چهارشنبه, 13 تیر 1397 ساعت 20:26

مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی استانی

نوشته شده توسط
مهاجرت به کانادا از طریق کار  آفرینی استانی
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

مهاجرت به کانادا از طریق کار  آفرینی استانی  

مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد فرصتی برای متقاضیان مهاجرت به کانادا فراهم می شازد تا از این طریق موفق به اخذ اقامت دائم کانادا شوند.به این شرط که در این جزیره سرمایه گذاری کنند و کسب و کاری را مدیریت نمایند . پس از اخذ پذیرش، متقاضی با مقامات دولت کانادا در پرنس ادوارد قراردادی را امضا می‌نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می‌کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تأسیس یک کسب و کار جدید در جزیره به دست گیرد.

متقاضی باید شرایط قرارداد را برآورده کند تا وثیقه 200.000 دلاری به او بازگردانده شود. متقاضی موظف است شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد را برآورده سازد، شروط حداقل میزان دارایی خالص و میزان سرمایه‌گذاری را داشته باشد و یک وثیقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۲۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی بگذارد. از این مبلغ وثیقه، ۲۵٬۰۰۰ دلار پس از شش ماه اقامت در جزیره پرنس ادوارد مسترد خواهد شد. ۲۵٬۰۰۰ دلار دیگر پس از یک سال اقامت در جزیره و ۱۵۰٬۰۰۰ دلار باقی مانده پس از اینکه متقاضی شرایط قرارداد امانی را برآورده کرد به او بازگردانده خواهد شد.

مزیتهای مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

  • دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  • بازگشت یک چهارم ودیعه قبل از سرمایه گذاری در صورت سکونت در استان
  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  • سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان قبل از پرداخت ودیعه

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

  • داشتن حداقل 600.000 دلار کانادا که از راه قانونی بدست آمده باشد
  • 21 تا 59 سال سن داشته باشد .
  • داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با حداقل نمره 4 و حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • سرمایه گذاری 200.000 دلاری در این استان (قابل برگشت)
  • داشتن حداقل 5 سال سابقه مدیریتی  

 مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی مانیتوبا

استان مانیتوبا یکی از بهترین برنامه های مهاجرتی را ارائه میدهد .متقاضیان مهاجرت به کانادا باید در این استان سرمایه گذاری کرده و کسب و کاری را مدیریت کنند . پس از اخذ پذیرش، متقاضی با مقامات دولت کانادا در مانیتوبا قراردادی را امضا می‌نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می‌کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تأسیس یک کسب و کار جدید در این استان به دست گیرد.

متقاضی باید شرایط قرارداد را برآورده سازد تا وثیقه 100.000دلاری به او بازگردانده شود.

. متقاضی موظف است شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا را برآورده سازد، شروط حداقل میزان دارایی خالص و میزان سرمایه‌گذاری را داشته باشد و یک وثیقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۱۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی بگذارد. در ادامه به شرایط لازم و مزیت های مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا اشاره شده است.

یکی از مهمترین نکات مثبت استان مانیتوبا  زندگی مقرون به صرفه و فعال در این استان است زیرا در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا، قیمت مسکن در شهرهای مانیتوبا بسیار مناسب است. همچنین در مقایسه با سایر استان های کانادا، استان مانیتوبا دارای بهترین سیستم درمان عمومی می باشد. سیستم آموزشی استان مانیتوبا برنامه های با کیفیت بالا که شامل تمام شاخه های علمی، هنری و ورزشی می باشد را عرضه می نماید. بطور کلی، مانیتوبا محل امنی برای زندگی، تحصیل و کسب خانواده ها و به ویژه مهاجران خارجی است.

مزیت های مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

  • دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  • سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان قبل از پرداخت ودیعه

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

  • حداقل دارایی به ارزش 350.000 دلار کانادا
  • توانایی سرمایه گذاری به ارزش 150.000 دلار کانادا برای خرید یا سرمایه گذاری در کسب و کار در مانیتوبا
  • دارا بودن حداقل 3 سال سابقه موفقیت آمیز مالکیت تجاری و مدیریت
  • پرداخت 100.000 دلار کانادا به عنوان ودیعه به دولت مانیتوبا برای تضمین اینکه شما در مانیتوبا زندگی خواهید کرد.
  • انجام یک سفر برای بازدید از مانیتوبا به مدت حداقل 7 روز برای بررسی فرصتهای تجاری و کیفیت زندگی در مانیتوبا

مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

این برنامه مختص کار آفرینانی با سابقه است که آماده سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا هستند و میخواهند فعالانه کسب و کاری را در آنجا مدیریت نمایند.در صورت پذیرفته شدن ویزای اقامت دائم برای شما و افراد خانواده تان صادر خواهد شد که به شما امکان زندگی در کانادا را میدهد.

 

شرایط لازم برای مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

  • تجربه مالکیت کسب و کار یا مدیریت به مدت 3 سال در 5 سال گذشته
  • دارایی منقول و غیر منقول به ارزش حداقل 800.000 دلار کانادا
  • تعهد به سرمایه گذاری حداقل 400.000 دلاری برای ایجاد یا خرید یک کسب و کار در شهر ونکوور
  • کسب و کار پیشنهادی باید قابلیت ایجاد حداقل 3 شغل جدید در شهر ونکوور را داشته باشد.
  • انجام یک سفر برای بازدید از شهر ونکوور به مدت حداقل 7 روز برای بررسی فرصتهای تجاری و کیفیت زندگی در این شهر 
خواندن 298 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, 16 تیر 1397 ساعت 13:30

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا