دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Tuesday, 25 September 2018 10:01

چطور ویزای شینگن تضمینی بگیریم

نوشته شده توسط
چطور ویزای شینگن تضمینی بگیریم
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

چطور ویزای شینگن بگیریم

برای اخذ ویزای شینگن ابتدا باید یک کشور برای مقصد انتخاب کنید و سپس وقت سفارت دریافت کنید. بعد از مشخص شدن وقت سفارت باید مدارک مورد نیاز را آماده کنید و برای ارائه به سفارت یا نماینده سفارت اقدام کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شینگن

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن تمامی کشورهای عضو معاهده شینگن، جز در بعضی جزییات تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد.

  • فرم کامل شده درخواست ویزا

اولین و اصلی ترین مرحله درخواست هر ویزایی تکمیل فرم درخواست ویزای آن کشور است. این فرم همراه مدارک دیگر در روز مصاحبه تحویل افسر مربوطه خواهد شد. البته اگر سفارت برای امور ویزا، نماینده مشخص کرده باشد دیگر مصاحبه ای نخواهد بود و فقط جمع آوری مدارک صورت میپذیرد.

  • گواهی توانایی مالی
  • بیمه مسافرتی شینگن حداقل سه ماهه
  • مدارک مربوط به شغل فرد
  • ترجمه رسمی و انگلیسی سند ملکی به اسم شخص
  • مدارک و سوابق مالی و بانکی فرد
  • گذرنامه پیشین – جهت بررسی و بازبینی موردنیاز است
  • سه قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و مشخص‌ بودن هفتاد درصد از چهره شخص و با ابعاد 5/3×5/4
  • گذرنامه با کمترین اعتبار درخواست روادید
  • ترجمه رسمی و انگلیسی شناسنامه
  • ترجمه رسمی و انگلیسی کارت ملی

شفاف سازی مدارک مورد نیاز

  • مفهوم مدارک شغلی برای دانش‌آموزان : گواهی اشتغال به تحصیل
  • مفهوم مدارک شغلی برای دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل
  • مفهوم مدارک شغلی برای بازنشستگان : آخرین فیش حقوقی به همراه حکم بازنشستگی
  • مفهوم مدارک شغلی برای افراد عادی عبارت است از : جواز کار - مدارک شرکت - روزنامه رسمی شرکت - کارت بازرگانی-پروانه مطب - پروانه کسب - پروانه وکالت - کارت نظام مهندسی
  • مفهوم گواهی توانایی مالی :پرینت سه ماهه حساب بانکی به زبان انگلیسی
  • گواهی حساب بانکی صادر شده بوسیله بانک با حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان به ازای هر نفر

ویزای شینگن مولتی پل یا مالتی

برای دریافت ویزای مالتی باید حداقل یک ویزای شینگن داشته باشید و نیاز به ارائه بیمه مسافرتی طولانی مدت خواهید داشت. هر سفارت نیاز متفاوتی خواهد داشت.

کشورهای سختگیر در صدور ویزای شینگن

با توجه به اتفاقات چند سال اخیر در نقاط مختلف دنیا اعم از جنگ و ناامنی تروریسم کشورهای محدوده شینگن اروپا سیسات های سخت گیرانه و محدود کننده ای را جهت صدور ویزای شینگن اتخاذ کرده اند.نمونه آن دو کشور بلژیک و سوئد هستند که در زمره سخت گیرترین صادر کننده های  انواع  ویزای شینگن قرار دارند. ولی در این بین اخذ ویزای شینگن  گروهی از کشورهای حوزهشینگن روند ساده تر و راحت تری دارد.

بهترین کشورها برای اخذ ویزای شینگن

لتونی ایسلند لیتوانی استونی فنلاند اسلواکی و فنلاند  و لوکزامبورگ  به ترتیب هشت  کشوری هستند  که اخذ ویزای شینگن آنها به مراتب راحت و حتی ارزان تر از سایر کشورهای شینگن اروپایی ست.

نکات موردنیاز

  • در صورت سفر كودك تأییدیه از دفترخانه معتبر که توسط سرپرست او تهیه شده است، گرفته می‌شود.
  • در صورت سفر خانم خانه‌دار مدارک فوق به همراه قباله ازدواج از همسر وی کسب می‌شود.
  • برای برخی کشور ها مانند یونان همه مدارک فوق باید ترجمه رسمی شده و به تایید وزارت دادگستری و امور خارجه رسیده باشند.
  • برای برخی کشورها مانند آلمان نیاز به ترجمه مدارک نیست.
  • جهت گرفتن روادید طولانی مدت مولتیپل باید حداقل یک روادید شینگن در گذرنامه  داشته باشید
  • فرآیند گرفتن روادید شینگن بیست روز کاری است.

اخذ تضمینی ویزای شینگن بلند مدت

موسسه حامی مهاجر با تجربه بالایی که در زمینه ویزای شینگن دارد، میتواند شمارا حتی بدون داشتن گردش حساب یا شرکت ثبت شده تا اخذ ویزای تضمینی شینگن همراهی کند. ما از کشورهایی نظیر المان برای مشتریانی با پاسپورت خالی ویزای شینگن دریافت کردیم.

توصیه موسسه حامی مهاجر

توصیه میکنیم حتما قبل از اقدام برای دریافت ویزای شینگن از مشاوره یک کارشناس در این زمینه بهره مند شوید. در صورتی که شما ریجکت شوید تا دو سال با مشکلات بسیاری خواهید توانست برای شینگن مجدد اقدام کنید.

آخرین ویرایش در Monday, 04 February 2019 07:15
محتوای بیشتر در این بخش: « زندگی دریونان ویزای شینگن چیست »