دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Wednesday, 23 January 2019 10:36

شهروندی سنت کیتس و نویس از طریق سرمایه گذاری

نوشته شده توسط
شهروندی سنت کیتس و نویس از طریق سرمایه گذاری
این مورد را ارزیابی کنید
(8 رای‌ها)

سنت کیتس و نویس از کشورهای مشترک المنافع انگلیسی زبان بریتانیاست که در بخش بسیار خوش آب و هوای شمال شرقی دریای کارائیب، حدود 2000 کیلومتر در جنوب شرق شهر میامی ایالات متحده آمریکا واقع شده است. در سال ۱۹۸۳، سنت کیتس و نویس استقلال خود را از انگلیس به دست آورد و در این زمان دولت مستقل این جزیرۀ دوقلو تشکیل شد. سنت کیتس بزرگتر از نویس است و تقریبا بیضی شکل است به جز بخشی که در جنوب شرقی آن قرار دارد.

شهروندی (پاسپورت سنت کیتس) توسط طرح سرمایه گذاری در سنت کیتس و نویس در سال 1984 تصویب شده است، از آن به بعد یکی از موفق‌ترین و معتبرترین در جهان بوده است. این برنامه در قسمت دوم از بخش 3 (5) قانون شهروندی 1984 تحت قوانین دولتی در مورد اشخاص دارای صلاحیت اعمال  می‌شود. در سال 2011، مقررات در حال حاضر به اجرا درآمد (به عنوان شهروندی توسط مقررات سرمایه گذاری، شماره 52 سال 2011 شناخته می شود) – این قوانین تحت مجوز شهروندی توسط واحد سرمایه گذاری (CIU) است. با مشارکت در اقتصاد سنت کیتس و نویس، می‌توان پاسپورت و شهروندی کامل آن را گرفت. اگر واجد شرایط شهروندی سنت کیتس و نویس نیستید، می‌توانید شهروندی سنت لوسیا ، شهروندی مالتا ، شهروندی دومینیکا را بررسی کنید.

شرایط متقاضی

  • حداقل سن متقاضی 18 سال
  • عدم سوء پیشینه
  • برخورداری از سلامت کامل

مراحل شهروندی سنت کیتس و نویس

  • تهیه و پر کردن فرم‌های درخواست
  • ارسال برنامه‌ها و اسناد حمایتی
  • بررسی دولتی از برنامه‌ها و بررسی‌های قانونی (حدود 2 ماه)
  • تصویب دولت از برنامه
  • سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و یا کمک به صندوق رشد پایدار
  • صدور گواهی شهروندی
  • درخواست گذرنامه و صدور گذرنامه

شهروندی سنت کیس و نویس

برنامه‌های سرمایه گذاری شهروندی سنت کیتس و نویس

علاوه بر داشتن شرایط بالا، متقاضی باید یکی از دو گزینۀ سرمایه گذاری زیر را انتخاب کند.

سرمایه گذاری در گزینه کمک مالی

پرداخت کمک مالی به صندوق رشد پایدار (SGF)، حساب سپردۀ دولتی.

  متقاضی اصلی متقاضی با 3 نفر وابسته هر وابسته اضافی
مقدار کمک مالی 150 هزار دلار 195 هزار دلار 25 هزار دلار

سرمایه گذاری در املاک

سرمایه گذاری در املاکی که توسط دولت تایید شده، این سرمایه گذاری شامل زمین آزاد با سند رسمی یا سهام هتل یا مالکیت جزئی می‌شود. حداقل سرمایه گذاری در املاک، 200 هزار دلار است که در این حالت ملک باید برای 7 سال نگه داشت شود. یا متقاضی 400 هزار دلار برای ملک سرمایه گذاری کند، که در این حالت ملک را باید برای 5 سال حفظ کند.

هزینه‌های شهروندی سنت کیتس و نویس

  متقاضی اصلی همسر متقاضی هر وابسته صرف‌نظر از سن 
هزینه‌های دولت برای تایید املاک 35 هزار دلار 22 هزار دلار

10 هزار دلار

 

  متقاضی اصلی همسر وابسته بالای 16 سال
هزینه تحقیقات امنیتی 7500 دلار 4000 دلار 4000 دلار

 

شهروندی سنت کیس و نویس

مزایای شهروندی سنت کیتس و نویس

  • پس از یک سال از گذرنامۀ سنت کیتس و نویس، دولت اجازه تغییر نام در گذرنامه متقاضی را می‌دهد.
  • مالیات در درآمد جهانی، سود سرمایه، سود سهام، هدیه، ثروت ومالیات بر ارث ندارد.
  • هیچ نیازی به لغو شهروندی فعلی شما و اطلاع رسانی به کشورتان در مورد تابعیت جدید شما نیست.
  • بدون نیاز به اقامت، بدون نیاز به تحصیلات، مصاحبه و تجربۀ مدیریتی
  • پس از تایید برنامه سرمایه گذاری صورت می‌گیرد.
  • این برنامه بر اساس قانون است و از سال ۱۹۸۴ توسط دولت تضمین شده است.

 

 

 

آخرین ویرایش در Sunday, 17 February 2019 08:06