Tuesday, 26 June 2018 16:20

راه های دریافت معافیت از حکم بن سوم

نوشته شده توسط
راه های دریافت معافیت از حکم بن سوم
این مورد را ارزیابی کنید
(10 رای‌ها)

راه های دریافت معافیت از حکم بن سوم

برای دریافت معافیت از حکم بن سوم ترامپ شما باید سه شرط را همزمان ثابت کنید.

  1. در صورت عدم صدور ویزا در سختی فراوان قرار خواهید گرفت
  2. در صورت ورود به آمریکا، برای منافع ملی آمریکا مفید خواهید بود.
  3. در صورت مهاجرت به آمریکا به امنیت آمریکا آسیبی نخواهید زد.

قبل از توضیحات بیشتر راجع به این سه شرط به مثال هایی از روش اخذ معافیت که در اصل ابلاغ ریاست جمهوری 9645 وجود دارد میپردازیم.

پس از اینکه ابلاغ صادر شد، 9 مثال در درون آن اورده شد که کاخ سفید اینها را مثال هایی برای دریافت معافیت معرفی میکرد. اصل متن را به همراه توضیحات آن برای شما در ادامه آورده ایم.

بخشی از متن ابلاغ ریاست جمهوری 9645 - PP9645

(c) Waivers. Notwithstanding the suspension of entry pursuant to section 2 of this order, a consular officer, or, as appropriate, the Commissioner, U.S. Customs and Border Protection (CBP), or the Commissioner’s delegee, may, in the consular officer’s or the CBP official’s discretion, decide on a case-bonal has previously established significant contacts with the United States but is outside the United States on the effective date of this order for work, study, or other lawful activity;

(iii) the foreign national seeks to enter the United States for significant business or professional obligations and the denial of entry during the suspension period would impair those obligations;

(iv) the foreign national seeks to enter the United States to visit or reside with a close family member (e.g., a spouse, child, or parent) who is a United States citizen, lawful permanent resident, or alien lawfully admitted on a valid nonimmigrant visa, and the denial of entry during the suspension period would cause undue hardship;

(v)the foreign national is an infant, a young child or adoptee, an individual needing urgent medical care, or someone whose entry is otherwise justified by the special circumstances of the case;

(vi) the foreign national has been employed by, or on behalf of, the United States Government (or is an eligible dependent of such an employee) and the employee can document that he or she has provided faithful and valuable service to the United States Government;

(vii) the foreign national is traveling for purposes related to an international organization designated under the International Organizations Immunities Act (IOIA), 22 U.S.C. 288 et seq., traveling for purposes of conducting meetings or business with the United States Government, or traveling to conduct business on behalf of an international organization not designated under the IOIA;

(viii) the foreign national is a landed Canadian immigrant who applies for a visa at a location within Canada; or

(ix) the foreign national is traveling as a United States Government-sponsored exchange visitor.

تفسیر موسسه حامی مهاجر از متن ابلاغ

  1. در صورتی که هسر یا پدر یا مادر یا فرزند زیر 21 سال متقاضی ویزای آمریکا، در هنگام مصاحبه متقاضی، با هر نوع ویزای معتبری داخل آمریکا باشد یا دارای گرین کارت باشد یا شهروند ایالات متحده آمریکا باشد میتواند درخواست معافیت دهد.
  2. در صورتی که شخص قبلا در ایالات متحده سرمایه گذاری یا کسب و کاری راه اندازی کرده باشد، با توجه به اینکه سرمایه گذاری اش دچار خطر میشود، سختی فراوان اثبات میشود و با توجه به اساس سرمایه گذاری، مفید بودنش برای آمریکا اثبات میشود و قانونمندی اش میتواند عدم آسیب به امنیت ملی آمریکا را اثبات کند.

 

سناریو های لاتاری برای متاهلین و معافیت بن سوم

با توجه به اینکه متن ابلاغ شامل ویزاهای F,M,J نمیشود لذا این شانس وجود دارد که شخصی که متاهل است و برنده لاتاری است، همسرش برای ویزای F که ویزای دانشجویی است اقدام کند و در زمان مصاحبه داخل خاک آمریکا باشد. در این صورت مطابق مثال چهارم معافیت بن سوم که از سوی کاخ سفید مطرح شده است، با توجه به اینکه همسر ایشان داخل خاک آمریکا است، ایشان واجد الشرایط دریافت معافیت است.

سناریو لاتاری و فرزند زیر 21 سال و معافیت بن سوم

کسی که فرزند زیر 21 سال دارد و برنده لاتاری است، میتواند برای فرزندش برای ویزای F اقدام کند، زیرا ویزای F مشمول بن سوم نیست. در نتیجه اگر زمان مصاحبه برنده لاتاری، فرزند برنده لاتاری داخل خاک آمریکا باشد، میتواند از معافیت استفاده کند.

سناریو سرمایه گذاری و معافیت بن سوم

شخص متقاضی سرمایه گداری میتواند برای ویزاهای سرمایه گذاری EB5 و E2 هم زمان اقدام کند، طول پروسه دریافت ویزای E2 شش ماهه است، و نیاز به خرید یک کسب و کار 150 هزار دلاری در آمریکا دارد. برای معافیت از بن سوم و دریافت این ویزا میتواند قبلا از ویزای EB5 اقدام کرده باشد که سرمایه اش قبل از خودش به آمریکا رسیده باشد. سرمایه گزاری EB5 حداقل 500 هزار دلار است و پروسه دریافت ویزا دو ساله است. برای تسریع دریافت ویزا میتواند درخواست E2 بدهد. در واقع ویزای E2 برای سریعتر رسیدن به آمریکاست و ویزای EB5برای سرمایه گذاری قبل از ورود به آمریکا است تا بتوانید از معافیت بهرهمند شوید. در نتیجه شش ماهه به آمریکا میرسید و مصاحبه ویزای EB5 را داخل اداره مهاجرت در خاک آمریکا انجام میدهید.

سناریو تبدیل ویزا و معافیت از بن سوم

لازم به ذکر است که این ابلاغ از ورود شما به آمریکا ممانعت میکند نه از ماندن شما در آمریکا. یعنی اگر شما بتوانید با یک ویزای معتبر وارد خاک آمریکا شوید امکان تبدیل ویزا خواهید داشت. ویزاهای F,M,J مشمول ممنوعیت نیست. میتوانید با ویزای دانشجویی وارد خاک آمریکا شوید و سپس ویزایتان را به هر نوع ویزایی طی یک پروسه قانونی تبدیل کنید.

ماجرای جاب آفر و قرارداد شغلی در ابوظبی

سفارت آمریکا در ابوظبی به متقاضیان لاتاری میگوید اگر قرارداد شغلی معتبر دارید بیاورید تا برایتان درخواست معافیت دهیم. هنوز کسی از این مورد نتوانسته معافیت بگیرد. از درخواست معافیت تا صدور معافیت راه بسیار است. این روش را رد یا تایید نمیکنیم. اما این فقط در سفارت ابوظبی اعلام میشود.

 

متن کامل ابلاغ 9645 ریاست جمهوری آمریکا

خواندن 6075 دفعه آخرین ویرایش در Thursday, 28 June 2018 09:48