97-03-31

اخذ ویزای کار انگلستان

نوشته شده توسط
اخذ ویزای کار انگلستان
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

شرایط ویزای کار انگلیس

انگلستان یکی از مهمترین کشورها در زمینه های اقتصاد، سیاست و همچنین در زمینه ی فناوری و خدمات پزشکی از مطرح ترین کشورها در دنیا می باشد.

مهاجرت کاری انگلیس به دو دسته تقسیم می شود

دسته اول : به این شکل است که به متقاضی ویزایی محدود داده می شود که درآن مدت مشخص باید به جستجوی کار در آن کشور پرداخته و موفق به عقد قرارداد کاری با کارفرما شود . در صورتی که موفق نشود کاری پیدا کند باید آن کشور را ترک کند . این نوع ویزا معمولا امتیاز بندی دارد و متقاضی باید امتیاز مورد نیاز را دریافت کرده تا موفق به اخذ ویزا شود .

دسته دوم : ویزای کار از طریق پیشنهاد کاری است (Job Offer) در این ویزا کارفرما یی از کشور مورد نظربرای متقاضی دعوتنامه کاری ارسال می کند . این ویزا شرایط خاص و سختی دارد . کارفرما باید کار مورد نظر را در کشور خود به مدت معینی آگهی کند و سپس در صورت وجود نداشتن هیچ متقاضی با شرایط کارفرما کار را برای فرد مورد نظر خود ارسال کند . این ویزا بهترین ویزای کار می باشد چرا که فرد با قرارداد کاری وارد کشور مورد نظر خود می شود . مهاجرت کاری به انگلستان فقط از روش دوم امکان پذیر می باشد .با توجه به قانون اولویت جذب نیروی کار بومی درانگلیس می توان گفت این ویزا جزو سخترین ویزاهاست . و شخص باید شرایط بسیار ویژه ای داشته باشد .کسی که از انگلستان فارغ التحصیل شده باشد بعد از اتمام درس برای مدت زمان مشخصی اجازه کار در انگلستان را دارد. شانس این اشخاص برای کاریابی بسیار بیشتر از تحصیلکرده های خارج از انگلستان است .

شرایط ویزای کار انگلیس (tire 2 visa)

ویزای کار انگلستان (tire 2) شرایط ویژه ای دارد

داشتن يک پيشنهاد کاري از شرکت و يا مؤسسه معتبر در انگلستان اولین شرط اخذ ویزای کار انگلستان می باشد . داشتن مدرک زبان آيلتس با نمره ی بالای 6 جنرال ، مدرک تحصيلی معتبر وهمچنین داشتن اسپانسری که اقامت انگلستان داشته باشد .مبلغی که شخص متقاضی اخذ کننده ویزا در حساب خود باید نشان دهد برابر80000 پوند برای نفر اصلی و 5300 پوند به ازای هر يک از همراهان اوست.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای انگلیس

  • ارائه ترجمه رسمي و همچنین اصل مدارك ملكي (شامل سند ملكي، اجارهنامه)
  • ارائه ترجمه رسمي و اصل مدارك بانكي متقاضی شامل (پرينت 6 ماهه حساب بانكی ( فقط بانک پاسارگاد یا پارسیان )
  • ارائه ترجمه رسمي و همچنین اصل مدارك شغلي متقاضی شامل ( گواهی اشتغال به كار، فيش حقوقي، جواز كسب، روزنامه رسمی متقاضی است .
  • ارائه دو قطعه عکس جديد با زمينه سفيد در سایز 6*5
  • پرکردن و ارائه فرم اينترنتي درخواست ويزا و برگه يتاييديه و قت سفارت متقاضی
  • ارائه يك نسخه كپي از تمامی مدارك ذکر شده در روز مصاحبه در سفارت
  • هزینه مصاحبه
  • ترجمه شناسنامه متقاضی
  • مدارك مورد نیاز یک اسپانسر در کشور انگلستان
  • دعوتنامه کاری به همراه ارائه كپي پاسپورت شخص دعوت كننده
  • مدارك شغلي اسپانسر
  • گواهي اشتغال به كار و همچنین ارائه مقدار درآمد سالانه
  • ارائه فيش حقوقي به همراه پرينت حساب بانكي اسپانسر
  • اجاره نامه يا ارائه سند مالكيت محل سكونت اسپانسردر کشور انگلستان
  • ارائه آخرين برگ ماليات پرداختي اسپانسر به کشور انگلستان
  • ارائه نمونه چند عدد قبوض پرداختي اسپانسر شامل قبض آب، برق، تلفن و …

نکته

بهترین سن برای دریافت ویزای کاری انگلستان با در نظر گرفتن میزان تخصص شخص بین بیست و پنج تا چهل سال می باشد .کارفرما در انگلستان می تواند معیار اصلی خود را در انتخاب شخص مورد نظر، سن متقاضی یا میزان سابقه کار او را در نظر بگیرد.داشتن مدرک زبان انگلیسی اجباری است .

جهت اخذ ویزای کار انگلستان متقاضی کار یا باید فارغ التحصیل از دانشگاه های انگلستان نیز باشد و در یک سال گذشته در خاک انگلستان اقامت قانونی داشته باشد و یا چنانچه در کشورهای دیگر اقامت دارد و آنجا فارغ التحصیل شده یک دعوت نامه یا پیشنهاد شغلی قانونی و مورد تایید از کارفرمایی در انگلستان داشته باشد. در این مقاله به شرایط اخذ ویزای کار انگلستان پرداختیم و چنانچه ملاحظه فرمودید اخذ ویزای کار انگلستان نیازمند داشتن یک دعوتنامه کاری از انگلستان می باشد. در این مورد باید گفت شانس دانشجویانی که در انگلستان تحصیل کرده اند بیشتر از اشخاصی خارج از خاک انگلستان است .

خواندن 1208 دفعه

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا