Tuesday, 25 September 2018 09:07

ویزای شینگن چیست

نوشته شده توسط
ویزای شینگن چیست
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

اعضای حوزه شینگن

کشورهای دانمارک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، اتریش، بلژیک، فنلاند، یونان، استونی، ایسلند، مجارستان، ایتالیا، لیتوانی، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ، نروژ، مالت، هلند، لهستان، پرتغال، اسلوونی، سوئد، اسلوواکی، اسپانیا، سوییس، لتونی و اسپانیا 26 کشور منطقه شینگن اروپا را تشکیل می دهند.

انواع ویزای شینگن

انواع مختلفی از ویزای شینگن اروپا وجود دارد که با توجه به ویژگی های خاصی که دارند تعریف می شوند. با توجه به اهداف سفر یکی از انواع ویزای نوع a ،b ،c , و یا d  برای شما صادر می شود.

ویزای USV یا ویزای اتحادیه شینگن اروپا

بواسطه این ویزا می توانید حداکثر تا 90 روز هر 6 ماه یکبار به کشورهای محدوده شینگن سفر کنید.

ویزای شینگن نوع A

دریافت ویزای نوع A این اجازه را به شما میدهد که از فرودگاه های حوزه شینگن استفاده کرده و به کشوری خارج از حوزه شینگن سفر کنید.به عبارتی ویزای نوع A شینگن تنها اجازه استفاده از فرودگاه های محدوده شینگن را به شما می دهد.

ویزای  شینگن نوع B

بواسطه این ویزا شما میتونید تا سقف 5 روز از خاک کشوری در محدوده شینگن اروپا عبور کنید. در واقع ویزای نوع B ویزای ترانزیتی به شمار می آید.

ویزای شینگن  نوع C

ویزای شینگن کوتاه مدتی ست که برای مقاصد توریستی استفاده می شود. عموما اغلب ایرانیان از این ویزای شینگن نوع  C استفاده می کنند.

ویزای شینگن نوع D

ویزایی که تاجرین و بازگانان استفاده می کنند ویزای شینگن نوع D می باشد. این اشخاص با اشتفاده از ویزای نوع Dشینگن اروپا سالیانه چندین مرتبه می توانند به محدوده کشورهای شینگن اروپا ورود کنند.

چطور ویزای شینگن بگیریم

مراحل و مدارکی جهت اخذ ویزای شینگن اروپا وجود داردکه پس از طی کردن آنها موفق به اخذ ویزای شینگن خواهید شد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن جز در بعضی جزییات تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد.

  1. فرم کامل شده درخواست ویزا

اولین و اصلی ترین مرحله درخواست هر ویزایی تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است. این فرم همراه مدارک دیگر در روز مصاحبه تحویل افسر مربوطه خواهد شد.

  1. پاسپورت معتبری که حداقل دو صفحه خالی داشته باشد، ضمن داشتن سه ماه اعتبار از شروع سفر
  2. دو قطعه عکس رنگی زمینه سفیدی که مغایرتی با ظاهر کنونی فرد نداشته باشد.
  3. گواهی اشتغال به کار و سند ملکی به نام شخص
  4. پرینت حساب بانکی و بیمه مسافرتی
  5. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
خواندن 199 دفعه آخرین ویرایش در Tuesday, 04 December 2018 10:26