20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

تحصیل در آمریکا: مزایا، شرایط، مدارک و هزینه اخذ ویزا

اگر دنبال یکی از اصولی‌ترین، موثرترین و حتی رویایی‌ترین راه‌های مهاجرت به ایالات متحده هستید، همین‌جا بمانید! زیرا تحصیل در آمریکا، همان گزینۀ مدنظر شماست!

البته درست است! می‌دانیم ویزای تحصیلی را جزء ویزاهای غیرمهاجرتی محسوب می‌کنند؛ اما تحصیل در مدارس یا دانشگاه‌های آمریکا بهترین فرصت برای شماست که به ایالات متحده بروید، دورۀ تحصیلی شگفت‌انگیزتان را سپری کنید، پس از فارغ‌التحصیلی نوع ویزایتان را تغییر بدهید و در نهایت، اقامت دائم آمریکا را به‌دست آورید.

تازه برخلاف تصور رایج، برای تحصیل در آمریکا نیازی نیست نخبه باشید یا موقعیت درخشانی داشته باشید؛ چرا که عده زیادی از متقاضیان فقط با مدرک دیپلم، حتی بدون اینکه مدرک زبان داشته باشند، توانسته‌اند به آمریکا مهاجرت کنند و خانواده‌شان را هم با خود ببرند!

بنابراین اگر دوست دارید از مهاجرت تحصیلی به آمریکا بیشتر بدانید، حتما تا انتهای مقاله همراهمان باشید؛ زیرا قرار است همه‌چیز را دربارۀ تحصیل در آمریکا و شرایط و مدارک این کار بازگو کنیم. ضمنا می‌خواهیم دربارۀ اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، مزایای آن، تحصیل بدون مدرک زبان و اخذ اقامت دائم آمریکا از طریق تحصیل هم حرف بزنیم.

موسسه اعزام دانشجو حامی مهاجر، جزء معدود موسسات مهاجرتی ایران است که برای اعزام دانشجو به خارج از کشور، از وزارت علوم مجوز رسمی دارد. به همین خاطر است که در طی سالیان سال، با افتخار رتبه یک اعزام دانشجو به آمریکا را دارد. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص خدمات ما، با شمارۀ 02148000957 تماس بگیرید.

شرایط تحصیل در آمریکا

بسیار خوب! اول از همه، بپردازیم به شرایط ادامه تحصیل در آمریکا.

همان‌طور که در ابتدای مطلب گفتیم، شرایط تحصیل در آمریکا اصلا پیچیده و غیرممکن نیست. فقط کافی است از برخی حداقل‌ها برخوردار باشید تا شانستان برای درس خواندن در آمریکا حفظ شود. بیایید برخی از این شرایط را بررسی کنیم.

محدودیت سنی تحصیل در آمریکا

به‌طور کلی، تحصیل در دانشگاه های آمریکا شرایط سنی به‌خصوصی ندارد؛ البته ممکن است برای اخذ ویزای دانش‌آموزی یا دانشجویی این سرزمین، محدودیت‌هایی از جانب سفارت تعیین شده باشد؛ اما به‌شکل کلی، چهارچوب ازپیش‌تعیین‌شده‌ای برای شرایط سنی تحصیل در آمریکا وجود ندارد.

شرط مدرک تحصیلی برای تحصیل در آمریکا

نه فقط برای تحصیل در بهترین دانشگاه های آمریکا، که برای تحصیل در تمام دانشگاه‌های دنیا، یکی از شروط اساسی این است که فرد تحصیلات پایۀ خود را به پایان رسانده باشد؛ بنابراین برای تحصیل در آمریکا هم همین‌قدر کافی است که شخص مدرک دیپلم داشته باشد.

شرط حداقل معدل برای تحصیل در آمریکا

شرط معدل برای درس خواندن در آمریکا، نه‌تنها به مقطع تحصیلی و دانشگاه مبدا بستگی دارد، که ساختارش نیز با معدل ایران فرق دارد! به این صورت که اگر معدل دانشجویان در ایران، رقمی مابین 0 تا 20 است، GPA یا همان میانگین نمرات در آمریکا، بازه‌ای بین 0 تا 4 است.

حال شرایط حداقل معدل برای تحصیل در آمریکا این‌طوری است اگر از یک دانشگاه معتبر فارغ‌التحصیل شده باشید، GPAـتان برای مقطع کارشناسی باید 3 از 4 باشد؛ یعنی معدل 14 تا 16 ایران؛ اما اگر مدرک خود را از سایر دانشگاه‌ها دریافت کرده‌اید، GPA معادل 2.7 هم تا حدودی موردپذیرش است.

شرط تمکن مالی برای تحصیل در آمریکا

می‌دانید دلیل وجود این شرط چیست؟ اینکه دولت آمریکا بداند شما می‌توانید از پس مخارج تحصیل و زندگی خود بربیایید؛ بنابراین اگر قرار است به رویای تحصیل در آمریکا خود جامه عمل بپوشانید، باید بتوانید تمکن مالی خود را اثبات کنید. این یکی از مهم‌ترین شرایط تحصیل در آمریکاست.

شرط وجود گپ تحصیلی برای تحصیل در آمریکا

خیالتان راحت! گپ تحصیلی یا همان فاصله‌افتادن میان مقاطع تحصیلی، هرچد به ظاهر ترسناک است، مشکل خاصی محسوب نمی‌شود. نشان‌به‌آن‌نشان که در این سال‌ها، ما چندین‌وچند دفعه برای عزیزانی ویزای تحصیلی آمریکا گرفته‌ایم که چندین سال گپ تحصیلی داشته‌اند؛

بنابراین چنانچه فاصله‌های طولانی‌مدت در روند تحصیلتان وجود دارد، نیازی نیست نگران باشید. فقط کافی است به‌شکل اصولی آن را توجیه کنید. اگر هم نمی‌دانید چطور، فدای سرتان! از طریق شمارۀ 02148000957 با ما تماس بگیرید تا بگوییم باید چه کار کنید.

شرط مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا

به‌طور کلی، سه مدرک زبان آیلتس و تافل و دولینگو، مدارکی هستند که اکثر دانشگاه‌های آمریکا آن‌ها را قبول دارند؛ اما در این بین، شانس تافل برای دریافت پذیرش از دانشگاه‌ها بیشتر است. حالا چرا؟ چون تافل متعلق به خود ایالات متحده است!

اما خوب حداقل نمره زبان برای تحصیل در آمریکا چقدر است؟ فرق دارد؛ مثلا برای تحصیل در مقطع کارشناسی، چنین چهارچوبی وجود دارد:

  • تافل: 75 الی 80 به‌بالا
  • آیلتس: 6 الی 6.5 به‌بالا
  • دولینگو: 100 الی 105 به‌بالا

اما برای مقطع ارشد، نمرۀ مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا کمی متفاوت‌تر است:

  • تافل: 85 الی 90 به‌بالا
  • آیلتس: 6.5 الی 7 به‌بالا
  • دولینگو: 110 به‌بالا

با این حال، یک نکتۀ مهم دیگر هم وجود دارد. آن هم اینکه حتی بدون مدرک زبان هم می‌توان در آمریکا درس خواند! یعنی فقط لازم است دیپلم داشته باشید. همین و همین! حالا چطوری؟ در بخش بعدی می‌گوییم.

تحصیل بدون داشتن مدرک زبان در ایالات متحده

واقعیت این است که برای تحصیل در آمریکا، لزومی ندارد مدرک زبان داشته باشید؛ چون یکی از امکانات دردسترس دانشجویان بین‌المللی، اخذ ویزایی است که به ویزای آموزش زبان انگلیسی شهرت پیدا کرده.

حالا یعنی چه؟ یعنی شما می‌توانید این ویزا را دریافت کنید و سپس، دورۀ زبان را در دانشگاه موردنظر خود سپری کنید! بعدش چه می‌شود؟ پس از فراگیری زبان انگلیسی، به شما اجازه می‌دهند در همان دانشگاه، رشتۀ موردنظر خود را انتخاب کنید و مسیر تحصیلی‌تان را بیاغازید!

البته ما دربارۀ این موضوع، پیش‌تر مطلب مفصلی نوشته‌ایم و همه‌چیز را موبه‌مو توضیح داده‌ایم. دوست دارید بخوانیدش؟ بسیار خوب! به صفحۀ تخصصی ویزای تحصیلی آمریکا بدون مدرک زبان مراجعه کنید.

مدارک لازم برای تحصیل در آمریکا

بعد از شرایط، نوبت به مدارک می‌رسد! به این صورت که اگر همه‌چیز خوب پیش برود، شما برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا باید مدارک زیر را به سفارت ارائه دهید:

  • فرم تاییدیۀ پذیرش (I-20)
  • رسید پرداخت سویس فی
  • پرینت تایید فرم DS-160
  • تمام پاسپورت‌های قدیمی
  • مدارک مربوط به تمکن مالی
  • پاسپورتی معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • مدارکی همچون Cv، SoP و ... (در صورت نیاز)
  • دو عکس رنگی جدید؛ یک نسخه فیزیکی و یک نسخه دیجیتالی
  • مدارک هویتی مورد نیاز (برای هر شخص، با توجه به شرایط وی متغیر است)
  • مدارک تحصیلی، نمرات و گواهی‌های اخذشده از مدرسه قبلی، دانشگاه قبلی و...

البته حواستان باشد که این مدارک، صرفا اسناد عمومی تحصیل در آمریکا هستند. در حالی که بسته به شرایط پروندۀ هر متقاضی، ممکن است مدارک دیگری هم از فرد بخواهند. حالا چطور باید دربارۀ این مدارک اطلاعات کسب کرد؟

از طریق مشورت‌کردن با متخصصانی که در همین زمینه فعالیت می‌کنند؛ زیرا آن‌ها هستند که به‌واسطۀ تجربۀ خود، می‌دانند افسر چه می‌خواهد و چه انتظاراتی دارد؛ بنابراین اگر دل‌واپس مدارک لازم برای پرونده‌تان هستید، فقط کافی است شمارۀ 0214800097 را شماره‌گیری کنید تا از سیرتاپیاز ماجرا را برایتان بگوییم! نگرانی ندارد که!

ویزای تحصیلی ایالات متحده

بسیار خوب! تا اینجا دانستیم که برای تحصیل در آمریکا باید چه شرایط و مدارکی داشت؛ اما اصلا اولین قدم برای تحقق این رویا چیست؟ حقیقت این است که اولین گام برای تحصیل در آمریکا، اخذ ویزای تحصیلی این سرزمین است؛

بنابراین بیایید کمی دربارۀ انواع ویزای تحصیلی آمریکا بدانیم تا بعد، راجع‌به مراحل اخذ آن هم حرف بزنیم.

انواع ویزای تحصیلی در آمریکا

انواع و اقسام ویزای تحصیلی در کشور آمریکا

برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا، اخذ یکی از سه نوع ویزای F، M و J الزامی است. حالا اینکه آن‌ها چه تفاوتی با یکدیگر دارند را در جدول می‌بینیم.

نوع ویزای تحصیلی

نوع موسسه آموزشی مجاز برای تحصیل در آمریکا

F

دانشگاه‌ها و کالج‌ها / مدارس علوم مذهبی و دینی

دبیرستان‌ها، هنرستانها و دبستان‌های خصوصی /

تمامی موسسات آکادمیک مانند موسسات آموزش زبان

M

تمامی موسسات غیرآکادمیک به‌استثنای موسسات آموزش زبان

J

دوره های اینترنتی و آموزش کار /

استفاده از بسترهای مطالعاتی و سفرهای کاری‌درسی در طول تابستان

مراحل دریافت ویزای تحصیلی ایالات متحده

پس از اینکه انواع گوناگون ویزای تحصیلی آمریکا را شناختید، حالا برای اخذ آن، باید مراحل زیر را طی کنید:

  • آماده‌سازی مدارک، ترجمه و معادل‌سازی آن‌ها
  • نگارش مدارکی همچون CV،SoP  و... (در صورت نیاز)
  • اخذ پذیرش از یک مرکز آموزشی معتبر در آمریکا (دانشگاه، مدرسه و ...)
  • تکمیل فرم‌های مهاجرتی و سفارتی (فرم DS160 و ...)
  • پرداخت هزینه‌های تشکیل پرونده و کارمزدهایی همچون سویس فی
  • اخذ وقت سفارت آمریکا (از یک کشور خارجی مناسب)
  • انجام مصاحبه حضوری با افسر پرونده در سفارت آمریکا

البته همان‌طور که قبل از این هم گفتیم، اخذ پذیرش یا دریافت ویزای آمریکا، نیازمند تجربه و تخصص است؛ چون گاهی پیش می‌آید که با کوچک‌ترین اشتباهی، افسر سفارتی درخواست شخص را ریجکت می‌کند. تازه جدا از این، پرداخت هزینه‌هایی مانند سویس فی هم به حساب‌های معتبر بین‌المللی نیاز دارد؛

بنابراین چنانچه قصد دارید در آمریکا درس بخوانید، بد نیست در این مسیر از کسی کمک بگیرید. حالا اگر آن شخص ما باشیم، با افتخار همراهی‌تان خواهیم کرد؛ به این صورت که با تجربۀ طولانی‌مدتمان، از صفر تا صد پروندۀ شما را پیش خواهیم برد و ضمن جایابی و اخذ پذیرش، در تک‌تک مراحل دریافت ویزا هم همراهتان خواهیم بود.

چطوری؟ گفتنش در این مقال نمی‌گنجد! تماس بگیرید تا مفصل برایتان تعریف کنیم. تلفن: 02148000957

مزایای تحصیل در آمریکا

چه بگوییم که نگفته هم پیداست! مزایای تحصیل در آمریکا مگر یکی و دوتاست؟!

واقعیت این است درس‌خواندن در آمریکا، تا آنجا که چشم کار می‌کند، مزیت و ویژگی منحصربه‌فرد دارد! همراهمان باشید تا آن دانه‌درشت‌هایش را خلاصه‌وار بررسی کنیم.

اول. از مزایای تحصیل در آمریکا؟ فناوری خارق‌العاده!

شما هم دیده‌اید؟! وقتی خبر رونمایی از یک فناوری جدید به گوشمان می‌خورد، با هیجان دنبالش می‌کنیم تا ببینیم چیست و چه کاربردی دارد. خوب! خبر خوش این است که با تحصیل در آمریکا دیگر نیازی به دنبال‌کردن این اخبار نداریم. چرا؟ چون قرار است خود این تکنولوژی‌ها را زندگی کنیم!

اصلا دانشگاه‌های آمریکا به این معروفند که برای استفاده از تکنولوژی‌های به‌روز، همیشه در صف اول می‌ایستند و زودتر از سایر سازمان‌ها دست‌به‌کار می‌شوند. نمونه‌اش را می‌توانید در امکانات بی‌نظیر دانشگاهی مانند دانشگاه MIT مشاهده کنید.

دوم. گسترۀ وسیع رشته‌های تحصیلی، ویژگی منحصربه‌فرد تحصیل در آمریکا!

برای درس‌خواندن در آمریکا دستتان حسابی باز است! یعنی چه؟ یعنی هر رشته‌ای که بخواهید (در پرانتز: حتی هر رشته‌ای که نخواهید!)، در دانشگاه‌های این سرزمین ارائه می‌شود. تازه علاوه‌بر این، با حضور در دانشگاه‌های آمریکا به شما فرصت می‌دهند که در «میان‌رشته‌»های موردعلاقه‌تان هم درس بخوانید؛

پس دانستید چه شد؟ نه‌تنها می‌توانید از میان رشته‌های تحصیلی فراوان، همانی را انتخاب کنید که مدنظرتان است، بلکه اجازه دارید بسته به علاقه‌تان، در زمینه‌های علمی بینابین هم تحقیق کنید. تازه هیچ‌کس هم نمی‌تواند مخالفتی کند!

چون این قانون دانشگاه است که دانشجو، «هرچه می‌خواهد دل تنگش» را می‌تواند بخواند و بیاموزد!

سوم. سطح علمی آمریکا؟ به سوی بیکران و فراتر از آن!

بگذارید روراست باشیم. آمریکا، مهد علم نوین است؛ یعنی در هر گوشه‌وکناری که «علم» بسازند، بلافاصله آن را به ایالات متحده می‌فرستند تا دربارۀ مزایایش، معایبش، کارکردش و... گزارش تحقیقاتی مفصلی آماده کنند.

خوب این یعنی چه؟ یعنی سطح علمی این سرزمین، برابر است با مجموع علم دیگر کشورهای دنیا! چون در نهایت، یک سرِ علوم مختلف به آمریکا ختم می‌شود. حالا چرا این موضوع را مزیت تحصیل در آمریکا می‌دانیم؟

چون با درس‌خواندن در این سرزمین، ما می‌توانیم با علوم نوینی سروکار داشته باشیم که به‌روزترین و کاربردی‌ترین علوم جهان‌اند! پس دیگر خبری از وقت‌گذاشتن بر روی مباحث بیهوده نیست. بلکه ما دروسی را می‌خوانیم یا در حوزه‌هایی پژوهش می‌کنیم که به‌قول معروف، «به کارمان می‌آید» و زندگی‌هایمان را ساده‌تر می‌کند.

چهارم. دانشجودوستی، امتیاز تحصیل در آمریکا!

باور کنید راست می‌گوییم! از آنجا که آمریکا یکی از مقاصد مهم مهاجرت تحصیلی دنیاست، هرسال پذیرای هزارهزار دانشجویی است که از شرق و غرق و جنوب و شمال دنیا راهی این سرزمین شده‌اند! بنابراین برخلاف برخی کشورها، مردم آمریکا به حضور دانشجویان بین‌المللی عادت دارند.

خوب نتیجه‌اش چیست؟ اینکه آمریکاییان با روی باز پذیرای دانشجویان جدید هستند و بین آن‌ها و سایر اقشار جامعه فرق نمی‌گذارند. تازه! این قضیه در خود دانشگاه‌ها هم حاکم است. یعنی برای اینکه دانشجویان جدید احساس ناخوشایندی نداشته باشند، موسسات آموزشی برنامه‌هایی را تدارک می‌بینند تا از آن‌ها به‌صورت تمام‌قد حمایت کنند. همین‌قدر خاص!

بسیار خوب! چند نمونه از مزایای تحصیل در آمریکا را به‌اتفاق هم دیدیم؛ منتها همان‌طور که قبل‌تر هم گفتیم، دریای این ویژگی‌ها ساحلی ندارد! بنابراین بیشتر از این وقتمان را به مزایای تحصیل در آمریکا اختصاص نمی‌دهیم. فقط چند مزیت دیگر را هم می‌گوییم و می‌رویم سراغ مبحث بعدی.

از جمله دیگر مزایای تحصیل در آمریکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • هم تحصیل در دانشگاه های آمریکا و هم تحصیل در مدارس آمریکا امکان‌پذیر است.
  • امکان همراهی همسر و فرزندان وجود دارد.
  • همسر متقاضی اجازه تحصیل در آمریکا را دارد.
  • فرزندان متقاضی تحصیل در آمریکا، می‌توانند به رایگان در مدارس دولتی آمریکا تحصیل کنند.
  • با تحصیل در آمریکا اجازه کار پاره وقت را خواهید داشت و می‌توانید بخشی از هزینه‌های تحصیل و زندگی در آمریکا را جبران کنید.
  • یک سال پس از فارغ‌التحصیلی نیز می‌توانید در آمریکا بمانید و در این یک سال اجازه کار تمام وقت خواهید داشت.
  • حتی قبل از اتمام تحصیلات خود در آمریکا، امکان تبدیل نوع ویزای خود را خواهید داشت.

مزایای تحصیل در آمریکا

هزینه مهاجرت تحصیلی به ایالات متحده

به‌طور کلی، هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل دو بخش است: یکی هزینه‌های دریافت ویزا و دیگری، خود هزینه‌های تحصیل. در ادامه، بخشی از این عوامل هزینه‌ساز تحصیل در آمریکا را سرتیتروار معرفی می‌کنیم:

  • هزینه‌های مربوط به فراهم‌سازی مدارک (ترجمه، معادل‌سازی و ...)
  • کارمزدهای پروسه صدور ویزا
  • کارمزد SEVIS (سویس فی)
  • هزینه دریافت وقت سفارت آمریکا
  • هزینه پیکاپ پاسپورت (در صورت نیاز)
  • شهریه دانشگاه (با توجه به دانشگاه متغیر است)
  • هزینه اسکان، خوردوخوراک و زندگی دانشجویی در آمریکا
  • هزینه بیمه دانشجویی و...

آنچه گفتیم، فقط یک شِمای کلی از هزینه‌های تحصیلی ایالات متحده بود؛ بنابراین اگر دلتان می‌خواهد به جزئی‌ترین هزینه‌های تحصیل در آمریکا هم پی ببرید، پیشهاد می‌کنیم مقالۀ هزینه های تحصیل در آمریکا را مطالعه کنید.

اقامت تحصیلی آمریکا؛ اخذ اقامت دائم از طریق تحصیل

اقامت تحصیلی در آمریکا را هم بگوییم و تمام!

همان‌طور که می‌دانید، روش‌های دریافت اقامت دائم آمریکا عمدتا ازدواج، خانواده، لاتاری و... هستند؛ اما خوب مگر چند درصد از مردم می‌توانند چنین موقعیتی داشته باشند؟! همه که لاتاری نمی‌برند یا در آمریکا آشنا ندارند!

حالا خبر خوش چیست؟ اینکه در این بین، راهی برای اخذ اقامت دائم آمریکا وجود دارد که نه‌تنها بسیار همگانی است، سختگیری خاصی هم ندارد. آن راه چیست؟ همان که از اول درباره‌اش حرف می‌زنیم؛ یعنی مهاجرت تحصیلی به آمریکا.

شیوۀ کار نیز به این صورت است که آمریکا به دانشجویان بین‌المللی خود اجازه می‌دهد تا یک سال پس از فارغ‌التحصیلی در این سرزمین بمانند و کار کنند. سپس با گذشت یک سال، به آن‌ها اجازه می‌دهد ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند. در نهایت نیز پس از گذر 5 سال، دانشجویان مجازند که برای اخذ اقامت دائم و دریافت گرین کارت آمریکا، درخواست خود را ثبت کنند.

  • خلاصه کنیم!

تحصیل در آمریکا، به خودی خود رویایی است! دیگر چه برسد به اینکه اقامت دائم این سرزمین را هم به ارمغان بیاورد. تازه! این در حالی است که هر متقاضی تحصیل در آمریکا، می‌تواند همسر و فرزندان خود را هم به آمریکا ببرد؛

بنابراین برای تحقق چنین خواسته‌ای، لازم است که افراد به‌خوبی دربارۀ شرایط تحصیل در آمریکا بدانند و مدارک و مراحل اخذ ویزای آن را مطالعه کنند. ضمنا اگر قرار است در ایالات متحده درس بخوانند، بد نیست از انواع و اقسام ویزاهای تحصیلی آن هم آگاه باشین و نگاهی به هزینه‌هایش انداخته باشند.

خوب تمام این موارد، درست همان مباحثی بود که ما مطرح کردیم؛ یعنی از شرایط و مدارک و مراحل و انواع ویزا گفتیم و مزایای تحصیل در این سرزمین را هم برشمردیم؛ بنابراین تا جایی که به‌نظرمان لازم بود، مبحث تحصیل در آمریکا را واکاوی کردیم.

از اینجا به‌بعد، دیگر شمایید و سوالاتتان! اگر نظر یا پرسشی بود، هم می‌توانید آن را در بخش دیدگاه‌ها به‌اشتراک بگذارید و هم می‌توانید از طریق شماره‌تماس 02148000957، آن را با مشاوران ما مطرح کنید. خیالتان راحت! همیشه پاسخگویتان هستیم.

پاسخ به سوالات متداول درباره تحصیل در آمریکا

تحصیل رایگان در آمریکا امکان‌پذیر است؟

بله شدنی است. چنانچه رزومۀ قدرتمندی داشته باشید، می‌توانید از دانشگاه‌های آمریکا فاند و فول‌فاند بگیرید. به این صورت که تمام هزینه یا بخشی از مخارج تحصیل شما را دانشگاه پرداخت خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر، مقاله فول فاند امریکا را مطالعه کنید.

پرداخت شهریه دانشگاه های آمریکا از ایران امکان پذیر است؟

بله. این کار نیز امکان پذیر است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارۀ 02148000957 تماس بگیرید.

تمکن مالی مورد نیاز برای تحصیل در آمریکا چقدر است؟

این موضوع به دانشگاه شما بستگی دارد؛ زیرا پس از اخذ پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا، فرمی موسوم به فرم I-20 را برای شما ارسال می‌کنند که در آن، تمام هزینه های تحصیل شما و میزان تمکن مالی موردنیاز را نوشته‌اند.

برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا از کدام دانشگاه ها پذیرش بگیریم؟

قبل از هر بحثی، باید حواستان باشد که جایابی و انتخاب دانشگاه یک کار تخصصی است؛ زیرا ممکن است دانشگاهی که مدنظرتان است، شانسی برای صدور ویزا نداشته باشد؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در این مسیر، از افراد باتجربه کمک بگیرید.

امکان تحصیل در مدارس آمریکا هم وجود دارد؟

بله. تحصیل در آمریکا هم در دانشگاه‌ها و هم در مدارس این سرزمین امکان‌پذیر است.

تحصیل در آمریکا بهتر است یا کانادا؟

واقعیت این است که پاسخ به این سوال در چند جمله امکان‌پذیر نیست؛ زیرا هرکدام مزایا و معایب خاص خود را دارند؛ بنابراین اگر می‌خواهید پاسخش را بداندی، پبشهاد می‌کنیم به مقالۀ مقایسه تحصیل در آمریکا و کانادا  سر بزنید.

مقاطع تحصیلی در آمریکا به چه ترتیب‌اند؟

مانند کشور خودمان، مقاطع تحصیلی در آمریکا هم از دبستان و دبیرستان شروع می‌شوند و سپس، به‌ترتیب به کالج، کارشناسی، ارشد و دکترا ختم می‌شود.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 2
عرفان
سلام من 19 سال سن دارم دیپلم تجربی معدل 16 و دولینگو 120 ایا با تمکن 45000 دلار برای دو سال و همچنین چون فایتر حرفه ای mma هستم میتونم تو رشته مدیریت پذیرش بگیرم
کارشناس حامی مهاجر

درود عرفان عزیز 
امکان دریافت پذیرش برای رشته های مدیریت هست اما نیاز هست که تمام فاکتورهای پرونده شما بررسی شود .پیشنهاد می کنیم برای رزرو تایم مشاوره از طریق سایت اقدام کنید و یا با موسسه به شماره 02148406 تماس بگیرید 

Farid alizadeh
سلام یه سوال دارم لطفا جواب بدین من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دستم نیست، اما مدرک دکترای دارم و اصل دانشنامه رو دارم آیا در هیچ یک از مراحل لاتاری یا اقدام به تحصیل در آمریکا این مدارک(دیپلم و پیش دانشگاهی) نیاز خواهند بود؟؟ ممنونم
کارشناس حامی مهاجر
<p>سلام وقت بخیر<br /> بله کلیه مدارک تحصیلی شما از دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی مورد نیاز است. اگر نیاز دارید شرایط شما برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا به طور کامل ارزیابی شود لطفا با شماره 02148406 تماس بگیرید.</p>