Monday, 01 October 2018 07:50

اخذ اقامت آلمان 2019

نوشته شده توسط
اخذ اقامت آلمان 2019
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

در این مقاله در رابطه با اخذ اقامت آلمان و روش های آن  صحبت خواهیم کرد

آلمان کشوری ثروتمند و صنعتی ست که  شرایطی  منحصر به فرد زندگی در آن من جمله حق تحصیل به صورت رایگان ، حق کار و میزان بیکاری  6% ، امکانات تفریحی و امنیتی بسیار بالا و ... افراد بسیاری را مجذوب زندگی در این کشور کرده است. بساری از افراد  تمایل دارند که جهت زندگی در آلمان  تابعیت این کشور را اخذ کنند  . برای اخذ اقامت  روش های زیادی وجود  دارد.

برای به دست آوردن اقامت در این کشور می توانید از روش های زیر استفاده کرد:

- فرد تا ۲۱ سالگی به مدت هشت سال در این کشور اقامت داشته باشد و سالیانه  بیش تر از 180 روز خارج ازکشور آلمان  نگذراند.

- فرد به  مدت شش سال در یکی از کالج هایآلمان تحصیل کند.

- فرد  در یکی از کالج های آلمان فارغ تحصیل شود  .

- فرد  در این کشور آموزش حرفه ای دیده باشد  و به موفقیت های بیشتر کسب کند  .

والدین  فرد اقمت دائم المان را دشاته باشند و  یا هشت سال در کشور آلمان ساکن بوده باشند .

در کنار موارد ذکر شده  قوانینی  در این کشور وجود دارد که اخذ  تابعیت در کشور آلمان به عنوان یک حق اکتسابی به فرد داده میشود  که در ذیل به آن ها می پردازیم:

در صورت داشتن همه معیارهای زیر تابعیت و اقامت این کشور این کشور را به عنوان یک حق  تضمینی و قطعی به دست خواهد آورد  :

- دست کم به مدت  هشت سال به صورت دائم  در این کشور ساکن باشد  .

- شخص نماینده قانون باشد یا توانایی های قانونی را داشته باشد  .

- متعهد بودن فرد به قوانین این کشور و تایید آن  .

-  فرد می  بایست به عضویت اتحادیه اروپا در آمده باشد یا شهروند سوئیس بوده  و جواز  اقامت و تردد و آزادانه بین کشور ها را داشته باشد .

- بتواند  بدون وابستگی به منفعت ها از خود حمایت کند .

- شخص نبایدهیچ گونه سو پیشینه ای داشته باشد.

- آگاهی لازم نسبت به کشور آلمان  نظام حقوقی ، جامعه و نحوه زندگی  فرهنگ این کشور را دارا باشد.

همچنین این امکان برای  دانشجویان در حال ادامه تحصیل در آلمان  وجود دارد که بعد از اتمام  تحصیلات دانشگاهی برای یافتن شغل اقدام کنند  و با مدرک فنی  که دریافت کرده اند و یک پیشنهاد کاری از آلمان وارد به بازار کار شوند . و بعد با  یک قرار داد شغلی و همچنین نامه تامین اجتماعی و نشان دادن هزینه های معیشتی خود در خواست اخذ اقامت آلمان را داشته باشند . عموما افراد خارجی  در این کشور با تحصیل در یک کالج یا یک دانشگاه آلمانی و اشتغال برای یک شرکت  آلمانی می توانند اقامت المان را اخذ کنند.  .افرادی که دارای بلو کارت اتحادیه اروپا و کشور آلمان می باشند اجازه اقامت و کاریابی و اشتغال در خاک آلمان را دارند .

راه دیگر اخذ اقامت اشتغال زایی  و کار آفرینی می باشد. که اگر شخصی خواهان کرآفرینی در کشور آلمان باشد باید شرایط ذیل را داشته باشد :

*باید یک کسب و کاری را راه اندازی نمایید تا به نیاز های کشور آلمان و نیاز های حوزه شنگن را  در نظر داشته باشد.

* باید نشان دهید تا کسب و کاری که طراحی شده در اقتصاد کشور آلمان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

* باید وابستگی به سرمایه خود را نشان دهید. و برای خود تأییدیه از بانک اخذ کنید.

* باید داشتن 25000 یوروسرمایه را اثبات کنید

افراد جهت اخذ اقامت آلمان ، نیازمند سپری کردن آزمون اقامت هستند . این آزمون آگاهی فرد در مورد قانون اساسی این کشور ، مفاهیم اساسی دموکراتیک کشور آلمان و …. مورد بررسی قرار خواهد داد . ضمن اینکه این آزمون شامل حال افراد ناتوانو معلول نمیشود.

 برای اخذ اقامت آلمان باید به زبان آلمانی مسلط باشید و اقامت قبلی خود را ابطال کنید. ولی ایرانیان می توانند با حفظ اقامت ایران اقامت آلمان را اخذ کنند.

 

آخرین ویرایش در Tuesday, 01 January 2019 12:57