ثبت نام لاتاری گرین کارت 2020

021 44284329

021 44372493

97-02-25

مدارک لازم سفارت آمریکا

نوشته شده توسط
مدارک لازم سفارت آمریکا
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

مدارک لازم برندگان لاتاری و سایر متقاضیان ویزای مهاجرتی

در حالت کلی مدارکی که سفارت از هر متقاضی درخواست خواهد کرد ممکن است با توجه به شرایط و زمان و شخص متقاضی متفاوت باشد، مانند آنچه در ماهای آپریل  تا می سال2017 اتفاق افتاد و دیدیم که فرم DS-5535 به لیست مدارک مورد نیاز متقاضیات ویزاهای مهاجرتی آمریکا اضافه شد و از برخی از متقاضیان ویزا، مدارک شغلی درخواست شد. اما در حالت کلی لیست مدارکی که مطابق وبسایت های رسمی وزارت امورخارجه آمریکا از هر متقاضی ویزای مهاجرتی مطالبه شده است را در زیر آورده ایم.

لیست مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا

  1. کارت ملی
  2. کپی شناسنامه و اصل ترجمه شناسنامه (عراقی ها باید کپی هویت الاحوال المدنیا و اصل ترجمه آن را ارسال کنن)
  3. یک نسخه اصل و یک نسخه کپی از ترجمه سند ازدواج ( اصل برای احراز سندیت و کپی برای همسر)
  4. گواهی فوت همسر یا سند طلاق
  5. گواهی سو پیشینه یا عدم سو پیشینه. البته برای ایرانیان این مورد نیاز نیست. در صورتی که در هر کشوری بیش از یک سال اقامت داشتید باید از پلیس آن کشور این سند را تهیه کنید. ( این گواهی از کشور های زیر نیاز نیست : ایران، افغانستان، بنگلادش، بولغار، کمبوجیه، چاد، هایتی، لیبی، مکزیک، مغولستان، نیکاراگوئه، سیرا، سومالی، سودان، تاجیکستان، تاگو، تونگا، آمریکا ) در صورتی که در کشور های زیر ساکن هستید برای این گواهی باید با دفتر کنسولگری آمریکا تماس بگیرید. این گواهی توسط اداره کنسولگری صادر میشود. کستاریکا، فیجی، کره، هلند، سریلانکا، ترکمنستان
  6. DS-260 Confirmation Page Print
  7. Courier receipt
  8. تمامی مدارک تحصیلی از مقطع دوم تحصیلی به بالا

تمام مدارک تحصیلی در مقطع دوم تحصیل و بالاتر باید ترجمه و به همراه اصل آنها برای روز اینترویو به همراه ببرید. دیپلم فنی حرفه ای، مدارک دانشگاهی، پیش دانشگاهی و در مجموع هر مدرکی بالاتر از سیکل باید ترجمه و همراه برده شود.

  1. فتوکپی از پاسپورت. پاسپورت باید حداقل هشت ماه از زمان مصاحبه اعتبار داشته باشد
  2. پی ترجمه کارت پایان خدمت و کپی اصل پایان خدمت
  3. گزارش زندان و جرم در صورت وجود
  4. کپی اصل و کپی ترجمه سایر گواهی هایی مانند گواهی فرزند خواندگی، گواهی تغییر نام، گواهی تغییر سن.
  5. دو قطعه عکس پرسنلی پنج در پنج مطابق ضوابط مربوط به عکس مورد نیاز سفارت آمریکا
  6. گزارش پزشکی
  7. مدارک اسپانسر یا مدارک مربوط به تمکن مالی
  8. مدارک شغلی جهت متقاضیانی که شغل آنها مطابق وزارت کار ایالات متحده آمریکا دارای Job Zone بالای 4 و SVP بالای 7 میباشد.
  9. جواز کسب، شرکت نامه، سرتیفیکیت تجاری و کارگاهی و...

در صورتی که جواز کسب دارید یا شرکت ثبت شده دارید حتما روزنامه رسمی و جوازتان را ترجمه کنید و به همراه خودتان ببرید. هرچه شما معتبر تر جلوه کنید نگاه مثبت تری به شما خواهد شد. فراموش نکنید که شخصی که ویزای شمارا تایید میکند یک انسان است با سلیقه و عقیده خاص خودش.

ترجمه مدارک مورد نیاز سفارت ( لاتاری و ویزاهای مهاجرتی )

جهت مدارک مورد نیاز سفارت ایالات متحده آمریکا، نیازی به تایید دادگستری یا وزارت امورخارجه ایران نیست. در کل برای اخذ ویزاهای مهاجرتی از هریک از سفارت های ایالات متحده آمریکا، شما نیازی به تاییده های وزارت امورخارجه و تایید دادگستری نخواهید داشت. شما نیازی به ترجمه ریزنمرات نخواهید داشت. توجه به این نکته که در سفارت از شما اصل مدارک تحصیلی را خواهند خواست بسیار مهم است.

زمان مناسب برای ترجمه مدارک

بهترین زمان برای ترجمه مدارک، بعد از اعلام کارنتی کیس شماست، زیرا اعتبار ترجمه مدارک شش ماه میباشد و عمدتا کسانی که پس از برنده شدن و تکمیل فرم DS اقدام به ترجمه مدارک میکنند مجبور به ترجمه مجدد خواهند شد. به هر تقدیر برخی از شما برای تکمیل فرم DS ممکن است اقدام به ترجمه مدارک کنید که این موضوع اعتبار شش ماهه ترجمه مدارک لاتاری باید مد نظر شما قرار بگیرد.

هزینه ترجمه مدارک برندگان لاتاری

هزینه های ترجمه مدارک برای برندگان لاتاری و سایر متقاضیان ویزاهای مهاجرتی در تمام دارالترجمه های ایران باید یکسان باشد. دارالترجمه ها نیز مانند دیگر اصناف نرخنامه هایی دارند و قطعا نباید بیش از این تعرفه ها دریافت شود. بهانه هایی مانند ترجمه خارج نوبت، ترجمه ویژه و دقیق برای سفارت، ترجمه سریع و فوری و چنین مسائلی نباید باعث افزایش هزینه های ترجمه شما بشود. برای دریافت لیست هزینه ها و نرخنامه ها کافیست در گوگل جستجو کنید.

خواندن 3764 دفعه آخرین ویرایش در 97-03-09
محتوای بیشتر در این بخش: « اخذ اقامت یونان تحصیل در آمریکا »

مهاجرت و اقامت