20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

دریافت ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا 2024

ویزای دانش آموزی کانادا – شرایط و هزینه ها

از شرایط تحصیل در مدارس کانادا چیزی می‌دانید؟! منظورمان این است تا حالا مفاهیمی مثل ویزای دانش آموزی کانادا یا حتی مهاجرت دانش آموزی به کانادا به گوشتان خورده؟ خوب اگر می‌دانید از چه صحبت می‌کنیم که خوشا به حالتان! چه اتفاقی بهتر از این؟!

اما اگر هم نمی‌دانید، فدای سرتان! ما اینجاییم که در خلال این نوشته، هرآنچه لازم است را برایتان قصه‌وار تعریف کنیم؛ مثل چی؟! مثل ریزه‌کاری‌های مهمی که باید پیش از گرفتن ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا بدانید؛ از جمله سن‌وسال مجاز برای اخذ ویزای دانش آموزی کانادا.

اما ماجرا به اینجا هم ختم نمی‌شود! چون دربارۀ مراحل، مدارک، زمان، هزینه و حتی ریجکت شدن این ویزا هم راهنمایی‌تان می‌کنیم! خلاصۀ کلام اینکه تا مطمئن نشده‌ایم همه‌چیز را می‌دانید، دست از سرتان برنمی‌داریم! پس هم‌سفرمان شوید تاشانه‌به‌شانۀ هم، قدم در دنیای دانش‌آموزی کانادا بگذاریم.

ویزای دانش آموزی کانادا

این یک موقعیت عالی‌ست! فرزندانتان می‌توانند فارغ از اینکه در کجا به دنیا آمده‌اند و کجا زندگی کرده‌اند از فرصت مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل دانش آموزی استفاده کنند. درواقع دولت کشور کانادا شرایطی را فراهم کرده است که دانش‌آموزان سراسر دنیا  در بهترین مدارس کانادا تحصیل کنند. البته قبل از هرچیز باید ویزای دانش‌‌آموزی بگیرند.

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای دانش آموزی یکی از بهترین راه‌ها برای ساختن آینده فرزندانتان در پیشرفته‌ترین کشورهای دنیاست! زیرا همین سند است که به آنها اجازه می‌دهد وارد مرزهای این سرزمین شوند و با درس‌خواندن، رویاهایشان را در آغوش بگیرند! ضمنا نکتۀ مهم این است که با تحصیل در مدارس کانادا، می‌توانند مسیر ورودشان به کالج در کانادا و دانشگاه‌های این سرزمین را هموارتر کنند!

مزایای ویزای دانش آموزی کانادا

بنابراین به همین دلیل است که ما در مجموعۀ حامی مهاجر، قصۀ مهاجرت دانش آموزی به کانادا را سرسختانه پی می‌گیریم و روند اخذ ویزای دانش‌آموزی این سرزمین را مرحله‌به‌مرحله پیش می‌بریم؛ زیرا می‌دانیم آرزوهای بسیاری از دوستان جوانمان، در گروی ورود به کانادا، سرزمین آرزوهاست. اگر دوست داشتید، می‌توانید از طریق شمارۀ 02148000597 با ما در ارتباط باشید.

شرایط اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

بسیار خوب! نوبت آن است تا دربارۀ شرایط ویزای دانش آموزی کانادا صحبت کنیم و به شما بگوئیم شرایط تحصیل در مدارس کانادا چگونه است. از شرایط سنی تا نوع مدرک زبان مورد نیاز و میزان تمکن مالی. حتی نوع مدرسه و شرایط سرپرست نیز در این مورد اثرگذار است و نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا دارند. پس این شما و این، برخی از چهارچوب‌های مهاجرت دانش آموزی به کانادا.

شرط سنی برای اخذ ویزای دانش ‌آموزی کانادا

اگر می‌خواهید فرزندانتان در این سرزمین درس بخوانند، باید شرایط سنی تحصیل در کانادا را برای اخذ ویزای دانش آموزی داشته باشند. حالا شرایطش چیست؟ اینکه موقع درخواست ویزا، نباید سن قانونی را رد کرده باشند. حالا سن قانونی در کانادا چند سال است؟ در بیشتر ایالاتش، 18 سال؛

بنابراین ما برای اینکه بتوانیم ویزای دانش‌آموزی این سرزمین را دریافت کنیم، باید کمتر از 18سالمان باشد؛ منتها این ماجرا همیشه هم درست نیست؛ چون در بعضی ایالت‌ها مثل نواسکوشیا و نیوفاندلند، 19سالگی را به‌عنوان سن قانونی اعلام کرده‌اند؛ پس در چنین استان‌هایی، ما تا آخرین لحظات 18سالگی‌مان هم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانیم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنیم.

ضمنا به‌عنوان نکتۀ آخر، بد نیست این را هم بگوییم که حداقل سن مجاز برای اخذ ویزای دانش آموزی کانادا، 5سالگی است.

شرایط سنی ویزای دانش آموزی کانادا

نکته: در بازه سنی قبل از تحصیلات متوسطه احتمال دریافت ویزای تحصیلی دانش‌ آموزی کانادا بسیار کم می‌شود. برای همین است که بسیاری از موسسات مهاجرتی معمولا پرونده‌های متقاضیانی را قبول می‌کنند که برای تحصیل در دبیرستان بخواهند اقدام کنند. طبیعتا موسسه حامی مهاجر نیز از این امر مستثنی نیست.

شرط زبان برای ویزا دانش آموزی کانادا

راستش را که بخواهید، مهاجرت به کانادا از طریق ویزای دانش آموزی بسیار ساده‌تر از ویزای دانشجویی است. حالا چرا؟ چون بسیاری از مدارس این سرزمین، با مدرک زبان کاری ندارند! تازه اگر هم از شما مدرک زبان بخواهند، سخت‌گیری زیادی دربارۀ نمره‌اش ندارند؛

مثلا از آنجا که دانش‌آموزان دبستانی، به‌ویژه در مقاطع پایین‌تر، نیازی به مدرک زبان ندارند، می‌توانند به کانادا بروند و بعدا در دوره‌های زبان‌آموزی مدرسۀ خود شرکت کنند. تازه میزان زبان‌آموزی آن‌ها هم باید در حدی باشد که فقط بتواند احتیاجات مدرسه‌شان را برآورده کند؛

اما برای تحصیل در دبیرستان های کانادا ممکن است اوضاع کمی فرق کند؛ چون بعضی مدارس از شما این مدرک را می‌خواهند؛ منتها در این خصوص هم سخت‌گیری زیادی وجود ندارد؛ بنابراین شما می‌توانید به کانادا بروید و آنجا، در دوره‌های فشردۀ زبان شرکت کنید.

تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی در کانادا

معلوم است دیگر! برای تحصیل دانش آموزی در کانادا، باید از پس هزینه‌هایش هم بربیاییم؛ بنابراین باید مسئولین کانادایی هم از ثبات مالی والدین مطمئن ‌شوند و هم خیالشان راحت شود که آن‌ها، می‌توانند هزینۀ یک سال از زندگی فرزندشان را بپردازند.

شما باید اثبات کنید که از پس هزینه‌های یک سال زندگی فرزندانتان در کانادا بر می‌آیید که مبلغی در حدود 20 هزار دلار است. همچنین باید توان پرداخت شهریه سالانه مدارس و هزینه تحصیل در کانادا را داشته باشید. این مورد بسته به نوع مدرسه متفاوت است و چیزی در حدود 15 هزار تا 30 هزار دلار تخمین زده می‌شود.

نکته: اگر می‌خواهید با ویزای همراه دانش آموزی کانادا همراه با فرزندتان به این سرزمین مهاجرت کنید، باید مبلغ بیشتری برای اثبات تمکن مالی به سفارت ارائه دهید.

تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی کانادا

شرط اعتبار مدرسه برای مهاجرت دانش آموزی به کانادا

درست است که گفتیم کانادا به جذب دانش‌آموزان بین‌المللی علاقه دارد اما نه با هر شرایطی که! منظورمان این است که دولت کانادا برای تحصیل در هر مدرسه‌ای ویزا نمی‌دهد و اعتبار مدرسه برایش اهمیت زیادی دارد.

چطور مطمئن شویم مدرسه‌ای که انتخاب کردیم معتبر است؟ باید نام آن را در فهرست موسسات آموزشی که مجوز DLI دارند، جستجو کنیم. DLI مخفف Designated Learning Institution است و مدارسی که در این لیست هستند یعنی مجوزهای لازم را برای پذیرش دانش‌آموزان داخلی و بین‌المللی دارند. یکی از معروفترین آنها مدرسه کالج شبانه‌روزی بیشاپ کانادا است که در سایت حامی مهاجر به‌طور کامل به آن پرداخته‌ایم.

شرط کاستودین برای اقامت دانش آموزی کانادا

یکی از شرایط بسیار مهم برای اقامت دانش آموزی کانادا، وجود سرپرست است. حالا یعنی چه؟ یعنی دانش‌آموز زیر 18ساله‌ای که قرار است به کانادا برود، باید حتما سرپرست داشته باشد و تحت‌حمایت او قرار بگیرد؛

اما اگر نتواند با پدر، مادر یا ولی قانونی خود به کانادا برود، بحث کاستودین (Custodian) به میان می‌آید؛ چون کاستودین، یک شهروند یا مقیم دائم کاناداست که تمام مسئولیت‌های دانش‌آموز قصۀ ما را گردن می‌گیرد و از او مراقبت می‌کند!

کاستودین کیست

البته در این خصوص، دوسه نکتۀ بسیار مهم وجود دارد که خلاصه‌وار می‌گوییم:

  • کاستودین باید خودش 19سال‌به‌بالا باشد؛
  • او هیچ‌گونه حقی برای تصرف اموال دانش‌آموز ندارد؛
  • کاستودین باید در همان شهر یا نزدیک به شهر محل تحصیل باشد؛
  • سرپرست دانش‌آموزان زیر 10سال، فقط باید یکی از والدینش باشد.

مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا

شرایطش را که دانستیم؛ پس بیایید دربارۀ مدارکش هم حرف بزنیم. این شما و این، مدارک موردنیاز ویزای دانش آموزی کانادا:

  • فرم درخواست ویزای تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی
  • مدرک زبان (در صورت نیاز)
  • نسخۀ اصلی نامۀ پذیرش از مدرسۀ کانادایی
  • نامۀ هدف از تحصیل (Study Plan)
  • نامۀ قیومیت (Custodian Form)
  • اطلاعات هویتی سرپرست
  • کارت واکسن
  • کارنامه 3 سال آخر تحصیل
  • گواهی اشتغال به تحصیل
  • یک قطعه عکس استاندارد
  • رسید پرداخت شهریه

نکته1: فقط حواستان باشد! تکمیل صحیح فرم درخواست ویزای تحصیلی بسیار مهم است. طوری که اشتباهات کوچک در این خصوص، می‌تواند پشیمانی‌های بزرگ به‌بار بیاورد! بنابراین توصیه می‌کنیم برای این کار، حتما از مشاوران مهاجرتی کمک بگیرید.

مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا

آنچه دیدید، یک شِمای کلی از مدارک لازم برای ویزای دانش آموزی کانادا بود؛ اما حواستان باشد! وضعیت پروندۀ دانش‌آموزان هم نقش مهمی در لیست مدارک لازم ایفا می‌کند؛ پس برای اینکه از تکمیل‌بودن مدارکتان مطمئن شوید، می‌توانید وضعیت پرونده‌تان را با کارشناسان مهاجرتی هم در میان بگذارید.

مراحل گرفتن ویزای دانش آموزی کانادا

بعد از شرایط و مدارک، نوبت چیست؟ دقیقا! مراحل؛ پس بیایید ببینیم در موسسۀ حامی مهاجر، به‌ترتیب چه مراحلی طی می‌شود تا یک ویزای دانش آموزی کانادا را دریافت کنیم:

  • ارائۀ کارنامۀ تحصیلی سه سال آخر توسط دانش‌آموز
  • آغار مکاتبه با مدرسۀ موردنظر توسط کارشناسان حامی مهاجر
  • دریافت پذیرش از مجموعۀ مقصد به‌دست کارشناسان مجموعه
  • پرداخت شهریۀ مدرسه توسط دانش‌آموز و خانوادۀ او
  • ارائۀ گواهی تمکن مالی و سایر مدارک موردنیاز برای مهاجرت تحصیلی به کانادا
  • نگارش استادی پلن به‌دست متخصصان کارگروه نگارشی حامی مهاجر
  • ارائۀ مشاورۀ تخصصی به دانش‌آموزان دربارۀ چیدمان مدارک
  • ثبت‌نام نهایی به‌دست مشاوران
  • تکمیل مراحل بایومتریک توسط دانش‌آموزان
  • اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا

هزینه ویزای دانش آموزی کانادا

ممکن است فکر کنید بر سر راه ویزای دانش آموزی کانادا، هزینه‌های ناشناخته‌ای وجود دارد؛ اما خیالتان راحت! آنچه هست را در این بخش می‌گوییم تا ببینید اوضاع چندان هم درهم‌وبرهم نیست!

درس‌خواندن در مدارس کانادا شامل هزینه‌هایی مثل شهریۀ مدارس، هزینه تمکن و... است؛ اما در خصوص خود ویزای دانش‌آموزی کانادا، چنین هزینه‌هایی وجود دارد:

هزینه ویزای دانش آموزی کانادا

نوع هزینه

مبلغ (به دلار)

هزینه استادی پرمیت

150

هزینه انگشت نگاری

85 + هزینه سفر به کشورهای همسایه

هزینه ویزای همراه دانش‌آموزی

100

هزینه اخذ پذیرش از یک مدرسه کانادایی

از مدرسه‌ای به مدرسه دیگر متفاوت است.

هزینه بیمه

600 

نکته 1: توجه داشته باشید اگر بخواهید صفر تا صد اخذ ویزای دانش آموزی کانادا را به کارشناسان حامی مهاجر بسپارید، باید هزینه مشاوره، نگارش استادی پلن، تکمیل فرم سفارتی، دسته‌بندی مدارک و گرفتن پذیرش از مدارس را به مبالغی که در جدول بالا آمده است، اضافه کنید. اما در عوض خیالتان راحت است که کارتان مطابق با اصول و به‌موقع انجام می‌شود. 

نکته 2: در نظر داشته باشید که چیزی به نام بورسیه تحصیلی رایگان کانادا برای درس خواندن در مدارس این کشور وجود ندارد. هرچند که دانشجویان بین‌المللی کانادا همواره فرصت استفاده از بورسیه تحصیلی را دارند.

مدت زمان صدور ویزای دانش آموزی کانادا

بسیار خوب! دیگر با شرایط و مدارک و مراحل کاری نداریم، هزینه‌هایش را هم گفتیم؛ اما مدت زمان صدور ویزای دانش آموزی کانادا چقدر است؟

حقیقت این است که تا چند ماه قبل، در سایت رسمی ادارۀ مهاجرت کانادا آمده بود که صدور ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا، تقریبا 7 هفته زمان می‌برد؛ منتها اوایل سپتامبر، همین سامانه اعلام کرد که از این به‌بعد، صدور ویزای دانش‌آموزی کانادا حداقل 10 هفته زمان می‌برد؛

بنابراین در یک جمع‌بندی کلی، می‌توانیم بگوییم اخذ ویزای تحصیلی دانش آموزی کانادا حدودا 2 تا 3 ماه طول می‌کشد؛ منتها معمولا به متقاضیان تحصیل در مدارس کانادا توصیه می‌کنند که 3 تا 5 ماه قبل از آغاز سال تحصیلی، برای دریافت پذیرش و اخذ ویزا اقدامات لازم را انجام بدهند.

دلایل ریجکتی ویزای دانش آموزی کانادا

واقعیت این است که دانش‌آموزان به‌ندرت ریجکت می‌شوند؛ پس مشکل ریجکت شدن ویزای دانش آموزی کانادا چندان مشکل عمومی نیست، آنچه متداول‌تر است، ریفیوزی است، نه ریجکتی! آن هم به این معنی است که با درخواست ویزایشان موافقت نشود. حالا چرا ممکن است چنین حالتی پیش بیاید؟ سه‌چهارتایش را سرفصل‌وار توضیح دادیم؛ اما اگر می‌خواهید درباره رفع ریجکتی ویزای کانادا بیشتر بدانید، می‌توانید از مقالات همین وبسایت استفاده کنید.

  • قانع‌نشدن افسر کانادایی در خصوص برنامۀ تحصیلی متقاضی
  • ارائه‌نکردن نامۀ پذیرش از مدرسه
  • وجود نقصی در مدارک متقاضی
  • معتبرنبودن مدرسۀ موردپذیرش

دلایل ریجکتی ویزای دانش آموزی کانادا

ویزای همراه دانش آموزی کانادا

آیا کانادا ویزای همراهی دارد؟ بله!

آیا این ویزا به والدین دانش‌آموز تعلق می‌گیرد؟ 100درصد!

آیا حامی مهاجر برای مراجعینش ویزای همراهی هم دریافت می‌کند؟ صدالبته!

اما ماجرا از این قرار است که اگر والدین دانش‌آموز بخواهند او را در کانادا همراهی کنند، فقط یکی‌شان می‌تواند برای دریافت ویزای همراهی اقدام کند؛ بنابراین طرف دیگر، باید از سایر راه‌ها فرزندش را همراهی کند؛ مثل دریافت ویزای توریستی.

ضمنا باید بدانیم که ویزای همراهی کانادا، به هیچ‌یک از والدین اجازه نمی‌دهد در این سرزمین کار کنند؛ مگر اینکه نوع ویزای خود را عوض کرده و به ویزای تحصیلی یا کاری تبدیل کنند.

ختم کلام!

اگر هنوز 18سالتان نشده، مدارس کانادا با روی باز از شما استقبال می‌کنند! فقط کافی است آنچه نوشته‌ایم را بخوانید تا دربارۀ شرایط، مدارک و مراحل اخذ ویزای دانش آموزی کانادا اطلاعاتتان کامل شود؛ زیرا در این صورت است که می‌توانید برای مهاجرت دانش آموزی به کانادا رویاپردازی کنید و راجع‌به آن تصمیم بگیرید.

 ضمنا در طول مطلب، به مباحثی مثل هزینه و مدت زمان صدور ویزای دانش آموزی کانادا هم پرداخته‌ایم. تازه گفته‌ایم که دلایل ریجکت شدن ویزای دانش آموزی کانادا چیست و چطور می‌توان آن را برطرف کرد؛ بنابراین مبحث اخذ ویزای دانش آموزی کانادا را از تمام جهاتی که به‌نظرمان می‌رسید، بررسی کردیم.

از اینجا به‌بعد، دیگر شمایید و پرسش‌هایتان. اگر بحثی و نظری بود، ما سراپا گوشیم! هم می‌توانید از طریق دیدگاه‌ها مطرحشان کنید و هم از طریق تماس با شمارۀ 02148000957 سوالات خود را با ما در میان بگذارید.

سوالت پرتکرار راجع‌به اخذ ویزای دانش آموزی کانادا

در این بخش قرار است سوالات مهم را مطرح کرده و به هر کدام پاسخی مختصر و مفید دهیم. شاید سوال شما هم بینشان باشد. اگر نبود از قسمت نظرات همین صفحه استفاده کنید و آن را حتما با ما در میان بگذارید.

روند پذیرش دانش آموز در کانادا به چه صورت است؟

مراحل دریافت ویزای دانش آموزی کانادا از ساخت اکانت در سایت اداره مهاجرت کانادا شروع می‌شود و پس از پر کردن فرم درخواست ویزا و سابمیت مدارک لازم به مرحله انگشت‌نگاری می‌رسد. در نهایت اگر تمام مسیر را درست و اصولی طی کرده باشید، بعد از 10 هفته باید به ویزا برسید.

آیا دریافت بورسیه دانش آموزی کانادا حقیقت دارد؟

تا لحظه نگارش این مقاله هیچ نوع بورسیه تحصیلی برای دانش‌آموزان خارجی تعریف نشده است.

آیا تحصیل در مدارس کانادا رایگان است؟

تحصیل در مدارس ابتدایی کانادا برای افراد مقیم رایگان است. اما معمولا برای دانش‌آموزان خارجی هزینه کمی در نظر می‌گیرند که بسته به نوع مدرسه این مبلغ رقمی متفاوت دارد.

ویزای دانش آموزی کانادا چه مدت اعتبار دارد؟

ویزا دانش آموزی کانادا متناسب با مدت تحصیل تاریخ اعتبار دارد که حداقل آن 1 سال است. پس از پایان این اعتبار 90 روز فرصت دارید تا برای ادامه تحصیل در کانادا آن را تمدید کنید.

مقاطع تحصیلی در کانادا برای دانش آموزان به چه صورت است؟

سن تحصیل در مدارس این کشور از 5 سالگی شروع می‌شود و تا 17 یا 18 سالگی ادامه دارد. در مجموع یک فرد مدرسه‌ای باید 12 پایه تحصیلی را بگذراند. افراد 5 تا 11 سال بایستی در مقطع ابتدایی تحصیل کنند، افراد 12 تا 14 سال در مقطع راهنمایی یا Junior Secondary و مقطع دبیرستان که به Senior Secondary معروف است به افراد گروه سنی 15 تا 17 سال اختصاص دارد.

آیا پس از پایان دبیرستان می‌شود در کانادا کار کرد؟

پیشنهاد ما این است که بعد از ورود به کالج و دریافت مدرک، فعالیت خود را آغاز کنید؛ البته شما می‌توانید پس از دریافت ویزای دانشجویی کانادا هم به‌شکل پاره‌وقت در این سرزمین کار کنید؛ منتها بحث اصلی این است که در دورۀ دبیرستان یا پیش از ورود به کالج و دانشگاه، امکان پیداکردن شغل مناسب در کانادا بسیار کم است.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0