دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Tuesday, 29 January 2019 06:17

کار در نروژ

نوشته شده توسط
کار در نروژ
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

کار در نروژ

تقریبا 14% از کل جمعیت نروژ را مهاجران تشکیل داده اند و تقریبا یک سوم این جمعیت برای کار در نروژ به این کشور مهاجرت کرده اند. بدون توجه به مالیات و هزینه زندگی بالا، به دلیل استاندارد زندگی در دسترس در نروژ همچنان مهاجران از سراسر جهان جذب نروژ می شوند. اگر برای کار در نروژ به این کشور سفر می کنید، برای این کار نیاز به ویزای کار در نروژ دارید. اگر شما در یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا زندگی می کنید، نیازی به ویزای کار نروژ ندارید، ولی با این حال شما باید اقامت خود را ثبت کنید اگر قصد دارید بیش از 3 ماه در نروژ بمانید.

 

شرایط کار در نروژ

 

صرف نظر از نوع ویزا شما می توانید درخواست خود را به صورت سفارشی در سفارت نروژ ارسال کنید، یا میتوانید وکالت را به کارفرمای خود ارسال کنید تا درخواست را از طرف شما انجام دهد. برای گرفتن ویزای کار در نروژ تحت برنامه کارگر ماهر باید کار خود را در سطح حرفه ای انجام دهید و مدارک مربوطه یا مجوزهای مربوط به انجامی این کار داشته باشید. شما معمولا نیازمند یک پیشنهاد شایسته برای کار تمام وقت هستید که نرخ حقوق و دستمزد در آن ذکر شده باشد. اگر می خواهید به صورت نیمه وقت برای کار در نروژ اقدام نمائید، شما هنوز هم می توانید یک ویزا دریافت کنید، اما شما باید جزئیات دلیل خود را به عنوان بخشی از روند پروسه درخواست توضیح دهید. افراد واجد شرایط برای کار در نروژ باید شرایط زیر را داشته باشند:

  • سن بین 18 تا 30 سال
  • گذرنامه معتبر
  • بلیط سفر بازگشت به کشور مبدا
  • باید از حالت روحی و جسمی خوبی برخوردار باشند
  • عدم سابقه جنایی

 

کارکنان خارج از اتحادیه اروپا

کارکنان خارج از اتحادیه اروپا باید به عنوان یک قاعده اصلی، قبل از ورود به نروژ برای اجازه اقامت و کار در نروژ درخواست کنند. برای درخواست اقامت برای اهداف کاری، کارمند باید پیشنهاد خاصی از استخدام را از یک کارفرمای خاص در نروژ داشته باشد. الزامات خاص مربوط به تحصیلات، مدارک تحصیلی و سوابق کاری برای کار در نروژ وجود دارد. علاوه بر این شرایط ممکن است شرایط دیگری نیز وجود داشته باشد که قبل از شروع روند باید به آن توجه کنید. به عنوان یک قانون، کارمندی که اجازه اقامت خود را دریافت نکرده، مجاز به کار در نروژ نیست.

 

قوانین کار در نروژ

مجوزهای کاری فقط توسط یک کارفرما درخواست می شود به متقاضی کار در نروژ حق زندگی و کار می دهد. دو نوع مجوز کار در نروژ وجود دارد :

  1. مجوز کار 12 ماهه که به کارکنان ماهر اجازه می دهد تا یک سال در نروژ کار کنند.
  2. مجوز کار فصلی که به کارکنان اجازه می دهد که تا 3 ماه اجازه کار داشته باشند. مهاجران از کشورهای خاص ممکن است در نروژ بدون داشتن ویزا به مدت سه ماه زندگی و کار کنند.

 

اقامت دائم از طریق ویزای کار در نروژ

متقاضیان کار در نروژ می توانند اقامت دائم نروژ را دریافت کنند. افراد دارای اقامت دائم می توانند آزادانه در نروژ زندگی و کار کنند. افرادی که به دنبال شهروندی نروژ هستند ممکن است برای این کار حداقل 2 سال در این کشور زندگی کنند. متقاضیانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیستند، علاوه بر شرایط بالا، باید شرایط بیشتری را نیز برآورده کنند.

 

ویزای کار در نروژ

در برخی موارد اگر شما قصد دارید که کمتر از سه ماه در نروژ باشید، می توانید بدون اجازه کار خاصی بروید و می توانید برای مدت کمتر از سه ماه بدون اجازه اقامت کار کنید. همچنین یک ویزای کارگران فصلی وجود دارد که می تواند تا شش ماه صادر شود و نیازمند پیشنهاد شغلی است. این نوع ویزا فقط برای کارگران در صنایع خاص مانند کشاورزی و ماهیگیری صادر می شود. به طور متوسط پروسه ویزای کار در نروژ که در سفارت انجام می شود، 4 تا 5 هفته به طول می انجامد.

 

حقوق و دستمزد در نروژ

 

برخی از مشاغل در نروژ نسبت به مشاغل دیگر حقوق و دستمزد بیشتری دارند که در جدول زیر به آنها اشاره خواهیم کرد:

 

کار در نروژ

حقوق و دستمزد به کرون

حقوق و دستمزد به دلار $

پزشک

2.000.000 کرون

262.545 $

مدیرعامل

1.560.000 

212.331 

مدیر کل

1.080.000

143.335

مدیر

884.470

126.082

کارگردان

880.000

126.351

سرپرست نفت و گاز

858.791

121.403

روانپزشک

800.000

134.070

مدیر آی تی

780.357

102.878

مهندس نفت و گاز

708.250

102.132

مدیر پروژه

736.111

101.636

استاد دانشگاه

766.285

101.223

مدیر مالی

742.366

99.945

مدیر فروشگاه

721.875

93.146

مدیر فروش

665.314

89.233

توسعه دهنده نرم افزار

660.129

85.113

مهندس مکانیک

567.928

80.587

مهندس نرم افزار

632.825

79.376

تحلیلگر مالی

606.333

78.483

معمار

491.666

68.998

معلم

487.326

66.654

 

 

هزینه درخواست ویزای کار در نروژ

هزینه ویزای کار در نروژ با توجه به نوع ویزا متفاوت است، اما معمولا بین 3200-3700 کرون برابر با 375-434 دلار آمریکا است.

 

تمدید ویزای کار در نروژ

هر مجوز اقامت یک تاریخ انقضا دارد و کارمند باید بیش از یک ماه قبل از پایان تاریخ مجوز برای تمدید آن اقدام کند. توصیه می کنیم که برای تمدید ویزای کار در نروژ دو تا سه ماه قبل از پایان تاریخ اقدام کنید.

 

مدارک لازم کار در نروژ

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست کار در نروژ
  • 2 قطعه عکس پاسپورتی (6 در 4)
  • CV یا رزومه کاری
  • ارائه مدارک تحصیلی
  • ارائه پیشنهاد شغلی توافق شده که شامل حقوق و دستمزد می شود
  • مدارکی از جایی که شما در نروژ زندگی می کنید
  • تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی یا نروژی ترجمه شوند

 

آخرین ویرایش در Sunday, 17 February 2019 07:44