Monday, 26 November 2018 13:16

ویزای تحصیلی فرانسه 2019

نوشته شده توسط
ویزای تحصیلی فرانسه 2019
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

 در این مقاله قصد داریم انواع ویزای تحصیلی فرانسه را برای شما توضیح دهیم. برای تحصیل در فرانسه چهار نوع ویزای تحصیلی وجود دارد و ...

برای تحصیل در فرانسه چهار نوع ویزای تحصیلی وجود دارد و بسته به اینکه تحصیل شما در این کشور چه مدت طول میکشد شرایط اخذ آن متفاوت خواهد بود.

ویزای شینگن

این ویزای تحصیلی کوتاه مدت است و در شرایطی ارائه میشود که تحصیل فرد در این کشور بیش از سه ماه طول نکشد. اگر تمایل داشتید که بیش از این مدت در فرانسه بمانید باید به دادگاه این کشور درخواست بدهید. لازم به ذکر است که ویزای شینگن دانشجویی رایگان بوده و قابل تمدید نمیباشد.

 

ویزا برای امتحانات ورودی

این ویزا فقط برای امتحانات ورودی دانشگاه ها صادر میشود. اگر قصد شرکت در امتحان ورودی دانشگاهی در فرانسه را دارید میتوانید برای دریافت این ویزای تحصیلی درخواست بدهید. در صورت قبولی در امتحان شما مجاز هستید که برای یک مجوز اقامت قابل تمدید درخواست بدهید.

 

ویزای موقت بلند مدت

مدت اعتبار این ویزای تحصیلی 6 ماه است و در این مدت نیازی نیست که برای دریافت اقامت درخواست دیگری بدهید.

 

ویزای بلند مدت

اگر تحصیل شما در فرانسه بیش از 6 ماه طول بکشد باید برای اخذ ویزای تحصیلی بلند مدت درخواست بدهید. این ویزا تا پایان تحصیل شما اعتبار دارد که برای مقطع کارشناسی معمولا 3 سال، برای کارشناسی ارشد 2 سال، و برای دکترا 4 سال میباشد.

 

 مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه:

  • تکمیل و امضاء فرم ویزای بلندمدت
  • 5 قطعه عکس جدید و بدون روتوش متقاضی
  • Cv متقاضی
  • کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ترجمه فرانسوی آن
  • کپی شناسنامه و کپی ترجمه تایید شده آن
  • کپی گواهی ثبت نام در یم دانشگاه یا موسسه عالی فرانسوی با مهر تایید دولت
  • کپی 5 صفحه اول گذرنامه
  • مستندات مالی جهت اثبات استطاعت مالی دانشجو در حین تحصیل در فرانسه
  • حساب بانکی به نام متقاضی با اعتبار معادل 6000 یورو



آخرین ویرایش در Tuesday, 01 January 2019 12:54

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.