20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

رفع ریجکتی ویزای آمریکا + بررسی تمامی بندهای ریجکتی

رفع ریجکتی ویزای آمریکا | حامی مهاجر

ایالات متحده آمریکا یک سیاست ویزا بسیار دقیق و مشخص دارد که طبق استانداردهای آن درخواست‌های ویزا تایید یا رد می شوند. اگر درخواست ویزای شما رد یا اصطلاحا ریجکت شود، به این معنی نیست که شما دیگر نمی‌توانید به آمریکا بروید، بلکه شما می‌توانید طبق دلیل ریجکتی ویزای خود، برای رفع ریجکتی اقدام کنید. بنابراین دانستن دلایل ریجکتی ویزای آمریکا و بندهای ریجکتی ویزای آمریکا بسیار مهم است.

ما در ادامه به بررسی دلایل ریجکتی ویزای آمریکا و بندهای ریجکتی ویزای آمریکا می‌پردازیم.

بندهای ریجکتی ویزای آمریکا

بند ریجکتی سفارت آمریکا

توضیحات

بند 214b

واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای غیرمهاجرتی به افسر ثابت نشده‌است

بند 221g

افسر تمام اطلاعات مورد نیاز برای تعیین واجد شرایط بودن دریافت ویزا را ندارد و اسناد و مدارک متقاضی ناقص است

بند 212(a)(4)

افسر کنسولی تشخیص داده است که متقاضی در ایالات متحده خطرساز خواهد بود

بند 212(a)(6)(c)(i)

متقاضی با ارائه مدارک جعلی و اسناد تقلبی سعی بر فریب آفیسر و دریافت ویزای ایالات متحده را دارد

بند 212(a)(9)(B)(i)

متقاضی در گذشته به‌طور غیرقانونی در آمریکا حضور داشته است

بند 501

به منظور جلوگیری از ورود افرادی است که می‌توانند به آمریکا آسیب برسانند

بند 306

ریجکت شدن افرادی که سربازی خود را در سپاه گذرانده‌اند

موسسه حامی مهاجر، برگزارکننده ماک سفارتی یا جلسه شبیه سازی مصاحبه ویزای آمریکا است. شما با شرکت در این جلسه‌ها آمادگی و اعتماد به نفس کامل برای مصاحبه سفارت را کسب می‌کنید و  همچنین به شما کمک می‌کند تا شانس دریافت ویزای خود را تا حد زیادی بالا ببرید و از ریجکتی ویزای خود جلوگیری کنید.

درصورتی که تمایل به شرکت در جلسه‌های ماک سفارتی برای انواع ویزاهای تحصیلی، توریستی، لاتاری و خانوادگی آمریکا را دارید و یا نیاز به مشاوره تخصصی برای دریافت انواع ویزای آمریکا را دارید، می‌توانید از طریق شماره 02148000957 با کارشناسان حامی مهاجر تماس حاصل فرمایید.

دلایل ریجکتی ویزای آمریکا

رایج ترین دلایل رد درخواست ویزای آمریکا به شرح زیر است:

  • داشتن اسناد و مدارک تقلبی

یکی از دلایل مهم ریجکتی ویزای آمریکا، ارائه اسناد و مدارک تقلبی است. با ارئه اسناد و مدارک تقلبی ممکن است امکان دریافت ویزای آمریکا را برای همیشه از دست بدهید.

  • شرایط ویزا و هدف مهاجرت

متقاضی باید ثابت کند که هدفش از دریافت ویزای آمریکا چیست و افسرکنسولی را برای دریافت ویزای آمریکا قانع کند. اگر متقاضی نتواند افسر را برای دریافت ویزایی که برای آن درخواست داده است قانع کند، ممکن است موفق به دریافت ویزا نشود. شخص متقاضی باید ثابت کند که پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، به کشورش بازمی‌گردد.

  • تکمیل نشدن فرم درخواست ویزا به‌طور دقیق و کامل

یکی از دلایل رایج ریجکتی ویزای آمریکا، تکمیل نشدن فرم درخواست ویزا به طور کامل و دقیق است. درصورتی که متقاضی فرم درخواست ویزای خود را به درستی و دقیق تکمیل نکرده باشد، درخواست ویزای او رد می‌شود.  

  • ناقص بودن اسناد و مدارک درخواستی

یکی دیگر از دلایل رایج و مهم ریجکتی ویزای آمریکا، ناقص بودن اسناد و مدارک ارائه شده است. اگر اسناد و مدارکی که به سفارت ارائه می‌دهید کامل نباشد، ویزای شما ریجکت می‌شود.

  • واجد شرایط نبودن دریافت آن نوع ویزایی که برای آن درخواست داده‌ شده

متقاضی باید برای نوع ویزایی که درخواست می‌دهد واجد شرایط دریافت آن باشد. به عنوان مثال درصورتی که متقاضی دارای مهارت کاری و شغل مناسبی نباشد، نمی‌تواند برای ویزای کاری آمریکا درخواست دهد.

  • ارتکاب جرم

درصورتی که متقاضی مرتکب جرمی شده باشد، ممکن است نتواند ویزای آمریکا را دریافت کند. طبق قوانین ایالات متحده، برخی جرایم باعث رد شدن درخواست ویزای آمریکا می‌شود.

  • نداشتن تمکن مالی

متقاضی باید از توانایی مالی خوبی برخوردار باشد تا بتواند هزینه‌های زندگی خود در آمریکا را تامین کند. با توجه به نوع ویزای درخواستی و مدت زمان اقامت شخص، میزان تمکن مالی متفاوت است. متقاضی باید با اسناد و مدارک کافی، توانایی مالی خود را اثبات کند. درصورتی که تمکن مالی شخص کم باشد و نتواند توانایی مالی خود را اثبات کند، درخواست ویزای او رد می‌شود.

  • داشتن اقامت طولانی‌تر نسبت به مدت زمان ویزا

با توجه به نوع ویزای درخواستی، مدت زمانی که شخص می‌تواند در آمریکا یا هرکشور دیگری حضور داشته باشد متفاوت است. درصورتی که متقاضی سابقه اقامت طولانی تر نسبت به مدت زمان ویزای خود را داشته باشد، ممکن است درخواست ویزای او رد شود.

همچنین دلایل تخصصی دیگر ممکن است باعث ریجکتی ویزای شما شوند.

بندهای ریجکتی آمریکا

توضیحات کامل بندهای ریجکتی ویزای آمریکا

در نامه رد شدن درخواست ویزا یا به اصطلاح ریجکت شدن ویزای آمریکا، کد بند ریجکتی شما درج شده است. این بندها نشان می‌دهد که چرا سفارت آمریکا نمی‌تواند برای شما ویزا صادر کنند. بندهای ریجکتی ویزای آمریکا به شرح زیر است:

بند 214 b سفارت آمریکا چیست؟

این قانون فقط مختص ویزاهای غیرمهاجرتی آمریکا است. اگر طبق بند 214 b ویزای شما رد شود، به این معنی است که شما واجد شرایط بودن برای ویزای غیرمهاجرتی را به افسر ثابت نکره‌‎اید. همچنین به افسر ثابت نشده است که شما علاقه و وابستگی به کشور خود دارید که این شما را وادار به بازگشت به کشورتان کند و به دلیل نداشتن این وابستگی‌ها ممکن است ایالات متحده را ترک نکنید. در نتیجه شما نتوانسته‌اید افسر را متقاعد کنید که هدفتان از رفتن به آمریکا، مهاجرت دائمی به این کشور نیست. (متقاضیان ویزای H-1B و L به همراه همسر و هر فرزند از این شرط مستثنی هستند.)

این وابستگی‌ها ممکن است از کشوری به کشور دیگر، شهری به شهر دیگر و فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. اما به‌طور کلی چند نمونه از این وابستگی‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد و با استفاده از این‌ها می‌توانید به افسرثابت کنید که قصد ندارید در ایالات متحده بمانید:

  • شغل
  • همسر یا نامزد
  • فرزند
  • داشتن ملک (خانه، زمین، مغازه و غیره) در کشور خود
  • داشتن روابط صمیمی با اعضای خانواده و دوستان
  • داشتن کسب و کار فعال (شرکت، کارخانه و...)

بند 221(g) سفارت آمریکا

بند 221(g) ویزای آمریکا به این معنی است که اسناد و مدارک شما ناقص است و  افسر کنسولی اطلاعات مورد نیاز برای صدور ویزا را ندارد و نمی‌توانید تشخیص دهد که شما واجد شرایط دریافت ویزا هستید یا خیر.

متقاضیانی که فرم درخواست یا سایر مدارک آنها ناقص است، درخواست ویزای آن‌ها رد می شود. اگر مدارک بیشتری برای تکمیل پرونده شما مورد نیاز باشد، به شما اطلاع داده می شود که چه چیزی لازم است و چگونه آن را به سفارت یا کنسولگری ارائه دهید. همچنین نامه ای به شما داده می شود مبنی بر اینکه درخواست شما تحت 221(g) رد شده است و اسنادی را که باید ارائه دهید ذکر شده است.

اگر درخواست شما به دلیل مفقود بودن اسناد یا اطلاعات رد شد، می توانید اسناد یا اطلاعات گم شده را در اسرع وقت ارائه دهید. پس از ارسال مدارک، درخواست ویزای شما بررسی می‌شود تا مشخص شود که آیا واجد شرایط ویزا هستید یا خیر. شما از تاریخ رد شدن ویزا یک سال فرصت دارید تا اطلاعات اضافی را که از شما خواسته شده ارسال کنید. در غیر این صورت، اگر ظرف یک سال اطلاعات اضافی مورد نیاز را ارائه نکنید، باید دوباره برای ویزا درخواست دهید و هزینه درخواست دیگری را پرداخت کنید.

بند 212 سفارت آمریکا

عدم واجد شرایط بودن ویزا بر اساس بند 212(a)(4) به این معنی است که افسر کنسولی تشخیص داده است که شما احتمالاً در ایالات متحده خطرساز خواهید بود.

عدم تایید ویزای آمریکا براساس بند 212(a)(6)(c)(i) به این معنی است که فرد متقاضی با ارائه مدارک جعلی و اسناد تقلبی سعی بر فریب آفیسر و دریافت ویزای ایالات متحده را دارد.

رد شدن ویزا براساس بند 212(a)(9)(B)(i) به این معنی است که به نظر می‌رسد شما به طور غیرقانونی در ایالات متحده حضور داشته‌اید. این ممکن است به این شکل باشد که شما بدون تمدید کردن ویزا و بیش از مدت زمان تعیین شده در ایالات متحده اقامت داشته‌اید، و یا بدون مجوز ورود و ویزا وارد ایالات متحده شده باشید. 

بند 501 سفارت آمریکا

بند 501 به منظور جلوگیری از ورود افرادی است که می‌توانند به آمریکا آسیب برسانند. بند 501 بیان می‌کند که اگر فرد به تماس با سازمان‌های تروریستی و یا فعالیت‌های تروریستی دست داشته باشد، واجد شرایط دریافت ویزا و ورود به ایالات متحده نیست.

درخواست مجدد برای ویزای آمریکا در صورت ریجکت شدن

متقاضی با ارائه نامه تجدید نظر به سفارت آمریکا، درخواست خود برای تجدید نظر و دریافت ویزای آمریکا ارئه می‌دهد و درصورتی که نامه تجدید نظر او تایید شود، ویزای آمریکا برای او صادر می‌شود.

اما درصورتی که درخواست ویزای متقاضی رد شد، اگر پس از مدتی شرایط او تغییر کرد می‌تواند مجدد برای دریافت ویزا درخواست دهد. افسر با توجه به شرایط جدید متقاضی تصمیم می‌گیرد که اکنون واجد شرایط دریافت ویزای آمریکا می‌باشد یا خیر.

هنگامی که درخواست ویزا رد شود، متقاضی پولی را که برای هزینه درخواست خود پرداخت کرده است، از سفارت آمریکا پس نخواهد گرفت. در صورت درخواست مجدد، هزینه مجدد نیز باید به سفارت پرداخت کند. و همچنین در بیشتر موارد نیز باید مصاحبه مجدد صورت گیرد.

 

سخن پایانی

ما دراین مقاله به بررسی دلایل و بندهای ریجکتی ویزای آمریکا پرداختیم و همچنین درباره درخواست مجدد برای ویزای آمریکا درصورت ریجکت شدن صحبت کردیم. امیدواریم پاسخگوی سوالات شما دراین زمینه بوده‌باشیم.

همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی برای رفع ریجکتی ویزای آمریکا، می‌توانید از طریق شماره 02148000957 با کارشناسان حامی مهاجر تماس حاصل فرمایید.

 

سوالات متداول درباره رفع ریجکتی ویزای آمریکا

آیا پس از ریجکت شدن ویزای آمریکا نیاز به مصاحبه مجدد دارم؟

بله. در اکثر موارد پس از رد درخواست ویزا، نیاز به مصاحبه مجدد می‌باشد.

بعد از ریجکت شدن ویزا چند بار می توانیم برای ویزای آمریکا اقدام کنیم؟

هیچ محدودیتی برای تعداد دفعات درخواست مجدد ویزا وجود ندارد، بنابراین متقاضیان می توانند هر چند بار که لازم بدانند درخواست دهند. با این حال، کسانی که دوباره درخواست می‌کنند باید اطلاعات جدید و راه‌حل‌هایی برای مشکلاتی که در درخواست قبلی دیده شده بود را در اختیار افسر ویزا قرار دهند.

چه زمانی می توانم بعد از ریجکت شدن دوباره برای ویزای آمریکا اقدام کنم؟

پس از رد ویزا در هر زمان که بتوانید اطلاعات جدید و تغییر شرایطی که باعث ریجکتی ویزای شما شد را داشته باشید، می توانید دوباره برای ویزا اقدام کنید.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 16 | کل دیدگاه های تایید شده: 1
محبوبه نم نباتی
ایا بعد از ریکتی چقدر شانس برلی گرفتن ویزا هست.ممنون
کارشناس حامی مهاجر

سلام. این سوال شما خیلی کلی هست. برای چه ویزایی؟ به چه علت ریجیکت شدید؟ و کلی شرایط دیگه که باید بررسی بشه و بعد به این سوال پاسخ داده بشه.