دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Tuesday, 01 January 2019 10:57

اخذ اقامت امارات 2019

نوشته شده توسط
اخذ اقامت امارات 2019
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

امارات متحده عربی یکی از جذاب‌ترین کشورهای جهان از نظر کسب و کار و محل اقامت است. اصلی‌ترین مزیت این کشور عبارت است از مالیات آزاد، استانداردهای بالای زندگی، شرایط عالی برای پیشرفت و توسعه کسب و کار، و ثبات شرایط اقتصادی و سیاسی.

پیش از هرچیز برای شروع کسب و کار و مهاجرت به امارات متحده عربی باید برای اخذ ویزای اقامت امارات (مجوز اقامت) اقدام کنید. اخذ این ویزا نسبتا آسان است و در صورتی که الزامات مربوطه به درستی پیگیری شود در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آن را بدست آورید.

 

 

ویژگی های خاص ویزای اقامت امارات متحده عربی

ویزای اقامت امارات برخلاف ویزای توریستی برای مدت3 سال صادر می‌شود و پس از اتمام انقضای آن می توانید در تعداد دفعات نامحدودی آن را تمدید کنید. با اخذ ویزای اقامت امارات متحده عربی حق اقامت دائم در این کشور به شما داده خواهد شد، بعلاوه می‌توانید برای همسر و فرزندان زیر 18 سال خود نیز ویزای اقامت دریافت کنید. همچنین با اخذ اقامت امارات علاوه بر ویزا کارت شناسایی نیز برای متقاضی صادر می شود. کارت شناسایی در سراسر امارات متحده معتبر است و ممکن است در داخل کشور بجای پاسپورت استفاده شود. برای حفظ اعتبار ویزای اقامت امارات شما باید هر شش ماه یک بار وارد خاک این کشور شوید. نقض این قانون سبب مسدود شدن ویزا خواهد شد و رفع آن مستلزم پرداخت هزینه میباشد.

 

روش های اخذ اقامت امارات متحده عربی:

 

اخذ اقامت امارات از طریق خرید املاک و مستغلات

 

 

در صورت خرید ملک مسکونی در دبی یا دیگر شهرهای امارات به ارزش بیش از یک میلیون درهم، می توانید اقامت امارات را بدست آورید. در چنین شرایطی مدت اعتبار این ویزا 2 سال است. توجه داشته باشید که در این مدت نمیتوانید به فعالیت‌های تجاری بپردازید اما بعد از 2 سال میتوانید برای دریافت اقامت دائم امارات متحده اقدام کنید و پس از آن به فعالیت های تجاری و اقتصادی مشغول شوید.

 

 

اخذ اقامت امارات از طریق قرارداد کاری

 

 

کشور امارات متحده عربی از شرایط مناسبی برای کار برخوردار است و باتوجه به نرخ بیکاری پایین، حدود 1.72 درصد، در میان کشورهای با نرخ بیکاری پایین قرار میگیرد. متقاضیان کار در این کشور با توجه به سوابق و شرایط کاری، مدرک تحصیلی، وضعیت جسمانی، وضعیت تاهل، سن، و میزان آشنایی با زبان عربی و انگلیسی می‌توانند نسبت به اخذ اقامت کاری این کشور اقدام کنند. اگر تصمیم دارید در دبی به صورت رسمی مشغول به کار شوید به یک ویزای کار/ اشتغال نیاز دارید. توجه داشته باشید که تمام وظایف مربوط به اخذ ویزای شما به عهده کارفرمای شماست و اخذ آن به طور متوسط 2 تا 3 هفته طول میکشد.

 

 

اخذ اقامت امارات از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت

 

ثبت شرکت و سرمایه گذاری روش راحت و کارآمدی برای اخذ اقامت امارات متحده عربی است و به علت اقتصاد پویا و موقعیت استراتژیک جغرافیایی و نرخ پایین مالیات میتوان سرمایه گذاری موفقی در این کشور داشت. امارات متحده عربی برای کسانی که در این کشور شرکتی ثبت می‌کنند تسهیلات بی‌شماری ارائه میدهد، از جمله اخذ اقامت امارات بدون کمترین مشکلی. اخذ اقامت امارات فقط چند هفته طول میکشد و هزینه‌های آن نسبتا پایین است. علاوه بر این، لازم نیست که حتما در شرکت فعالیت واقعی انجام دهید. این شرکت ها میتوانند کاملا صوری باشند. اما با این حال اگر مایل به تجارت و فعالیت واقعی در شرکت خود هستید میتوانید به راحتی به تجارت در این کشور بپردازید و مالیاتی نپردازید. بنابراین ثبت شرکت یکی از بهترین راه های اخذ اقامت امارات متحده عربی میباشد.

 

مراحل شرایط اخذ ویزای کسب و کار از طریق ثبت شرکت

  • ارائه کپی گذرنامه و سایر اسناد لازم
  • ارائه صورت حساب بانکی
  • ارائه مدارک مربوط به محل سکونت
  • دریافت گواهینامه ثبت شرکت ظرف چند روز
  • دریافت مجوز اقامت در امارات متحده

 

 

اخذ اقامت امارات از طریق ازدواج

 

ازدواج نیز یکی دیگر از راه هایی است که میتوانید از طریق آن برای اخذ اقامت امارات اقدام کنید. این روش به صورت یک طرفه است یعنی اگر یک زن خارجی با یک مرد اماراتی ازدواج کند می‌تواند اقامت این کشور را دریافت کند در صورتی که عکس این امر صادق نیست. در نظر داشته باشید که تمام کشورها از جمله امارات برای این نوع اقامت قوانین سختگیرانه‌ای را در نظر گرفته‌اند و برای اخذ اقامت امارات از این طریق باید بتوانید واقعی بودن ازدواجتان را ثابت کنید.

 

 

اخذ اقامت امارات از طریق تحصیل

 

کشور امارات متحده عربی با توجه به طیف وسیعی از دانشگاه‌های بین المللی، رنکینگ، و سطح علمی بالای بسیاری از آنها شرایط مناسبی را جهت ادامه تحصیل و اخذ اقامت امارات برای متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور دارد. با اینکه زبان رسمی این کشور عربی است اما در امور تحصیلی و تجاری در دبی از زبان انگلیسی استفاده میشود، از این رو متقاضیان تحصیل در دبی باید مدرک آیلتس 6 داشته باشند.

 

آخرین ویرایش در Saturday, 16 February 2019 11:23