دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Tuesday, 23 October 2018 07:53

نحوه اخذ اقامت کشور یونان 2019

نوشته شده توسط
نحوه اخذ اقامت کشور یونان 2019
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

طرق مختلف اخذ اقامت کشور یونان

اقامت یونان از طریق سرمایه‌گذاری

از طریق خریداری ملک به ارزش حداقل دویست و پنجاه هزار یورو می‌توان اقامت دائم یونان را گرفت.

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری، شامل حال افراد زیر می شود

مالک، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال ایشان.

فواید اخذ اقامت یونان از طریق خرید ملک

  1. آسانی گرفتن روادید کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  2. شخص، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر 21 سال وی از آغاز شامل دریافت اقامت دائم می‌گردند.
  3. امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شنگن
  4. وجود نداشتن محدودیت سنی
  5. نیاز نداشتن به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  6. وجود نداشتن محدودیت سنی
  7. معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  8. نیاز نداشتن به ثبت شرکت و راه‌اندازی تجارت

مدت زمان پروسه دریافت اقامت یونان از روش خرید ملک 1 ماه می باشد.

اقامت یونان از طریق ثبت شرکت

مطابق با قوانین مهاجرتی یونان، اشخاص غیراروپائی می‌توانند اقامت این کشور بوسیله ثبت شرکت برای دو خانواده یعنی مدیر عامل و یکی از سهامداران شرکت و خانواده‌شان اخذ کنند.

تأسیس یک شرکت تجاری یا نمایندگی در یونان توسط اتباع خارجی بدون عنایت به ملیت یا محل اقامت، امکان‌پذیر است. کمترین مقدار سرمایه‌گذاری در یونان برای مؤسسان خارجی شرکتها موردنیاز است که تصمیم به آغاز یک تجارت در این کشور را در سر می‌پرورانند.

فواید ثبت شرکت در یونان

  1. امکان درخواست گذرنامه و دریافت حق شهروندی این کشور پس از گرفتن اقامت دائم
  2. برخورداری از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا
  3. بهره‌مندی از برندهای اروپائی
  4. گشایش حساب بانکی
  5. مالکیت صد در صدی شرکت
  6. برخورداری از مزایای مالیاتی
  7. آسانی اخذ روادید کشورهای مختلف دنیا از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  8. امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شنگن
  9. موجود نبودن محدودیت سنی
  10. نیاز نداشتن به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی

اقامت یونان از طریق تمکن مالی

این روش کم‌هزینه‌ترین، سریع‌ترین و ساده‌ترین روش گرفتن اقامت اروپا است.

اشخاصی که در ایران از تمکن مالی بالایی برخوردار می‌باشند، با محرز شدن شرایط زیر می‌توانند اقامت یونان را کسب کنند.

اگر سرپرست خانواده بتواند درآمد ثابت ماهیانه 2000 یورو برای خود، 400 یورو برای همسر و 300 یورو برای هر یک از فرزندان زیر 18 سال خود به اثبات برساند، یعنی شرایط اخذ اقامت یونان از روش توانایی مالی را دارا است.

این درآمد می‌تواند از چهار منبع به اثبات برسد :

1- سود سهام شرکت بورسی

2- حقوق بازنشستگی

3- اجاره نامه ملک

4- سود سپرده بانکی

شخص می‌تواند بعد از گذشت پنج سال از زمان گرفتن اقامت، درخواست اقامت دائم و گذرنامه نماید.

لازم به توضیح است که مبلغ درآمد ماهیانه مشخص گردیده توسط شخص برای مدت 2 سال، باید در حساب بانکی وی در ایران قابل دسترس باشد.

مثلاً برای اخذ اقامت دو نفر (متقاضی و همسر) می‌بایست مبلغ زیر یا معادل ریالی آن در حساب سرپرست خانواده در ایران قابل دسترس باشد :

£ 57600 =2×12×2400

فواید اخذ اقامت یونان از طریق تمکن مالی

  1. آسانی دریافت روادید نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  2. امکان برخورداری از بیمه‌های پزشکی و درمانی دارای اعتبار در عرصه بین‌المللی
  3. سریعترین و آسان‌ترین روش گرفتن مجوز اقامت شینگن در اتحادیه اروپا
  4. نیاز نداشتن به شرط حضور شخص در کشور مقصد
  5. نیاز نداشتن به هیچگونه سرمایه‌گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
  6. آسانی در تمدید مجوز اقامت
  7. بعد از اخذ اقامت، نیاز نداشتن به اجاره کردن ملک در یونان
  8. نیاز نداشتن به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  9. امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شینگن
  10. معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  11. وجود نداشتن محدودیت سنی

مدارک موردنیاز برای گرفتن اقامت یونان از روش تمکن مالی

  1. ارایه گواهی عدم سوء پیشینه تمام اعضای خانواده
  2. شناسنامه همه اعضای خانواده
  3. شش قطعه عکس از همه اعضای خانواده
  4. گواهی شغلی سرپرست
  5. مدارک توانایی مالی سرپرست خانواده
  6. گرفتن گذرنامه برای همه اعضای خانواده

مدت زمان فرآیند اخذ اقامت یونان از روش توانایی مالی دو ماه و نیم می‌باشدض

آخرین ویرایش در Monday, 04 February 2019 08:35