سه شنبه, 25 ارديبهشت 1397 ساعت 02:22

اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

نوشته شده توسط
اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

مطابق قوانین مهاجرتی کشور آلمان، افراد غیر اروپائی می‌توانند بوسیله ثبت شرکت برای سهامداران و مدیر عامل شرکت اقامت کشور آلمان را اخذ کنند.

 اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشور آلمان به تنهایی سبب اخذ اقامت نمی‌گردد. برای اخذ اقامت در آغاز باید طرح توجیهی اقتصادی(Business plan)  به اداره بازرگانی آن کشور ارائه گردد که برنامه کاری سه سال آینده شرکت را تفسیر کرده و غایت خود را برای ورود به کشور آلمان تشریح کرده باشد که در صورت تأیید این طرح و ارایه مدارک معتبر بوسیله شخص متقاضی، اخذ مجوز اقامت کشور آلمان امکان‌پذیر خواهد بود.

دولت آلمان به علت دارا بودن اقتصادی با قدرت بالا در اروپا و نیز شرایط دشوار اقامتی نسبت به کشورهای اتحادیه اروپا، پس از تجزیه و تحلیل و تأیید درخواست شخص متقاضی مطابق قانونهای این کشور، در آغاز اقامت موقت می‌دهد که این اقامت در صورت اجرای موفق فعالیت اقتصادی شرح داده شده درB.P  و صلاحیت داشتن متقاضی به اقامت دائم مبدل می‌گردد.

ثبت یک شرکت تجاری در آلمان توسط اشخاص خارجی بدون عنایت به ملیت یا محل اقامت، امکان‌پذیر است. کمترین مقدار سرمایه‌گذاری در کشور آلمان برای ثبت‌کننده‌های خارجی شرکت‌هایی که تصمیم به آغاز یک تجارت در این کشور را در سر می‌پرورانند، موردنیاز است.

سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند از بین فرم‌های قانونی مختلف جهت آغاز تجارت در کشور آلمان، یکی را برگزینند. شرکت‌های ثبت شده هم می‌توانند برای تأسیس یک دفتر کار در کشور آلمان اقدام فرمایند.

ساختار اولیه کل فرم‌های شرکتی، در قانون شرح داده شده که قابل پیش‌بینی بودن و اطمینان قانونی را مهیا می‌گرداند. شرایط قانونی مشابهی برای سرمایه‌گذاران خارجی و بومی موجود است. کشور آلمان در اتحادیه اروپا قانون وضع کرده و مدافع سیاسی و اقتصادی اتحادیه اروپا می‌باشد.

مراحل ثبت شرکت در آلمان و دریافت اقامت

  • حضور شخص در کشور آلمان برای اخذ اقامت یک ساله و انجام پروسه ثبت شرکت
  • تجزیه و تحلیل تأدیدیه برای پذیرش پرونده شما
  • گرفتن ویزای مالتیپل جهت رفت و آمد آسان طی دوره کاری
  • ارایه طرح تجاری بوسیله شرکت و ارایه آن به دولت کشور آلمان
  • امکان تنظیم قرارداد با عنایت به درخواست متقاضی و نحوه فعالیت کاری وی
  • تعیین زمان مصاحبه در سفارت آلمان جهت اخذ ویزای D برای شخص و خانواده‌اش
  • بازگشایی پرونده بوسیله گروه وکلا در کشور آلمان
  • ارایه مدارک و سابقه تجارتی متقاضی

فواید ثبت شرکت در کشور آلمان

  • وجود شرایط درخواست گذرنامه آلمانی و دریافت حق شهروندی این کشور پس از گرفتن اقامت دائم
  • وجود شرایط درخواست اقامت دائم بعد از گذشت سه سال
  • استفاده از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  • برخورداری از برندهای اروپائی
  • مالکیت صد در صد شرکت
  • گشایش حساب بانکی
  • سیاست‌های مبتکرانه
  • نیروی کار ماهر
  • ساختارهای سطح بالا در این کشور
  • اقتصاد با ثبات بالا
  • زندگی و اقامت در کشور آلمان به عنوان یکی از کشورهای برتر دنیا
  • برخورداری از فواید مالیاتی این کشور
  • امکان گرفتن آسان ویزای کشورهایی چون آمریکا، کانادا، استرالیا و....

پس از یکسال و ارایه گزارش کاری شرکت در تناسب با طرح تجاری اولیه، اقامت قابل تمدید خواهد بود.

پس از گذشت سه سال از اخذ اقامت در کشور آلمان و در صورت ارایه فعالیت تجاری رو به رشد، فرد و خانواده‌اش شرایط اخذ اقامت دایم و گذرنامه کشور آلمان را دارا خواهند بود.

خواندن 588 دفعه آخرین ویرایش در سه شنبه, 25 ارديبهشت 1397 ساعت 14:39

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا