دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Monday, 22 October 2018 16:15

نحوه اخذ اقامت کشور مالتا

نوشته شده توسط
نحوه اخذ اقامت کشور مالتا
این مورد را ارزیابی کنید
(2 رای‌ها)

توضیح مختصری در مورد کشور مالتا

مالتا جزیره‌ای کوچک در قلب مدیترانه بوده که پیش از این جزئی از کشور ایتالیا محسوب می‌شده و پایتخت آن  شهر والتا است.

مالتا نیز همچون کشور ایتالیا و یونان کشوری تاریخی بوده که دارای آثار باستانی باشکوهی است. لقب جالبی که برای این کشور انتخاب شده "موزه در هوای آزاد" است چونکه اطراف این شهر توسط مجسمه‌های زیبایی محسور شده است.

روش‌های اخذ اقامت کشور مالتا

 از طریق سرمایه‌گذاری 

با خرید ملک به ارزش حداقل دویست و هفتاد و پنج هزار یورو می‌توان اقامت همیشگی کشور مالتا را گرفت.

اخذ اقامت به شیوه سرمایه‌گذاری، شامل افراد ذیل می‌گردد :

مالک، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر بیست و پنج سال آنها

فواید اخذ اقامت مالتا به شیوه خرید ملک

  1. فاقد محدودیت زمانی جهت اقامت در مالتا (فقط یک روز را می‌بایست در مالتا بگذرانید)
  2. آب و هوای مدیترانه‌ای در کشوری با محیط صمیمی و زبان رسمی انگلیسی
  3. آسانی اخذ روادید کشورهای مختلف دنیا همچون آمریکا و کانادا و انگلیس
  4. متقاضی، پدر، مادر، همسر و فرزندان زیر بیست و پنج سال آنهت از آغاز مشمول اخذ اقامت دائم می‌گردند.
  5. امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شینگن
  6. نداشتن محدودیت سنی
  7. لازم نبودن ثبت شرکت و آغاز تجارت

2- از طریق اجاره ملک :

در صورت اجاره ملک به ارزش حداقل نُه هزار و ششصد یورو در سال، فرد متقاضی، همسر و فرزندان زیر بیست و پنج سال وی شامل اخذ اقامت کشور مالتا می‌گردند. فرزندان بالای بیست و پنج سال به شرط ثابت شده توانایی نداشتن در انجام کار و مستقل نبودن، می‌توانند اقامت بگیرند.

توضیح اینکه فرد متقاضی باید مدارک مالی جهت اثبات بر درآمد سالانه یکصد هزار یورویی را به دولت کشور مالتا ارایه فرموده و پانزده درصد از این مبلغ معادل 15هزار یورو به صورت سالانه را به دولت مالتا تحت عنوان مالیات پرداخت نماید.

فواید اخذ اقامت مالتا از طریق اجاره ملک 

  1. فاقد محدودیت زمانی برای اقامت در مالتا (فقط یک روز را می‌بایست در کشور مالتا بگذرانید)
  2. آب و هوای مدیترانه‌ای در کشوری با محیط دوستانه و زبان رسمی انگلیسی.
  3. نیاز نداشتن به سرمایه‌گذاری و خرید ملک در کشورهای اروپایی.
  4. آسانی اخذ روادید کشورهای مختلف دنیا همچون آمریکا و کانادا و انگلیس.
  5. امکان بهره‌گیری از بیمه‌های پزشکی و درمانی دارای اعتبار در عرصه بین‌المللی.
  6. آسانی در تمدید مجوز اقامت.
  7. امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شینگن.
  8. فاقد محدودیت سنی
آخرین ویرایش در Monday, 04 February 2019 08:28