ثبت نام لاتاری گرین کارت 2020

021 44284329

021 44372493

97-07-10

مهاجرت کاری به آذربایجان

نوشته شده توسط
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

طی چند سال اخیر مهاجرت کاری به آذربایجان از جانب کشورهای آسیای رشد بی سابقه ای داشته و افراد زیادی تمایل به مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت بواسطه  ویزای کار را دارند. به  همین دلیل در این مقاله از روش های مرسوم و قانونی اخذ اقامت بواسطه  مهاجرت کاری به آذریابجان صحبت خواهیم کرد 

شرایط کار در آذربایجان :

افارد یکه تمایل به کار در اذربایجان دارند  می توانند با دریافت دعوتنامه کاری ازجانب  کارفرما در جمهوری آذربایجان وارد خاک آذریایجان شده و مشغول به کار شوند.ضمن اینکه جواز  کار  صادر شده باید در طی مدتی معین باشد به این صورت که کارفرما باید در دعوت نامه کاری ارسالی زمانی برای کار در آذربایجان تعیین کند . متقاضیان مهاجرت کاری به آذربایجان مجوز یا اجازه کار در آذربایجان با توجه به نوع ملیت شخص متقاضی ، حقوق و دستمزدی که فرد متقاضی دریافت می نماید متفاوت می باشد.

متقاضی مهاجرت کاری به آذربایجان اگر  قصد کار در این کشور را دارد  باید بتواند اجازه کار و کارت اقامت خود را اخذ کند  تا پس از ورود به آذربایجان امکان کار در این کشور را برایش وجود داشته باشد.

اشخاصی که درای مجوز کار در اذربایجان  ابتدا یک کارت اقامت 1 ساله دریافت می کنند  که این کارت  قابلیت تمدید اقامت تا 5 سال را دار میباشد  و متقاضی می تواند در صورت تمایل اقامت خود را تا 5 سال تمدید کند.

قانون کار آذربایجان در مورد مهاجرین خارجی که قصد اخذ مجوز کار در این کشور را دارند شرایط اتخاذ کرده است:

فردی که قصد اقامت دائم در این کشور را دارد  می تواند مجوز کار در آذربایجان را دریافت کند.

کسی  که قصد اشتغال زایی  در آذربایجان را دارد اجازه کار در این کشور را نیز خواهد داشت .

کارمندان و افراد  سازمان های بین المللی نیز اجازه کار در این کشور را نیز دارند

ملوانان هم  می توانند  اجازه کار در این کشور را دریافت کنند.

ورزشکاران و کارگران هنری نیز می توانند اجازه کار در آذربایجان را اخذ کنند.

نمایندگان شرکت هایی که ثبت شده  می توانند جواز کار در آذربایجان را دریافت کنند.

نکان قابل توجه در ارتباط با مهاجرت کاری به اذربایجان

متقاضی کار در آذربایجان می تواند کارت اقامت خود را به مدت 5 سال تمدید کند

اتباع  خارجی که جواز کار در آذربایجان را دریافت می کنند در صورتی که قصد کار بیش تر از  5 سال را دارند. باید بعد از سال پنجم به مدت 1 سال کشور آذربایجان را ترک کنند.

فردی  که قصد مهاجرت کاری به آذربایجان را دارد و اجازه کار در این کشور را دریافت میکند می تواند  به همراه خانواده خود همسر و فرزندان زیر 18 سال مهاجرت کند.

متقاضی کار در آذربایجان می بایست سند ازدواج و مدارک هویتی خود و خانواده خویش را همراه داشته باشد ..

 

انواع ویزای جمهوری آذربایجان

  1. ویزای توریستی
  2. ویزای تحصیلی
  3. ویزای ترانزیت
  4. ویزای کاری
  5. ویزای مهمان

فرد متقاضی میتوان براساس تمایل  و هدف خود یکی از این ویزاها را انتخاب کند.

مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت کاری به آذربایجان :

ارائه مدرک لیسانس و ریز نمرات

ارائه مدرک دیپلم و ریز نمرات

ارائه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات

ارائه مجوز کار در آذربایجان

ارائه دعوت نامه کاری از شخص کارفرما در آذربایجان

ارائه پاسپورت شخص متقاضی

اشخاص زیر مشمول  مهاجرت کاری به آذربایجان نمی شوند:

  • افرادی که دارای اقامت دائم کشور محل اشتغال خود هستند.
  • افرادی که در کشور آذربایجان پناهنده می شوند امکان کار در این کشور را ندارند.
  • افرادی که از طریق بیزینس و ثبت شرکت اقدام می نمایند امکان اخذ ویزای کار را ندارند.
  • کارمندان نمایندگان کنسولی در آذربایجان امکان اخذ ویزای کار را ندارند.
  •  برای نمایندگان سازمان های بین المللی در آذربایجان نیز امکان کار در این کشور وجود ندارد.
  • افرادی که به عنوان مسافرت کاری به این کشور ورود می نمایند نیز امکان  دریافت  ویزای کار را ندارند.
  • افرادی که به صورت توریستی به این کشور وارد شده اند امکان دریافت اجازه کار را ندارند
  • هنرمندان و بازیگران نیز امکان دریافت اجازه کار در آذربایجان را ندارند.
  • اساتید دانشگاه ، معلمان و . . . که برای سمینار و برنامه های کاری به این کشور دعوت می شوند امکان کار در آذربایجان را ندارند.
  • افرادی که کارمند رسانه های معتبر و دولتی هستند نیز امکان کار در آذربایجان رانخواهند داشت .

در موارد زیر اجازه کار اشخاص متقاضی رد خواهد شد :

  • در صورتی مقود شدن مجوز کاری
  • در صورتی ارسال مدارک اشتباه به سفارت و اداره کار
  • در صورت رائه ناقص مدارک

 

خواندن 698 دفعه آخرین ویرایش در 97-07-10

مهاجرت و اقامت