دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Wednesday, 16 January 2019 10:11

ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 888

نوشته شده توسط
ویزای سرمایه گذاری استرالیا - ساب کلاس 888
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای افرادی که خواهان فعالیت تجاری در کشور استرالیا بوده و یا تمایل به سرمایه گذاری در استرالیا را دارند مناسب می‌باشد. مهاجرت به استرالیا با روش کارآفرینی و یا سرمایه ‌گذاری از بهترین و سریع‌‌ترین روش‌ها برای صاحبان کار می‌باشد. ویزای 888 استرالیا، مرحله دوم ویزاهای گروه ۱۸۸ ( ویزای 188 استرالیا ) می‌باشد. اگر شما یکی از زیر گروه‌های این ساب کلاس ویزاها را داشته باشید می‌توانید با داشتن شرایط لازم برای اقامت دائم استرالیا اقدام نماید.

شرایط کلی مورد نیاز ویزای دائم 888

  • داشتن ویزای موقت سرمایه گذاری و نوآوری در کسب و کار
  • برآوردن تمامی شرایط ویزای موقت
  • دولت ایالتی و یا منطقه‌ای اسپانسر شما، حمایت خود از فعالیت‌های کسب و کار و یا سرمایه گذاری شما را لغو نکرده باشد.
  • متقاضی و همسر وی در کسب و کار یا سرمایه گذاری غیرقانونی هیچ نوع فعالیتی نداشته‌اند.
  • متقاضی، قوانین کشور مشترک المنافع استرالیا را درخصوص مهاجرت، مالیات، بیمه و روابط محیط کاری رعایت کرده باشد.
  • تعهد واقعی متقاضی مبنی بر ادامه فعالیتهای تجاری یا سرمایه گذای در استرالیا
  • جهت اخذ این ویزا نیاز به ثبت ابراز علاقه‌مندی (EOI) و دریافت دعوتنامه نیست.

شرایط ویزای سرمایه گذاری استرالیا (ویزای کارآفرینی)

اقامت استرالیا

شما باید در سوابق خود حداقل یک سال در استرالیا اقامت داشته باشید (طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای ویزای ۸۸۸ اقامت دائم استرالیا).

مالکیت بیزینس

 شما باید حداقل یکی از شرایط زیر را داشته باشید:

  • اگر گردش مالی کسب‌وکار کمتر از ۴۰۰,۰۰۰ دلار است، حداقل ۵۱ درصد سهام باید متعلق به شما باشد.
  • اگر گردش مالی کسب‌وکار بیش از ۴۰۰,۰۰۰ دلار است، حداقل  ۳۰ دَرصد سهام باید متعلق به ‌شما باشد.

فعالیت کسب ‌و کار

سابقه مدیریتی شما در کسب‌وکار باید اثبات گردد؛ همچنین باید فعالیت بیزنس خود را برای حداقل دو سال اثبات و مدارک مالیاتی معتبر برای ۲۴ را ارائه نمایید.

گردش مالی

 کسب‌وکار باید حداقل ۳۰۰,۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه داشته باشد (برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا)؛ البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود.

داشتن حداقل دو شرط از سه شرط زیر ضروری است:

  • داشتن حداقل ۲۰۰,۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
  • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰,۰۰۰ دلار
  • استخدام حداقل دو نفر تمام وقت (این دو کارمند نباید خویشاوند شما بوده و می بایست مقیم دائم استرالیا، شهروند استرالیا یا دارنده گذرنامه نیوزیلند باشند)

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

شرایط ویزای سرمایه ‌گذاری استرالیا (سرمایه گذاری معمولی)

برای زیر گروه ویزای سرمایه ‌گذاری معمولی استرالیا لازم است که حداقل چهار سال از سرمایه‌ گذاری شما گذشته باشد و شما حداقل دو سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشید.

شرایط ویزای سرمایه‌ گذاری استرالیا (سرمایه گذاری ویژه)

برای زیرگروه ویزای سرمایه ‌گذاری ویژه استرالیا هم باید حداقل چهار سال از سرمایه ‌گذاری ویژه شما گذشته باشد و در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در مجموع دَر استرالیا حضور داشته و یا همسر شما سالی حداقل ۱۸۰ روز در مجموع دَر استرالیا بوده باشند.

مزایای ویزای ساب کلاس 888

  • به صورت نامحدود در استرالیا اقامت داشته باشید.
  • در استرالیا مشغول به کار و تحصیل شوید.
  • از سرویس مراقبت‌های پزشکی (مدیکر) استفاده کنید.
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کنید.
  • اسپانسر بستگان واجد شرایط خود جهت اقامت دائم شوید.
  • تا پنج سال از تاریخ صدور ویزا به استرالیا سفر کنید.
  • به مدیریت یا مالکیت کسب و کار و یا سرمایه گذاری خود در استرالیا ادامه دهید.

 

آخرین ویرایش در Wednesday, 20 February 2019 13:03