دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Monday, 22 October 2018 15:09

نحوه اخذ اقامت کشور اتریش

نوشته شده توسط
نحوه اخذ اقامت کشور اتریش
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

روشهای مختلف اخذ اقامت کشور اتریش 

1- از طریق ثبت شرکت :

از طریق ثبت شرکت در کشور اتریش می‌توان اقامت این کشور را اخذ نمود.

این شرکت می‌بایست فعال و دارای سوددهی باشد در صورتی که اینگونه نباشد اقامت شخص پس از  مدت یک سال قابل تمدید نخواهد بود.

اخذ اقامت اتریش از طریق تمکن مالی

اشخاصی در ایران که از توانایی مالی خوبی برخوردار هستند، در صورت اثبات تمکن مالی شان می‌توانند اقامت اتریش را از طریق اثبات تمکن مالی اخذ نمایند.

اگر سرپرست خانواده بتواند درآمد ثابت ماهیانه 2000 یورو برای خود، 400 یورو برای همسر و 300 یورو برای هر یک از فرزندان زیر 18 سال خود را اثبات نماید، در واقع شرایط اخذ اقامت اتریش از روش توانایی مالی را دارا است.

این درآمد می‌تواند از طریق چهار منبع به اثبات برسد :

1- اجاره نامه ملک

2- سود سهام شرکت بورسی

3- سود سپرده بانکی

4- حقوق بازنشستگی

نیاز به توضیح است که مبلغ درآمد ماهیانه مشخص شده توسط شخص جهت یک سال، باید در حساب بانکی وی در ایران قابل دسترس باشد.

مثلاً برای اقامت دو نفر باید مبلغ زیر یا معادل ریالی آن در حساب سرپرست خانواده در ایران در دسترس باشد :
€ 28800 = 2400 × 12

فواید گرفتن اقامت کشور اتریش از روش توانایی مالی :

  1. امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی
  2. عدم نیاز به هیچ گونه سرمایه گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
  3. عدم محدودیت سنی
  4. سهولت در تمدید مجوز اقامت
  5. معاف از پرداخت مالیات سالانه
  6. امکان رفت و آمد آزادانه و زندگی در تمام کشورهای حوزه شنگن
  7. سریعترین و ساده ترین روش اخذ مجوز اقامت شنگن

مدارک موردنیاز برای گرفتن اقامت کشور اتریش از روش توانایی مالی :

  1. گواهی عدم سوء پیشینه همه اعضای خانواده
  2. شناسنامه همه اعضای خانواده
  3. شش قطعه عکس از همه اعضای خانواده
  4. گذرنامه همه اعضای خانواده
  5. گواهی شغلی سرپرست
  6. مدارک توانایی مالی سرپرست خانواده

قابل توضیح است که شخص با اخذ اقامت از روش توانایی مالی، فقط از اجازه کار کردن از طریق ثبت شرکت برخوردار خواهد بود.

 

آخرین ویرایش در Monday, 04 February 2019 08:15