ثبت نام لاتاری ویزای کار H1B

0

روز

0

ساعت

0

دقیقه

0

ثانیه

97-03-28

اخذ ویزای کار H1-B آمریکا

نوشته شده توسط
اخذ ویزای کار H1-B آمریکا
این مورد را ارزیابی کنید
(5 رای‌ها)

متقاضیان ویزای تجربه کاری H1-B

ویزای H1-B برای افرادی با تخصص کاری صادر میشود. متقاضیان اخذ این ویزا هر شخص با تخصصی میتواند باشد. از آرایشگرها و سرآشپزها تا افراد با تحصیلات عالی و تخصص مانند وکیل و معمار میتواند متقاضی دریافت ویزای کار H1-B باشد. معمولا تحصیلات دانشگاهی یکی از پیش نیاز های درخواست ویزای کار H1-B میباشد. البته در شرایطی که تحصیلات عالیه نداشته باشد میتوانید با اثبات سابقه کار حرفه ای در زمینه شغل مورد نظر از این فیلتر عبور کنید. شرکتی که شمارا مورد حمایت مالی قرار میدهد باید در آمریکا آنقدر پول داشته باشد تا بتواند برای تخصص شما از شما استفاده کند. البته آن شرکت در آمریکا برای درخواست گرین کارت نیز میتواند اسپانسر شما باشد. طول دوره ویزای H1-B سه سال است که باید در خدمت همان کارفرما باشید و البته برای سه سال دوم نیز با کارفرمای دیگر قابل تمدید است. این تمدید فقط یک بار میسر است یعنی ویزای H1-B بیش از شش سال قابل استفاده نخواهد بود.

پیش نیاز های ویزای H1-B

برای اخذ ویزای کار تخصصی H1-B، متقاضی باید حداقل مدرک لیسانس دانشگاهی داشته باشد. البته چهار سال تحصیل دانشگاهی باید احراز شود. درجه یا مدرک دانشگاهی میتواند از دانشگاه های آمریکا یا هر دانشگاه رسمی در هر کشور دیگری دریافت شود.

در صورتی که درجه دانشگاهی کمتر از چهارسال باشد یا اصلا درجه دانشگاهی وجود نداشته باشد نیز شرایطی برای دریافت ویزا هست. قوانین عمومی در این رابطه هست که هر سه سال سابقه فعالیت شغلی را برابر با یک سال تحصیل آکادمیک میداند.

شخص متقاضی متخصص باید کارفرمایی را برای این موضوع داشته باشد که آن کارفرما از اداره کار ایالات متحده آمریکا LCA داشته باشد و بتواند نیروی متخصص کار را اسپانس کند. قبل از فایل کردن درخواست در اداره مهاجره، LCA باید مورد تایید وزارت کار ایالات متحده قرار گرفته باشد. LCA تعیین کننده میزان حداقل حقوق و محل کار و سایر شرایط کاری برای کارفرما و نیروی کار است.

مزایای ویزای H1-B

به صورت کلی، کلاس های ویزای غیر مهاجرتی آمریکا نیاز به حفظ اقامت در خارج آمریکا دارد. یعنی باید نشان دهید که به صورت موقت به آمریکا آمده اید و قصد بازگشت به میهن خود را دارید. اما قوانین برای یک دارنده ویزای H کمی متفاوت است. این اجازه داده میشود که دارندگان ویزای H به دو منظور بازگشت به وطن و پیگیری قانونی برای اخذ اقامت دائم آمریکا فعالیتشان در آمریکا را ادامه دهند. یعنی شما با ویزای غیر مهاجرتی H وارد آمریکا میشوید و به صورت قانونی برای اخذ اقامت دائم آمریکا اقدام به تکمیل فرم های لازم اقامتی میکنید.

اعضای خانواده یعنی همسر و فرزندان زیر 21 سال نیز با ویزای H-4 میتوانند همراه شما که ویزای H1-B دریافت کردید وارد خاک آمریکا شوند. ویزای H4 مجوز حضور قانونی در خاک آمریکا است. این ویزا اجازه تحصیل دارد اما حق کار ندارد. البته در دوران اوباما اجازه کار برای همسر کسی که ویزای H1-B داشت داده شد که در دوران ترامپ احتمال تجدید نظر روی آن ابلاغ وجود دارد.

مراحل درخواست ویزای H1-B

این بخش درحال تکمیل است...

هزینه های ویزای H1-B

هزینه های ویزای H1-B که از آپریل 2016 اجرایی شده است برای متقاضی و اسپانسر ایشان که کارفرما نیز میباشد به شرح ذیل میباشد.

  • Base filing Fee $325
  • USCIS Anti Fraud Fee $500
  • ACWIA Education and Training Fee $750 (for employers less than 25 employees) or 1,500$ (for employers more than 25 employees)
  • Public Law 111-320 Fee $4,000
  • Premium Processing (Optional) $1,225

اینها هزینه های دولتی و حکومتی است که پس از قبولی پرونده شما توسط اداره مهاجرت آمریکا، باید پرداخت کنید.

ظرفیت ویزای H1-B

ظرفیت ویزای H1-B برای هر سال 85000 ویزا است. تعداد 20000 ویزا برای Master و تعداد 65000 ویزا برای بقیه متقاضیان استفاده میشود. در صورتی که تعداد متقاضی Master کمتر از 20000 نفر باشد، باقی مانده ظرفیت ویزای H1B Masters به بقیه اعطا میشود.

لاتاری ویزای H1-B

اگر برای هر سال تعداد متقاضی بیش از 85000 نفر باشد، قرعه کشی یا اصطلاحا لاتاری اتفاق می افتد. این لاتاری با لاتاری ویزای تنوع نژادی متفاوت است. در مورد لاتاری گرین کارت یا لاتاری ویزای تنوع نژادی در مقاله ای متفاوت توضیحات جامعی داده ایم. ابتدا ویزای Masters اعطا میشود، اگر تعداد کمتر از ظرفیت باشد، الباقی به 65000 ویزای دیگر اضافه میشود، اگر متقاضی بیش زا ظرفیت باشد، قرعه کشی انجام میشود، متقاضیان Master که نتوانستند ویزا دریافت کنند به لیست افراد معمولی اضافه میشوند. حال اگر این افراد معمولی و Master هایی که باقی مانده اند کمتر از 65000 نفر باشند، همه ویزا میگیرند، اما اگر تعداد تقاضا بیش از ظرفیت 65000 ویزا باشد، قرعه کشی انجام میشود. افرادی که انتخاب نمیشوند برای سال بعد میتوانند اقدام کنند.

سوالات متداول H1-B

آیا ظرفیت هر سال پر میشود؟

در شش سال اخیر ظرفیت ظرف 5 روز تکمیل شده است و سایت رسمی بسته شده است.

چه تاریخی ثبت نام آغاز میشود؟

زمان متغیر است اما معمولا اول آپریل آغاز ثبت نام این ویزا است.

چه تاریخی نتایج اعلام میشه؟

نتیجه این لاتاری ویزای H1-B ظرف 35 تا 40 روز برای برنده ها ایمیل خواهد شد. کسانی که انتخاب نمیشوند هیچ اطلاعیه ای دریافت نمیکنند.

شانس برنده شدن در این قرعه کشی چقدر است؟

این مورد بسته به تعداد متقاضی متغیر است اما طی سال های گذشته 190 هزار نفر متقاضی بوده و 85 هزار ویزا. تقریبا از هر دو نفر یک نفر برنده میشود.

آیا میتوان با این ویزا وارد آمریکا شد و کار کرد؟

این ویزای کار است و به محض ورود شما شاغل هستید. اما بیش از شش سال اجازه استفاده از این ویزا را ندارید.

آیا میتوان این ویزا را تبدیل به اقامت دائم کرد؟

بله، طی این شش سال اقامت میتوانید متقاضی اقامت دائم آمریکا از روش های موجود و قانونی باشید.

هزینه اخذ ویزای H1-B چقدر است؟

آیا میتوانم همسر و فرزندانم را نیز همراه ببرم؟

بله، همسر و فرزندان زیر 21 سال میتواند شمارا همراهی کنند اما ایشان اجازه کار ندارند. فقط حق زندگی و تحصیل برای ایشان محیا است.

آیا میتوانم پدر و مادرم را همراه ببرم؟

خیر، فقط همسر و فرزند زیر 21 سال میتوانند همراه شما باشند.

آیا داشتن یک اسپانسر در آمریکا اجباریست؟

بله، باید شرکتی که در آن کار میکنید، شمارا مورد حمایت مالی قرار دهد.

شروع درخواست ویزای H1-B

ماه ژانویه، ثبت نام توسط موسسه حامی مهاجر انجام خواهد شد.

خواندن 3660 دفعه آخرین ویرایش در 97-04-30
محتوای بیشتر در این بخش: « اخذ اقامت آمریکا تحصیل در پرتغال »

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا