با لیسانس طراحی پارچه، پذیرش رشته MBA آمریکا رو گرفت!

در این مقاله، تجربه یکی از مشتریان عزیز را برای شما نوشته‌ایم که با مدرک لیسانس طراحی پارچه، در رشته MBA آمریکا پذیرش دریافت شد و به صورت تک ضرب، در سفارت عمان، موفق به دریافت ویزای تحصیلی آمریکا شدند.

در صورتی که شما نیز تمایل به مهاجرت تحصیلی به آمریکا دارید، می‌توانید با شماره 02148000957 تماس گرفته و مشاوره‌ای تخصصی با کارشناسان مجرب حامی مهاجر داشته باشید. 

با حامی مهاجر به چه صورت آشنا شدید؟

مهاجرت به آمریکا از دوران کودکی همیشه رویای من بود. خیلی به دانشگاه‌های مختلف ایمیل می‌زدم اما دقیق نمی‌‌دانستم باید چه کاری انجام دهم. پیج شما را اولین بار در اکسپلور اینستاگرام دیدم و متوجه شدم هرروز ویزاهای موفق دریافت می‌کنید، به مادرم گفتم و یک وقت مشاوره از شما دریافت کردم. برای مشاوره هم یک بار با مادرم و یک بار با پدرم آمدم و روز دوم قرارداد هم بستیم.

رشته شما چی بود؟

رشته لیسانس من طراحی پارچه بود.

ما در چه رشته‌ای برای شما پذیرش گرفتیم؟

رشته MBA.
تغییر رشته یک مبحث خیلی مهم است. خیلی از مراجعه‌کنندگان سوالشان این است که من رشته دیگری مثل شیمی، ریاضی، طراحی، مهندسی یا علوم انسانی خوانده‌ام. آیا میتوانم برای رشته MBA اقدام کنم؟ جواب مثبت است. شما در هر رشته‌ای که در حال حاضر در مقطع کارشناسی، مشغول تحصیل هستید، می‌توانید برای MBA اقدام کنید. 
افرادی که رشته‌های تجربی مثل پرستاری یا بیولوژی خوانده‌اند و نیاز دارند تا رشته‌ای مشابه با MBA بخوانند، ما برای آنها MHA اقدام می‌کنیم. 

معدل شما چند بود؟

معدل لیسانس من 90/18 بود.

مدرک زبانی که به ما ارائه دادید، چه چیزی بود؟

دولینگو با نمره 105 بود.

آیا GRE داشتید؟

خیر.
شما می‌توانید 3 مدرک زبان برای اپلای در دانشگاه‌های آمریکا ارائه دهید. 95درصد دانشگا‌ه‌های آمریکا، دولینگو را می‌پذیرند. موضوع قابل اهمیت این است که سوالات دولینگو، بسیار راحت‌تر از آزمون آیلتس و تافل است؛ اما در معادل سازی، با مدارک دیگر که ذکر شد، برابری می‌کند. یعنی نمره 105 دولینگو ایشون، در معادل‌سازی تقریبا مشابه نمره 5/6 آیلتس در نظر گرفته می‌شود. 

آزمون دولینگو برای ویزای تحصیلی آمریکا

پس اگر سطح زبان شما طوری است که می‌توانید در حالت عادی تافل با نمره 70 الی 75 یا آیلتس با نمره 5/5 الی 6 دریافت کنید، به راحتی می‌توانید برای آزمون دولینگو 105 الی 110 خودتان را آماده کنید که یا آیلتس 5/6 برابری می‌کند. 
آزمون دولینگو اتفاقات خوبی برای شما رقم می‌زند؛ به عنوان مثال هزینه آزمون دولینگو بسیار کمتر از تافل یا آیلتس است، زمان‌بندی برگزاری آزمون دست خودتان است؛ یعنی با پرداخت هزینه آزمون که درحال حاضر با مالیاتش حدودا 52 دلار است، خودتان تصمیم‌گیری می‌کنید چه زمانی آزمون را انجام بدهید اما در آیلتس یا تافل باید طبق بازه زمانی که به شما داده می‌شود، آماده شرکت در آزمون باشید. 
نکته دیگری که در آزمون دولینگو قابل توجه است، Home Addition بودن آن است، یعنی آزمون در خانه برگزار می‌شود و شما می‌توانید پشت سیستم خودتان، در خانه یا محل کار آزمون بدهید. (حتما باید لپ‌تاپ یا کامپیوتر باشد و با گوشی یا تبلت قابل انجام نیست). این آزمون بیشتر از 45 دقیقه زمان شما را نمی‌گیرد. 
این آزمون از زمان کرونا انجام می‌شود و خوشبختانه برای 95درصد از دانشگاه‌های آمریکا پذیرفته‌شده است. 

SOP را خودتان نوشتید یا ما در حامی مهاجر برای شما انجام دادیم؟ 

حامی مهاجر نوشت. 

تاریخ شروع کلاس‌های شما چه زمانی است؟

16 ژانویه؛ یعنی حدودا 1 ماه و نیم دیگر. تقریبا عازم رفتن هستم.

از حامی مهاجر راضی بودید؟

بله، کاملا رضایت داشتم. 

پرونده شما توسط کدام کارشناس اجرا شد؟ 

آقای کیامرثی. 

ماک سفارتی هم برگزار شد؟

بله با آقای کیامرثی انجام شد. 

آیا ماک سفارتی برای شما تاثیرگذار بود یا خیر؟ 

بله، خیلی. چون خودم بسیار فرد دل‌واپسی هستم، قبل از اینکه برای ماک به حامی مهاجر مراجعه کنم، تمام مصاحبه‌های شما را در یوتیوب دیدم و تقریبا 1 ماه، جلوی آینه با خودم تمرین می‌کردم و به مادرم سوال‌ها را می‌دادم تا از من بپرسد. بعد از اینکه جلسه ماک در حامی مهاجر برگزار شد، استرسم به شدت کمتر شد و آقای کیامرثی بسیاری از سوال‌هایی که نمیدانستم را به من گفتند و ایشون همون روز گفتند با توجه به چیزی که امروز می‌بینم، شما به احتمال 90درصد ویزا می‌شوید. 

شما هم در صف بیرون از سفارت عمان ایستادید؟

بله، سفارت عمان خیلی کوچک است. هوا هم خیلی گرم بود و من استرس زیادی داشتم اما می‌دانستم باید جلوی آفیسر با اعتماد به نفس صحبت کنم. به همین دلیل سعی می‌کردم وقتی وارد شدم اعتماد به نفسم بالا باشد. واقعا سفارت خیلی خوش برخورد بودند، از Security دم در گرفته تا زمانی که به خود آفیسر می‌رسیم. 
اولین سوالی که از من پرسیدند این بود که چرا می‌خواهی به آمریکا بروی؟ طبق آموزشی که در ماک سفارتی داشتم، می‌دانستم که سوال اول بسیار مهم و کلیدی است و اگر بتوانی در حد 5 الی 6 جمله پرونده را در ابتدا قوی نشان دهی، آفیسر خیلی دقیق‌تر فکر می‌کند. من در سوال اول همه چیز را راجع به کارم، دریافت بورسیه، رشته تحصیلی، دلیل تحصیل در رشته انتخابی توضیح دادم. از من پرسیدند که چرا این دانشگاه را انتخاب کردی؟ من کامل توضیح دادم و جملات کوتاه و تک کلمه‌ای استفاده نمی‌کردم.

آمادگی برای مصاحبه خیلی اهمیت دارد. ما دانشجویانی زیادی داشتیم که در زمان اجرای پرونده، همراهی لازم را ندارند و فکر می‌کنند به دلیل اینکه قرارداد بسته‌اند، تمام مسئولیت و بار سنگین باید روی دوش حامی مهاجر باشد و دانشجو مدارکش را روی میز افسر بگذارد و آفیسر موظف است به او ویزا دهد. اما اینطور نیست؛ آفیسر موظف نیست به هر دانشجو یا توریستی ویزا دهد، مگر اینکه شما بتوانید آفیسر را قانع کنید که لیاقت آن ویزا را دارید.

آمادگی برای مصاحبه سفارت برای ویزای تحصیلی آمریکا

در این حالت شما باید گام به گام با ما همراهی داشته باشید. همینکه خانم امین زاده می‌گویند قبل از مراجعه برای جلسه ماک، سوال‌ها را از یوتیوب حامی مهاجر چک کرده بودند و جلسه ماک برای ایشان مکمل بود و سوال‌ها تکرار شدند، به همین دلیل در سفارت نیز موفق شدند. ویزای غیر مهاجرتی که Non-immigrant visa نام دارد، 100درصد به نظر شخصی افسر بستگی دارد. حتی اگر شما فول فاند و بهترین شرایط را هم داشته باشید اما آمادگی مصاحبه را نداشته باشید، افسر وظیفه‌ای ندارد به شما ویزا بدهد و شک نکنید پرونده شما را رفیوز می‌کند. 

برای مثال ما دانشجویی داشتیم که بدون مدرک زبان در سفارت ترکیه مصاحبه داشتند و گفتند قبل از شروع مصاحبه من، یک آقا که فول فاند و 7 مقاله داشت می‌گفت مثل شما اعتماد به نفس ندارم و 7 بار رفیوز شده‌ام، شما با چه اعتناد به نفسی برای مصاحبه آمده‌اید. زمانی که دانشجوی ما برای مصاحبه رفتند، با اینکه بدون مدرک زبان و بدون پذیرش کاندیشنال بودند و صرفا پذیرش دوره intensive داشت، در جلسه اول مصاحبه، به صورت تک ضرب ویزا دریافت کردند و کسی که فول فاند داشت برای بار پنجم رفیوز شد. 
آمادگی برای مصاحبه به دفعات به مصاحبه نیست و ارتباطی با پرونده شما ندارد، این آمادگی یعنی بدانید چه چیزی باید به افسر بگویید و افسر چه سوالاتی از شما خواهد پرسید. پس اگر حتی خودتان پرونده را اجرا کرده‌اید، بهتر است قبل از سفارت، جلسه ماک سفارتی دریافت کرده و در آن شرکت کنید. در ایران موسسه دیگری به جز حامی مهاجر دیده نشده که جلسه ماک سفارتی یا شبیه‌سازی سفارت داشته باشد.

جلسه ماک سفارتی حامی مهاجر

حضور در جلسه‌های ماک خیلی می‌تواند به شما کمک کند. اگر نمی‌خواهید هزینه‌ای انجام دهید و تمام کارهای پرونده را خودتان انجام دادید، حداقل در یوتیوب می‌توانید ویدیوها را ببینید که خیلی خوب است، اما موضوع اینجاست زمانی که شما ویدیو را در یوتیوب یا آپارات می‌بینید، نمی‌دانید چند وقت از آپدیت آن ویدیو می‌گذرد و نمی‌دانید در حال حاضر در سفارت چه خبر است. همچنین ویدیو ممکن است مربوط به سفارت دیگیری باشد اما جلسه ماک مختص به همان سفارتی است که شما قصد دارید تشریف ببرید. 
ما همیشه به دانشجوهای خودمان یا کسانی که خودشان پرونده را انجام می‌دهند، توصیه می‌کنیم که جلسه ماک سفارتی را از دست ندهند. این موضوع در قرارداد دانشجوهایی که پرونده‌شان با حامی مهاجر است نیز ذکر شده است. 

شما اسکالرشیپ هم داشتید؟ 

بله. حدودا 8000 دلار یعنی 40درصد از شهریه. من در سفارت خیلی با اعتماد به نفس بودم وeye contact را در طول مصاحبه با افیسر حفظ کردم. من در صحبت‌ها به مدارکی که داشتم اشاره می‌کردم زیرا آفیسر سوالی راجع‌به مدارک نمی‌پرسد و دانشجو باید هوشمندانه به آنها اشاره کند. مصاحبه من خیلی طولانی شد و آفیسر بسیار دقیق بودند و حدودا 20 دقیقه طول کشیدو در نهایت آفیسر گفتند که مدارکت را می‌خواهم ببینم و خط به خط مدارک را خواند. وقتی به بخش حقوق من رسید، مکث کرد و گفت چند دقیقه منتظر باش. من خیلی استرس داشتم و تقریبا بعد از 7 دقیقه آفیسر برگشت و گفت ما حقوق شما به ریال عمان محاسبه کردیم (ایشان به ریال ایران نوشته بودند) و حدودا بین 8000 تا 9000 دلار می‌شود و خیلی بالاست. من انتظار این مشکل را داشتم و گفتم اشتباه حساب کرده‌اید. حقوق من به ریال ایران است و طبق Bank Statments من گرفته شده است. آفیسر گفت من قانع نمی‌شوم و باید مرا قانع کنی. در نهایت من گفتم کاغذ و خودکار بدهید تا خودم برایتان محاسبه کنم که در اینجا آفیسر گفت نیازی نیست. ویزایت را قبول می‌کنم.
این پرونده بسیار خوبی برای مصاحبه بود. Eye contact یک موضوع بسیار مهم در سفارت است.

نحوه مصاحبه در سفارت برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا

یک تجربه بسیار تلخ از دانشجوهای ما نشان دهنده این موضوع نیز می‌باشد. این دانشجو در مصاحبه متاسفانه رفیوز شد و علت رفیوزی را که از او پرسیدیم گفتند آفیسر زمانی که سوال می‌پرسید من بسیار دستپاچه بودم و نمیدانستم چه جوابی بدهم و مصاحبه بدی را گذراندم. این دانشجو در سفارت قطر مصاحبه داشتند. از ایشان پرسیدیم که کدام آفیسر بودند و مشخصات ظاهری افسر را برایش توضیح دادیم گفتند نمیدانم و فقط یادم است لاک قرمز داشت! این یعنی فاجعه! یعنی زمان مصاحبه نگاه دانشجو فقط به میز آفیسر بود و توجهی به حالت چهره افسر نداشتند. این بدترین حالت مصاحبه برای یک دانشجو است که حتی نمی‌داند آفیسر عینک داشت یا نه!  

مشکل حقوق این دانشجو رایج است و به فرض مثال دانشگاه‌ها درخواست 15000 یا 20000 دلار تمکن مالی می‌دهند و بانک‌های ما این تمکن مالی را به نرخ نیمایی محاسبه می‌کنند. پس از ارائه این تمکن توسط دانشجو به دانشگاه، دانشگاه در یک وب سایت این نرخ را با دلار 4200 تومانی محاسبه می‌کند و عدد بسیار بزرگی را به‌عنوان تمکن مالی در نظر می‌گیرد و گاها این عدد را در نامه I-20 اعلام کرده است که ما در اینجا با دانشگاه وارد چالش شدیم. این مورد برای سفارت خطرناک است چون آفیسر باید بداند این مبلغ را دانشجو به چه صورت می‌خواهد تهیه کند که خرج تحصیل کند. این اشتباهی است که اکثرا دانشجوها به آن توجه نمی‌کنند و خوشحال هم می‌شوند که دانشگاه با دلار 4200 تومانی مبلغ را محاسبه کرده و در نامه I-20 نوشته است. اما باید بدانید مهم است که عدد اعلام شده توسط Bank Statment و عدد ثبت شده در نامه پذیرش از دانشگاه، تقریبا معادل هم باشند.
اتفاق خوشایند دیگر در ویزای خانم امین زاده این بود که ویزا به صورت مولتی صادر شده است؛ در این حالت دانشجو دستش باز است و خیلی حس خوبی دارد. اعتبار پاسپورت ایشان تا سال 2027 است و ویزای ایشان تا سال 2025 صادر شده است.

زمانی که به عنوان یک دانشجو برای اولین بار وارد آمریکا می‌شوید، قبل از آن مبلغی را پرداخت کرده‌اید که Sevis Fee نام دارد و اقامت دانشجویی شماست. از زمانی که وارد آمریکا می‌شوید Sevis شما فعال می‌شود و تا زمانی که دانشجو هستید، حضورتان کاملا قانونی است؛ یعنی می‌توانید در بانک‌هایی که برای دانشجویان تعریف شده، حساب بانکی باز کنید، تمام اختیاراتی که دانشجو با ویزای 5 ساله یا 3 ساله یا حتی 6 ماهه دارد، برای همه یکسان است. پس نیازی به تمدید ویزا نیست و صدور ویزا در اختیار سفارت است.
موضوع اینجاست که ما تا پشت در سفارت همراه شما هستیم. عموما دانشجویانی که پرونده‌شان رفیوز می‌شود، متاسفانه مصاحبه بدی را می‌گذرانند. در یک ویدیوی دیده شده از آفیسر، گفته شد که عموما دانشجوهای آمریکا احساس می‌کنند هرچه بیشتر مدارک با خود داشته باشند، خیلی خوب است. در حالی که ویزای آمریکا Interview Based است، اهمیتی ندارد که چه مدارکی با خود می‌برید؛ البته این بدان معنا نیست که هیچ اهمیتی ندارد بلکه یعنی آفیسر بر مبنای مدارک، تصمیم نمی‌گیرد به شما ویزا دهد یا شما را رفیوز کند!

مصاحبه در سفارت برای دریافت ویزای تحصیلی آمریکا

این مورد دقیقا براساس نحوه صحبت کردن و زبان بدنی شما است. شما کاملا زیر ذره‌بین هستید و آفیسر به معنای واقعی "روانشناس خبره‌ای" است. 
موضوع بسیار بسیار مهم که ما در تمام مصاحبه‌ها به دانشجویان می‌گوییم این است که شما 1 ماه قبل از شروع کلاس‌هایتان اجازه ورود به خاک آمریکا را دارید. تاریخ شروع کلاس خانم پریا امین زاده 16 ژانویه است و ایشان بهتر است از 17 دسامبر به بعد ورود به آمریکا داشته باشند که مشکلی ایجاد نشود. دانشجوها باید 1 الی 2 روز بعد از تاریخ شروع کلاس‌هایشان را در نظر بگیرند و 30 روز را با توجه به آن محاسبه کنند. 

آیا ویزای شما به صورت تک ضرب بود؟

بله. 

انتظار دریافت ویزا را داشتید؟ 

من خیلی آدم کمال‌گرایی هستم و این فکر را داشتم که اگر امروز ویزا نگیرم، بیخیال می‌شوم و باید همین الان ویزا دریافت کنم؛ چون شکست خوردن را دوست ندارم و حس خوبی به من نمی‌دهد. تمام تمرینات من به همین دلیل بود. من 2 روز قبل از مصاحبه در سفارت، وارد عمان شدم و اصلا از هتل بیرون نرفتم و کل 2 روز را جلوی آینه با خودم صحبت و تمرین می‌کردم. روز مصاحبه که از خواب بیدار شدم، موزیک گوش دادم و ریلکس کردم تا تمرکز کافی برای رفتن به سفارت را داشته باشم. در راه سفارت هم ترنسفر به من می‌گفت خیالت راحت باشد، می‌توانی ویزا بشوی. خیلی به من انرژی مثبت داد و وقتی رسیدم هیچ ایرانی در آنجا نبود و یک شخص هندی به من می‌گفت استرس نداشته باش که خودشان هم ویزا شدند. آفیسر بسیار خوش برخورد بود. وقتی دیدم با پرونده من کلنجار می‌رود و سوال می‌پرسد، انرژی مثبتی گرفتم. چون اگر قصد رفیوز کردن داشت، در همان لحظه اول انجام می‌داد. 
هرچه رزومه قوی‌تری داشته باشید، افسر علاقه بیشتری برای صحبت با شما خواهد داشت. پس اگر مثل خانم امین زاده نیستید و پشت‌کار ندارید، آمریکا را انتخاب نکنید. چون با اینکه می‌گوییم ویزای تحصیلی آمریکا راحت صادر می‌شود و با دانشجوها خوش‌برخورد هستند و تمایل افسر به این است که ویزای دانشجویی را صادر کند، اما به این معنی نیست که افسر وظیفه دارد به شما ویزا بدهد. 

 اگر کسی از شما بخواهد مجموعه‌ای را به او معرفی کنی، آیا حامی مهاجر را معرفی خواهی کرد؟ 

بله 100درصد. در طول این یک سال نیز هر زمان فردی از من می‌پرسید، می‌گفتم حتما به حامی مهاجر مراجعه کنند. فکر می‌کنم شما را به بیش از 10 تا 20 نفر معرفی کرده‌ام. 

لطفا یک جمله درمورد حامی مهاجر به ما بگویید. 

به نظرم قابل اطمینان‌ترین شرکت برای انجام پروسه مهاجرت تحصیلی به آمریکاست. 

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0