تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان: شرایط بورسیه + هزینه
وقتی از مهاجرت تحصیلی در کانادا صحبت میشود، اکثرا به تحصیل در دانشگاههای کانادا فکر میکنند. اما تحصیل در کانادا به تحصیلات دانشگاهی محدود نمیشود. ادامه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان مهاجرت رایجی است و ویزای دانشآموزی کانادا به فرزندان شما امکان ادامه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان را میدهد. تحصیل در کانادا در دوره دبیرستان مسیر فرزندان شما را هموار میکند تا راحتتر بتوانند تحصیلات عالی را در این کشور سپری کنند.
پس با ما باشید تا بررسی کنیم که : ادامه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان چگونه ممکن است؟ شرایط تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان چیست؟ بورسیه تحصیلی کانادا برای مقطع دبیرستان چگونه اعطا میشود؟ هزینه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان چقدر است؟
موسسه حامی مهاجر تخصص ویژه و تجربهای طولانی در زمینه اموری همچون اخذ انواع ویزای کانادا ، اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا ، اخذ اقامت دائم کانادا و ثبت شرکت در کانادا دارد. در صورت نیاز به مشاورههای اختصاصی درباره تحصیل در کانادا و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاههای کانادا (حتی بدون مدرک زبان) میتوانید به وسیله شماره 02148406 ( خط ویژه ) با کارشناسان موسسه حامیمهاجر تماس حاصل فرمایید.
تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان
همانطور که گفتیم، مهاجرت تحصیلی تنها برای دانشجویان نیست. بلکه دانشآموزان میتوانند با استفاده از ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان اقدام کنند. البته این برای دانشآموزانی ممکن است که بالای 14 سال سن داشته باشند.
ادامه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان مزیتهای زیادی برای فرزند شما دارد. اولین مزیت آن تحصیل در یک سیستم آموزشی فوقالعاده قوی و مجهز است. این سیستم آموزشی به شکل ایالتی مدیریت میشود؛ اما تحت نظارت دولت فدرال کانادا قرار دارد. دولت فدرال استانداردهای آموزشی متعددی را مدنظر دارد که هر دبیرستان کانادایی باید دارای این استانداردها باشد. سیستم آموزشی کانادا یکی از برترینهای دنیا به حساب میآید و در بین 65 کشور مطرح جهان رتبه سوم را دارد.
دومین مزیت تحصیل در کانادا امکانی است که برای تحصیلات دانشگاهی در کانادا و آینده فرزندان شما فراهم میشود. این میتواند پیشزمینه پذیرش در دانشگاههای این کشور باشد. همچنین امکان اخذ اقامت کانادا برای فرزندان شما را فراهم میکند؛ یعنی راحتتر به دانشگاههای کانادا راه پیدا خواهند کرد. حتما هزینه کمتری خواهند پرداخت و سازگاری بیشتری پیدا خواهند داشت.
سومین مزیت اعتبار بینالمللی مدارس کانادا است. در صورتی که امکان تحصیل در دانشگاههای کشوری دیگر برای فرزند شما فراهم شود، از بابت اعتبار مدارک تحصیلی مشکلی نخواهید داشت. مدارک تحصیلی کانادایی اعم از دبیرستان یا دانشگاه به راحتی معادلسازی میشوند و آن را تمام دانشگاهها و موسسات کانادا در سایر کشورها به رسمیت میشناسند. به ویژه این مدارک برای کشور آمریکا معتبر است.
تقریبا تمام دبیرستانهای کانادا تلاش میکنند که دانشآموزان خود را تا راهیابی به یکی از دانشگاههای عالیرتبه حمایت کنند. سیستم آموزش کانادا بر کم تعداد بودن کلاسها تاکید دارد تا معلمها بتوانند تسلط کافی به تمام دانشآموزان داشته باشند و مسیر راهیابی آنها به دانشگاههای عالی را هموار کنند. با توجه به اینکه مدارس کانادایی دانشآموزانی دارند که به نژادها و زبانهای مختلفی تعلق دارند، این مدارس دورههای فشرده زبان برای برنامههای دانشگاهی آینده دانشآموزان خود برگزار میکنند.
سابقه کانادا در ارتقا سطح علمی دانشآموزان بسیار خوب است و نوجوانان کانادایی نسبت به همسالان خود در جهان بسیار برتری دارند. حداقل سازمان همکاری و توسعه اقتصادی OECD چنین باوری دارد. این سازمان سیستمهای آموزشی جهان را بررسی و رتبهبندی میکند. سازمانی که در آخرین رتبهبندی خود اعلام کرد: کانادا دارای ششمین سیستم آموزشی برتر جهان است. رتبه 12 را در ارتقا مهارتهای ریاضی و رتبه 8 را در ارتقای مهارت علوم دانشآموزان دارد.
سیستم آموزشی کانادا را میتوانیم به 2 دسته دولتی و غیردولتی تقسیم کنیم. البته دبیرستانهای کانادایی انواع بیشتری دارند و شما میتوانید دبیرستانهای مذهبی، دبیرستانهای ایرانی، دبیرستانهای مختلط، دبیرستانهای تک جنسیتی، مدارس متوسطه، مدارس شبانهروزی و پیشدانشگاهی هنر را برای آموزش فرزند خود انتخاب کنید. البته مدارس نظامی و دولتی هم وجود دارند که برای دانشآموزان کانادایی است. در ضمن شما برای استفاده از مدارس دولتی و رایگان باید شهروند کانادا باشید.
در بین تمام این دبیرستانها استقبال دانشآموزان بینالمللی از دبیرستانهای شبانهروزی بیشتر است. زیرا دارای اقامتگاه هستند. با توجه به اینکه زبان انگلیسی یکی از زبانهای رسمی کانادا است، پس سطح بالایی از زبان انگلیسی آموزش داده میشود. عموم این مدارس فضای آموزشی مجهزی دارند و ساختار آنها برای ادامه تحصیل در دانشگاههای برتر شکل گرفته است. به زبان خودمانی این مدارس ساختار بسیار پیچیدهتری دارند برای هدفی مشابه آنچه در کلاسهای کنکور کشور ایران مشاهده میکنید. با این تفاوت که آمادگی از نظر آنها برای ورود به دانشگاه نیست، بلکه برای آنها توان یادگیری در دانشگاه اهمیت دارد.
یعنی تمام تلاش خود را بسیج کردهاند تا دانشآموزان خود را برای موفقیت در کسب علوم عالی که در دانشگاهها ارائه میشود، آماده کنند. به طور مثال بادول یکی از این مدارس است. این مدرسه خصوصی و شبانهروزی پایه 8 تا 12 را به دانشآموزان کانادایی و غیر کانادایی ارائه میدهد. شعار این مدرسه این است که دانشآموزان را به بهترین شکل برای ورود به بهترین دانشگاه آماده میکند. این دبیرستان که در شهر ونکوور قرار دارد، به منظور ارتقا توان یادگیری دانشآموزان یک سیستم غنی و پیچیده ایجاد کرده که با تمرکز بر یادگیری، مطالعه، بازی، هیجانات و توان دوستیابی دانشآموزان مدیریت میشود.
هر دانشآموزی که تمام 12 پایه را در این دبیرستان تحصیل کند گواهینامه جهانی بریتیش کلمبیا دریافت میکند و به راحتی وارد دانشگاه مورد علاقه خود خواهد شد. بادول و دبیرستانهای مشابه آن سعی میکنند رفاه اجتماعی بالایی برای دانشآموزان ایجاد کنند. این دبیرستان در سال 2016 پروژه بلندپروازانهای را شروع کرد که شامل پروژه خوابگاه جدید چند طبقه برای 500 دانشآموز، یک کتابخانه بزرگ، یک سالن ژیمناستیک، کلاسهای بیشتر و یک سالن تماشای چندرسانهای پیشرفته بود که نمایی از امکانات دبیرستانهای کانادا است.
دبیرستانها در کانادا برنامههای تابستانی ویژهای دارند، مثلا بادول برنامههای تابستانی مبتنی بر کلاسهای دانشگاهی برگزار میکند.
دبیرستانهایی مانند بادول در کانادا سعی میکنند در تابستان برای دانشآموزان همراه تفریحات گسترده و تجربیاتی باشد که آنها را برای مراحل بعدی تحصیل آماده کند. سعی میکنند زبان انگلیسی آنها را تقویت کنند و تجربه زندگی دور از خانواده را به دست بیاورند. همچنین برنامههای گستردهای برای ارتقا اعتماد به نفس دانشآموزان دارند و فرصتهایی ایجاد میکنند تا دانشآموزان بتوانند رابطههای دوستانه و صمیمی پیدا کنند.
شرایط تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان
اما شرایط تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان چیست؟ اولین نکتهای که باید بدانید این است که شرایط تحصیل در دورههای دبیرستان در کانادا بستگی به مدرسهای دارد که انتخاب میکنید. شما باید مستقیما با مدرسه تماس بگیرید و شرایط، هزینهها و امکانات را بررسی کنید. البته میتوانید مسئولیت تمام فرایند را به مشاوران حامیمهاجر بسپارید؛ در هر صورت فقط از طریق تماس مستقیم با دبیرستانی که فرزند شما را پذیرش میکند میتوانید از شرایطی تحصیل در آن دبیرستان کانادایی مطلع شوید. حتی یک سری از مدارکی که لازم است به سفارت ارائه دهید را باید از دبیرستان پیگیری کنید.
تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی
اما در این مقاله عمومیترین شرایط تحصیل در دبیرستانهای کانادایی را بررسی میکنیم. اولین شرط تحصیل در دبیرستانهای کانادایی تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی است. این بستگی به مدرسه و ایالتی دارد که شما انتخاب میکنید. عموم مدارس کانادایی انگلیسی زبان هستند و بعضی از آنها مدارک مربوط به زبان فرانسوی را مطالبه میکنند. اما خبر خوش برای شما این است که تسلط به زبان در مقطع دبیرستان مانند تحصیلات دانشگاهی مهم نیست.
پس میتوانید مدارکی ارائه دهید که تسلط در حد متوسط به زبان انگلیسی ( یا فرانسه ) را نشان میدهند. البته نه برای تمام مدارسی که در کانادا دانشآموز میپذیرند. شما میتوانید مدارسی را انتخاب کنید که پیش شرط نمره آیلتس ندارند و آن مدارس برنامههایی ارائه میدهند که تسلط دانشآموز شما به زبان مورد نیاز را ارتقا دهد. این دورهها فشرده هستند و براحتی دانشآموزان بینالمللی را برای ادامه تحصیل آماده میکنند. همچنین توجه کنید که باید برنامه و پیشنیازهای دبیرستان را مستقیما پیگیری کنید.
بهتر است دانشآموز شما از سطح قابل قبولی در تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه برخوردار باشد. برای تقویت زبان فرزندان خود قبل از مهاجرت به کانادا آنها را به خواندن کتاب یا دیدن فیلمهای انگلیسی تشویق کنید.
معدل
شاید بعضی از مدارس کانادایی شرط معدل بالایی داشته باشند، این مدارس عموما دانشآموزان بااستعدادتر را جستجو میکنند و خدمات خاص ارائه میدهند. اما این امری متداول در پذیرش دانشآموزان بینالمللی نیست. معدلهای بالای 17 میتواند امتیاز محسوب شود ولی دبیرستانهای کانادا اهمیت کمتری به این موضوع میدهند. این دبیرستانها به راحتی دانشآموزانی با معدل بالای 14 را پذیرش میکنند.
حتی اگر فرزند شما معدل کمتر از 14 داشته باشد، میتوانید با بعضی از مدارس کانادا مکاتبه کنید و رضایت آنها را بابت دریافت پذیرش فرزند خود کسب کنید. سیاست آموزشی کانادا برای دانشآموزان متفاوت است. آنها سعی میکنند حجم اطلاعات کمتری را برای آموزش درنظر بگیرند، حساسیت کمتری را به نمره نشان بدهند و تمرکز آموزش را بر فهم عمیق و کاربردی دروس اختصاص دهند.
علاوه بر آموزش کلاسی، دبیرستانهای کانادایی بر فعالیتهای داوطلبانهای اصرار دارند که به دانشآموزان کمک میکند راحتتر وارد جامعه شوند. حتی دانشآموزانی که نتوانند مسیر تحصیلی و شغلی مورد علاقه خود را پیدا کنند، میتوانند یک سال بیشتر در دبیرستان بمانند. حتی دانشآموزانی که رشته دانشگاهی خود را انتخاب میکنند و پشیمان میشوند، میتوانند به دبیرستان بازگردند و دروس مورد علاقه خود را بخوانند و سال بعد با انتخابی متفاوت به دانشگاه بازگردند.
سن دانشآموز
سیستم آموزشی کانادا دارای 12 پایه تحصیلی است و پس از آن کالج یا دانشگاه آغاز میشود. بهترین سن برای دانشآموزانی که تقاضای تحصیل در دبیرستانهای کانادا را دارند، 14 تا 18 سالگی است. در واقع سفارت کانادا به افراد بالای 18 سال ویزای دانشآموزی نمیدهد و مقطع دبیرستان در کانادا از 14 سالگی آغاز میشود. پس فرزند شما باید سنی در این حدود داشته باشد. البته امکان تحصیل در مقاطع پایینتر با ویزای دانشآموزی وجود دارد و مدارس کانادا از 5 سالگی به دانشآموزان بینالمللی خدمات آموزشی ارائه میدهند.
شرایط ثبت نام در مدارس کانادا
ثبتنام هر دانشآموز در مدارس کانادایی تابع قوانین مشخصی است. دانشآموزان خارجی باید یک قیم در کشور کانادا داشته باشند. این قیم میتواند یک خانواده یا خویشاوند در کانادا باشد، یا میتواند خانواده درجه یکی باشد که با ویزای توریستی فرزند خود را همراهی میکنند. اما شرایط دیگری هم وجود دارد که برای اخذ ویزای دانشآموزی لازم است:
- نزدیک بودن محل سکونت به مدرسه
- انجام واکسیناسیونها و ارائه مدارک آن به مدرسه
- شرایط مالی مناسب از سوی والدین و پرداخت شهریه یک سال تحصیلی
- ویزای دانشآموزی
- مدارک مربوط به انگشتنگاری و اخذ ویزای پذیرش تحصیلی
- داشتن سوابق تحصیلی و توصیه نامه مدرسه قبلی
شرایط اخذ ویزای دانشآموزی
ویزای دانشآموزی کانادا اساسا مشابه ویزای توریستی صادر میشود. یعنی اینکه این ویزا به شما اجازه میدهد در موسسهای تعیین شده تحصیل کنید و تا زمانی که برنامه تحصیلی شما ادامه دارد، اجازه اقامت در کانادا و تمدید ویزای خود را خواهید داشت. این نوع ویزا مجوزی نیست مگر برای اینکه در موسسه تعیین شده تحصیل کنید. مدارکی که برای دریافت این نوع ویزا نیاز دارید به شرح ذیل است:
- شما باید حداقل 4 سال و حداکثر 18 سال سن داشته باشید، در رابطه با ویزای دبیرستان این سن بین 14 تا 18 سال است.
- لازمه اخذ ویزای دانشآموزی نامه پذیرش تحصیلی از موسسهای مشخص در کانادا است. یعنی اینکه باید کلیه امور پذیرش توسط مدرسهای در کانادا قبل از اقدام برای اخذ ویزای دانشآموزی انجام گرفته باشد تا بتوانید اسناد مربوط به آن را به سفارت ارائه دهید.
- توانایی مالی یعنی مدارکی را به سفارت ارائه دهید که تمکن مالی شما را اثبات کند. این شامل اسنادی میشود که توانایی مالی والدین دانشآموز برای پشتیبانی 1 سال زندگی دانشآموز و قیم آن در کانادا را نشان دهد. همچنین اسناد پرداخت هزینه تحصیل یک سال دانشآموز لازم است.
- سابقه تحصیلات به همراه ریز نمرات 2 سال آخر
- یک معرفی نامه از آخرین مدرسهای که دانشآموز در آن تحصیل کرده است.
- مدارک هویت یک قیم قانونی که مورد تایید اداره مهاجرت کانادا باشد.
- ثبت اطلاعات بیومتریک و انگشتنگاری در دفاتر VAC کانادا
- هزینه انجام آزمایشهای مدیکال ویزای کانادا که بستگی به سن و جنسیت دانشآموز دارد.
اسناد مربوط به تمکن مالی تقریبی است و بستگی به نفراتی دارد که دانشآموز را در کانادا همراهی میکنند. روشهای اثبات تمکن مالی برای اخذ ویزای دانشآموزی کانادا به شرح زیر است:
- پرینتی از سرمایه موجود در حساب بانکی که مربوط به 4 ماه گذشته باشد.
- یک حواله بانکی که قابلیت تبدیل به دلار کانادا را داشته باشد.
- رسید پرداخت هزینههای تحصیلی که توسط اپلیکیشن فی پرداخت شده باشد یا شهریه مدرسه و خوابگاهها را شامل شود.
- ارائه مدارکی که نشان دهد دانشآموز بورسیه تحصیلی دریافت کرده است.
- ارائه مدارکی که نشان دهد دانشآموز وام تحصیلی دریافت کرده است.
- برخورداری از سرمایه لازم که در حساب بانکی در کانادا قرار گرفته باشد.
- ضمانتنامه بانکی GIC که توسط یکی از بانکهای کشور کانادا صادر شده باشد.
افسر سفارت هیچ مسئولیتی جز بررسی پرونده ویزای شما ندارد و اگر نتوانید او را توجیه کنید که از پس هزینههای تحصیل فرزند خود و اقامت او و همراهانش برمیآیید، براحتی ویزای شما ریجکت میشود.
در معمولیترین شرایط اخذ ویزای دانشآموزی 3 تا 6 ماه طول میکشد. پس بهترین زمان اقدام برای اخذ ویزای دانشآموزی 6 ماه تا یک سال قبل از شروع سال تحصیلی و ترمهای مدرسهای است که از آن پذیرش گرفتهاید. شما پیش از این باید پذیرش فرزند خود در دبیرستان را به نتیجه رسانده باشید و مدارک مربوط به آن را به سفارت ارائه دهید.
مراحل اخذ پذیرش تحصیلی از مدارس کانادا
در اخذ ویزای دانشآموزی علاوه بر مکاتباتی که با سفارت دارید، باید مکاتباتی با مسئولین مدارسی داشته باشید که میخواهید در آن تحصیل کنید. پس برای اینکه زحمات شما در مسیر پیچیده اخذ این ویزا هدر نرود و درگیر مشکلاتی نشوید که روال کار مهاجرت را عقب میاندازد، از افراد حرفهای کمک بگیرید. اما به طور کلی لازمه پذیرش از مدارس کانادا به قرار زیر است:
- در اولین مرحله باید فرم ارزیابی تحصیل در مقطع دبیرستان را تهیه و تکمیل کنید.
- در دومین مرحله فرم باید همراه مدارک و ترجمه آنها برای مدرسه کانادایی فرستاده شود.
- مرحله سوم مربوط به مکاتبه شما با مدرسه و اخذ پذیرش تحصیلی از آن مدرسه است.
- مرحله چهارم دریافت ویزای تحصیلی از سفارت و در صورت نیاز دریافت ویزاهای همراه برای والدین است.
هزینه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان
پیش از اینکه به هزینه مدارس در کانادا بپردازیم، باید اشاره کنیم که تحصیل رایگان در مدارس کانادا وجود ندارد. بعضی از متقاضایان ویزای دانشآموزی به دنبال مدارسی میگردند که خدمات رایگان ارائه دهد. در کانادا تحصیلات غیر دانشگاهی برای شهروندان این کشور رایگان است. البته این محدود به مدارس دولتی میشود و مدارس خصوصی و شبانهروزی دانشآموزان را در ازای شهریه پذیرش میکنند. هیچ کدام از مدارس دولتی اجازه ثبتنام دانشآموزان بینالمللی را ندارند.
پس شما نمیتوانید برای اخذ ویزای دانشآموزی از طریق مدارس دولتی اقدام کنید. در صورتی تحصیل رایگان در کانادا امکان پذیر میشود که از قبل شهروندی خود و فرزندان خود در این کشور را به ثبت رسانده باشید یا اینکه پدر و مادر دانشآموز با ویزای تحصیلی مشغول تحصیل در کانادا باشند.
حداقل هزینهای که باید برای تحصیل فرزند شما در مدارس کانادایی خصوصی درنظر گرفته شود، 15 تا 25 هزار دلار کانادا است. این هزینه یک میانگین است و نباید فراموش کنید که هر مدرسه برنامه آموزشی متفاوتی دارد و هزینه کاملا متفاوتی را در نظر میگیرد. به علاوه باید هزینههای زندگی در کانادا را درنظر بگیرید که در خوشبینانهترین حالت 1200 دلار کانادا به ازای هر فرد در یک ماه است.
اگر دانشآموز شما تمایل به تحصیل در مدارس شبانهروزی را داشته باشد و شما بتوانید قیمی در کانادا معرفی کنید، باید هزینهای از 25 تا 60 هزار دلار کانادا را در نظر بگیرید. با این وجود در زیر میتوانید میانگین شهریههای مدارس کانادا را مشاهده کنید:
- متوسط شهریه سالیانه در مدارس ابتدایی کانادا 12 تا 14 هزار دلار کانادا است.
- متوسط شهریه سالیانه در مدارس خصوصی کانادا 30 تا 60 هزار دلار کانادا است.
- متوسط شهریه سالیانه در مدارس روزانه کانادا 14 تا 18 هزار دلار کانادا است.
- متوسط شهریه سالیانه در مدارس شبانهروزی کانادا 35 تا 70 هزار دلار کانادا است.
- متوسط شهریه سالیانه در مدارس ایرانی کانادا 18 تا 20 هزار دلار کانادا است.
- متوسط شهریه ماهیانه خوابگاه برای محصلین 900 دلار کانادا است.
تفاوت مدارس شبانهروزی با مدارس روزانه وضعیت اقامت است. همانطور که از اسم مدارس شبانهروزی بر میآید تمام آنها اقامتگاه، خوابگاه یا هتلینگ دارند. در این موارد خانواده محصلان بینالمللی میتوانند یک قیم کانادایی به مدارس معرفی کنند و دیگر نیازی به همراهی دانشآموز نیست. در اصطلاح این فرد کاستودین یا ناظر بالغ فرد محصل در کانادا نامیده میشود.
برای فرزندان زیر 17 سال وجود یک والد یا کاستودین الزامی است. چه دانشآموز در مدرسه شبانهروزی باشد چه در مدارس روزانه درس بخواند. اما اگر دانشآموز کمتر از 10 سال سن داشته باشد، حتما باید یکی از والدین همراه او باشند. به علاوه والد باید پیوستگی خونی داشته باشد و پدرخوانده یا مادرخوانده مورد قبول دولت کانادا نیست.
بورسیه تحصیلی کانادا در مقطع دبیرستان
گرفتن بورسیه تحصیلی برای دانشآموزان بینالمللی در کانادا کار راحتی نیست. این بورسیهها محدود هستند و رقابت بالایی بر سر آنها وجود دارد. برنامههای کمک مالی بیشتر برای دانشجویانی است که اقدام به مهاجرت تحصیلی میکنند. در بین دانشجویان بینالمللی نیز دانشجویان مقطع ارشد و دکتری امکان بیشتری برای استفاده از این نوع کمک هزینهها دارند. بورسیههایی که برای دانشآموزان دبیرستانی فراهم شده است، مختص شهروندان نوجوان کانادایی و نخبه است.
به هر حال مدارسی وجود دارند که برای دانشآموزان نخبه بینالمللی کمکهای مالی درنظر میگیرند. ما نمیتوانیم لیست دقیقی از این کمکها ارائه دهیم. زیرا این بورسیهها از یک مدرسه تا مدرسهای دیگر متفاوت است. به علاوه مبنای آنها مطالعات و تصمیمات مدیران مدرسه و سیستم آموزشی کانادا است که مرتبا تغییر میکند، بنابراین این بورسیهها در هر ترم یا هر سال تحصیلی تغییر میکنند.
از آنجایی که این بورسیهها نیمه محرمانه و مطابق نیازمندیهای مطالعاتی مدارس ارائه میشوند، هیچ وقت لیست طبقهبندی شدهای ارائه نشده است. اما شما میتوانید به سایت دبیرستانهای کانادایی مراجعه کنید و از کلیات آن مطلع شوید. معمولا بورسیهها برای دانشآموزان مقطع دبیرستان وقتی اعطا میشود که صلاحیتهای لازم را داشته باشند و حداقل نیم سال تحصیلی در آن مدرسه تحصیل کرده باشند.
حرف آخر
در سالهای اخیر اخذ ویزای تحصیلی دبیرستانهای کانادا توسط ایرانیها افزایش پیدا کرده است. اما کانادا برای سالهای طولانی میزبان دانشآموزان خارجی بوده است. به ویژه دانشآموزان هندی و چینی استقبال خوبی از تحصیل در مدارس کانادا کردهاند. اخذ چنین ویزایی میتواند یک فرصت عالی برای فرزند شما باشد. مسلما آموزش در سطح جهانی یک فرصت عالی برای پیشرفت تحصیلی است.
تحصیل در دبیرستانهای بینالمللی در یک فرهنگ چند ملیتی باعث رشد اجتماعی فرزند شما میشود. از همه مهمتر، حتما شروع تحصیل از مقطع دبیرستان در کانادا موقعیت ایدهالی برای فرزند شما ایجاد میکند تا تحصیلات دانشگاهی را در این کشور ادامه دهند. با توجه به اینکه اخذ ویزای دانشآموزی سابقه کمتری در ایران دارد، شما مسیر ناشناختهتری نسبت به دیگر انواع ویزای تحصیلی را در پیش دارید. مشاوران ما آماده ارائه هموارترین مسیری هستند که سعادت آینده فرزندان شما را تضمین میکند.
موسسه حامی مهاجر تخصص ویژه و تجربهای طولانی در زمینه اموری همچون اخذ انواع ویزای کانادا ، اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا ، اخذ اقامت دائم کانادا و ثبت شرکت در کانادا دارد. در صورت نیاز به مشاورههای اختصاصی درباره تحصیل در کانادا و دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاههای کانادا (حتی بدون مدرک زبان) میتوانید به وسیله شماره 02148406 ( خط ویژه ) با کارشناسان موسسه حامیمهاجر تماس حاصل فرمایید.
سوالات متداول
بهترین دبیرستانهای کشور کانادا کدام دبیرستانها هستند؟
شناخته شدهترین مدارسی که دانشاموزان بینالمللی میپذریند بادول، ادمونتون، دلتا و بریمار نام دارند.
هزینه تحصیل در کانادا در مقطع دبیرستان چقدر است؟
شهریه از 20 تا 65 هزار دلار کانادا است. اما باید هزینههای زندگی در کانادا را نیز محاسبه کنید. این هزینهها متغیرند اما به طور کلی 1200 دلار کانادا به ازای هر فرد در ماه است.
بورسیه دانشآموزی در کانادا چگونه اعطا میشود؟
اکثر بورسیهها برای دانشآموزانی است که شهروند کانادا هستند. اگر استعداد خارقالعادهای دارید بعد از یک سال تحصیلی از زمان ورود فرزند خود به مدرسه کانادایی اقدام کنید.
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0