اعزام دانش آموز، تحصیل و اخذ ویزای دانش آموزی کانادا + هزینه

کانادا یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین مقصدهای مهاجرت تحصیلی در دنیا است و می‌تواند امکانات تحصیلی پیشرفته‌ای را در اختیار دانشجویان و دانش‌آموزان قرار دهد. تحصیل در کانادا محدودیت سنی و شرایط خاصی برای محدود کردن متقاضیان ندارد ولی در عین حال نیز شرایطی فراهم شده تا هر متقاضی متناسب با شرایطش مانند رده سنی، رشته، تجربیات، و موارد دیگر در کانادا و در مراکز آموزشی متفاوتی تحصیل کند. این کشور علاوه بر تحصیل شرایط خوبی را برای اقامت سایرین فراهم کرده است و در اکثر ایالت ها شرایط برای سکونت مناسب و مطلوب است.

در این مقاله بررسی می‌کنیم که اعزام دانش‌آموز به کانادا و تحصیل در مدارس کانادا به چه شکل است؟ شرایط اخذ ویزای دانش‌آموزی کانادا چیست؟ هزینه تحصیل فرزندان در کانادا چقدر است؟ و اینکه آیا شرایط مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلی فرزند فراهم می‌شود یا خیر؟

موسسه حامی مهاجر تخصص ویژه و تجربه‌ای طولانی در زمینه اموری همچون اخذ انواع ویزای کانادا ، اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا ، اخذ اقامت دائم کانادا و ثبت شرکت در کانادا دارد. در صورت نیاز به مشاوره‌های اختصاصی درباره تحصیل در کانادا و دریافت پذیرش تحصیلی از مراکز آموزشی کانادا (حتی بدون مدرک زبان) می‌توانید به وسیله شماره 02148406 ( خط ویژه ) با کارشناسان موسسه حامی‌مهاجر تماس حاصل فرمایید.

 ویزای دانش آموزی کانادا

تحصیل در مدارس کانادا

مدارس کانادا را می‌توان جزو توسعه‌ یافته‌ترین سیستم‌های آموزشی در جهان دانست همچنین این سیستم آموزشی علاقه زیادی به دانش‌آموزان بین‌المللی دارد. با توجه به اینکه کانادا یک جمعیت متنوع و چندفرهنگی دارد و مدارس آن نیز دانش‌آموزانی دارند که به ملیت‌ها، زبان‌ها و نژادهای متنوعی تعلق دارند، بافت این مدارس شکل حمایتی دارند.

بطور مثال، در کانادا وقتی یک دانش‌آموز بین‌المللی وارد دبیرستان‌ یا دبستان‌ می‌شود، خدماتی مانند معلمان ESL یا معلمان دوره‌های زبان فشرده و تورهای فرهنگی آخر هفته دریافت می‌کند. برای این دانش‌آموزان برنامه‌های ویژه خانوادگی پیش‌بینی می‌شود تا بتوانند راحت‌تر با محیط تحصیلی و اجتماعی کانادا هماهنگ شوند. قوانین یک مدرسه کانادایی طوری تنظیم شده است که از خانواده‌های غیربومی و دانش آموزان بین المللی حمایت کند تا مدارس مطلوب را پیدا کنند و شرایط اقامت خوبی داشته باشند.

هر دانش‌آموزی در مدارس کانادا فرصت شکوفایی در زمینه‌های ورزشی، هنری، علمی، تجاری و موارد دیگری را پیدا می‌کند و همچنین ترغیب دانش‌آموزان برای اینکه بتوانند استعداد خود را شکوفا کنند، جزو بدیهیات مدارس کانادا است. این سیستم آموزشی بر کلاس‌های کوچک تمرکز دارد تا بتواند پشتیبانی بهتری از دانش‌آموزان داشته باشد و بر علاقه شخصی آن‌ها تمرکز کند. علاوه بر آنچه گفتیم؛ تحصیل در مدارس کانادا می‌تواند زمینه‌ساز ورود فرزند شما به دانشگاه‌های این کشور و در نهایت اخذ حق شهروندی آن شود.

اعزام دانش‌آموز به کانادا

مانند هر نوع دیگری از مهاجرت تحصیلی، اعزام دانش‌آموز به کانادا نیز شرایط خاصی دارد. اولین شرط برای اخذ ویزای دانش‌آموزی داشتن سن کمتر از 17 سالگی است. به عبارت ساد‌ه‌تر دانش‌آموز شما نباید سن قانونی را رد کرده باشد و سن قانونی در اکثر ایالات کانادا همان 18 سال است. بنابراین شما وقتی می‌توانید ویزای دانش‌آموزی کانادا را اخذ کنید که 17 سال یا کمتر داشته باشید. در برخی ایالات مانند نواسکوشیا و نیوفاندلند نیز سن قانونی 19 سال است و شما تا 18 سالگی می‌توانید برای مدارس این مناطق پذیرش بگیرید.

همچنین حداقل سن مورد نیاز برای اخذ ویزای دانش‌آموزی داشتن 5 سال سن است. اخذ ویزای دانش‌آموزی ساده‌تر از اخذ ویزای دانشجویی است و بیشتر به این خاطر است که مدرک زبان نمی‌خواهد یا نمره بالایی در مدرک زبان نیاز ندارد. از آنجایی که دانش‌آموزان دبستانی به ویژه در مقاطع پایین‌تر نیازی به مدرک زبان ندارند، می‌توانند بعد از ورود به کانادا در دوره‌های زبان آموزی مدارس شرکت کنند و در حدی که احتیاجات مدرسه را برآورده کند، زبان انگلیسی بیاموزند.

در مقطع دبیرستان ممکن است بعضی مدارس از شما مدرک زبان بخواهند اما در این باره هم سختگیری وجود ندارد و شما می‌توانید پذیرش بگیرید و وقتی به کانادا رفتید، در دوره‌های فشرده زبان شرکت کنید و خود را به سطحی از تسلط به زبان انگلیسی برسانید که مدنظر مدرسه است. در کانادا کودکان از پنج سالگی وارد دبستان و پس از 10 سالگی وارد مقطع راهنمایی می‌شوند و از سن 15 سالگی مقطع دبیرستان تا را آغاز می‌کنند که تا 18 سالگی طول می‌کشد.

پس با تهیه ریزنمرات، یک توصیه نامه و سن مناسب می‌توانید با مدارس کانادا مکاتبه کنید و از آن‌ها پذیرش دریافت کنید و با داشتن تمامی این شرایط از جمله تمکن مالی مناسب می‌توانید شرایط ویزای تحصیلی دانش‌آموزی را داشته باشید. شما می‌توانید از بین مدارس دولتی، خصوصی و شبانه‌روزی کانادا یک مرکز آموزشی را انتخاب کنید و این بستگی به شرایط و علایق شما دارد. همچنین اگر شما در زمینه هنری، موسیقی و ورزشی خاص فعالیت دارید، انتخاب‌های متنوع‌تری پیش روی شما است.

انواع مدارس کانادا برای دانش‌آموزان بین‌المللی

مدارس دولتی کانادا از کیفیت خوبی برخوردار هستند. این مدارس توسط انجمن‌های استانی نظارت می‌شوند و عموما تجهیزات آموزشی خوبی دارند. همچنین انجمن اولیا و مربیان موسوم به (PAC) مسئولیت جمع‌آوری اعتبار برای مدارس دولتی و وظیفه خرید تجهیزات را دارند. اما این نکته را به خاطر داشته باشید که تحصیل در مدارس دولتی کانادا برای دانش‌آموزان بین‌المللی رایگان نیست. فقط دانش‌آموزانی می‌توانند در مدارس کانادا رایگان تحصیل کنند که شهروند کانادا باشند یا اقامت دائم آن را بدست آورده باشد. در واقع تحصیل خارجی‌ها در مدارس کانادا شرایط بسیار محدودی دارد و بیشتر برای خانواده‌هایی است که برای مهاجرت اقدام کرده‌اند.

مدارس خصوصی کانادا به لحاظ سیستم آموزشی تفاوت زیادی با مدارس دولتی دارند و اغلب این مدارس آموزش مختص به خود را دارند و بر ارتقای هوش‌اجتماعی یا یادگیری بهتر تمرکز کرده‌اند. بعضی از آن‌ها به هنر، موسیقی، ورزش، تجارت، علوم انسانی و ... متمرکز هستند. ثبت نام در این مدارس برای دانش‌آموزان کانادایی یا غیر کانادایی با شهریه یکسان ممکن است و تمامی این مدارس فعالیت‌های برجسته فوق‌برنامه دارند. لازم به ذکر است که مدارس خصوصی جزو مدارس روزانه کشور کانادا محسوب می‌شوند.

مدارس شبانه‌روزی کانادا نیز نوعی از مدارس خصوصی هستند که در ازای شهریه قابل‌توجه دانش‌آموزان کانادایی و غیرکانادایی را پذیرش می‌کنند. دانش‌آموزانی که در این مدارس ثبت‌نام می‌کنند تنها در تعطیلات از مدرسه خارج می‌شوند، این مدارس اقامتگاه‌ و شرایط ویژه‌ای برای اسکان دانش‌آموزان دارند. این مدارس انواع فعالیت‌های آموزشی، ورزشی، زبان‌های خارجی، سازگاری اجتماعی، تفریحی، ارتباط با دانشگاه‌ها و غیره را درنظر دارند و با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهند، شهریه قابل توجهی دارند.

شرایط پذیرش دانش‌آموزان در مدارس کانادا

شرایط پذیرش دانش‌آموزان در مدارس کانادا

همانطور که اشاره‌کردیم، تحصیل در مدارس کانادا پیش‌نیازهای زیادی نمی‌خواهد و یکی از مهم ترین مراحل اثبات تمکن مالی است. در صورتی که از تمکن مالی لازم برخوردار باشید، می‌توانید برای پذیرش فرزند خود در مدارس کانادا و اخذ ویزای دانش‌آموزی کانادا اقدام کنید اما به این نکته نیز توجه داشته باشید که هر دانش‌آموز خارجی در کانادا باید یک قیم داشته باشد.

جز برای دانش‌آموزان ابتدایی قیم می‌تواند عضو خانواده، والد یا خویشاوندی باشد که در کانادا ساکن است اما درباره کودکان ابتدایی قانون فقط والد خونی را قبول می‌کند و به طور مثال پدرخوانده را نمی‌پذیرد. قیم غیر کانادایی می‌تواند دانش‌آموز را با ویزای توریستی همراهی کند. با این ویزا امکان کار وجود ندارد؛ مگر اینکه قیم دانش‌آموز بتواند پیشنهاد کاری بدست آورد و وضعیت ویزای خود را تغییر دهد. شرایط دیگری که دانش‌آموز باید داشته باشد، به عبارت زیر هستند:

  • دانش‌آموزش باید ویزای دانش‌آموزی خود را اخذ کرده باشد.
  • دانش‌آموز باید واکسیناسیون‌ها و آزمایش‌های پزشکی مربوطه را انجام داده باشد.
  • دانش‌آموز باید مدارک مربوط به انگشت‌نگاری را به مدرسه ارائه دهد.
  • دانش‌آموز سوابق تحصیلی 3 سال اخیر و توصیه‌نامه آخرین مدرسه‌ای را ارائه دهد که در آن درس خوانده است.
  • والدین دانش‌آموز باید شرایط مالی خوبی داشته باشند و بتوانند شهریه یک سال تحصیلی را پرداخت کنند.
  • دانش‌آموز و قیم او باید نزدیک محل تحصیل سکونت داشته باشند.
  • دانش‌آموز باید یک قیم یا کاستودین داشته باشد.

شرایط اخذ ویزای دانش‌آموزی کانادا

ویزای دانش‌آموزی کانادا به دانش‌آموز اجازه می‌دهد که در مدت تعیین شده در موسسه‌ای مشخص شده تحصیل کند و در طول این مدت دانش آموز اجازه کار یا فعالیتی را ندارد که نامرتبط با تحصیل باشد. این در مورد والد یا قیمی که با ویزای توریستی همراه دانش‌آموز آمده است نیز صادق است؛ البته تا زمانی که بتواند وضعیت ویزای خود را تغییر دهد. مدارکی که سفارت کانادا مطالبه می‌کند تا به دانش‌آموز ویزای دانش‌آموزی بدهد، به شرح زیر هستند:

  • داشتن سن حداقل 5 و حداکثر 18 سال
  • داشتن پذیرش تحصیلی از یک مدرسه در کشور کانادا
  • توانایی مالی والدین دانش‌آموز برای پشتیبانی حداقل یک سال زندگی و تحصیل در کانادا
  • سابقه تحصیلات به علاوه زیر نمرات 3 سال آخر
  • یک معرفی‌نامه از آخرین مدرسه
  • مدارک هویت یک قیم قانونی که اداره مهاجرت کانادا تایید کرده باشد.
  • مدارک مربوط به آزمایشگاه‌‌های مدیکال و واکسیناسیون‌ها

شما باید مکاتبات لازم با مدرسه را قبل از ارائه درخواست ویزا به پایان برسانید و کلیه مدارک مربوط به پذیرش در مدرسه را به سفارت ارائه دهید. تمام این فرایند می‌تواند توسط وکلای مهاجرتی و موسساتی مانند حامی مهاجر انجام شود، اما برای اطلاع از امکانات و شرایط هر مدرسه باید مکاتبه مستقیم داشته باشید. مراحل اخذ پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا به قرار زیر است:

  • فرم ارزیابی تحصیلی را از مدرسه اخذ و تکمیل کنید.
  • فرم برای مدرسه به همراه مدارکی ارسال شود که هر مدرسه درنظر گرفته است.
  • با مدرسه مکاتبه مستقیم کنید و پذیرش تحصیلی دانش‌آموز را اخذ کنید.
  • برای ویزای تحصیلی دانش‌آموز و ویزاهای همراه اقدام کنید.

هزینه تحصیل در مدارس کانادا

هزینه تحصیل در مدارس کانادا

در ابتدا باید توجه کنید که اخذ ویزای دانش‌آموزی از طریق مدارس دولتی معمول نیست و اولین هزینه شما مربوط به شهریه مدرسه است. مدارس شبانه‌روزی معمولاً شهریه بالاتری دارند اما هزینه‌های مربوط به اقامت را کاهش می‌دهند. در زیر می‌توانید لیستی از شهریه‌ مدارس کانادا را مشاهده کنید:

مقطع

هزینه

دبستان

8000 تا 16000 دلار کانادا

دبیرستان

12000 تا 16000 دلار کانادا

مدارس شبانه روزی

30000 تا 80000 دلار کانادا

کارشناسی

30000 تا 32000 دلار کانادا

کاشناسی ارشد و دکتری

17000 تا 19000 دلار کانادا

 

دومین هزینه مربوط به اقامت دانش‌آموز در کانادا است و با توجه به الزامی که برای قیم یا کاستودین وجود دارد، باید هزینه اقامت او نیز برآورد شود. همچنین گفتنی است که دانش‌آموز می‌تواند بیش از یک قیم یا همراه داشته باشد و در این مورد مقاله هزینه زندگی و اقامت در کانادا در سایت حامی‌مهاجر می‌تواند اطلاعات جامعی به شما بدهد تا با هزینه‌های متداول زندگی در کانادا آشنا شوید. بطور میانگین هزینه یک فرد در کانادا 1200دلار کانادا در یک ماه است البته باید هزینه‌ یک سال زندگی در کانادا را داشته باشید و اسناد آن را به سفارت ارائه دهید.

سومین هزینه‌ای که باید مدنظر قرار دهید، هزینه اخذ ویزای دانش‌آموزی است. به غیر از هزینه‌های رایج سفارت باید هزینه قابل توجهی پس‌انداز داشته باشید تا بتوانید تمکن مالی خود را به سفارت اثبات کنید. اسناد مربوط به تمکن مالی برای اخذ ویزای دانش‌آموزی می‌تواند به وسیله حواله بانکی، گردش حساب و ضمانت‌نامه بانکی GIC به سفارت ارائه شود. تقریبا 10 هزار دلار به ازای دانش‌آموز و 4 هزار دلار به ازای هر همراه کافی است البته ارائه اسناد مالی بیشتر شانس شما در اخذ ویزا را بیشتر می‌کند.

اما هزینه‌های رایج ویزای دانش‌آموزی که باید قبل از ورود به کشور کانادا پرداخت کنید به شرح زیر است:

  • هزینه جهت ثبت‌نام ویزا و بررسی مدارک توسط سفارت
  • هزینه  بابت اخذ مجوز تحصیلی
  • هزینه بابت ویزای بازدید کننده
  • هزینه بابت انجام عملیات انگشت‌نگاری و بیومتریک
  • هزینه آزمایشات پزشکی که به سن و جنسیت فرزند شما بستگی دارد.
  • اسناد مربوط به تمکن مالی

در معمولی‌ترین شرایط اخذ ویزا برای تحصیل در مقاطع دبستان تا دبیرستان در کانادا 2 تا 3 ماه طول می‌کشد. توصیه می‌شود شما 4 الی 5 ماه قبل از آغاز سال تحصیلی پذیرش را از مدرسه کانادایی گرفته باشید و درخواست خود را به سفارت ارائه دهید.

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلی فرزند

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلی فرزند

شما با اخذ ویزا برای دانش‌آموز خود می‌توانید به عنوان قیم او ویزای توریستی بگیرید. اگر بتوانید به عنوان کاستودین با فرزند خود در کانادا اقامت پیدا کنید، یک سال تحصیلی یا بیشتر فرصت دارید تا صاحب شغلی در کانادا شوید و وضعیت ویزای خود را به ویزای کار تبدیل کنید. این می‌تواند اقامت شما را در کانادا امکان‌پذیر کند و مسیری باشد برای اینکه پاسپورت این کشور را به دست بیاورید.

اما فرصت ویژه‌ای که ویزای دانش‌آموزی ایجاد می‌کند برای والدینی است که زبان انگلیسی بلد نیستند یا نمره آیتلس، تافل یا دولینگو ندارند. اکثر روش‌های اخذ اقامت در کانادا نیازمند مدرک زبان است اما دانش‌آموز برای اخذ ویزای دانش‌آموزی مدرک زبان نمی‌خواهند بلکه بعد از ورود به کانادا در دوره های ESL شرکت می‌کنند.

والدین آنها کار پیدا می‌کنند و می‌توانند اقامت کانادا را کسب کنند درنهایت پس از اخذ اقامت، تحصیل در مدارس و دانشگاه برای فرزندان آنها رایگان خواهد بود. بنابراین مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزند یک موقعیت ویژه برای کسانی است که می‌خواهند در کانادا ساکن شوند، اما مدرک دانشگاهی، تسلط به زبان انگلیسی، تخصص ویژه کاری یا سرمایه‌ای برای سرمایه‌گذاری در کانادا ندارند.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در این مقاله بررسی کردیم یکی از بهترین روش‌های مهاجرت به کانادا را می‌توانیم مهاجرت از طریق تحصیل در مدارس کانادا بدانیم؛ چون نسبت به خیلی از انواع مهاجرت‌های دیگر ارزان‌تر تمام می‌شود و می‌تواند مسیر مطمئنی برای مهاجرت و اخذ پاسپورت کانادا برای یک خانواده تلقی شود. پیشنهاد همیشگی ما به شما این است که از افراد حرفه‌ای برای اخذ این ویزا استفاده کنید چون این کار می‌تواند آینده شما و خانواده شما را تضمین کند.

موسسه حامی مهاجر تخصص ویژه و تجربه‌ای طولانی در زمینه اموری همچون اخذ انواع ویزای کانادا ، گرفتن پذیرش از کانادا ، اخذ اقامت دائم کانادا و ثبت شرکت در کانادا دارد. در صورت نیاز به مشاوره‌های اختصاصی درباره تحصیل در کانادا و دریافت پذیرش تحصیلی از مراکز آموزشی کانادا (حتی بدون مدرک زبان) می‌توانید به وسیله شماره 02148406 ( خط ویژه ) با کارشناسان موسسه حامی‌مهاجر تماس حاصل فرمایید.

سوالات متداول

آیا برای ادامه تحصیل دانش آموزان بین المللی در مدارس کانادا نیاز به مدرک زبان است؟

تسلط به زبان انگلیسی شانس ویزای شما را بالا می‌برد اما الزامی نیست. می‌توانید در کانادا در دوره‌های فشرده زبان بیاموزید البته برای دانش‌آموزان دبستانی مدرک زبان نیازی نیست.

آیا پس از پایان دبیرستان می‌شود در کانادا کار کرد؟

بهترین پیشنهاد این است که در ابتدا وارد کالج شوید و پس از اخذ مدرک وارد بازار کار شوید یا در زمانی که در دانشگاه مشغول به تحصیل هستید، بصورت پاره وقت کار کنید. در دوره دبیرستان یا قبل از ورود به کالج و دانشگاه امکان پیدا کردن شغل مناسب بسیار پایین است.

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای تحصیلی فرزند ممکن است؟

این می‌تواند یک موقعیت عالی برای مهاجرت کل خانواده ایجاد کند تا به راحتی در کشور کانادا اقامت بگیرند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0