20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

بهترین شهر برای زندگی در ترکیه

چنانچه کشور ترکیه را برای کار یا زندگی انتخاب کرده باشید و یا چنانچه فقط قصد گردشگری در ترکیه را داشته باشید، احتمال زیاد برای شما سوالی پیش آمده است که بهترین شهرهای ترکیه کدام هستند و آیا کشور ترکیه برای زندگی مناسب است یا خیر. در این مقاله قصد داریم بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار را مورد بررسی موشکافانه و دقیق قرار دهیم.

در این مطلب سعی کرده‌ایم جزیی‌ترین مشخصه‌های زندگی ، کار و گردشگری را در بهترین شهرهای ترکیه تشریح کنیم. در این بررسی‌ها حتی به جزییات ریزی همچون میزان آلودگی هوای شهرها ، میزان درآمد متوسط مردم شهر ، وضعیت سرعت اینترنت و نقاط دیدنی و مزیت‌های زندگی در این شهرها پرداخته شده است. بنابراین در انتهای این متن قادر خواهید بود، بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی را انتخاب کنید و با گسترده کردن دامنه گردشگری خود در کشور ترکیه، بهترین مناطق ترکیه برای زندگی را ببینید.

موسسه حامی مهاجر با داشتن شرکت در ایران و ترکیه، متخصص اموری همچون مهاجرت به ترکیه ، اخذ پذیرش تحصیلی ترکیه ، اخذ انواع ویزای ترکیه ، ثبت شرکت در ترکیه و خرید ملک در ترکیه است. چنانچه در این زمینه‌ها احتیاج به مشاوره و یا کمک ما داشتید، می‌توانید با شماره 02148406 ( خط ویژه ) تماس حاصل فرمایید.

بهترین شهرهای ترکیه برای کار و زندگی

بهترین شهرهای ترکیه

در این مقاله سعی شده است به شهرهایی پرداخته شود که بیشتر آن‌ها از لحاظ جمعیتی بزرگترین و محبوب‌ترین شهرهای ترکیه هستند و هر کدام آ‌ن‌ها از لحاظ مشخصه‌های گوناگونی از زندگی شهری همچون امنیت، آب و هوا، میانگین سالانه آلودگی هوای شهر، امکانات رفاهی و تفریحی، متوسط درآمد و هزینه‌های مردم شهر، سرعت اینترنت، امکانات آموزشی و درمانی ، میزان تسلط مردم شهر به زبان انگلیسی ، میزان ترافیک شهری ، چگالی جمعیت و اماکن دیدنی شهر مورد بررسی کامل گرفته‌اند.

شهرهایی که در این مقاله به آن پرداخته شده است، از نظر مشخصه‌های بالا، بهترین شهرهای ترکیه برای کار و زندگی هستند و سعی شده است که با انتخاب این شهرها از سراسر نقاط جغرافیایی کشور ترکیه به گسترده بودن بازه تصمیم‌گیری شما کمک شود. در این مطلب ده شهر استانبول، بدروم، آنتالیا ، آدانا ، غازی عینتاب ، آلانیا ، ازمیر ، آنکارا ، بورسا و قونیه مورد بررسی کامل قرار گرفته‌اند.

 با خواندن کامل این مقاله، می‌توانید تصمیم بگیرید که کدام شهر ترکیه برای زندگی و کار مناسب است؛ در انتهای مبحث هر شهر نیز مزایا و معایب زندگی در آن شهر به صورت خلاصه بررسی شده است. چیزی که این مطلب را جالب‌تر می‌کند، شنیدن نام شهرهایی از کشور ترکیه است که شاید تا کنون آن‌ها را نشنیده باشید ولی بهترین مناطق ترکیه برای زندگی هستند.

می‌توانید قبل از خواندن ادامه این مطلب و خواندن جزییات شهرهای برتر ترکیه، مقاله زندگی در ترکیه را بخوانید و ابتدا با حالت کلی زندگی در کشور ترکیه آشنا شوید، این کار به درک بهتر مطالب نوشته شده در این مقاله کمک زیادی خواهد کرد.

توضیح مختصری درباره تقسیمات استانی کشور ترکیه

یک نکته مهم قبل از انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، آشنایی با تقسیمات استانی این کشور و موقعیت استان‌های آن است. کشور ترکیه به وسیله مصوباتی که در کنگره جغرافیای سال 1941 تصویب شد، به هفت ناحیه یا اقلیم (به ترکی : bölge ) تقسیم‌بندی شده است. این تقسیم‌بندی براساس اقلیم و شرایط جغرافیایی مناطق شکل گرفت و هر ناحیه نیز دارای چندین استان است.

به طور کلی ترکیه دارای 81 استان است، نام شهرهای مرکزی همه این استان‌ها، با نام استان یکسان است. تنها سه استان ختای، قوجا ایلی و سقاریه، اینگونه نیستند و نام مراکزشان به ترتیب شهرهای انتاکیه، ایزمیت و آداپازاری نام دارد. در تصویر زیر نیز می‌توانید مکان جغرافیایی هر کدام از این استان‌ها را بر روی نقشه ترکیه مشاهده کنید.

تقسیمات استانی کشور ترکیه

بنابراین برخی اسامی که ما در این مقاله به عنوان شهرهای برتر ترکیه ذکر می‌کنیم، نام شهرهای مرکز استان است و ارتباطی با استان ندارد. در ادامه به معرفی و بررسی بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار خواهیم پرداخت.

شهر استانبول

کلانشهر استانبول ( به ترکی: İstanbul ) قلب کشور ترکیه و پرجمعیت‌ترین شهر آن است. این کلانشهر بزرگ با جمعیت حدودی 15 میلیون نفر در شمال غرب کشور ترکیه قرار گرفته است. در شمال این شهر دریای سیاه و در جنوب این شهر دریای مرمره قرار دارد.

رودخانه‌ای از میان این شهر عبور می‌کند و دریای سیاه را به دریای مرمره متصل می‌کند. این رودخانه تنگه بُسفُر (Bosphorus) نام دارد و ترک‌‌ها به آن استانبول بوغازی (به معنای تنگه استانبول یا گلوی استانبول) می‌گویند. این رود زیبا شهر استانبول را به دو قسمت غربی و شرقی تقسیم می‌نماید. قسمت غربی این شهر قسمت اروپایی استانبول و قسمت شرقی این شهر قسمت آسیایی استانبول نام دارد. برای درک بیشتر می‌توانید تمام مطالب گرفته شده درباره جغرافیای شهر استانبول را در تصویر زیر مشاهده کنید.

جغرافیای شهر استانبول

استانبول شهری بسیار بزرگ و توریستی است که قلب گردشگری ترکیه شناخته می‌شود. استانبول دارای جنبه‌های فرهنگی و تاریخی بیشماری است که همراه با مناطق مسکونی مدرن و همه جانبه این شهر را به یک کلانشهر شگفت انگیز با طبیعت زیبا و مناظری استثنایی و پرزوق و برق تبدیل کرده است. قسمت اروپایی این شهر شامل مناطق تاریخی و گردشگری این شهر است، به همین دلیل قسمت مدرن و گران این شهر محسوب می‌شود، قسمت آسیایی این شهر هم شامل بافت قدیمی این شهر است. در ادامه بیشتر در مورد محله‌های مهم استانبول صحبت خواهیم کرد.

محله ‌های مهم شهر استانبول

محله ‌های مهم شهر استانبول در دو طرف معروف این شهر قرار گرفته‌اند. در جدول زیر می‌توانید نام محله‌های مهم شهر استانبول در قسمت‌های اروپایی و آسیایی این شهر را مشاهده کنید.

قسمت اروپایی استانبول

قسمت آسیایی استانبول

·         محله فاتیح : بافت تاریخی شهر در این محله قرار دارد و اماکن مشهور تاریخی همچون ایاصوفیه ، مسجد سلطان احمد، بازار بزرگ، کاخ توپ قاپی و مسجد آبی در این محله قرار دارند.

·         محله بی اوغلو : پر از مراکز خرید بزرگ است. میدان تکسیم، خیابان استقلال و برج تاریخی گالاتا در این محله قرار دارند.

·         محله شیشلی (Şişli) : محله‌ای ثروتمند و قلب مد و فشن استانبول است. تقریبا تمام برندهای معروف لباس و کافه‌های مشهور را می‌توان در این محله پیدا کرد.

·         محله بشیکتاش : محله‌ای دارای بازارهای سنتی که مردم زیادی برای خرید خواربار روزانه خود به آن مراجعه می‌کنند.

·         محله کادیکوی (Kadiköy) : به دلیل قیمت‌های مناسب اجناس، رستوران‌ها و هتل معروف است.

·         محله اوسکودار (Üsküdar) : بافت قدیم و اصیل شهر استانبول در این محله قرار دارد.

 

معمولا محله‌های اروپایی استانبول مکان بازدید و رفت و آمد توریست‌ها هستند، به همین دلیل ترافیک ماشین‌ها در این محله‌ها بیشتر است. از طرف دیگر به دلیل همین قضیه امکانات و دسترسی‌های شهر همچون فرودگاه‌ها اکثر در قسمت اروپایی شهر واقع شده است.

قسمت اروپایی استانبول از لحاظ هزینه‌های زندگی گران‌تر است و بافتی مدرن دارد. کرایه منزل در محله‌های مشهور قسمت اروپایی از 300 دلار در ماه شروع شده و در برخی از خیابان‌های محله‌های ثروتمندنشین همچون شیشلی حتی به هزاران دلار نیز می‌رسد.

قسمت آسیایی شهر استانبول از لحاظ هزینه‌ها ارزانتر است، اما بافت خانه‌های این مناطق قدیمی است و زندگی عادی و اصیل مردم ترکیه در این قسمت بیشتر جریان دارد. از آنجا که بیشتر امکانات شهری در قسمت اروپایی قرار گرفته‌اند، دسترسی این قسمت به مدرسه‌های خوب، فرودگاه‌ها و ... کمتر است. بنابراین بسیاری از مهاجران به دلایل متنوع مانند دسترسی سریع‌تر و آسان‌تر به همه چیز از جمله فرودگاه آتاتورک و سومین فرودگاه استانبول ،تمایل زیادی به سکونت در بخش اروپایی دارند.

آب و هوای شهر استانبول

آب و هوای شهر استانبول معتدل است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 7 تا 12 درجه سانتی‌گراد در نوسان است. در تابستان نیز دمای هوا به صورت میانگین بین 29 تا 30 درجه سانتی‌گراد در نوسان است. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 58 تا 70 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر استانبول کم است و مقدار بارش‌ها به صورت میانگین حداکثر 47 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل 7 میلی‌متر در ماه سپتامبر است. کیفیت هوای شهر هم همانند تمام کلانشهرهای دیگر جهان ماه‌های بسیار کمی در وضعیت پاک قرار می‌گیرد و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 110 AQI قرار می‌گیرد که میزان این آلودگی تقریبا به معنای کشیدن یک نخ سیگار در هر روز است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر استانبول همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

آب و هوای شهر استانبول

امکانات رفاهی شهر استانبول

شهر استانبول یک کلانشهر بزرگ است و بدیهی است که از لحاظ امکانات شهری بهترین شهر ترکیه برای زندگی و کار است. این شهر دارای دو فرودگاه بین‌المللی است که یکی از آن‌ها فرودگاه بسیار بزرگ آتاتورک است. تعداد بیمارستان‌های این شهر و کیفیت ارائه درمان در آن‌ها عالی است. امکانات آموزشی و تحصیلی این شهر نیز خوب و در آن مدارس دولتی و خصوصی و بین‌المللی زیادی وجود دارند که تدریس در آن‌ها حتی به زبان انگلیسی هم ارائه می‌شود.

 میانگین سرعت اینترنت در این شهر 10 مگابایت بر ثانیه و خوب است. وای فای رایگان نیز در سطح شهر به اندازه مناسب وجود دارد. کیفیت آب لوله‌کشی این شهر برای مصارف خوراکی و پخت و پز مناسب نیست و فقط برای شستشو مناسب است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر استانبول

همانطور که گفته شد، استانبول شهری با دو ناحیه اروپایی و آسیایی است، خانه‌های ناحیه آسیایی معمولا آپارتمان‌های قدیمی هستند و به جهت بافت قدیمی این ناحیه، هزینه اجاره خانه در این نواحی کمتر است. ناحیه اروپایی و محله‌های آن ساختمان‌های مدرن‌تری دارند، اما بسته به چشم‌انداز خانه‌ها و خیابانی که خانه در آن قرار دارد، ممکن است اجاره ماهانه یک آپارتمان یک خوابه جمع و جور از 300 تا هزاران دلار در نوسان باشد.

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 241 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 691 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 353 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر استانبول 9160 لیر در ماه و به صورت سالانه 110000 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 2320 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 40900 لیر در ماه است. به طور کلی استانبول از لحاظ میانگین درآمد، بهترین شهر ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی اگر معیار فقط درآمد ماهانه باشد، می‌توان استانبول را یکی از بهترین مناطق ترکیه برای زندگی دانست، اما فراموش نکنید که هزینه‌های زندگی در این شهر نیز به تبع درآمد بالاتر و توریستی بودن، بالاست و باید به این نکته نیز توجه داشته باشید.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر استانبول

در واقع استانبول قلب گردشگری ترکیه است و دارای جنبه‌های فرهنگی و تاریخی بیشماری است که همراه با مناطق مسکونی مدرن و همه جانبه این شهر را به یک کلانشهر شگفت انگیز با طبیعت زیبا و مناظری استثنایی و پر زوق و برق تبدیل کرده است.

این شهر پر از کافه‌ها و رستوران‌‌ها، مراکز خرید بزرگ و برند است. تنگه زیبای بسفر در میان این شهر، وجود سواحل زیبای دریای مرمره در جنوب این شهر، اماکن تاریخی بسیار زیبای این شهر همچون مسجد ایاصوفیه، بازار بزرگ تاریخی، مسجد آبی، مسجد سلطان احمد، برج گالاتا و ... در این شهر وجود دارد و برخی از میادین و خیابان‌های این شهر همچون میدان تکسیم و خیابان استقلال شهرت جهانی دارد.

بنابراین از لحاظ اماکن تفریحی تنوع بسیار زیادی در شهر استانبول وجود دارد، بنابراین با زندگی در این شهر همواره امکانی برای تفریح و گذران اوقات فراغت وجود خواهد داشت.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر استانبول

استانبول با جمعیت 15000000 نفر پرجمعیت‌ترین شهر ترکیه محسوب می‌شود، چگالی جمعیت در این شهر بسیار بالاست و به ازای هر شخص فقط 100 مترمربع فضا وجود دارد. بنابراین شما با شهر بسیار شلوغی مواجه هستید، ترافیک ماشین‌ها در نقاط مرکزی این شهر بسیار بالاست. این شهر مردم خونگرم و مهمان نوازی دارد، اکثریت مردم شهر با زبان انگلیسی آشنایی مناسبی دارند. 

مزایا و معایب زندگی در شهر استانبول در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ بالا بودن درآمد نسبت به شهرهای دیگر ترکیه

✅ اینترنت سریع

✅ امکانات تفریحی و سرگرمی زیادی دارد

✅ بیشتر افراد جهان آمدن به اینجا را دوست دارند

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ دارای بیمارستان‌های بزرگ

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

 

❌ در زمستان‌ها سرد است

❌ بالا بودن هزینه نسبت به شهرهای دیگر ترکیه

❌ در زمستان‌ها بسیار مرطوب است

❌ شلوغ و پرجمعیت است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ ترافیک بالا در مناطق مرکزی شهر

❌ برای زنان امن نیست

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر بدروم

بدروم یکی از شهرهای استان موغله ( به ترکی: Muğla ) است که در جنوب غربی کشور ترکیه و در سواحل دریای اژه قرار گرفته است. بدروم مکان مناسبی برای افرادی است که به استانداردهای بالای زندگی علاقه دارند، این شهر دارای منطقه‌ای با لنگرگاه‌های زیبا، مناظر زیبای دریای اژه و خانه‌های مدرن است.

بدروم دارای یک منطقه آبی با محیط تمیز، ایمن و زیبا است. این شهر با امکانات تفریحی بیشمار یک مکان گردشگری و تفریحی برای مسافران و گردشگران و مهاجران است. آب و هوای خوب مدیترانه‌ای و داشتن مردمی با فرهنگ بالا و غنی یکی از دلایل تمایل افراد برای اقامت و مهاجرت به این شهر بشمار می‌رود. این شهر مهد موسیقی ترکیه است و بهشتی زیبا برای علاقه‌مندان به موسیقی است.

نقشه شهر بدروم ترکیه

آب و هوای شهر بدروم

آب و هوای شهر بدروم تقریبا گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 13 تا 17 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در نتیجه این شهر در زمستان آب و هوای دلچسبی دارد؛ اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 31 تا 34 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های گرمی دارد. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 52 تا 62 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر بدروم در ماه‌های پاییز و ابتدای زمستان زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر بدروم به صورت میانگین حداکثر 153 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل صفر میلی‌متر در ماه آگوست است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر بدروم همچون دمای هوا، رطوبت و میزان بارندگی را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 وضعیت آب و هوای بودروم

امکانات رفاهی شهر بدروم

با توجه به بالا بودن قشر جوان در بدروم ایجاد فضای آموزشی و دانشجویی در شهر بدروم بسیار حائز اهمیت می‌باشد. بنابراین دولت ترکیه به شدت در تلاش است تا نیازهای آموزشی و تحصیلی مهاجران و اقامت کنندگان را نیز برآورده نماید. از این رو مدارس خصوصی با کیفیت بسیار بالا و معروف در این شهر مستقر هستند که از نمونه آنها می‌توان به مدرسه مرمره اشاره نمود.

بدروم دارای یک فرودگاه بین المللی بسیار مجهز است، اما تعداد بیمارستان‌ها و کیفیت ارائه خدمات در آن‌ها ضعیف است. میانگین سرعت اینترنت 9 مگابایت بر ثانیه و نسبتا ضعیف است و وای فای رایگان در سطح شهر نیز به اندازه مناسب وجود دارد.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر بدروم

اقتصاد این شهر بیشتر بر روی رستوران‌ها ،هتل‎ها و کافه‎ها متمرکز شده است که در میان آن‌ها می‌توان به مشاغلی مانند تدریس و گردشگری و کار در روزنامه‌ها و اینترنت اشاره نمود که اقتصاد این منطقه را رقم می‌زنند. این شهر یکی از مهاجرپذیرترین شهرها می باشد که افراد با هزینه‌ای مناسب می‌توانند آپارتمان و یا خانه‌ای مناسب در آن پیدا کنند.

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 121 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 296 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 198 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند. متوسط درآمد در شهر بدروم نیز 2559 لیر در ماه است.

به طور کلی بدروم از لحاظ ارزان بودن هزینه‌های زندگی، یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی اگر معیار فقط ارزان بودن هزینه‌های زندگی باشد، می‌توان بدروم را یکی از بهترین مناطق ترکیه برای زندگی دانست، اما این نکته را هم در نظر داشته باشید که به میزان پایین بودن هزینه‌ها، میانگین درآمد در این شهر نیز پایین است.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر بدروم

بدروم دارای اماکن تفریحی و گردشگری متنوعی مانند قایقرانی و قدم زدن در سواحل زیبای دریای اژه می‌باشد. این شهر دارای قدمتی باستانی بوده که برخی از آثار آن از طولانی بودن عمر این شهر سخن می‌گوید. در این شهر مقبره‌ای 43 متری وجود دارد که به عنوان گواهی شگفت انگیز برای این شهر تاریخی و باستانی قلمداد می شود.

این مناظر باستانی علت اصلی مهاجرت و اقامت در بدروم نیست و عوامل دیگری نیز مانند زیبایی بیش از حد سواحل این شهر، چشم‌اندازهای دلنواز و بی‌نظیر، هزینه‌های پایین زندگی، فضایی مطلوب و شیرین به همراه کافه‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، مراکز خرید و وجود جشنواره‌های متعدد از اصلی‌ترین دلایل سفر به بدروم بشمار می‌آیند.

از جمله مکان‌های دیدنی این شهر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آرامگاه هالیکارناسوس از عجایب هفتگانه دنیای باستان
  • دروازه میندوس از دوره هخامنشی
  • قلعه بدروم و موزه باستان‌شناسی زیر آب
  • آمفی تئاتر هالیکارناسوس

جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر بدروم

این شهر کوچک است و تنها 38000 نفر جمعیت دارد. بنابراین می‌توانید از خلوتی این شهر لذت ببرید. مردم این شهر مهاجرپذیر هستند و با زبان انگلیسی آشنا هستند، میزان ترافیک شهری نیز به دلیل خلوتی شهر کاملا مناسب است.

 

مزایا و معایب زندگی در شهر بدروم در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ در بهار گرم است

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

✅ شهری فوق العاده برای دوستداران موسیقی

✅ دارای سواحل بسیار زیبا و چشم نواز

 

 

 

 

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد

❌ در تابستان‌ها گرم است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ میانگین درآمد در این شهر پایین است.

❌ برای زنان امن نیست

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر آنتالیا

 آنتالیا نیز یکی دیگر از بهترین شهرهای ترکیه می‌باشد که در جنوب این کشور و در میان سواحل فوق‌العاده شگفت‌انگیز دریای مدیترانه و رشته کوه‌های توروس واقع شده است. این شهر به دلیل سواحل بسیار زیبای خود محبوبیت زیادی میان گردشگران دارد.

نقشه آنتالیا بر روی نقشه ترکیه

آب و هوای شهر آنتالیا

آب و هوای شهر آنتالیا گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 13 تا 19 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در نتیجه این شهر در زمستان آب و هوای دلچسبی دارد؛ اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 33 تا 39 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های بسیار گرمی دارد. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 51 تا 63 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر آنتالیا در ماه‌های ژانویه، فوریه، ژوئن و دسامبر زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر آنتالیا به صورت میانگین حداکثر 191 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل 4 میلی‌متر در ماه آگوست است. کیفیت هوای شهر آنتالیا در 80 درصد ماه‌های سال آلوده است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 139 AQI قرار می‌گیرد که میزان این آلودگی تقریبا به معنای کشیدن دو نخ سیگار در هر روز است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر آنتالیا همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 وضعیت آب و هوای آنتالیا

امکانات رفاهی شهر آنتالیا

تعداد بیمارستان ها و کیفیت ارائه درمان در شهر آنتالیا مناسب است. امکانات آموزشی و تحصیلی این شهر در حد متوسط است، میانگین سرعت اینترنت نیز 9 مگابایت بر ثانیه و خوب است و امکان دسترسی به وای فای رایگان به میزان زیادی وجود دارد. این شهر همچنین دارای یک فرودگاه بین‌المللی است که با جابجایی سالانه بیش از 8 میلیون مسافر، یکی از بزرگترین و شلوغ‌ترین فرودگاه‌های ترکیه محسوب می‌شود.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر آنتالیا

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 91 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 504 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 214 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر آنتالیا 7630 لیر در ماه و به صورت سالانه 91600 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 1930 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 34100 لیر در ماه است. به طور کلی آنتالیا از لحاظ زیبایی و چشم‌نوازی مناظر، یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری با چشم‌اندازها و مناظر زیبا باشد، می‌توان آنتالیا را یکی از بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار دانست.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر آنتالیا

مناطق سرسبز و چشم اندازهای بی نظیر، آنتالیا را به یک شهر توریستی بسیار زیبا مبدل کرده است و با جاذبه‌های فراوان خود سالانه گردشگران و مهاجران زیادی را به سمت این شهر پرهیجان می‌کشاند. آنتالیا دارای بناهای تاریخی و باستان‌شناسی متنوع است که معروف‌ترین آن‌ها مسجد مراد پاشا، برج قدیمی ساعت، بنای تاریخی ییلی و شهر قدیمی کالجی است.

این شهر همچنین دارای مراکز خرید بیشماری است که به راحتی می توانید اجناس باکیفیت و با قیمت مناسب برای خود فراهم نمائید. با وجود اینکه آنتالیا شهری شلوغ و پرجنب و جوش است اما محیط بسیار متمایزی دارد که بسیاری از مهاجران با ملیت‌های مختلف را برای زندگی به این شهر کشانده است.

سواحل لارا و کنییالتی در تابستان مورد توجه بسیاری از گردشگران قرار می‌گیرد اما برخلاف مکان‌هایی که در سواحل اژه ترکیه واقع شده، مرکز شهر آنتالیا به دلیل زمستان‌های معتدل در تمام سال برای گردشگری باز می‌باشد. یکی دیگر از مناظر بسیار زیبای آنتالیا آبشار فوق العاده جذاب Düden است.

هتل‌های لوکس و جذاب با اقامتگاه‌های بسیار زیبا و همچنین سواحل نیلگون مدیترانه با مناظر بکر و طبیعی، آنتالیا را به بهشتی واقعی مبدل کرده است که سالانه گردشگران و مهاجران زیادی را به سمت خود می‌کشاند.

سواحل موجود در آنتالیا

  • ساحل چیرالی
  • ساحل آدراسان
  • ساحل الیمپوس
  • ساخل کمییالیتی
  • ساحل پاتارا
  • ساحل لارا

مناطق گردشگری آنتالیا

  • موزه آنتالیا
  • اسکله قدیمی دروازه هاردیان
  • مناره ییولی
  • قلعه رومیان
  • آسپندوس(آمفی تئاتر رومی)
  • ترمسوس (بنای تاریخی بازمانده از حمله یونانیان و رومیان)

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر آنتالیا

جمعیت شهر آنتالیا 1000000 نفر است. مردم این شهر مهاجرپذیر هستند، اما بر خلاف شهرهای توریستی دیگر آشنایی کافی با زبان انگلیسی ندارند. آنتالیا با جمعیتی که دارد، یک شهر خلوت محسوب می‌شود و بنابراین میزان ترافیک شهری مناسبی دارد.

مزایا و معایب زندگی در شهر آنتالیا در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ امکانات تفریحی و سرگرمی زیادی دارد

✅ در بهار گرم است

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ بیمارستان‌های نسبتا خوبی دارد

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ وجود سواحل شگفت انگیز دریای مدیترانه

 

❌ اصلا امن نیست

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ در زمستان‌ها سرد است

❌ در تابستان‌ها بسیار گرم است

❌ در زمستان‌ها بسیار مرطوب است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ هوا این شهر در اکثر ماه‌های سال آلوده است.

❌ آشنایی مردم با زبان انگلیسی کم است

❌ برای زنان امن نیست

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر آدانا

آدانا پنجمین شهر پرجمعیت ترکیه و مرکز استان آداناست که در سی کیلومتری سواحل دریای مدیترانه و بر روی رود سیهان بنا شده است. این شهر که در کناره جنوبی کشور ترکیه واقع شده است، بیش از 3000 سال عمر دارد و قدمت برخی از آثار آن به دوران نوسنگی باز می‌گردد. این شهر با داشتن صنعت‌هایی همچون پارچه و صنایع فرآوری غذا، سهم مهمی در اقتصاد ترکیه دارد و حاصلخیزترین زمین‌های ترکیه در این شهر قرار گرفته‌اند.

آب و هوای شهر آدانا

آب و هوای شهر آدانا بسیار گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 13 تا 18 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در نتیجه این شهر در زمستان آب و هوای دلچسبی دارد؛ اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 38 تا 43 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های سوزانی دارد. هوای این شهر در اکثر ماه‌های سال مرطوب است و در تابستان بسیار شرجی می‌شود، رطوبت هوای این شهر به صورت میانگین سالانه بین 64 تا 74 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر آدانا در ماه‌های ژانویه، فوریه، مارس، ژوئن و دسامبر زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر آدانا به صورت میانگین حداکثر 155 میلی‌متر در ماه ژوئن و حداقل 5 میلی‌متر در ماه آگوست است. کیفیت هوای شهر آدانا مناسب است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 60 AQI قرار می‌گیرد.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر آدانا همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر آدانا

امکانات رفاهی شهر آدانا

آدانا دارای یک فرودگاه بین‌المللی خوب و فعال است، تعداد بیمارستان‌ها و کیفیت ارائه خدمات درمانی در این شهر عالی است. امکانات آموزشی و تحصیلی در حد متوسط است و میانگین سرعت اینترنت 10 مگابایت بر ثانیه و خوب، اما دسترسی به وای فای رایگان در سطح شهر کم است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر آدانا

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 79 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 386 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 182 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر آدانا 6690 لیر در ماه و به صورت سالانه 80300 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 1690 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 29900 لیر در ماه است. به طور کلی آدانا از لحاظ هزینه اجاره مسکن، یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری با نرخ اجاره خانه ارزان باشد، می‌توان آدانا را یکی از بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار دانست.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر آدانا

همانطور که گفتیم آدانا شهری با قدمت سه هزار ساله است. بنابراین برخی آثار تاریخی به جا مانده در آن قدمتی باستانی دارند. به طور کلی از آثار شاخص تاریخی این شهر می‌توان به مسجد سابانچی، پل سنگی باستانی این شهر، خرابه‌های شهر باستانی آناوارزا و خرابه‌های شهر باستانی شار اشاره کرد. در تصویر زیر می‌توانید مسجد زیبای سابانچی و پل سنگی این شهر را در یک قاب مشاهده کنید. ‌

مسجد سابانچی

این شهر همچنین در فاصله کمی از سواحل دریای مدیترانه قرار دارد و امکان گردشگری زیادی نیز در سواحل مدیترانه بنا شده‌اند. همچنین رودخانه‌های سیهان و جیحون نیز که از وسط این شهر عبور می‌کنند، چشم‌اندازهای بسیار زیبایی را برای این شهر خلق کرده‌اند. در حاشیه این رودها نیز پارک‌های آبی بنا شده‌اند که می‌توان از آن‌ها برای تفریح بیشتر و گذراندن اوقات فراغت بهره برد.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر آدانا

جمعیت این شهر 1700000 نفر است، چگالی جمعیت در این شهر بالا نیست و شهر خلوتی محسوب می‌شود. مردم آن مهاجرپذیر هستند و با زبان انگلیسی آشنایی مناسبی دارند. میزان ترافیک شهری نیز به دلیل خلوت بودن شهر مناسب است. یکی از ویژگی‌های این شهر که افراد زیادی به آن اذعان دارند، امنیت بالای زنان در این شهر است.

مزایا و معایب زندگی در شهر آدانا در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ اینترنت سریع

✅ در زمستان‌ها گرم است

✅ در بهار گرم است

✅ در زمستان‌ها رطوبتی عالی دارد

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ دارای بیمارستان‌های بزرگ

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

✅ شهر بسیار امنی برای زنان است

❌ اصلا امن نیست

❌ در تابستان‌ها بسیار گرم است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر غازی عینتاب

شهر غازی عینتاب یا غازیان تپه ( به کردی: Dîlok و به ترکی: Gaziantep) مرکز استان غازی عینتاب است و جنوب شرقی کشور ترکیه و در نواحی مرزی با کشور سوریه قرار گرفته است. این شهر از لحاظ جمعیتی ششمین شهر بزرگ ترکیه است و مردم این شهر ترکیبی از قومیت‌های کرد و ترک هستند.  

این شهر یکی از قطب‌های اقتصادی کشور ترکیه در زمینه غذا و کشاورزی است و یک شهر برتر در زمینه آشپزی و علم اغذیه است. این شهر دارای تاکستان‌ها و باغ‌های زیتون وسیع و با کیفیتی است و به واسطه موقعیت جغرافیایی خود و داشتن صنعت‌های گوناگون همچون چرم، سیمان و نساجی و ... لقب دروازه صادرات را به خود اختصاص داده است. در تصویر زیر می‌توانید موقعیت این شهر را بر روی نقشه ترکیه مشاهده کنید.

نقشه شهر غازی عینتاب

آب و هوای شهر غازی عینتاب

آب و هوای شهر غازی عینتاب گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 5 تا 11 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در تابستان نیز دمای هوا به صورت میانگین بین 30 تا 35 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های گرمی دارد. هوای این شهر نسبتا مرطوب است و به صورت میانگین سالانه بین 40 تا 81 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر غازی عینتاب در ماه‌های ژانویه، فوریه، ژوئن و دسامبر زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر غازی عینتاب به صورت میانگین حداکثر 103 میلی‌متر در ماه ژوئن و حداقل 1 میلی‌متر در ماه آگوست است. کیفیت هوای شهر غازی عینتاب بسیار تمیز و پاک است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 26 AQI قرار می‌گیرد که نشان‌دهنده هوای پاکیزه این شهر است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر غازی عینتاب همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر غازی عینتاب

امکانات رفاهی شهر غازی عینتاب

امکانات آموزشی و تحصیلی در این شهر خوب است و به طوری که دانشگاه غاز عینتاب در رتبه 36 دانشگاه‌های ترکیه قرار دارد؛ اما تعداد بیمارستان ها و کیفیت ارائه درمان در این شهر مناسب نیست و شهر فاقد فرودگاه بین‌المللی است و فقط یک فرودگاه داخلی دارد. میانگین سرعت اینترنت 9 مگابایت بر ثانیه و خوب است و وای فای رایگان در سطح شهر به اندازه کافی و مناسب وجود دارد.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر غازی عینتاب

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 126 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 395 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 194 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر غازی عینتاب 6700 لیر در ماه و به صورت سالانه 80400 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 1690 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 29900 لیر در ماه است. به طور کلی غازی عینتاب از لحاظ هوای پاکیزه و غذاهای متنوع یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری با هوای پاکیزه باشد، می‌توان غازی عینتاب را یکی از بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی دانست.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر غازی عینتاب

غازی عینتاب یک شهر تاریخی است و دارای آثار باستانی مربوط به دوران روم باستان و دوران سلجوقی و عثمانی است که از جمله آن‌ها می‌توان به ارگ غازیان تپه، مسجد تاریخی این شهر و شهر باستانی زوگما اشاره کرد. به طور کلی غاریان تپه یک شهر توریستی و گردشگری محسوب نمی‌شود و به همین دلیل امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر غازی عینتاب

جمعیت این شهر 1500000 نفر است و با توجه به وسعت، شهر خلوت و مناسبی به حساب می‌آید.مردم این شهر مهاجرپذیر هستند و با زبان انگلیسی آشنایی مناسبی دارند، میزان ترافیک شهری در این شهر مناسب است.

مزایا و معایب زندگی در شهر غازی عینتاب در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ در زمستان‌ها رطوبتی عالی دارد

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

✅ شهر امنی برای زنان است

❌ اصلا امن نیست

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد

❌ در زمستان‌ها سرد است

❌ در تابستان‌ها گرم است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ کیفیت و تعداد بیمارستان‌ها مناسب نیست

 ❌ فاقد فرودگاه بین‌المللی است

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر آلانیا

آلانیا یکی از شهرهای استان آنتالیا است که در سواحل زیبای دریای مدیترانه و در 135 کیلومتری شهر آنتالیا قرار گرفته است. این شهر تاریخی که قبلا علاییه نام داشت، دژ محکمی بود که در موقعیتی استراتژیک قرار داشت.

آلانیا یک منطقه توسعه یافته است که توانسته پیشرفت چشمگیری داشته باشد به گونه‌ای که خود را از یک شهر کوچک و ناشناخته به شهری توریستی و مهاجرنشین تبدیل کرده است. در واقع می توان گفت این شهر با داشتن قدمتی طولانی هر ساله مهاجران بسیاری مخصوصا از اروپا را در خود جای می‌دهد.

شهر آلانیا

آب و هوای شهر آلانیا

آب و هوای شهر آلانیا بسیار گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 14 تا 18 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در نتیجه این شهر در زمستان آب و هوای دلچسبی دارد؛ اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 30 تا 33 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های گرمی دارد. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 48 تا 55 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر آلانیا در ماه‌های ژانویه، ژوئن و دسامبر بسیار زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر آلانیا به صورت میانگین حداکثر 207 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل 4 میلی‌متر در ماه سپتامبر است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر آلانیا همچون دمای هوا، رطوبت و میزان بارندگی را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 آب و هوای شهر آلانیا

امکانات رفاهی شهر آلانیا

تعداد بیمارستان ها و کیفیت ارائه درمان در این شهر مناسب است و این شهر دارای امکانات آموزشی و تحصیلی خوبی است. این شهر دارای فرودگاه بین‌المللی است، اما پروازهای بین‌المللی آن به صورت فصلی انجام می‌شود. میانگین سرعت اینترنت 10 مگابایت بر ثانیه و خوب است، وای فای رایگان نیز در سطح شهر به خوبی قابل دسترس است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر آلانیا

اقتصاد این شهر بیشتر بر روی گردشگری متمرکز است. به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 161 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 378 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 223 دلار در ماه است. متوسط درآمد در شهر آلانیا نیز 2018 لیر در ماه است.

درواقع حدود ده درصد اقتصاد شهر آلانیا از طریق گردشگری و 30 درصد ازطریق خرید ملک و سرمایه‌گذاری تامین می‌شود. به طور کلی آلانیا از لحاظ امکان سرمایه‌گذاری بر روی ملک و خانه از بهترین شهرهای ترکیه است.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر آلانیا

آلانیا 800 سال پیش بهترین بندرگاه دنیا قلمداد می‌شد و امروزه سواحل شنی زیبا، آب‌های گرم دریای مدیترانه‌، هتل‌ها و ویلاهای لوکس و داشتن تاریخی کهن این شهر را به بهترین مقصد گردشگری تبدیل کرده است.

آلانیا دارای سواحل زیبایی است که به عنوان محبوب‌ترین مناطق برای غواصی، قایق سواری و موج سواری به شمار می‌رود. غار Damlataş و تنگه Sapadere یکی دیگر از مناطق دیدنی و جذابی است که افراد زیادی را برای سفر به این شهرزیبا ترغیب می‌نماید.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر آلانیا

جمعیت این شهر 110000 نفر است و تقریبا شهر کم جمعیت و خلوتی محسوب می‌شود، مردم این شهر مهاجرپذیر هستند و با زبان انگلیسی آشنایی مناسبی دارند.

مزایا و معایب زندگی در شهر آلانیا در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ اینترنت سریع

✅ در بهار گرم است

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

✅ سواحل زیبا

✅ امکان خرید راحت ملک و سرمایه‌گذاری

 

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی متنوعی ندارد

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ تابستان‌های گرمی دارد.

❌ برای زنان امن نیست

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر ازمیر

ازمیر سومین شهر پرجمعیت و بزرگ ترکیه و دارای موقعیت ممتاز به عنوان شهری تجاری، صنعتی و بندری است. این شهر در غرب کشور ترکیه و در سواحل دریای زیبای اژه قرار دارد.

این شهر 6500 ساله، سریعترین رشد اقتصادی بین دیگر شهرهای ترکیه را داشته است و طبیعت سرسبز و زیبا در کنار ساحل آبی و درخشان مکانی بی نظیر را برای زندگی و گردش در این شهر به وجود آورده است.

ازمیر علاوه بر زیبا بودن دارای امنیت بالا و آرامشی فوق‌العاده می باشد و به همین دلیل به عنوان امن‌ترین شهر ترکیه نیز شناخته می‌شود. یکی دیگر از ویژگی‌های جذاب ازمیر حفظ بافت قدیمی شهر در کنار مدرنیزه بودن آن است که ازمیر را به شهری غنی، اصیل و بافرهنگ تبدیل کرده است.

نقشه ازمیر

آب و هوای شهر ازمیر

آب و هوای شهر ازمیر بسیار گرم است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 12 تا 14 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 34 تا 39 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های بسیار گرمی دارد. هوای این شهر تقریبا مرطوب است و میانگین سالانه رطوبت هوای شهر بین 53 تا 83 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر ازمیر در ماه‌های ژانویه و آپریل زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر ازمیر به صورت میانگین حداکثر 131 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل 1 میلی‌متر در ماه آگوست است. کیفیت هوای شهر ازمیر تمیز و پاک است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 37 AQI قرار می‌گیرد که نشان‌دهنده هوای پاکیزه این شهر است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر ازمیر همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر ازمیر

امکانات رفاهی شهر ازمیر

ازمیر دارای دانشگاه‌ها و مدارس دولتی عالی و باکیفیتی است که نگرانی مهاجران برای تحصیل فرزندانشان را رفع می‌کند. بسیاری از دانشگاه‌ها و مدارس بین المللی از جمله دانشگاه کمبریج انگلستان در شهر ازمیر دارای شعبه و پردیس می‌باشند.

این شهر دارای یک فرودگاه بین‌المللی است، تعداد بیمارستان ها و کیفیت ارائه درمان عالی است. میانگین سرعت اینترنت نیز 10 مگابایت بر ثانیه و خوب است و میزان دسترسی به وای فای رایگان در سطح شهر عالی است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر ازمیر

هزینه‌های زندگی در شهر ازمیر نسبت به استانبول بسیار پایین است و این موضوع به علاوه پایین بودن نرخ بیکاری در ازمیر یکی از دلایل تمایل خارجی‌ها به اقامت و زندگی در این شهر محسوب می شود.

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 134 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 408 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 215 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر ازمیر 8180 لیر در ماه و به صورت سالانه 98200 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 2070 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 36500 لیر در ماه است. به طور کلی ازمیر از لحاظ امنیت و امکان تحصیل با کیفیت، یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری امن و امکانات تحصیلی متعدد باشد، می‌توان ازمیر را یکی از بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار دانست.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر ازمیر

این شهر نگین درخشان غرب کشور ترکیه شناخته می‌شود. برج ساعت ازمیر اصلی‌ترین و شناخته شده‌ترین جاذبه آن بشمار می‌رود. از دیگر جاذبه‌های گردشگری ازمیر می‌توان به معبد آرتمیس، شهر تاریخی افس، بازار کمارالتی، ویرانه‌های رومی پامپی، پاموکاله،ازمیر آگورا و روستای شیرینجه اشاره نمود.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر ازمیر

جمعیت این شهر 2800000 نفر است. مردم این شهر آشنایی چندانی با زبان انگلیسی ندارند و بنابراین در هنگام زندگی در این شهر، باید تسلط نسبی به زبان ترکی داشته باشید. این شهر علی رغم جمعیت بالا، شهر خلوتی به حساب آمده و میزان ترافیک شهری آن مناسب است.

مزایا و معایب زندگی در شهر ازمیر در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ اینترنت سریع

✅ امکانات تفریحی و سرگرمی زیادی دارد

✅ در زمستان‌ها گرم است

✅ در بهار گرم است

✅ به صورت متوسط کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ دارای بیمارستان‌های بزرگ

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ شهر بسیار امنی برای زنان است

 

❌ در تابستان‌ها بسیار گرم است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ آشنایی مردم با زبان انگلیسی کم است

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر آنکارا

آنکارا پایتخت ترکیه و مهد سیاسی این کشور قلمداد می‌شود. آنکارا دومین شهر بزرگ ترکیه بعد از استانبول محسوب می‌شود و در ناحیه مرکزی کشور ترکیه قرار گرفته است. بر خلاف اکثر شهرهای بزرگ ترکیه، این شهر در کنار دریا قرار ندارد، بنابراین در این شهر ناحیه ساحلی وجود ندارد. می‌توانید در تصویر زیر موقعیت شهر آنکارا را بر روی نقشه ترکیه مشاهده کنید. 

 نقشه شهر آنکارا

این شهر دارای تاریخ و تمدنی بسیار طولانی می‌باشد تا جایی که عده‌ای نشانه های زندگی در آن را به عصر برنز ارتباط می دهند.

آب و هوای شهر آنکارا

آب و هوای شهر آنکارا تقریبا سرد است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 3 تا 12 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در تابستان نیز دمای هوا به صورت میانگین بین 25 تا 28 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های بسیار مطبوع و دلچسبی دارد. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 48 تا 75 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر آنکارا در ماه‌های ژوئن زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر آنکارا به صورت میانگین حداکثر 140 میلی‌متر در ماه ژوئن و حداقل 4 میلی‌متر در ماه سپتامبر است. کیفیت هوای شهر آنکارا مناسب است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 62 AQI قرار می‌گیرد.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر آنکارا همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر آنکارا

امکانات رفاهی شهر آنکارا

بهترین دانشگاه‌های ترکیه و همچنین دانشگاه‌های بین‌المللی در آنکارا واقع شده است. این شهر دارای فضاهای سبز فراوان بوده و سبک طراحی و معماری بکار رفته در بناهای آن آمیخته به مدرنیته می باشد.

این شهر دارای فرودگاه بین‌المللی بزرگی است. تعداد بیمارستان‌ها و کیفیت ارائه درمان در این شهر عالی است، همچنین امکانات آموزشی و تحصیلی عالی و با کیفیتی در این شهر وجود دارد. میانگین سرعت اینترنت 9 مگابایت بر ثانیه و سرعت آن چندان مناسب نیست، میزان دسترسی به وای فای رایگان نیز در سطح شهر کم است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر آنکارا

این شهر مناسب کار و تجارت می باشد. بنابراین اگر شما نیز به دنبال کسب وکار و تجارت هستید سفر به آنکارا می‌تواند بهترین گزینه برای شما باشد. بدلیل وجود وزارتخانه‌ها، سازمان هوا و فضا، شرکت‌های دفاعی و نظامی و همچنین کارخانه‌ها و ادارات دولتی و خصوصی، کمتر کسی در این شهر به فکر خوشگذرانی و تفریح است. این شهر همچنین دارای صادرات پررونق دامی و کشاورزی نیز می‌باشد.

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 114 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 378 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 203 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر آنکارا 8510 لیر در ماه و به صورت سالانه 102000 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 2150 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 38000 لیر در ماه است. به طور کلی آنکارا از لحاظ تناسب درآمد و هزینه و امکان تحصیل با کیفیت، یکی از بهترین شهرهای ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری برای داشتن درآمد موثر و امکانات تحصیلی متعدد باشد، می‌توان آنکارا را یکی از بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی و کار دانست.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر آنکارا

آتاتورک یکی از بناهای تاریخی بسیار معروف کشور ترکیه است که در آنکارا واقع می‌باشد. از آثار تاریخی دیگر این شهر می‌توان به مسجد علاالدین، رودخانه ساکاریا، موزه تمدن آناتولی، قلعه آنکارا، سیتادل یا دژنظامی، منطقه اولوس ( یکی از قدیمیترین مناطق آنکارا ) و مسجد قوجاتپه اشاره نمود.

در سراسر این شهر رستوران‌ها، کافه‌ها و اغذیه‌فروشی‌هایی وجود دارد که دارای غذاهای بسیار متنوع و خوشمزه می‌باشند. این شهر دارای مراکز خرید متنوع و زیادی است که به راحتی می‌توانید نیازهای اولیه و خریدهای مورد نیاز خود را درآن انجام دهید. آنکارا شهری توریست‌پذیر است و به هیچ وجه کسی در این شهر گم نمی‌شود، چرا که وسایل نقلیه عمومی در نهایت افراد را به مرکز شهر یعنی میدان کیزیلی می‌رسانند.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر آنکارا

جمعیت آنکار 4600000 نفر است و دومین شهر پرجمعیت ترکیه به حساب می‌آید. آنکار شهری شلوغ محسوب می‌شود و دارای چگالی جمعیتی بالا و 144 مترمربع به ازای هر شخص است؛ همین موضوع باعث می‌شود که میزان ترافیک در این شهر بالا باشد. مردم این مهاجرپذیر هستند و آشنایی مناسبی با زبان انگلیسی دارند.

مزایا و معایب زندگی در شهر آنکارا در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

 ✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ دارای بیمارستان‌های بزرگ

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ آشنایی بیشتر مردم شهر با زبان انگلیسی

✅ درآمد بالا

 

❌ اصلا امن نیست

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد

❌ در زمستان‌ها سرد است

❌ در زمستان‌ها بسیار مرطوب است

❌ شلوغ و پرجمعیت است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ برای زنان امن نیست

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر بورسا

بورسا یا بورسه مرکز استان بورسا و چهارمین شهر بزرگ ترکیه است که در شمال غربی کشور ترکیه و در سواحل دریای مرمره قرار گرفته است. بورسا شهری صنعتی است و وجود کارخانجات خودروسازی متعدد همچون توفاش، کارسان و اویاک رنو، این شهر را به قطب خودروسازی ترکیه تبدیل کرده است. بورسا شهری سرسبز و با سرانه پارک و فضای سبز بالایی است، به طوری که آن را به شهر سبز معروف کرده است.

نقشه شهر بورسا ترکیه

آب و هوای شهر بورسا

آب و هوای شهر بورسا معتدل است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 10 تا 12 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در تابستان نیز دمای هوا به صورت میانگین بین 29 تا 33 درجه سانتی‌گراد در نوسان است. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 61 تا 68 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر بورسا در ماه‌های ژوئن زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر بورسا به صورت میانگین حداکثر 160 میلی‌متر در ماه ژوئن و حداقل 8 میلی‌متر در ماه سپتامبر است. کیفیت هوای شهر در اکثر ماه‌های سال پاک است و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 33 AQI قرار می‌گیرد که نشان‌دهنده‌ی تمیزی هوای این شهر در اکثر اوقات سال است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر بورسا همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر بورسا

امکانات رفاهی شهر بورسا

بورسا دارای یک فرودگاه بین المللی است. تعداد بیمارستان‌ها و کیفیت ارائه درمان در این شهر مناسب است و کیفیت امکانات آموزشی و تحصیلی در حد متوسط است. میانگین سرعت اینترنت شهر بورسا 9 مگابایت بر ثانیه و خوب است. میزان دسترسی به وای فای رایگان نیز در سطح شهر کم است.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر بورسا

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 67 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 416 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 131 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند.

متوسط درآمد در شهر بورسا 6680 لیر در ماه و به صورت سالانه 80200 لیر است. میانگین کمترین میزان درآمد در این شهر 1690 لیر در ماه و میانگین بیشترین میزان درآمد نیز 29800 لیر در ماه است. به طور کلی بورسا از لحاظ هزینه اجاره مسکن، بهترین شهر ترکیه است. بنابراین در انتخاب کشور ترکیه برای زندگی ، اگر معیار انتخاب شهری با نرخ اجاره خانه ارزان باشد، بورسا یکی از بهترین مناطق ترکیه برای زندگی و کار است.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر بورسا

همانطور که گفته شد بورسا بیشتر شهری صنعتی است، به همین دلیل امکانات گردشگری و توریستی چندانی در آن وجود ندارد. از جمله مناطق گردشگری و تفریحی بورسا می‌توان به پیست اسکی اولوداغ، دروازه باستانی امپریال مربوط به امپراتوری روم باستان و چند مسجد و موزه قدیمی اشاره کرد.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر بورسا

جمعیت این شهر 1800000 نفر است. مهاجرپذیر این شهر به دلیل توریستی نبودن آن در حد عالی نیست و مردم این شهر با زبان انگلیسی آشنایی ندارند. بورسا علی رغم جمعیت بالای آن شهر خلوتی محسوب می‌شود و به همین دلیل میزان ترافیک شهری مناسبی دارد.

مزایا و معایب زندگی در شهر بورسا در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر مقرون به صرفه است

✅ در زمستان‌ها گرم است

✅ در بهار گرم است

✅ کرایه خانه در این شهر ارزان است

✅ عموما کیفیت هوای خوبی دارد

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ بیمارستان‌های نسبتا خوبی دارد

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ شهر امنی برای زنان است

 

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد

❌ در تابستان‌ها گرم است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ خیلی دموکراتیک نیست

❌ آشنایی مردم با زبان انگلیسی کم است

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 

 

شهر قونیه

شهر قونیه ( به ترکی: Konya) مرکز استان قونیه و هفتمین شهر بزرگ ترکیه است که تقریبا در مرکز کشور ترکیه و در حاشیه جنوب غربی فلات مرکزی آناتولی قرار گرفته است. قونیه شهری تاریخی و پرقدمت است که توسط چندین تمدن از جمله فریگیه، هخامنشی، روم باستان و به خصوص سلجوقیان اداره شده است.

قونیه شهر توسعه یافته اقتصادی و صنعتی است و مناسب کسانی است که به دنبال یک زندگی آرام و به دور از هیاهوی کلانشهرها هستند. شهرت جهانی قونیه به خاطر وجود آرامگاه شاعر بزرگ مولانا یا همان رومی در این شهر است. در تصویر زیر می‌توانید موقعیت جغرافیایی شهر قونیه را بر روی نقشه ترکیه مشاهده کنید.

 نقشه شهر قونیه

آب و هوای شهر قونیه

آب و هوای شهر قونیه سرد است، دمای هوا در فصل زمستان به صورت میانگین بین 1 تا 6 درجه سانتی‌گراد در نوسان است، در نتیجه این شهر در زمستان آب و هوای سردی دارد؛ اما در تابستان دمای هوا به صورت میانگین بین 24 تا 25 درجه سانتی‌گراد در نوسان است و بنابراین این شهر تابستان‌های دلچسبی دارد. میزان رطوبت هوای این شهر نیز مناسب بوده و به صورت میانگین سالانه بین 45 تا 69 درصد در نوسان است.

میزان بارش‌های سالیانه در شهر قونیه در ماه‌ ژوئن زیاد است، اما در سایر ماه‌های سال بارش زیادی نداریم. به صورت کلی مقدار بارش‌های شهر قونیه به صورت میانگین حداکثر 102 میلی‌متر در ماه ژانویه و حداقل 6 میلی‌متر در ماه اکتبر است. کیفیت هوای شهر قونیه مناسب نیست و به صورت میانگین سالیانه، شاخص آلودگی هوای کلی این شهر بر روی 121 AQI قرار می‌گیرد که میزان این آلودگی تقریبا به معنای کشیدن دو نخ سیگار در هر روز است.

در تصویر زیر می‌توانید جزییات مشخصه‌های آب و هوای شهر قونیه همچون دمای هوا، رطوبت، میزان بارندگی و کیفیت هوا را برای هر ماه از سال مشاهده کنید.

 

 آب و هوای شهر قونیه

امکانات رفاهی شهر قونیه

این شهر دارای یک فرودگاه بین‌المللی است. تعداد بیمارستان ها و کیفیت ارائه درمان در این شهر خوب است. کیفیت امکانات آموزشی و تحصیلی نیز خوب است، میانگین سرعت اینترنت در شهر قونیه 8 مگابایت بر ثانیه و متوسط است. امکان دسترسی به وای فای رایگان نیز در سطح شهر به اندازه مناسب وجود دارد.

متوسط درآمد و هزینه‌های مردم در شهر قونیه

به طور میانگین هزینه اجاره آپارتمان یک خوابه جمع و جور در مرکز این شهر، 115 دلار در ماه است. میانگین هزینه زندگی ماهانه برای مهاجران 313 دلار در ماه و برای افراد بومی این کشور 180 دلار در ماه است. افراد خارجی نیز اجازه خرید ملک در این شهر را دارند. متوسط درآمد در شهر قونیه 2040 لیر در ماه است.

مکان‌های دیدنی و تفریحی شهر قونیه

همانطور که گفته شد، تمام اعتبار شهر قونیه به دلیل وجود آرامگاه مولانا یا هما رومی، شاعر بزرگ و بلندآوازه فارسی است. شهر قونیه محل زندگی و وفات مولاناست و هر ساله در این شهر فستیوال‌ها و جشنواره های زیادی برای بزرگداشت مولانا برگزار می‌گردد. بنابراین آرامگاه مولانا و برنامه‌هایی که همه ساله به مناسبت بزرگداشت او برگزار می‌شود، از مهمترین جاذبه‌های گردشگری قونیه به حساب می‌آید.

چگالی جمعیت و وضعیت اجتماعی شهر قونیه

جمعیت این شهر 1200000 نفر است. مردم این شهر آشنایی چندانی با زبان انگلیسی ندارند، ولی آنقدر خونگرم هستند که به هر صورتی از شما میزبانی خواهند کرد. قونیه شهر خلوتی است و به همین جهت میزان ترافیک شهری در آن مناسب است.

مزایا و معایب زندگی در شهر قونیه در یک نگاه

✅مزایا

❌معایب

✅ زندگی در این شهر بسیار ارزان است

✅ وسیع است و شلوغ نیست

✅ مردم خونگرم و پیدا کردن سریع دوست

✅ راه‌اندازی کسب و کار در این شهر راحت است

✅ کیفیت بالای آموزش

✅ بیمارستان‌های نسبتا خوبی دارد

✅ جاده‌ها بسیار امن هستند

✅ شهر امنی برای زنان است

 

❌ اصلا امن نیست

❌ سرعت اینترنت بسیار ضعیف است

❌ امکانات تفریحی و سرگرمی چندانی ندارد

❌ در زمستان‌ها سرد است

❌ در زمستان‌ها بسیار مرطوب است

❌ آزادی بیان ضعیف است

❌ شهر ساحلی نیست و به دریا دسترسی ندارد

❌ آشنایی مردم با زبان انگلیسی کم است

❌ مصرف زیاد دخانیات توسط مردم

 ❌ عموما کیفیت هوای خوبی ندارد.

 

زندگی در روستاهای ترکیه

در این مقاله سعی شد به معرفی بهترین شهرهای ترکیه برای کار و زندگی پرداخته شود؛ اما برخی از افراد تمایل دارند تا از زندگی شهری دور شوند و در روستاها و به دور از هیاهوی شهر به زندگی بپردازند. خرید خانه و زندگی در روستاهای ترکیه بررسی و بحث بیشتری می‌طلبد و سعی خواهیم کرد مقاله‌ای جداگانه و مفصل در این رابطه نوشته و در اختیار شما قرار دهیم.

اما به طور کلی زندگی در روستاهای ترکیه به دلیل گرانی سوخت و نبود گاز در بیشتر روستاهای ترکیه کار راحتی نیست و برای زندگی در روستاهای ترکیه عموما مجبور به استفاده از سوخت‌های سنتی همچون ذغال و چوب هستید. همین باعث می‌شود که استانداردهای زندگی در روستاهای ترکیه غالبا پایین باشد و شاید هر شخصی نتواند زندگی شهری خود را با زندگی روستایی در ترکیه عوض نماید.

سخن پایانی

تلاش ما بر این بود که پس از خواندن این مقاله بتوانید با مشخصه‌های دقیقی از بهترین شهرهای ترکیه برای کار و زندگی آشنا شوید و در صورتی که قصد گردشگری و یا مهاجرت به کشور ترکیه را دارید، بتوانید تصمیم بهتری برای مکان زندگی و یا گردشگری خود بگیرید.

در این مطلب ابتدا به بررسی شهر استانبول پرداختیم که بزرگترین و مدرنترین شهر ترکیه و قلب این کشور است، سپس به بررسی شهر بدروم، شهری کوچک و زیبا با هزینه‌های زندگی ارزان پرداختیم، بعد از آن با بررسی شهرهای آنتالیا و آلانیا متوجه شدیم که این دو شهر با سواحل بسیار زیبای مدیترانه بهترین مکان برای دوستداران دریاست. با بررسی شهرهای آنکارا و ازمیر نیز به اهمیت این دو شهر در اشتغال و اقتصاد ترکیه پی بردیم و دانستیم این دو شهر برای کار و اشتغال بسیار مناسب هستند.

در ادامه مطلب به معرفی قطب ماشین‌سازی و صنعت ترکیه یعنی شهر بورسا و قطب کشاورزی و غذای ترکیه یعنی شهر آدانا پرداختیم و به هزینه پایین کرایه خانه در این دو شهر اشاره کردیم. در این مقاله همچنین به معرفی شهرهای کمتر شناخته شده و بزرگی همچون شهر غازی عینتاب با غذاهای مشهور و قونیه شهر مولانا شاعر شهیر پارسی پرداختیم و شما را با چگونگی زندگی در این شهرها آشنا کردیم.

امیدواریم توانسته باشیم گام کوچکی در رشد آگاهی و اطلاعات شما برداشته باشیم و شما در تصمیمات آینده‌تان برای زندگی در ترکیه کمک کرده باشیم. چنانچه در زمینه‌های اخذ انواع ویزای ترکیه ، مهاجرت به ترکیه ، اخذ پذیرش تحصیلی در ترکیه ، ثبت شرکت و خرید ملک در ترکیه احتیاج به مشاوره‌های تخصصی و کمک داشتید، می‌توانید با مشاوران مجرب ما در موسسه حامی مهاجر با شماره 02148406 ( خط ویژه ) تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 17 | کل دیدگاه های تایید شده: 13
کامران عباس‌زاده
سلام. برای خرید خونه کدوم شهر مناسب تره؟؟
کارشناس حامی مهاجر

همراه عزیز حامی مهاجر سلام 

برای اطلاع از شرایط خرید ملک در شهرهای ترکیه، می‌توانید با شماره 02148000957 تماس بگیرید تا کارشناسان ما در حامی مهاجر راهنماییتان کنند؛ زیرا پاسخ این سوال، به بودجه شما، شرایط کار و زندگی مدنظرتان بستگی دارد. برای اطلاعات بیشتر مقاله بهترین شهر ترکیه برای زندگی و کار هم می‌توانند کمکتان کند. 

شیرین مجدم
من بتازگی اومدم دنیزلی ولی چون جزیره زیبای کیش بودم اینجا رو زیاد دوست نداشتم کجا برم برام بهتره جای شلوغ هم دوست ندارم امنیت ارامش بالا داشته باشه
کارشناس حامی مهاجر

همراه عزیز حامی مهاجر سلام 

با توجه به اینکه شما تمایلی به زندگی در شهرهای شلوغ مثل استانبول ندارید، پیشنهاد ما شهرهای آرام با طبیعتی زیبا مانند ساکاریا، هالفتی، آکیاکا، شاوشات و اوزون‌دره و غیره است. برای اطلاعات بیشتر راجع‌به شهرهای مهم ترکیه هم می‌توانید به متن مقاله مراجعه کنید. 

سعید حیدرپور
سلام وقت بخیر تو معایب شهر های ترکیه نوشتین که برای زنان امن نیست، میشه بیشتر توضیح بدین که این عدم امنیت یعنی تا چه حد امن نیست؟
کارشناس حامی مهاجر

سلام. اصولا این پارامتر به این شکل بررسی میشه که آیا یک زن بعد از نیمه شب امنیت کافی برای تردد در خیابان های شهر را دارد یا خیر. معمولا شهرهایی که در آن ها زیست شبانه وجود ندارد، نمی‌توانند در این پارامتر خوب باشند.

محمد ایده لوئی
توضیحاتتون خیلی کامل و خوب بود از خوندنشون لذت بردم.و با توجه به نوشته هاتون میتونم به شما اعتماد کنم .متشکرم.
کارشناس حامی مهاجر

سلام. وقت بخیر. سپاس از اعتماد شما مخاطب عزیز.

ناشناس
تشکر بابت تمام اطلاعات ارائه شده در مقالات ، ولی بهتر بود در بخش هزینه های زندگی و سطح در امد از معیار و شاخص ثابت استفاده میشد . هزینه ها و اجاره به دلار مطرح شده و متوسط درامد به لیر . و چرا بین هزینه های سرانه یک مهاجر و یک شهروند ترکیه در شهر استانبول اختلاف نزدیک به ۱۰۰٪ اعلام شده؟! با تشکر
کارشناس حامی مهاجر

سلام. سپاس از توجه شما مخاطب عزیز. نظر شما حتما در آپدیت های بعدی مقاله در نظر گرفته خواهد شد، تا اطلاعات بدون نقص تری در اختیار شما قرار گیرد.