه شما تمایل به سرمایه گذاری در اتریش ندارید و البته حداقل مدرک کارشناسی یا لیسانس داریدد و دارای سابقه ی کار مرتبط می باشید، با اخذ امتیاز لازم که از سابقه ی کار، نمره ی زبان و سطح درآمدتان کسب می کنید شانس اخذ ویزای کار اتریش را خواهید داشت. شما میتوانید ویزای کار اخذ نمایید، و پس از ورود به اتریش جهت پیدا کردن کار مناسبتان در اتریش از کارشناسان موسسه ی حامی مهاجر کمک بگیرید..

 اخذ اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی

اشخاصی در ایران که از توانایی مالی خوبی برخوردار هستند، در صورت اثبات تمکن مالی شان می‌توانند نسبت به اخذ اقامت اتریش از طریق اثبات تمکن مالی اقدام نمایند.

خواندن 3235 دفعه آخرین ویرایش در 97-03-12

مهاجرت و اقامت