دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Monday, 14 January 2019 07:09

ویزای مولتی کانادا

نوشته شده توسط
ویزای مولتی کانادا
این مورد را ارزیابی کنید
(235 رای‌ها)

ویزای مولتیپل کانادا (Multiple-entry Visa) که به نام‌های ویزای 5 ساله یا ویزای مولتی کانادا نیز معروف است، یکی از انواع ویزای کانادا از نوع توریستی محسوب شده که به دارنده آن اجازه می‌دهد طی 5 سال، به دفعات به کشور کانادا سفر داشته باشد. از آنجایی که اغلب ویزاهای توریستی کانادا که برای ایرانیان صادر می‌شود، از نوع ویزای پنج ساله هستند، افراد زیادی به دنبال کسب اطلاعات در این باب به منظور اخذ ویزای مولتی کانادا هستند که در این مقاله، بطور کامل درمورد آن صحبت خواهد شد.

ویزای مولتی کانادا

ویزای مولتیپل کانادا، به ویزای اقامت موقت کانادا گفته می‌شود که فرد دارنده این ویزا می‌تواند در مدت معین شده در این کشور اقامت داشته باشد. مدت زمان اعتبار این ویزا 10 ساله است، اما از آنجایی که اعتبار پاسپورت‌های ایرانی 5 ساله می‌باشند، این ویزا در ایران به نام ویزای 5 ساله کانادا نیز شناخته می‌شود. بنابراین اگر دارای پاسپورت کشوری باشید که مدت زمان اعتبار آن بیشتر از پنج سال باشد، اعتبار ویزای مولتی کانادا تا یک ماه پیش از تاریخ اعتبار پاسپورت، محاسبه می‌شود.

افراد واجد شرایط ویزای مولتی کانادا

بطور کلی دو دسته از افراد واجد شرایط دریافت ویزای مولتی کانادا هستند.

  • افرادی که با دلایل موردقبول، بطور مداوم نیازمند سفر به کانادا هستند.
  • والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های بازنشسته‌ای که قبلاً برای مهاجرت به کانادا از طریق اقامت فرزندشان، اقدام کرده‌اند.

اما لازم به ذکر است که افراد دیگر نیز می‌توانند ویزای پنج ساله کانادا را دریافت نمایند. تنها کافی است بتوانید افسر مهاجرتی کانادا را قانع سازید که نیازمند انجام سفرهای متوالی به کانادا را دارید. همچنین یکی از شرایط بسیار مهمی که می‌تواند در اخذ ویزای مولتی کانادا، کمک بسیار زیادی به شما داشته باشد، ارائه دعوت‌نامه از طرف یکی آشنایانی که اقامت دائم کانادا یا شهروندی این کشور را دارد، به افسر مهاجرتی است.

ویزای مولتی کانادا

مزایای ویزای مولتی کانادا

  • دفعات متعدد ورود به کانادا بدون محدودیت
  • ورود به کانادا از طریق کلیه مرزها و در زمان‌های مختلف
  • امکان اقامت ۶ ماهه برای هر بار ورود به خاک کانادا
  • پس از گذشت ۶ ماه اقامت، تنها کافی است فرد یک خروج چند ساعته از خاک کانادا داشته باشد و در بازگشت مجدد به این کشور، اقامت وی به مدت ۶ ماه دیگر را بلامانع خواهد بود

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مولتی کانادا

اخذ ویزای مولتیپل کانادا از 2 هفته تا 3 ماه زمان می‌برد. برای هرچه سریع‌تر طی شدن این پروسه، بهتر است تمامی مدارک زیر را آماده کنید.

  • اصل و کپی گذرنامه فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار، به اضافه اصل گذرنامه پیشین.
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه رسمی
  • عکس پرسنلی به تعداد کافی
  • اصل و کپی اسناد ملکی به همراه ترجمه (مانند ملک، زمین و غیره)
  • گواهی تمکن مالی از بانک شامل پرینت گردش حساب 4 ماه اخیر (حداقل 100 میلیون تومان) به زبان انگلیسی
  • گواهی اشتغال به کار متقاضی به همراه ترجمه پروانه کسب یا روزنامه رسمی
  • اصل بیمه متقاضی به همراه ترجمه رسمی
  • دعوت نامه رسمی و معتبر
  • گواهی پزشکی معتبر
  • تکمیل فرم ویزا

در صورت تاهل

  • اصل و کپی سند ازدواج به همراه ترجمه رسمی
  • گواهی اشتغال به کار همسر به همراه ترجمه رسمی
  • اصل بیمه همسر متقاضی به همراه ترجمه رسمی

این نکته را در نظر داشته باشید که درصورت داشتن دعوت‌نامه از طرف فردی که دارای اقامت کانادا است، او نیز باید مدارکی به افسر مهاجرت کانادا، تحویل دهد. این مدارک شامل زیر می‌شوند.

  • مدرک اقامت موقت یا اقامت دائم
  • گواهی تمکن مالی فرد مقیم کانادا
  • گواهی حقوقی فرد مقیم کانادا

در صورت ارائه تمام موارد بالا، و همچنین دلیلی که چرا نیاز به سفرهای متوالی به کانادا را دارید، شانس شما را برای دریافت ویزای پنج ساله کانادا، چند برابر می‌کند.

آخرین ویرایش در Saturday, 16 February 2019 08:25