دریافت ویزای تحصیلی آمریکا بدون مدرک زبان؛ فقط در 6 ماه!

در این مقاله، صحبت‌های ردوبدل شده در مصاحبه بالا را خواهید خواند که تجربه دریافت ویزای تحصیلی آمریکا بدون مدرک زبان فقط و فقط در 6 ماه است! اگر شما هم می‌خواهید در کوتاه‌ترین زمان ممکن، چه با مدرک زبان و چه بدون مدرک زبان، راهی آمریکا شوید و در یکی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا تحصیل کنید، تنها کافی‌ست با شماره 02148000957 تماس گرفته تا راهنمایی لازم را دریافت کنید. حامی مهاجر، حامی بی حد و مرز رویاهای شیرین شماست!

+درود بر شما!
ما در سال 1403، مجددا شروع به دریافت ویزا کرده‌ایم و یکی‌یکی ویزاها درحال صدور هستند. در این بخش، یک ویزای تحصیلی آمریکا به‌دستمان رسیده که ویزای معمولی نیست! یعنی چه؟ این ویزا برای تحصیل در آمریکا بدون مدرک زبان است! ویزای مدنظر برای ایالت تگزاس صادر شده و پذیرش از دانشگاهی با رنکینگ 32 جهانی گرفته شده است. حامی مهاجر تنها از دانشگاه‌های معتبر و با رتبه بالا، پذیرش می‌گیرد؛ زیرا نوع دانشگاه در ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان بسیار مهم است! 
لازم به ذکر است اگر قصد ترنسفر بین دو دانشگاه را داشته باشید، پس از دریافت ویزایتان و ورود به خاک آمریکا، می‌توانید این کار را انجام دهید و از دانشگاهتان به دانشگاهی دیگر یا به یک کالج، منتقل شوید.

احساستان از اینکه ویزای تحصیلی آمریکا دریافت کرده‌اید، چیست؟ 

هنوز هم باورم نمی‌شود! 

چند ساله هستید؟ 

29 ساله‌ام. متولد سال 1373! 

چه سالی مدرک لیسانس گرفتید؟

سال 2018! یعنی حدودا 6 سال گپ تحصیلی داشتم.

+6 سال گپ تحصیلی، مانع شما برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا نیست؛ چه با مدرک زبان و چه بدون مدرک زبان!

دریافت ویزای تحصیلی آمریکا بدون محدودیت سنی

ما متقاضیانی داشتیم که در 32 سالگی، برای لیسانس آنها اپلای کردیم! اگر شما 20 ساله باشید، ما یک نوع سناریو برای مصاحبه به شما معرفی خواهیم کرد و اگر 30 ساله باشید، سناریو دیگری موردنیاز پرونده‌تان است!

لطفا بفرمایید چگونه با حامی مهاجر آشنا شدید؟ 

در شرکت مشغول کار بودیم و من شروع به توضیح هدفم در آینده کردم و گفتم قصد مهاجرت دارم و درحال تحقیق برای پیدا کردن بهترین موسسه مهاجرتی‌ام؛ یکی از همکارانم شما را معرفی کردند. من هم بعد از بررسی صفحه اینستاگرام و وب‌سایت شما که پر از محتواهای جذاب و نکته‌های کاربردی بود، تصمیم به اقدام گرفتم.

چرا خواستید بدون مدرک زبان، اقدام به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا کنید؟ 

قصد داشتم که روند سریع‌تری را پیش بگیرم. با اینکه سطح زبانم قابل‌قبول بود اما متوجه شدم که بدون مدرک زبان سریع‌تر و بهتر می‌توانم مهاجرت کنم. ابتدا قصد داشتم مدرک زبان دولینگو را دریافت کنم اما بعد از مشاوره عالی که با کارشناس شما داشتم، تصمیم گرفتم بدون مدرک زبان اقدام کنم.

دریافت ویزای تحصیلی آمریکا در 6 ماه

از مشاوره با حامی مهاجر نیز راضی بودید؟ 

بله، هم راهنمایی کاملی داشتم و هم احساس خوبی به من منتقل شد و همیشه از کارشناس پرونده‌ام تشکر می‌کنم.

+نکته مهمی که باید توجه کنید این است! خیلی از افراد در روز مشاوره این موضوع را مطرح می‌کنند که می‌خواهم فقط وارد خاک آمریکا شوم؛ اما شرایط دریافت ویزای توریستی آمریکا را باتوجه به کارشناسی انجام شده نداشتند! ما برای تمامی افراد ویزای توریستی را پیشنهاد نمی‌کنیم و تنها برای برخی که باتوجه به شرایطشان، شانس دریافت این نوع ویزا را دارند، توصیه می‌کنیم. در این شرایط بهتر است که این افراد روند دریافت ویزای تحصیلی را شروع کنند. در این صورت اگر قرار باشد مدرک زبان برای ویزای تحصیلی آمریکا ارائه بدهید، پروسه زمان‌بری خواهد داشت و طبیعی است که زمانی حدودا یک‌سال و نیم تا دو سال، طول بکشد اما در صورتی که بدون مدرک زبان اقدام به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا کنید، اگر تمامی شرایط مساعد باشد و سفارت به‌موقع وقت مصاحبه بدهد، پرونده شما زیر یک سال به نتیجه می‌رسد.

روند پرونده تحصیلی شما چقدر طول کشید؟ 

حدودا در 6 ماه تمامی کارها انجام شد؛ یعنی زیر 7 ماه ویزای تحصیلی آمریکا را دریافت کردم.

آیا ویزای شما تک‌ضرب صادر شد یا وارد پروسه AP شدید؟ 

به‌صورت تک‌ضرب دریافت کردم. روز بعد از مصاحبه من در ارمنستان، تعطیل رسمی بود و به‌همین دلیل با 2 روز انتظار، ویزا را دریافت کردم؛ یعنی روز سه‌شنبه مصاحبه انجام دادم و روز جمعه ویزا را از اداره پست دریافت کردم اما افسر گفت اگر تعطیلی نداشتیم، ویزا در همان روز به دستم می‌رسید. 

+ویزای تک‌ضرب یعنی از زمانی که شما مصاحبه انجام می‌دهید تا زمانی که ویزایتان صادر شود، ممکن است بین 3 تا 5 روز اداری زمان‌بر باشد اما برخی از دانشجویان ما در همان روز مصاحبه نیز ویزای خود را دریافت کرده‌اند. ویزای ایشان روی آموزش دوره زبان انگلیسی در دانشگاه صادر شد و حتی پذیرش کاندیشنال هم نبود. یعنی می‌توانند انتخاب کنند که بعد از اتمام دوره زبان، ادامه تحصیل بدهند یا نه!

آیا از اجرای پرونده‌ مهاجرت تحصیلی به آمریکا با حامی مهاجر راضی بودید؟ 

بله؛ اتفاقا نگران بودم و به مجری پرونده‌ام هم مدام این مورد را می‌گفتم که چرا نوع پذیرش کاندیشنال نیست و هدفم بعد از دوره زبان مشخص نشده است! اما ایشان کاملا راهنماییم کردند که در سفارت چگونه افسر را قانع کنم. 

+زمانی که پذیرش کاندیشنال باشد، در نامه I-20 ریمارک می‌شود که متقاضی قرار است در رشته یا مقطع بعدی در همان دانشگاه، ادامه تحصیل دهد اما پذیرشی که برای خانم عاطفه گرفته شد از نوع IEP یعنی intensive بوده و برنامه بعد از اتمام دوره زبان مشخص نبوده و به‌راحتی ویزای تک‌ضرب هم دریافت کردند. تنها چیزی که اهمیت دارد، داشتن سناریو قوی برای مصاحبه و همچنین داشتن اعتمادبه‌‌نفس بالا است.

آیا در روز مصاحبه سفارت، استرس داشتید؟ 

بله؛ در ابتدا بی‌نهایت استرس داشتم و وقتی به سفارت رسیدم، متوجه شدم که اکثر متقاضیان درحال ریجکت شدن هستند اما من با اعتمادبه‌نفس بالا با افسر مصاحبه کردم. حدودا 5 دقیقه هم منتظر مراجعه مترجم بودیم اما این بر اعتمادبه‌نفس من تاثیری نداشت. مصاحبه من به زبان فارسی انجام شد.

مصاحبه فارسی در سفارت آمریکا در ارمنستان

+دغدغه خیلی از متقاضیان این است که اگر پذیرش از دانشگاه بدون مدرک زبان انجام شود، مصاحبه در سفارت را باید چگونه انجام دهیم؟ اگر با همکاری حامی مهاجر پیش بروید، به شما سفارت با زبان فارسی معرفی خواهیم کرد و اگر سطح زبان basic و پایه‌ای هم داشته باشید، یک‌سری سفارت به شما معرفی می‌کنیم که به‌راحتی و با سطح زبان پایین بتوانید مصاحبه کنید.

چقدر دیگران یا موسسات دیگر از دریافت ویزا ناامیدتان کرده بودند؟ 

خیلی! افراد بسیاری می‌گفتند که کلاهبرداری است و پول و زمانم از بین می‌رود اما وقتی که ویزا صادر شد، متوجه شدم چه پروسه‌ای را طی کردیم و باید به شما ایمان داشت و مشاوره‌ای که می‌دهید بنا بر تجربه، کاملا درست است.

+حامی مهاجر با داشتن تجربه بسیار در دریافت انواع ویزاهای آمریکا، حتی در بدترین شرایط آمریکا هم تعداد ویزاهای بسیاری را دریافت کرده است.

رشته تحصیلی و شغل شما چه بود؟ 

رشته معماری و شغلم research  social mediaاست؛ اما در نهایت گفته شد از سال 2018 در حوزه شغلی معماری، مشغول به فعالیت هستم؛ اما افسر گواهی شغلی‌ام را بررسی نکرد و تنها cv (رزومه تحصیلی) را چک کرد. 

+دقت کنید که cv آکادمیک (تحصیلی) با professional (شغلی) تفاوت دارد. همانقدر که sop برای دریافت پذیرش از دانشگاه اهمیت دارد، نگارش cv حرفه‌ای آکادمیک و شخصی‌سازی شده در کنار سناریو سنی، سناریو شغلی، سناریو رشته، زمان اپلای، نوع دانشگاه، نوع و مکان سفارت، زبان مصاحبه و میزان شهریه دانشگاه برای دریافت ویزا مهم است. تمامی این جزئیات کوچک کنار هم، پرونده استانداردی را می‌سازد. نگارش cv در قراردادهای حامی مهاجر رایگان است اما به‌صورت جداگانه و خارج از قرارداد هم انجام می‌پذیرد.

نگارش رزومه تحصیلی برای ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای صادر شده برای خانم عاطفه دوستاره است! ویزاهایی که از یک ستاره به بالا باشند ممکن است در فرودگاه مصاحبه کوتاهی داشته باشند اما عموما متقاضیان ما بدون مصاحبه فرودگاهی، وارد آمریکا شده‌اند. 

آیا از ماک سفارتی حامی مهاجر استفاده کردید؟ 

بله؛ خیلی خوب بود. تمامی سوالاتی که خودم از قبل نوشته بودم را پرسیدم و مجری پرونده هم سناریو روز مصاحبه را با من هماهنگ کردند و از ابتدا تا انتهای مصاحبه را با هم‌فکری پیش بردیم و سوالات احتمالی را با من هماهنگ کردند. اگر در این جلسه شرکت نمی‌کردم، مطمئنا در روز مصاحبه خیلی هل می‌شدم!

+ماک سفارت آمریکا، جلسه شبیه‌ساز سفارت است و باعث می‌شود که آمادگی لازم برای پاسخ دادن به سوالات افسر را داشته باشید و بدانید در جواب به هر سوال، چه سناریو و چه جوابی نیاز است بدهید تا شانس ویزای خود را بالا ببرید.

آیا حامی مهاجر را به دوستانتان معرفی می‌کنید؟ 

بله حتما. نفر بعدی خواهرم است!

اگر بخواهید جمله‌ای درمورد حامی مهاجر بگویید، چیست؟

بارزترین جمله‌ای که می‌توانم بگویم این است که باید به حامی مهاجر ایمان داشته باشیم.

+امیدوارم هرجا که هستید، موفق باشید.

صحبت دیگری دارید؟ 

من از جلسه ماک سفارتی خیلی رضایت داشتم. در جلسه ماک، کارشناس دررابطه با سوال برگشت به ایران هم من را راهنمایی کرد. طوری که بعد از گفتن آن جملات به مترجم و انتقال آن، افسر سری به نشانه تاکید نشان داد و احساس می‌کنم همان باعث صدور ویزایم شد. 

ماک سفارتی آمریکا

+در جلسه ماک برگه‌ای از نکات مهم و هایلایت شده به شما داده می‌شود تا پاسخ‌های درستی به افسر بدهید و او را قانع کنید که قصد تحصیل در آمریکا را دارید و بدین صورت بدون شک ویزا را دریافت خواهید کرد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0