97-02-30

تحصیل در آمریکا

نوشته شده توسط
تحصیل در آمریکا
این مورد را ارزیابی کنید
(5 رای‌ها)

کشور آمریکا یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا را داراست. ایالات متحده آمریکا دارای بهترین کالج ها و دانشگاه ها با بهترین رتبه هاست و مدارک تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد، دکتری که از دانشگاه های کشور آمریکا صادر می شوند در کل دنیا مورد تایید و شناخته شده هستند..

مزایای تحصیل درآمریکا

  • امکان یادگیری زبان
  • موقعیت های تحقیقاتی
  • پیشرفت علمی دانشجو
  • تجربه بین المللی
  • امکان اخذ اقامت

نکات مهم در ارتباط با آمریکا

  • اولین مقصد دانشجویان بین المللی جهان با بیش از ۸۰۰.۰۰۰ دانشجوی خارجی
  • سومین کشور دنیا از نظر وسعت و جمعیت
  • بزرگترین اقتصاد جهان با پیشرفته ترین تکنولوژی
  • دارای برخی از با کیفیت ترین موسسات آموزشی
  • دارای وسیع ترین گزینه های تحصیلی شامل گزینه های عمومی، کاری و...
  •  امکان کار پس از فارغ التحصیلی در بهترین شرایط

 

کشور آمریکا یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا را داراست. ایالات متحده آمریکا دارای بهترین کالج ها و دانشگاه ها با بهترین رتبه هاست و مدارک تحصیلی کارشناسی،کارشناسی ارشد، دکتری که از دانشگاه های کشور آمریکا صادر می شوند در کل دنیا مورد تایید و شناخته شده هستند.

 

از سپتامبر 2011، ایالات متحده امنیت مرزهای خود و همینطور سختگیری برای صدور انواع ویزا را، بیشتر کرده و قبل از ورود هر خارجی به کشور، ابتدا از تمکن مالی کافی او برای پوشش دهی هزینه تحصیل و سپس از وجود شواهد کافی دال بر برگشت او به وطنش، اطمینان حاصل میکند..

 

در ایالات متحده، ویزا توسط وزارت امور خارجه و سفارت ها و کنسولگری های آن صادر میشود.. (DHS)یا وزارت امنیت کشور بر آژانس های مهاجرتی و سازمان حفاظت از مرزها نظارت میکند. و سازمان مهاجرت (ICE) مسئول نظارت بر هر فردیست که از مرزهای آمریکا وارد خاک آن میشود..

انواع ویزای دانشجویی در آمریکا

معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور آمریکا ویزای F1 است. دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های آمریکا باید برای دریافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی می توانند برای همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود نیز درخواست ویزای (F2) دهند. این نوع ویزا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ ماه است. دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی شامل ویزای B1 می شوند. متقاضیان برای دریافت این ویزا میبایست پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند.

 

در این صورت، سازمان مسئول، یک پروفایل Student and Exchange Visitor Information System I-20 صادر میکند که برای اخذ ویزای F-1 ضروری است. با ویزای F-1 دانشجو می تواند 20 ساعت در هفته در سال اول تحصیل خود کار نیمه وقت در محدوده دانشگاه انجام دهد. بعد از سال اول، در صورتی که اجازه از طرف دانشگاه صادر شود، کار خارج از دانشگاه امکان پذیر خواهد شد. البته این کار اغلب برای افرادی است که نیاز به دوره کارآموزی یا اینترنتی دارند. دانشجویان دارای ویزای F-1 آمریکا همچنین امکان بهره مندی از 12 ماه آموزش عملی اختیاری را دارند(OPT). دانشجویان رشته های علوم پایه، فناوری، مهندسی و ریاضی یا سایر رشته ها ممکن است تا 29 ماه امکان آموزش عملی اختیاری را داشته باشند.

ویزای M1

شرایط کلی ویزای M1 مانند ویزای F1 است؛ اما تنها تفاوتی که با ویزای M1 دارد این است که فقط برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای را شامل می شود. دانشجویان متقاضی این ویزا نیز می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود رابا تقاضای ویزای M2 به همراه خود به کشور آمریکا بیاورند. برای این نوع ویزا نیز باید فرم DS-160 تکمیل شود.

 

ویزای J1

این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، مخصوص متقاضیانی می باشد که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها وارد آمریکا می شوند. مدت اعتبار این ویزا براساس طول مدت دوره در آمریکا متغیر است اما طبق قانون آمریکا فرد متقاضی باید پس از دو سال خاک آمریکا را ترک کند و دوباره برای ورود به کشور آمریکا مجددا اقدام کند. فرد متقاضی می تواند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را با درخواست ویزای J2 وارد کشور آمریکا کند. برای این نوع ویزا نیز همانند تمامی ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا، میباید فرم DS-160 پر شود. در تمامی این ویزا ها فرد باید تمکن مالی خود را نشان دهد و ثابت کند که قصد بازگشت به کشور خود را پس از دوره تحصیلی دارد. در حالی که آمریکا به متقاضیانی که مدرک زبان انگلیسی ندارند پذیرش مخصوص به دوره زبان انگلیسی را ارائه می دهد؛ اما سفارت آمریکا سخت گیری بیشتری درخصوص دادن ویزا به متقاضیانی که مدرک انگلیسی ندارند دارد.

دوره های آموزشی در آمریکا

ساختار

سیستم اجرایی آموزشی آمریکا در سه سطح عمل میکند: دبستان (از سن 5 تا 11 یا 5 تا 12)، متوسطه (معمولا 12 تا 18) و بعد از متوسطه یا دوره سوم (بالای 18 سال). دانش آموزان باید تا سن 16 سالگی در مدرسه تحصیل اجباری کنند. 99% جمعیت آمریکا تحصیل کرده است. 85% آنها مدرک دیپلم متوسط و 27% آنها تحصیلات دانشگاهی دارند. در سال 2009، جمعیتی بالغ بر 77 میلیون دانش آموز و دانشجو در مقاطع مختلف ثبت نام کرده اند.

مدارس ابتدایی

مدرسه ابتدایی در مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل پنج سال آموزشی از سال اول تا پنجم است که در کل هر دانش آموز آمریکایی ۶ سال ابتدایی می گذراند که یک سال مهد کودک را نیز شامل همین دوره می شود.

مدارس متوسطه

دانش آموزان در کشور آمریکا بعد از کلاس پنجم وارد دوره متوسطه می شوند که شامل هفت سال کامل است که پس از گذراندن آن به دانش آموزان دیپلم دبیرستان اعطا می شود.

محصلین دبیرستانی سال های سوم و چهارم و کسانی که معدل دیپلم آنها پایین از حد نصاب اخذ پذیرش لیسانس از آمریکا می باشند، می توانند ابتدا دیپلم دبیرستان خود را از یک دبیرستان آمریکایی دریافت نمایند و سپس برای دانشگاه اقدام کنند. مدت تحصیل در دبیرستان بستگی به سابقه تحصیل متقاضی و نمرات قبلی آنها دارد و معمولا بین 1 تا 2 سال طول می کشد.

کارشناسی

برای پذیرش در مقطع لیسانس از دانشگاههای آمریکا، باید دیپلم 12 ساله و یا فوق دیپلم فنی (برای کسانی که دیپلم 11 ساله دارند) داشته باشید.

دانشجویان خارجی که مایل به ورود به دانشگاه های آمریکایی و مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند باید مدرک معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کرده باشند. دانش آموزان می توانند یک دوره دو ساله برای فوق دیپلم و یا دوره ۴ ساله برای لیسانس را انتخاب کنند که دانشجویان می بایستی تا سال دوم کالج یک رشته را انتخاب نمایند.

متقاضیان تحصیل در مقطع لیسانس بایستی دارای معدل بالا و مدرک IELTS با نمره ۶ باشند. پذیرش مقطع لیسانی بستگی به سابقه تحصیلی و معدل متقاضی دارد و در تمامی رشته ها و دانشگاه های آمریکا انجام می گیرد. درصورتی که متقاضی دارای نمره زبان کافی برای دانشگاه مورد نظر نباشد، بایستی ابتدا در دوره زبان دانشگاه شرکت نماید..

خواندن 3098 دفعه آخرین ویرایش در 97-03-28

مهاجرت و اقامت

مطالب مرتبط