20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

آخرین اخبار ویروس کرونا و تاثیر آن در مهاجرت به آمریکا

اینجا حامی مهاجر است؛ مرجع مقاله درباره مهاجرت

آخرین اخبار ویروس کرونا و تاثیر آن در مهاجرت به آمریکا

  • در این مقاله آخرین اخبار پیرامون ویروس کرونا و تاثیر آن در مهاجرت به آمریکا گفته شده است و در صورت انتشار هر گونه خبر جدیدی مقاله به روز رسانی می شود.

ویروس نوظهور کرونا (covid-19) توسط سازمان بهداشت جهانی به عنوان یک پاندمی نامیده شد و بسیاری از کشور های جهان درگیر مبارزه با این ویروس شدند. آمریکا نیز یکی از کشورهای درگیر با ویروس کرونا بوده و به سبب آن دولت این کشور قوانینی مبنی بر ممنوعیت و محدودیت ورود مهاجران به این کشور اعمال کرده است که در این مقاله به توضیح آن ها می پردازیم.

12 ژوئن

دپارتمان امینت ملی آمریکا در صورت عدم دریافت کمک هزینه اضطراری از جانب کنگره آمریکا نیروی های خود را تعدیل خواهد کرد. علت این کار افت درآمد شدیدی است که دپارتمان امنیت ملی آمریکا به سبب شیوع ویروس کرونا با آن مواجه شده است.

8 ژوئن

فعالان حقوق مهاجرتی آمریکا بر این باورند که سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا کماکان یک برنامه مشخص برای مهاجرینی که جهت اخذ شهروندی این کشور نیاز به مراسم سوگند دارند ایجاد نکرده و به دلیل کرونا تنها این مراسم را به تعویق انداخته اند.

4 ژوئن

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) در تاریخ 4 ژوئن برخی از دفاتر کاری و پناهندگی خود را به روی عموم باز خواهد کرد. این اداره نکات بهداشتی پیرامون جلوگیری از شیوع ویروس کرونا را رعایت خواهد کرد و توصیه کرده است: "متقاضیانی که وقت ملاقات دارند اما احساس مریضی دارند به ادارات USCIS رجوع نکنند و با تماس تلفنی وقت ملاقات دیگری را رزرو نمایند.

27 می

سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) اعلام کرده است که در صورت عدم دریافت کمک هزینه 1.2 بیلیون دلاری از جانب آژانس فدرال آمریکا، اقدام به تعدیل موقت 19000 کارکنان خود خواهد کرد.

26 می

پرزیدنت ترامپ  در 26 می فرمانی مبنی بر ممنوعیت ورود اشخاصی که در 14 روز گذشته در کشور برزیل حضور داشته اند صادر کرد. در حال حاظر شیوع و آمار مبتلایان به ویروس کرونا در برزیل رشد چشمگیری داشته و صدور فرمان ترامپ به این دلیل می باشد.

21 می

دولت ترامپ تصمیم بر محدودیت اقامت دانشجویانی خواهد داشت که خواهان استفاده از OPT هستند. OPT به دانشجویان بین المللی که تحصیلات خود را در آمریکا به پایان رسانیده اند این اجازه را می دهد تا به مدت 2 سال دیگر در این کشور اقامت قانونی داشته باشند.

19 می

این احتمال وجود دارد که قوانین پابلیک شارژ (Public Charge) در آمریکا به طور موقت بنا به شرایط ایجاد شده توسط کوید 19 متوقف شود. این فرمان توسط قاضی فدرال منهتن صادر شد و همچنین وی معتقد بود که در حال حاظر دوربرد قوانین کشور به دلیل شیوع کرونا دستخوش تغییر شده و دولت آمریکا باید از این فرمان پیروی کند. پس از منصوب شدن ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، قوانین جدید و سخت گیرانه پابلیک شارژ گریبان بسیاری از مهاجران و دارندگان گرین کارت شده است.

18 می

سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) با کمبود شدید بودجه مواجه شده است و از کنگره آمریکا درخواست 1.2 بیلیون دلار پول کرده است. آژانس فدرال آمریکا علت این کمبود بودجه را عدم صدور گرین کارت، اعطای کارت تابعیت و سایر برنامه های دیگری می داند که شیوع ویروس کرونا مسبب آن شده است.

13 می

دولت ترامپ جهت کنترل و مهار ویروس کرونا تا زمان نامشخصی اقدام به اعمال محدودیت مرزی خود خواهد کرد.

12 می

اعضای دموکرات مجلس لایحه HEROES را اراعه دادند. این لایحه سبب می شود مراسم سوگند تابعیت آمریکا به صورت غیر حضوری و دورا دور انجام گیرد و همچنین مهلت مهاجرت به آمریکا را افزایش می دهد.

7 می

دولت ترامپ ممکن است بزودی محدودیت های مهاجرتی بیشتری را اعمال کند و همچنین ورود دارندگان ویزای H1-B از خارج از آمریکا به حالت تعلیق درآید.

4 می

سناتور های آمریکا برای کمک به مبارزه با ویروس کرونا لایحه ای پیشنهاد دادند که به سبب آن 40.000 ویزای شغلی ویژه پزشکان و پرستاران ایجاد می شود.

1 می

سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا مهلت درخواست شواهد (RFE) را تمدید خواهد کرد.

28 آوریل

200.000 مهاجری که در آمریکا به واسطه ویزای H1-B سکونت دارند و مشغول به کار هستند ممکن است تا ماه ژوئن وضعیت اقامتی خود را از دست بدهند.

27 آوریل

چد ولف، مجری وزیر امنیت ملی آمریکا از احتمال اعمال ممنوعیت و محدودیت های مهاجرتی در آمریکا خبر داد. ویزاهای غیر مهاجرتی و موقتی در هدف اصلی این برنامه قرار دارند.

24 آوریل

سازمان مهاجرت و شهروندی آمریکا اعلام کرد که دفاتر این سازمان در 4 ژوئن بازگشایی خواهد شد. مبتنی به این شرط که تعطیلی های محلی و ایالتی به اتمام رسیده باشند.

دپارتمان ایالتی آمریکا علیرغم بیانیه های دولتی اعلام نمود که کماکان پروسه ویزاهای غیر ضروری را انجام نخواهد داد.

23 آوریل

شهروندان آمریکایی که با یک تبعه مهاجر ازدواج کردند که وی دارای کد تامین اجتماعی (SSN) نیست قادر به استفاده از کمک هزینه دولتی نخواهند بود.

دولت آمریکا بودجه 2.2 تریلیون دلاری برای کمک هزینه زندگی در دوران کرونا برای ساکنین این کشور در نظر گرفته بود و زوجینی که در سال درآمدی کمتری از 150.000 دلار در سال کسب می کنند می توانند از این کمک هزینه استفاده کنند.

22 آوریل

پرزیدنت ترامپ دستور اجرایی را به امضا رساند که سبب محدودیت مهاجرت به آمریکا می شود. بر طبق محاسبات این قانون سبب بلاک شدن 360.000 گرین کارت در سال خواهد شد. این لایحه شامل حال افرادی که از داخل آمریکا اقدام به اخذ گرین کارت می کنند نخواهد شد.

20 آوریل

دونالد ترامپ در حساب توئیتر خود اعلام کرد که در طی یک دستور اجرایی مهاجرت به آمریکا را محدود خواهد کرد.

18 آوریل

به دلیل شرایط ایجاد شده توسط کرونا زوجین می توانند در نیویورک به صورت آنلاین ازدواج کرده و غیر حضوری پیوند خود را به ثبت برسانند.

17 آوریل

پزشکان خارجی که درخواست ویزا داده اند و در برنامه تبادلی پذیرش یافته اند می توانند برای کمک به مهار کرونا درخواست ویزای اضطراری آمریکا را بدهند.

16 آوریل

کالیفورنیا به مهاجران فاقد ویزای خود کمک هزینه 500 دلاری اعطا خواهد کرد (این کمک هزینه به صورت یکباره خواهد بود).

 

13 آوریل

ایالت های نیویورک، ورمونت و کنتیکت از دادگاه عالی درخواست کردند که قوانین پابلیک شارژ را به دلیل پاندمی شدن ویروس کرونا موقتا کنسل کنند.

9 آوریل

کارگران چینی که حدود ۱۵ درصد از ویزای H1-B صادر شده در سال ۲۰۱۹ را به خود اختصاص داده بودند، به علت شیوع جهانی کرونا شغل خود را از دست می‌دهند. همچنین از دست دادن شغل به در ویزای H1-B به معنای از دست دادن وضعیت اقامتی در آمریکا نیز می باشد.

8 آوریل

اعضای دموکرات مجلس؛ وزارت داخله و DOS را وادار به تمدید وضعیت اقامتی پزشکان خارجی که با ویزای غیرمهاجرتی آمریکا در این کشور سکونت دارند می کند. همچنین پزشکان خارجی این اجازه را داشته باشند که در ایالاتی به غیر از آن‌هایی که مجوز فعالیت دارند، کار کنند.

6 آوریل

دفاتر ازدواج شهر نیویورک تا اطلاعات ثانویه بسته خواهند شد.

3 آوریل

اتحادیه وکلای مهاجرتی آمریکا (AILA) خواهان صدور دادخواست از دپارتمان امنیت ملی آمریکا و اداره مهاجرت و شهروندی این کشور شده اند و همچنین خواهان توقف Deadline مهاجرتی 13 مارچ شده اند. این ددلاین به دستور دونالد ترامپ بنا بر وضعیت اورژانسی سلامت کشور طبق قانون 360 اعلام شده بود.  بر طبق قانون 360، صد ها هزار مهاجران این کشور قادر به دریافت کمک هزینه دولتی و خدمات بهداشتی که به دلیل شیوع کرونا توسط دولت به مردم ارائه می شود نخواهند بود.

1 آوریل

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا (USCIS) تعطیلات موقتی خود را حداقل تا 3 می تمدید می کند. متقاضیان برای تنظیم وقت ملاقات اضطراری می توانند با مرکز تماس این اداره در تماس باشند.

30 مارس

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا با وجود بستن دفاتر کاری خود کامکان پروسه فرم I-765 را انجام خواهد داد. USCIS همچنین اعلام کرده است برای تکمیل نمودن درخواست های تمدید، از اطلاعات بیومتریک قبلی متقاضیان استفاده خواهد کرد.

27 مارس

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا اعلام کرده است که 60 روز دیگر به متقاضیان فرصت پاسخ درخواست به شواهد (RFE) را خواهد داد.

22 مارس

پرزیدنت ترامپ اعلام کرد که مهاجرانی که پرونده مهاجرتی ندارند می توانند بدون ترس از دیپورت شدن در تست کرونا شرکت داشته باشند.

20 مارس

ایالت متحده آمریکا و مکزیک برای جلوگیری از سفر های غیر ضروری مرزهای خود را خواهند بست. علت این اقدام پیشگیری از گسترش ویروس کرونا بوده و در حال حاظر تنها سفر های اضطراری مانند سفر های کاری، سفر های مرتبط با خدمات پزشکی و تحصیلی میان این دو کشور قابل انجام می باشد.

18 مارس

دپارتمان ایالتی آمریکا وقت مصاحبه های خود را برای تمام ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی در سفارت و کنسولگری ها خواهد بست. این اقدام در تمامی کشورهایی که آمریکا در آن سفارت یا کنسولگری دارد رخ خواهد داد.ضمن اینکه سرویس ها اضطراری و فوری در این مراکز پیگیری خواهد شد.

ایالت متحده آمریکا و کانادا برای جلوگیری از سفر های غیر ضروری مرزهای خود را خواهند بست.

17 مارس

اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا تمامی دفاتر کاری خود را تعطیل خواهد کرد. متقاضیانی که وقت ملاقات و یا مراسم سوگند تابعیت داشته اند هنگام بازگشایی مجدد دفاتر USCIS، توسط این اداره مطلع خواهند شد.

16 مارس

در تاریخ 18 مارس تمامی خدمات روتین مهاجرتی و غیرمهاجرتی بین آمریکا و مکزیک کنسل خواهد شد و مصاحبه هایی که در سفارت، کنسولگری و یا CAS در جریان هستند متوقف خواهند شد. در 18 مارس این رخداد برای سفارت و کنسولگری های آمریکا در پاریس و هند نیز اتفاق خواهد افتاد.

14 مارس

پرزیدنت ترامپ جهت مهار شیوع کرونا در ایالت متحده اقدام به محدودیت های سفری بین دو کشور انگلیس و ایرلند را ایجاد خواهد  کرد.

13 مارس

USCIS اعلام کرده است که استفاده از خدمات درمانی یا مراقبت های پیشگیرانه ویروس کرونا یک عامل منفی در قوانین  پابلیک شارژ محسوب نخواهد شد. دارندگان گرین کارت و دارندگان ویزا های غیر مهاجرتی می توانند از آزمایشات، درمان و مراقبت های پزشکی ویژه ای که دولت آمریکا تابیه کرده است استفاده کنند.

 اداره فرهنگ و آموزش آمریکا (ECA) موقتا برنامه تبادل فرهنگی را متوقف خواهد کرد

دولت گواتمالا اعلام نمود تمامی مسافرینی که از آمریکا و کانادا به این کشور رجوع می کنند موظف به سپری کردن 14 روز قرنطینه خواهند بود. همچنین این کشور تمامی پروازهای ایران، کشورهای اروپایی، چین، کره شمالی و جنوبی را بن کرده است.

11 مارس

پرزیدنت ترامپ در ابلاغیه ای از محدودیت های مسافرتی در کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا، ایتالیا و آلمان خبر داد.

29 فوریه

دونالد ترامپ از ممنوعیت ورود ایرانیان به خاک آمریکا خبر داد، این ممنوعیت شامل دارندگان گرین کارت (اقامت دائمی و قانونی آمریکا) و افرادی که دارای اقوام نزدیک در خاک آمریکا هستند نخواهد شد.

31 ژانویه

دونالد ترامپ از ممنوعیت ورود اتباع چینی به خاک آمریکا خبر داد، این ممنوعیت شامل دارندگان گرین کارت (اقامت دائمی و قانونی آمریکا) و افرادی که دارای اقوام نزدیک در خاک آمریکا هستند نخواهد شد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0
مقالات مرتبط