Monday, 22 October 2018 15:57

اقامت لیتوانی از طریق ثبت شرکت

نوشته شده توسط
اقامت لیتوانی از طریق ثبت شرکت
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

اقامت لیتوانی از طریق ثبت شرکت 

در این روش شخص بعد از ثبت شرکت در کشور لیتوانی با کمترین سرمایه سی هزار یورو، قادر است با روادید اولیه به کشور لیتوانی سفر و در آنجا دفتر کار اجاره کرده و حداقل سه نفر لیتوانیایی را به شکل تمام وقت استخدام کند.
شخص می‌تواند بعد از گذشت حداقل شش ماه از فعالیت شرکت جدید خود، جهت اخذ اقامت کشور لیتوانی اقدام کند. پس از اخذ کارت اقامت، صاحب شرکت می‌بایست در سال در حدود دو هزار و پانصد یورو جهت مجموع هزینه‌های دولتی و عوارض کارت اقامت خود علاوه بر پنج هزار یورو جهت نیمی از مجموع بیمه سه نفر کارمند اهل کشور لیتوانی استخدام شده و بقیه هزینه‌های نگهداری شرکت، پرداخت کند.

موقع درخواست اقامت لیتوانی، با شما مصاحبه انجام گرفته و برای اینکه در این مصاحبه رد نگردید، می‌بایست یک تجارت با نقشه خوب به زبان انگلیسی مهیا فرمایید. مصاحبه انجام گرفته با شما به زبان انگلیسی صورت گرفته و شما می‌بایست تسلط به زبان انگلیسی داشته باشید. همچنین پیشینه شما می‌بایست پاک باشد؛ بدون جرم، اخراج و ...

مدارک لازم اقامت لیتوانی از طریق ثبت شرکت

  1. ترجمه مدارک تولد فرزند و شناسنامه پدر و مادر همراه با تأییدیه وزارت دادگستری و امور خارجه کشور متقاضی
  2. شماره‌های تماس همه متقاضیان
  3. آدرس محل سکونت فرد و همراهان او به صورت کامل همراه با کدپستی 10 رقمی
  4. اسکن یک قطعه عکس 4×6 متقاضی و همراهان او
  5. اسکن صفحه اول گذرنامه فرد و همراهان او که صفحه اول گذرنامه می‌بایست به صورت امضا شده باشد.

سؤالات رایج مصاحبه اقامت لیتوانی از طریق ثبت شرکت 

  1. دلیل شما برای انجام تجارت در کشور لیتوانی چیست؟
  2. تعیین فعالیتهایی که قصد انجام آنها را در کشور لیتوانی دارید؟
  3. استخدام چند کارمند را در شرکت خود دارید؟
  4. مدیریت حسابداری شما بر عهده چه کسی است؟
  5. تخمین شما از هزینه و درآمد ماهانه کسب و کارتان در کشور لیتوانی چقدر است؟
  6. قصد کار کردن با کدام کشورها را دارید؟
  7. قصد کار کردن با کدام شرکت‌ها را دارید؟
آخرین ویرایش در Wednesday, 16 January 2019 06:04

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.