دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Wednesday, 26 December 2018 09:47

ازدواج در امارات

نوشته شده توسط
ازدواج در امارات
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

ازدواج با یک تبعه کشور دیگر یکی از راه های اقامت کشور امارات است. شرط ازدواج در امارات بدین گونه است که حداقل یکی از طرفین باید تبعه کشور امارات باشد.

ازدواج در امارات به دو صورت انجام می پذیرد:

1-ازدواج اسلامی

2-ازدواج مسیحی

ازدواج اسلامی در امارات

 

در ازدواج اسلامی که در دادگاه صورت می گیرد، داماد باید مسلمان باشد. پدر عروس(در صورت فوت او)، بستگان مرد او باید حضور داشته باشند و یا موافقت خود را برای ازدواج اعلام کنند. در صورتی که عروس مطلقه، بیوه و یا غیر مسلمان باشد، ممکن است نیاز به ارائه مدارک دیگری نیز باشد.

 

ازدواج مسیحی در امارات

 

در این نوع ویزا عروسی ممکن است در یک کلیسا یا در صورت توافق مقام مسئول در محل دیگری صورت گیرد. به طور کلی، قانون ازدواج حداقل سن برای عروس 18 سال، و 18 یا 21 سال برای داماد وجود دارد. کسی که قصد دریافت ویزای ازدواج در امارات را دارد، برای اطمینان از رسمی بودن ازدواج، زن و شوهر باید پس از مراسم ازدواج، یک نسخه امضا شده از ثبت ازدواج خود در کلیسا را به مراکز معتبر زیر ارائه دهند:

دادگاه دبی

وزارت دادگستری

وزارت امور خارجه

 

ویزای اقامت برای همسر شخصی که قصد ازدواج در امارات را دارد

قوانین اقامت کشور به مردان مهاجر و متاهلی که قصد دریافت ویزای ازدواج امارات را دارند و به طور قانونی در امارات زندگی و کار می کنند، اجازه می دهد تا همسران خود را به این کشور بیاورند. هر مردی می تواند طبق قانون و مطابق با شرایط مورد نظر برای همسر خود درخواست ویزای اقامت دهد. با این حال، مهاجران مسلمانی که با بیش از یک زن ازدواج کرده باشند، تنها مجاز به اخذ ویزای اقامت برای یکی از همسران خود می باشند. دوره ویزای اقامت برای مهاجرانی که قصد دریافت ویزای ازدواج امارات را داشته اند، معمولا بین 1 تا 3 سال است و با توجه به قانون امارات، ویزای اقامت برای همسران به مدت 3 سال معتبر می باشد. به منظور اخذ ویزای ازدواج در امارات برای همسر خود، حقوق شما نباید کمتر از 3000 درهم، به علاوه مسکن و یا درآمد شما به طور کلی 4000 درهم امارات باشد.

 

ثبت درخواست ازدواج در امارات

اگر شوهر مشغول به کار است و همسر خود را به لحاظ مالی حمایت می کند، باید درخواست اقامت را امضا و ثبت کند. اگر زن جوان (زیر 25 سال) باشد، آنگاه به تائیدیه مدیر کل بخش تابعیت و اقامت مورد نیاز است. در خصوص ویزای ازدواج در امارات می توان بیان نمود که شوهر می تواند برای همسر جدید خود ویزای سفری ارسال کند و او می تواند بر اساس این ویزا به کشور وارد شود. پس از ورود به امارات، شوهر باید جهت دریافت ویزای ازدواج در امارات از طرف همسر خود درخواست کند. این کار باید ظرف مدت 60 روز انجام شود و در غیر این صورت شوهر برای هر روز تاخیر به مبلغ 25 درهم جریمه می شود. شوهر باید از سفارت گواهی بگیرد تا ثابت شود که او تنها حامی مالی همسرش است.

 

تائید گواهی ازدواج در امارات

اگر زوج مورد نظر در کشور خود ازدواج کرده باشند و زن پس از شوهر خود وارد کشور شود، سند قانونی ازدواج را باید به منظور دریافت ویزای اقامت برای همسر ارائه کرد. تمامی اسناد شخصی که قصد دریافت ویزای ازدواج در امارات را دارد، باید توسط مقامات مسئول در کشور مبدا تایید شود. این اسناد همچنین باید توسط دادگاه، اداره مهاجرت، سفارت امارات در کشور مبدا و وزارت خارجه آن کشور تایید شود. سپس برای همسر ویزای اقامت خانه داری صادر می شود و او نمی تواند بر اساس این ویزا کار کند و حامی مالی او در امارات شوهرش می باشد.

 

مدارک لازم ازدواج در امارات

حداقل حقوق برای حمایت مالی از همسر 4000 درهم.

درخواست برای ویزای سفری تا همسر شما بتواند وارد امارات شود.

پس از ورود همسر به امارات، شوهر می تواند برای ویزای اقامت امیر نشینی درخواست دهد.

کپی گذرنامه.

کپی گذرنامه همسر.

یک برگ کپی از کارت Egate متقاضی.

سند ازدواج تایید شده توسط وزارت امور خارجه.

ارائه قرارداد کاری.

گواهی تایین میزان حقوق( اگر کار دولتی باشد).

معاینه پزشکی همسر در یک بیمارستان یا درمانگاه مجاز.

هزینه درخواست فرم الکترونیکی که 100 درهم می باشد.

ویزا باید بعد از 3 سال اقامت، تمدید شود.

اصل گذرنامه همسر.

یک برگ کپی از پاسپورت همسر.

سه قطعه عکس در اندازه گذرنامه همسر.

هزینه 100 درهم برای هر سال تمدید ویزای اقامت.

       

 

آخرین ویرایش در Sunday, 17 February 2019 08:29