چهارشنبه, 13 تیر 1397 ساعت 20:19

اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

نوشته شده توسط
اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه  گذاری
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

در ابتدای امر به کسانی که از این طریق وارد کانادا شوند اقامت دائم تعلق میگیرد. متقاضیان مهاجرت از طریق کار و تخصص فدرال (Federal Skilled Worker) بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر کردن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کشور کانادا می باشد.

شرایط لازم برای اقدام از روش skilled worker :

  • 1-حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال گذشته (از ابتدای سال ۲۰۱۵ لیست مشاغلی برای این روش وجود ندارد و کلیه مشاغل و رشته های واجد شرایط می توانند اقدام نمایند)
  • 2-درخواست و پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی
  • 3-تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا

 

مراحل کسب اقامت دائم از طریق روش  :

مرحله اول: مرحله اول که به (pool)شناخته می شود شما باید در این مرحله از ۱۰۰ امتیاز ممکن حداقل ۶۷ امتیاز را کسب کنید، در این مرحله امتیازها به سن شما ، مدرک تحصیلی شما ، سابقه کاری شما ، مدرک زبان انگلیسی شما، مدرک زبان دوم شما، داشتن آشنای درجه یک  در کشور کانادا و… تعلق میگیرد. در این مرحله اگر حداقل امتیاز لازم را کسب کنید وارد Poolمیشوید

مرحله دوم : در این مرحله دوباره شرایط و ویژگی های شما مورد بررسی قرار میگیرد. این مرحله ای است که در صورتی که بتواند فرد امتیازات لازم را کسب کند و در این مرحله انتخاب شود از دولت کانادا اقامت دائم را دریافت میکند.

البته پروسه این امر حداقل ۶تا ۱۸ماه طول میکشد.

مهاجرت از طریق نیروی متخصص کبک

متقاضیان مهاجرت به کبک از روش تخصصی (Quebec Skilled Worker) متفاوت با دیگر مناطق کانادا ارزیابی می شوند. پرونده های مهاجرتی کبک در دو مرحله بررسی می گردند. در ابتدا پرونده به اداره مهاجرت کبک ارسال شده و پس از قبولی در این بخش برای انجام مراحل انجام آزمایشات پزشکی، بررسی عدم سوء پیشینه و صدور ویزا به اداره مهاجرت کانادا در بخش فدرال ارسال می گردد.

اعطای گواهی CSQ  توسط ادره مهاجرت کبک

به متقاضیان مهاجرت که در روش تخصصی کبک در مصاحبه مهاجرتی قبول شوند، گواهی CSQ اعطا می شود. این گواهی که توسط اداره مهاجرت کبک صادر می شود به متقاضی این اجازه را می دهد که برای ادامه بررسی پرونده خود و دریافت ویزای مهاجرت، فرم ها و مدارک خویش را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا در بخش فدرال ارسال نماید. یک مهاجر مجرد باید حداقل ۴۹ امتیاز کسب نماید. برای مهاجران متاهل، حداقل امتیاز ۵۷ امتیاز می باشد.

اثبات توانایی زبان انگلیسی و فرانسوی

شایان ذکر است که ارایه مدارک زبان برای اثبات توانایی زبان انگلیسی و فرانسه متقاضی و همسرشان در این روش مانند روش تخصصی فدرال، در ابتدای کار الزامی می باشد با این تفاوت که در روش تخصصی کبک (Quebec Skilled Worker) بیشترین امتیاز به توانایی سطح زبان در مهارت های شنیداری (Listening) و گفتاری (Speaking) تعلق می گیرد و دانش نوشتن (Writing) و خواندن (Reading) هر یک دارای ۱ امتیاز می باشند.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص نوااسکوشیا

افراد واجد شرایط در این روش مهاجرتی باید از طریق مسیر ورود پیشتاز و یا همان Express Entry برای مهاجرت به کانادا اقدام نمایند. متقاضیان مهاجرت از روش نوااسکوشیا  در سال ۲۰۱۵ بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. این معیارهای انتخابی نشانگر این است که آیا متقاضی می تواند برای مهاجرت به کانادا اقدام کند یا خیر.

امتیاز بندی متقاضیان این روش به چه صورت هست ؟

متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود : تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵ سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸ سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵ سن : حداکثر امتیاز ۱۲ درخواست کار از نوااسکوشیا : حداکثر امتیاز ۱۰ قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰ علاوه بر کسب ۶۷ امتیاز متقاضیان همچنین باید بتوانند نشان دهند که دارای ۱ سال سابقه کار (۱۵۶۰ ساعت کار یا بیشتر) در ۱۰ سال گذشته در یکی از ۲۹ شغل مورد نیاز استان نووااسکوشیا  در کانادا هستند.

مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال

متقاضیان مهاجرت از طریق کار و تخصص فدرال (Federal Skilled Worker) بر اساس توانایی هایشان جهت مهاجرت به کشور کانادا ارزیابی می شوند. هدف از این روش، پر کردن کمبود نیروی متخصص در بازار کار کشور کانادا می باشد.

جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان باید یکی از سه شرط زیر را دارا باشند:

 

حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال گذشته (از ابتدای سال ۲۰۱۵ لیست مشاغلی برای این روش وجود ندارد و کلیه مشاغل و رشته های واجد شرایط می توانند اقدام نمایند)

درخواست و پیشنهاد کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

تکمیل دوره دکترا در کانادا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا

 

کسب اقامت از طریق سرمایه گذاری

پاسپورت کانادا برای کسانی که مشتاق به سرمایه گذاری در این کشور هستند قابل دسترسی است.این سرمایه گذاری برای ایالت کبک کانادا می باشد  که حداقل با ۸۰۰,۰۰۰ $  سرمایه و نشان دادن توانایی مالی ۱٫۶ میلیون دلار میتوانند در ابتدا اقامت دائم و سپس پاسپورت کانادایی دریافت نمایید. این سرمایه گذاری به این صورت است که شما این پول را در اختیار دولت کانادا برای مدت ۵ سال قرار میدهید و بعد از ۵ سال بدون هیچ گونه سودی به شما باز گردانده میشود. هر ساله ظرفیت این نوع  سرمایه گذاری محدود است و به محض اعلام در طی ۱ الی ۲ ماه این ظرفیت تکمیل خواهد شد.  به دلیل حجم بالای تقاضای این امر و امن بودن این روش. مدت زمان پروسه این امر حداقل بین ۱ تا ۲ سال میباشد و در نظر داشته باشید که هزینه هایی که در روند این پرونده شما باید پرداخت کنید حداقل ۷۵۰۰تا ۱۰۰۰۰ $ است.

مزیت های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری:

  • دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه بیزنسی به عنوان صاحب بیزنس ، مدیر رده بالای بیزنس یا پروانه مطب پزشکی فعال در ۵ سال اخیر
  • دریافت اقامت دائم کانادا بدون تعهد و شرط سرمایه گذاری و ایجاد شغل و بیزینس در کانادا
  • عدم نیاز به مدرک تحصیلی و یا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک:

 متقاضیان مهاجرت به کبک که در این برنامه پذیرفته می‌شوند، ویزای اقامت دائم کانادا را بدون قید و شرط دریافت می‌کنند ومی‌توانند بلافاصله شروع به زندگی، کار و انجام کسب‌وکار در هر نقطه از کشور کانادا کنند. فرزندان مهاجرین جدید برنامه سرمایه‌گذاری نیز می‌توانند فورا در کانادا شروع به تحصیل‌کرده و به‌عنوان دارنده اقامت کانادا (در مقایسه با دانش آموزان و دانشجویان خارجی) برای تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های محلی اقدام کنند.

چه کسانی تایید صلاحیت میشوند؟

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در استان کبک متقاضیانی را تأییدصلاحیت می‌کند که دارای حداقل ۲ سال تجربه مدیریت تجاری تمام وقت در ۵ سال اخیر باشند. این تجربه مدیریتی باید شامل امور مدیریت، برنامه ریزی و کنترل منابع انسانی و مالی در یک شرکت یا سازمان باشد، مانند کسب و کارهای تجاری، کسب و کارهای حرفه‌ای(به شرطی که این کسب و کار خصوصی یا شراکتی دارای حداقل ۲ کارمند تمام وقت بوده باشد)، کشاورزی (مدیریت مزرعه)، دپارتمان یا آژانس‌های دولتی خارجی، سازمان‌های بینالمللی یا مدیریت صنعتی. مقامات سازمانهای مهاجرتی کانادا فقط تجربه مدریتی رامی‌پذیرند که به صورت قانونی انجام شده باشد و متقاضی دارای مجوز کار برای انجام آن بوده باشد. تجربه کاری بدون مجوز، واجد شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک  نیست.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استان کبک

شرط اول : حداقل دارایی متقاضی و همسر (شامل املاک، حساب ها و بیزنس) بیشتر از ۱٫۶ میلیون دلار کانادا  (حدود ۳٫۵ میلیارد تومان) باشد..

شرط دوم: دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه بیزنسی به عنوان صاحب بیزنس ، مدیر رده بالای بیزنس یا پروانه مطب پزشکی فعال در ۵ سال اخیر

شرط سوم:سپرده گذاری غیر قابل برگشت 220 هزار دلار کانادا در یکی از بانکهای مورد تایید استان کبک . 

 

 

خواندن 72 دفعه آخرین ویرایش در پنج شنبه, 14 تیر 1397 ساعت 10:57

خدمات ویژه حامی مهاجر

خدمات ویژه موسسه حامی مهاجر

  • اخذ اقامت ترکیه

  • لاتاری گرین کارت آمریکا

  • اقامت دائمی کانادا

  • اخذ ویزای شینگن

  • ویزای دانشجویی

  • ویزای تضمینی کانادا

  • تور و ترانسفر سفارت آمریکا