پس از دریافت نامه پذیرش یکی از اقداماتی که با آن درگیر هستید آزاد کردن مدارک ، گرفتن پاسپورت ، خروج از کشور و ... است .

منتشرشده در مهاجرت و اقامت
Monday, 18 June 2018 13:31

تحصیل در پرتغال 2019

تحصیل در پرتغال در مقطع دکترا حدود 3 تا 5 سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان پرتغالی و انگلیسی ارائه می شوند.

منتشرشده در مهاجرت و اقامت موقت