چهارشنبه, 30 خرداد 1397 ساعت 17:20

اخذ ویزای کار آلمان Blue Card

نوشته شده توسط
اخذ ویزای کار آلمان Blue Card
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

ویزای کار آلمان دو نوع می باشد

  • ویزای نیروی کار (Skilled worker) متقاضی اجازه دارد با این ویزا مدت محدودی بین سه تا شش ماه در آلمان به دنبال کار بگردد .
  • پس از آن به کشورش باز می گردد و در صورت پیدا کردن کار ویزای سه ماهه دریافت می کند که حکم ورود شما به آلمان برای کار است.
  • پس از ورود به آلمان تقاضای کارت آبی میدهد که پس از گذشت یک ماه صادر می شود.
  • بعد از آنکه مشغول بکار شد با پرداخت مالیات موفق به دریافت مجوز اقامت دائم می شود.
  • برای دریافت پیشنهاد کاری (Job offer) در ابتدا باید کار مورد نظر خود را به مدت سه ماه درآلمان و سه ماه در سایت کاریابی اتحادیه اروپا (جمعأ شش ماه یا کمتر) آگهی کنید.
  • سپس تعداد اشخاصی که اعلام آمادگی کرده اند ذکر می شود و به همراه درخواست کارفرما و کارگر نحویل سفارت و پس از آن در آژانس اشتغال فدرال آلمان بررسی می شود.

نکته

اولویت شغل در ابتدا برای اتباع آلمانی داخل و خارج کشور آلمان می باشد و اولویت بعدی اتباع اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا و اتباع سویس در اکثر موارد اتباع ممتاز شامل استرالیا، ژاپن، کانادا، کره جنوبی، نیوزلند، اسراییل و شهروندان آمریکا(بدون ویزا) و در آخر اتباع کشورهای دیگر .

شرایط اخذ ویزا موقت جستجو کار (Arbaeit suche) نیروهای متخصص و حرفه ای

  • هدف از سفر به آلمان باید قابل قبول و قابل درک باشد.
  • طبق قانون ۶۶ و ۶۸ اقامت آلمان متقاضی باید در موقعیت تامین هزینه های خود از بودجه خودش در دوره ی جستو جوی کار باشد.
  • دارنده ویزا باید آمادگی ترک منطقه شینگن را قبل از ابطال ویزا داشته باشد.
  • شواهد مستند مبنی بر بیمه درمانی سفر با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰€ برای کل منطقه شینگن.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کار کشور آلمان

  • کامل کردن فرم تقاضا
  • دو قطعه عکس 4*6
  • کپی صفحات ۲ و۳ پاسپورت متقاضی
  • شناسنامه متقاضی همراه با کپی
  • بیمه نامه
  • ترجمه مدارک به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • مدارک تحصیلی و ترجمه انگلیسی یا آلمانی آنها
  • سوابق کار در صورت وجود، عدم نیاز به سابقه کار بلند مدت
  • رزومه کامل شخص متقاضی
  • پرینت موجودی حساب شخص متقاضی

کارت آبی آلمان چیست ؟ (EU Blue Card)

کارت آبی (EU Blue card)عملا یک اجازه کار مورد تایید در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپا می باشد که از یک اوت ۲۰۱۲ در قانون آلمان اجرا شده . و به افراد متخصص این امکان را می دهد که به راحتی در این اتحادیه کار و زندگی کنند به جز انگلیس، ایرلند، و دانمارک کارت آبی برای اعضای کشورهای خارج از جامعه اقتصادی اروپاست، برای اعضا اتحادیه حرکت آزاد با توجه به اقامت اعمال می شود (بجز اتباع کرواسی،که حتما باید ویزا بگیرند). ایده کارت آبی به نوعی از کارت سبز آمریکا گرفته شد با این تفاوت که گرین کارت اجازه اقامت دائم است، اما کارت آبی به منظور جذب راحت نیروی کار متخصص در اتحادیه اروپا است. داشتن مدرک دانشگاهی که اعتبار آن توسط سازمان ارزشیابی مدارک تحصیلی در آلمان مورد تایید است و ارائه یک قرارداد کاری بادرآمد سالانه حداقل ۴۹,۶۰۰€ مهمترین شرایط اصلی احراز کارت آبی است. البته متخصصان و نیروهای کاری که در فهرست مشاغل خاص یا موردنیاز شدید آلمان هستند می توانند با داشتن قرارداد کاری با درآمد سالانه حداقل ۳۸,۶۸۸€ هم روی پذیرش خود حساب کنند. این مشاغل خاص شامل تمامی مهندسان در رشته هتی مختلف، پزشکان، دانش آموختگان رشته های علوم طبیعی، ریاضی و کارشناسان علوم رایانه و انفورماتیک اند. متقاضی متخصص و دانش آموخته ای که مدرک تحصیلی شان در آلمان به رسمیت شناخته شود در صورت پیدا کردن کار با درآمد ذکر شده می توانند با دریافت کارت آبی آلمان نسبت به اخذ ویزای کاری براساس مدت زمان قرارداد کار مشخص شده اقدام نمایند. حداکثر مدت اقامت کار بر اساس کارت آبی آلمان ، ۳۳ماه تعیین شده است که بعد از آن در صورت شاغل بودن امکان تبدیل آن به اقامت دائمی(PR) آلمان وجود دارد. اگر شخص در ابتدا یا در طول مدت اقامت خود در آلمان، مدرک زبان آلمانی B1 ارایه کند. مدت زمان ۳۳ماهه به ۲۱ماه کاهش یابد. (ماده ۱۹بند ۶ قانون اقامت).

نکته

دقت فرمایید که کارت آبی آلمان، ویزا یا مجوز اقامتی نیست که بدون ارائه پیشنهاد کاری قابل دستیابی باشد.

مدت اعتبار کارت آبی آلمان

اگر قرارداد کاری شما بیش از چهار سال یا نا محدود باشد این کارت حداکثر به مدت چهار سال صادر می شود. در غیر این صورت به اندازه مدت زمان قراردادکاری به اضافه سه ماه، بعداز این مدت امکان تمدید کارت ساده خواهد بود.

نکته

اگر به هر دلیلی کارفرما را عوض کردید مثلا شرکت جدیدی را برای کار کردن پیدا کردید باید درخواست کارت آبی جدید بدهید.

شرایط اخذ کارت آبی آلمان

  • مدرک دانشگاهی معتبر و مورد تایید آلمان.
  • قرارداد کاری با یک شرکت یا موسسه آلمانی یا پیش نویس قرارداد.
  • حقوق دریافتی تصویب آژانس اشتغال فدرال ۲۰۱۶در قرارداد به مبلغ ۴۹,۶۰۰€ (۴,۱۳۴€در هر ماه).
  • پرستار ماهر مراقبت و نگهداری از سالمندان. 
  • حداقل حقوق دریافتی در قرارداد به مبلغ ۳۸,۶۸۸€ در سال (۳,۲۲۴€ در ماه) به شرط اینکه رشته شما شامل موارد موردنیاز از جمله علوم پایه ، ریاضیات، متخصصین IT، مهندسین ، پزشکان بجز دندانپزشکان.

زمان اخذ اقامت کاری آلمان

بعد از پنج سال حضور در کشور آلمان اقامت دائم صادر می شود و بعد از سه سال از اقامت دائم تابعیت میگیرند اگر در کلاس آشنایی با تاریخ و جغرافیای آلمان و گذراندن امتحان نهایی Deutsch Test Für Zuwanderer) DTZ) و ارائه مدرک زبان B1 آلمانی

مزایای کارت آبی آلمان

یک ویزای قابل تمدید و قابل تغییر به به اقامت دائم آلمان است، یعنی دارنده آن اجازه اقامت و کار در آلمان را دارد. سهولت در مهاجرت و دریافت اقامت، اجازه کار در کل اتحادیه اروپا و …..، شایان ذکر است که شما می توانید خیلی زودتر از گذشته اقامت دائم آلمان را دریافت کنید یعنی با داشتن مدرک زبان آلمانی B1 بعد از ۲۲ ماه ودر غیر این صورت بعد از ۳۳ ماه واجد شرایط اخذ اقامت دائم آلمان هستید.

خانواده فرد دارنده کارت آبی (همسر، فرزند) اجازه کار و زندگی در آلمان را به مدت اعتبار اجازه اقامت فرد متقاضی دارند.

قانون کارت آبی تسهیلاتی برای کارفرمایان در نظر گرفته به طوریکه اولویت بندی های استخدام شهروندی را حذف کرده و کارفرما بدون هماهنگی با اداره کار آلمان می تواند متخصصان خارجی اتحادیه را اسخدام کند.

ارزشیابی مدرک تحصیلی شما برای اخذ اقامت آلمان

مدرک تحصیلی فرد متقاضی در ابتدا پس از اتمام موفقیت آمیز مصاحبه ها در مرحله پایانی ارزیابی می شود شما باید قرارداد کاری به همراه سایر مدارک را تحویل سفارت داده و مدت زمان صدور ویزای موقت کاری بین ۶ تا ۸ هفته زمان می برد.در این زمان مدارک شما جهت بررسی به آلمان ارسال می شود.این بررسی شامل مدرک تحصیلی، سابقه مسافرت بین المللی، اعتبار کارفرمایی که از شما دعوت به کار کرده می باشد.پس از موفقیت آمیز بودن نتیجه، سفارت با شما تماس می گیرد و اطلاع می دهد که در روز مشخصی جهت اخذ ویزا به سفارت مراجعه فرمایید. ویزا صادر شده سه ماه اعتبار دارد و حکم ورود شما به آلمان می باشد پس از ورود به آلمان درخواست کارت آبی را به اداره اتباع خارجه Ausländerbehörde شهر محل اقامت خود ارائه کنید .

 

 

خواندن 1538 دفعه آخرین ویرایش در چهارشنبه, 30 خرداد 1397 ساعت 18:25

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا