دوشنبه, 24 ارديبهشت 1397 ساعت 20:25

ویزای-شینگن

نوشته شده توسط
ویزای-شینگن
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

شینگن چیست ؟

اعضای معاهده شینگن :

جمهوری چک، فرانسه، هلند، ایسلند، ایتالیا، اسلواکی، لوکزامبورگ، ، بلژیک، لهستان، استونی، آلمان، مجارستان، لاتویا، لیختن اشتاین، لیتوانی، مالتا، نروژ، پرتقال، دانمارک، فنلاند، اسلوونی، اسپانیا، یونان، سوئد، سوییس، اتریش

کشورهای عضو اتحادیه اروپا (27 کشور) را نمی‌بایست با کشورهای محدوده شینگن (26 کشور) اشتباه گرفت! کشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور یعنی 24 کشور از محدوده شینگن (بجز نروژ و ایسلند) بعلاوه سه کشور رومانی، انگلیس و ایرلند می‌باشند، به همین سبب روادید ساکنین و اتباع این سه کشور برای ورود به منطقه شینگن اعتباری نداشته و این اشخاص می‌بایست در زمان ورود و خروج از کشورهای محدوده شینگن مورد کنترل مرزی واقع شوند.

کشورهای مانند اوکراین، مولداوی، کرواسی، مقدونیه، آندورا و صربستان نه عضو اتحادیه اروپا و نه عضو محدوده شینگن می‌باشند. بنابراین جهت وارد شدن به این کشورها نیاز به اخذ روادید جداگانه داشته و ساکنین و در پی آن اتباع این کشورها هم جهت وارد شدن به سایر کشورهای اروپایی نیاز به اخذ روادید شینگن دارند.

تکمیلی شینگن

اتحادیه اروپا یک اتحادیه اقتصادی-سیاسی است و در حال حاضر ۲۸ عضو دارد. تمام کشورهای اتحادیه اروپا بجز بریتانیا و ایرلند وارد این توافق‌نامه شده‌اند.

مردم بریتانیا در همه پرسی ۲۲ ژوئن ۲۰۱۶ که دیوید کامرون نخست‌وزیر وقت بریتانیا برگزار کرد رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا دادند، خروج بریتانیا از اتحادیه مستلزم تایید پارلمان این کشور و ارائه رسمی آن به شورای اتحادیه می‌باشد. گرجستان نیز عضو ناظر اتحادیه‌ی اروپا می‌باشد و به زودی عضو دایم آن خواهد شد لازم است ذکر شود کهگرجستان در سال ۲۰۱۵ به پیمان شینگن اروپا پیوست.

ویزای طولانی مدت شینگن یا مولتیپل

مدارک موردنیاز جهت اخذ روادید شینگن :

  1. گواهی توانایی مالی
  2. بیمه مسافرتی شینگن حداقل سه ماهه
  3. مدارک مربوط به شغل فرد
  4. ترجمه رسمی و انگلیسی سند ملکی به اسم شخص
  5. مدارک و سوابق مالی و بانکی فرد
  6. گذرنامه پیشین – جهت بررسی و بازبینی موردنیاز است
  7. سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و مشخص‌ بودن هفتاد درصد از چهره شخص و با ابعاد 5/3×5/4
  8. گذرنامه با کمترین اعتبار درخواست روادید
  9. ترجمه رسمی و انگلیسی شناسنامه
  10. ترجمه رسمی و انگلیسی کارت ملی

توضیحات مورد نیاز :

مفهوم مدارک شغلی برای دانش‌آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل

مفهوم مدارک شغلی برای دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل

مفهوم مدارک شغلی برای بازنشستگان : آخرین فیش حقوقی به همراه حکم بازنشستگی

مفهوم مدارک شغلی برای افراد عادی عبارت است از : جواز کار - مدارک شرکت - روزنامه رسمی شرکت - کارت بازرگانی-پروانه مطب - پروانه کسب - پروانه وکالت - کارت نظام مهندسی

مفهوم گواهی توانایی مالی :

  1. پرینت سه ماهه حساب بانکی به زبان انگلیسی
  2. گواهی حساب بانکی صادر شده بوسیله بانک با حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان به ازای هر نفر

نکات موردنیاز :

تائیدیه روادید دو روز پس از کامل کردن و تحویل مدارک به مسافر اطلاع‌رسانی می‌شود.

جهت روادیدهای شینگن طولانی مدت در صورت رؤیت مدارک کافی، چک ضمانتی برای اطمینان از رجوع فرد مورد احتیاج نیست.

در صورت سفر كودك تأییدیه از دفترخانه معتبر که توسط سرپرست او تهیه شده است، گرفته می‌شود.

در صورت سفر خانم خانه‌دار مدارک فوق به همراه قباله ازدواج از همسر وی کسب می‌شود.

چهار سفر خارجی روادید دار مورد نیاز است.

همه مدارک فوق باید ترجمه رسمی شده و به تایید وزارت دادگستری و امور خارجه رسیده باشند.

جهت گرفتن روادید طولانی مدت مولتیپل باید حداقل یک روادید شینگن در گذرنامه دارای اعتبار یا بیش از

فرآیند گرفتن روادید شینگن بیست روز کاری است.

فرآیند پیشرفت کار :

ترجمه رسمی مدارک بوسیله شخص

استعلام واجد شرایط بودن شخص بوسیله مجری

عقد قرارداد رسمی شخص با مجری

پرداخت پنجاه درصد از حق‌الزحمه مجری تحت عنوان پیش پرداخت قرارداد و تحویل رسید

تعیین وقت سفارت برای انگشت نگاری

حضور شخص در سفارت و اخذ رسید انگشت نگاری و تحویل مدارک آن به مجری

اخذ روادید و تسویه حساب با مجری

خواندن 618 دفعه آخرین ویرایش در سه شنبه, 25 ارديبهشت 1397 ساعت 12:39

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا