دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Saturday, 02 February 2019 06:48

اقامت کانادا از طریق کار نیروی متخصص یا express entry

نوشته شده توسط
اقامت کانادا از طریق کار نیروی متخصص یا express entry
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

اقامت کانادا از طریق کار نیروی متخصص یا express entry

برای مهاجرت و اقامت کانادا از طریق کار برنامه های متنوعی وجود دارد. یکی از برنامه های مهاجرت به کانادا ، اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص و راه دیگر از طریق اکسپرس اینتری است.

 

اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص مانند اکسپرس اینتری است و برای این که بتوانید اقامت کانادا از طریق کار را بدست آورید، باید شرایطی را برآورده کنید تا بتوانید اقامت کانادا را بدست آورید.

 

کار در کانادا از طریق نیروی متخصص

شما برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید یک پیشنهاد شغلی داشته باشید که با تمامی موارد زیر مطابقت داشته باشد:

  • پیشنهاد شغلی از طرف کارفرما برای یک متقاضی بین المللی
  • این کار باید تمام وقت باشد، به این معنی که حداقل 30 ساعت در هفته کار کنید.
  • این کار باید غیر فصلی باشد. به طور کلی بدین معنی است که شما در طول سال به طور منظم در کانادا کار کنید.
  • نوع شغل، سطح مهارت 0، A، B، C زیر رده ملی شغلی NOC
  • مدت استخدامی شما دائمی است.

 

شرایط اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید شرایط زیر را داشته باشید.

سابقه کاری جهت اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

در 3 سال گذشته شما باید حداقل 1560 ساعت کار کرده باشید. این حداقل ساعت بر این اساس وجود دارد که شما در هفته 30 ساعت کار کرده باشید. این ساعات کاری می تواند در داخل یا خارج از کانادا باشد. برای این ساعات باید حقوق دریافت کرده باشید و کار داوطلبانه یا کارآموزی محاسبه نمی شود.

میزان تحصیلات جهت اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

شما برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید یکی از موارد زیر را داشته باشید.

  • یک مدرک دبیرستان کانادا، یک مدرک دیپلم خارجی یا گواهینامه مشابه مدارک کانادایی
  • شما برای نشان دادن اعتبارنامه معتبر و برابر با اعتبار کانادایی باید از یک سازمان شناخته شده مدارک خود را ارزیابی کنید. اگر شما این ارزیابی را قبلا دریافت کردید، می توانید برای کار در کانادا اقدام کنید، مگر این که از این ارزیابی کمتر از 5 سال گذشته باشد.

سطح زبان برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

شما برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید یکی از آزمون های زبان کانادا را بگذرانید. این نشان دهنده این است که شما می توانید به زبان انگلیسی یا فرانسه به اندازه کافی برای زندگی و کار در کانادا ارتباط برقرار کنید. اگر شما قبلا این آزمون ها را گذرانده اید و اگر این مدارک کمتر از 2 سال از دریافتشان گذشته است، می توانید نتایج را ارسال کنید.

آزمون زبان انگلیسی: شما برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید آزمون زبان CELPIP General را برای زبان انگلیسی بگذرانید. می توانید آزمون آیلتس را نیز بگذرانید، ولی باید گزینه General Training را بگذرانید به خاطر این که دولت کانادا گزینه Academic را قبول نمی کند.

آزمون زبان فرانسه: شما اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید آزمون زبان فرانسه TEF را پشت سر بگزارید. همچنین می توانید آزمون TCF را نیز بگذرانید و شما باید نتایج این تست را به عنوان مدرک مهارت زبان فرانسوی خود ارائه دهید:

  • خواندن
  • نوشتن
  • صحبت کردن
  • گوش کردن

برای اطلاع از این که چه نمراتی باید کسب کنید تا مورد قبول دولت کانادا باشد، شما باید CLB سطح 4 یا بالاتر باشید.

اثبات منابع مالی جهت اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

شما برای اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص باید برای حمایت از خود و خانواده خود منابع مالی داشته باشید. مقدار مورد نیاز شما بستگی به اندازه خانواده شما دارد. شما صرفا فقط نامه ای ارائه نمی کنید که از این شرایط عبور کنید، باید این پول حداقل به مدت 1 سال برای گذراندن زندگیتان در کانادا در حسابتان باشد (حتی اگر خانواده تان با شما نباشند). مقدار منابع مالی برای حمایت از خانواده در سال 2019 در جدول زیر قید شده است:

 

تعداد افراد خانواده

منابع مالی مورد نیاز به دلار کانادا

1 نفر

3.167 $

2 نفر

3.943 $

3 نفر

4.847 $

4 نفر

5.885 $

5 نفر

6.675 $

6 نفر

7.528 $

7 نفر یا بیشتر

8.381 $

 

وقتی این شرایط را داشتید و مراحل را کامل کردید، می توانید درخواست اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص را ارسال کنید. برای صرفه جوی در وقت، قبل از تکمیل مراحل، درخواست برنامه اقامت کانادا را پر کنید. مدارک خود را جمع آوری کنید و به محض این که می توانستید درخواست خود را انجام دهید.

هزینه های اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

هزینه های مربوط به اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص بدین صورت است. هزینه مسکن (490 دلار) را باید قبل از گرفتن اقامت کانادا پرداخت کنید. هزینه پردازش پرونده (550 دلار). هزینه فرم درخواست شما (1040 دلار) برای همراهان (550 دلار). برای هر فرزند وابسته به شما باید 150 دلار پرداخت کنید.

 

مدارک لازم جهت اقامت کانادا از طریق نیروی متخصص

  • پاسپورت
  • مدارک شناسایی (مانند شناسنامه)
  • شماره ورودی اکسپرس اینتری
  • مدرک یا مدارک زبان
  • مدارک تحصیلی
  • سابقه کاری
  • اثبات وضعیت حرفه ای یا ارائه مجوز
  • اثبات وضعیت مالی برای حمایت از خود و خانواده

نکته: تمامی مدارک بالا باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شود.

 

اقامت کانادا از طریق اکسپرس اینتری

اکسپرس اینتری ورودی یک سیستم آنلاین است که دولت کانادا برای مدیریت برنامه های کاربردی برای اقامت دائم کارگران ماهر استفاده می کند. در مرحله اول شما باید بدانید که واجد شرایط اکسپرس اینتری کانادا هستید. در مرحله دوم باید مدارک خود را آماده کنید. شما نیاز به اسناد و مدارک مانند نتایج آزمون دارید تا نشان دهید که واجد شرایط برای ورود اکسپرس هستید.

 

شرایط کار در کانادا

بررسی آمار کارگران در سال 2017 که توسط آمار کانادا انجام شده است، نشان می دهد که بیکاری در کانادا در سطح 6.8% است. اشتغال در ایالت انتاریو ، ایالت بریتیش کلمبیا و ایالت نوا اسکوشیا افزایش یافته است. در حالی که نرخ ها در ایالت کبک ، ایالت آلبرتا و ایالت نیوبرانزویک در حال تغییر است. شما باید شرایط استخدامی را برای شغل ارائه کنید. شما می توانید این الزامات را در طبقه بندی ملی شغلی NOC پیدا کنید. لازم نیست که در همان زمینه شغلی که فعالیت داشتید، در کانادا نیز به همان شغل مشغول باشید.

ساعات کاری

میانگین ساعات کار در کانادا طبق قانون، 8 ساعت در روز و 40 ساعت در هفته است.

تعطیلات

تعطیلات در کانادا به مدت 14 روز می باشد. اما اگر شما در ایالت ساسکاچوان کار می کنید می توانید انتظار داشته باشید مدت تعطیلات شما 21 روز در سال باشد.

 

درآمد در کانادا

 

حداقل درآمد در کانادا توسط هر یک از ایالات تعیین می شود و می تواند از 9 تا 11 دلار در ساعت باشد.

 

مشاغل مورد نیاز کانادا

مشاغل مورد نیاز کانادا از مشاغل کارگری فنی مانند کارگران عمومی گرفته تا مشاغل با فناوری بالا مانند مهندس نرم افزار، تحلیلگر تجاری، مدیر پروژه IT، مهندس کامپیوتر و ... در میان شغل های اصلی مورد نیاز بازار کار در کانادا در سال 2018 بوده است.

 

مدارک لازم کار در کانادا

  • پاسپورت
  • مدارک زبان آیلتس یا زبان فرانوسی TEF
  • ارزیابی مدراک تحصیلی (اگر شما از طریق برنامه اکسپرس اینتری کانادا می خواهید اقامت دریافت کنید).
  • نامه ایالتی (اگر دریافت کرده اید)
  • پیشنهاد شغلی از طرف کارفرمای کانادایی

 

آخرین ویرایش در Tuesday, 12 February 2019 08:26