20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

اخذ پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه: راه های اخذ، شرایط، مدارک و هزینه

امروزه، کشور ترکیه به‌سبب ویژگی‌های گوناگون خود نظیر طبیعت بکر، امنیت پایدار، جاذبه‌های توریستی متنوع و... به یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری آسیا تبدیل شده است. تا آنجا که هرساله، مسافران بسیاری راهی این کشور می‌شوند و با گشت‌وگذار در استانبول، ازمیر، کوش آداسی و سایر مناطق دیدنی این سرزمین، از سفر خود نهایت لذت را می‌برند.

با این حال، وجود مسائل دیگری مانند ارزش پاسپورت ترکیه، تحصیلات رایگان برای شهروندان این کشور، کیفیت زندگی قابل‌قبول، کمتربودن هزینه‌های زندگی نسبت به کشورهای اروپایی و نیز امکان ایجاد هویت جدید با گرفتن پاسپورت ترکیه، سبب شده است تا عده بسیاری به‌دنبال این باشند که با اخذ پاسپورت این کشور، به کاروتحصیل در ترکیه بپردازند و از حقوق شهروندی این سرزمین برخوردار شوند.

به همین دلیل، در این مقاله می‌خواهیم به‌صورت کامل در خصوص پاسپورت ترکیه صحبت کنیم و تمامی شیوه‌های ممکن جهت اخذ آن را توضیح دهیم. همچنین تلاش می‌کنیم انواع پاسپورت ترکیه را معرفی کنیم و به‌صورت خلاصه‌وار، درباره هر یک از پاسپورت‌های چهارگانه ترکیه توضیح بدهیم. سپس در خصوص ارزش پاسپورت ترکیه صحبت می‌کنیم و به سوال پاسپورت ترکیه چه ارزشی دارد، به‌صورت کامل پاسخ می‌دهیم.

در ادامه نیز موضوع اعتبار پاسپورت ترکیه را موردبحث قرار می‌دهیم و می‌گوییم که مدارک لازم برای اخذ پاسپورت ترکیه کدام‌اند. سپس روش های اخذ پاسپورت ترکیه را ذکر می‌کنیم و ریزبه‌ریز جزئیات هر روش را بررسی می‌کنیم. یعنی ضمن پرداختن به اخذ پاسپورت ترکیه با ازدواج، دریافت پاسپورت ترکیه با خرید خانه و گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، موضوع اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند را نیز موردتحقیق قرار می‌دهیم تا ببینیم چنین اتفاقی امکان‌پذیر است یا خیر.

سپس ضمن بیان مزایای داشتن پاسپورت ترکیه و پاسخ به این سوال که گرفتن پاسپورت ترکیه چقدر زمان می‌برد، تمام مسائل پیرامون هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه و هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت را مطرح می‌کنیم و در نهایت، به این موضوع می‌پردازیم که آیا می‌توان پاسپورت ترکیه را خریداری کرد؟ و اگر این‌چنین است، قیمت پاسپورت ترکیه چقدر است. همراهمان باشید.

موسسه حامی مهاجر، یکی از موسسه‌های مهاجرتی معتبر در زمینه اخذ اقامت ترکیه است که به مراجعین خود، خدماتی تخصصی نظیر اخذ انواع ویزای ترکیه، دریافت پذیرش تحصیلی ترکیه،  ثبت شرکت در ترکیه و خرید ملک در ترکیه ارائه می‌دهد. ضمنا شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره 02148000957 تماس حاصل فرمایید و از راهنمایی‌های کارشناسان مجرب ما استفاده کنید.

پاسپورت ترکیه

پاسپورت ترکیه

امروزه اخذ پاسپورت ترکیه به‌خاطر مزیت‌های فراوان آن، توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. طوری که سالیانه، متقاضیان بسیاری از کشورهای گوناگون برای دریافت پاسپورت این کشور برنامه‌ریزی می‌کنند و با دنبال‌کردن یکی از روش های اخذ پاسپورت ترکیه، گذرنامه این سرزمین را اخذ می‌کنند.

اما دلیل محبوبیت روزافزون پاسپورت ترکیه چیست؟ چنان‌که گفتیم، این پاسپورت مزیت‌های قابل‌توجهی دارد و همین، خود دلیلی است برای شهرت بیش‌ازپیش آن. از جمله اینکه در میان تمام کشورهای دنیا، می‌توان گفت ترکیه آسان‌ترین شرایط را برای اخذ پاسپورت این سرزمین منظور کرده است. به‌نحوی که شما با استفاده از چند روش گوناگون، می‌توانید پاسپورت ترکیه را دریافت کنید.

دیگر اینکه در صورت گرفتن پاسپورت ترکیه، افراد می‌توانند برای همسر و فرزندان زیر 18سال خود نیز درخواست پاسپورت بدهند و حق شهروندی را برای آن‌ها به‌ارمغان بیاورند. همچنین دریافت پاسپورت ترکیه شرط حضور ندارد. یعنی افراد می‌توانند بدون اینکه نیازی به اقامت در این کشور باشد، پاسپورت خود را اخذ کنند.

علاوه بر این، مسئله دوتابعیتی‌بودن در ترکیه قانونی است و افراد می‌توانند هم پاسپورت کشور خود و هم پاسپورت ترکیه را داشته باشند. ضمن اینکه متقاضیان می‌توانند به‌هنگام دریافت پاسپورت جدید، نام و نام‌خانوادگیشان را تغییر بدهند و هویت دیگری برای خود ایجاد کنند.

به همین خاطر می‌توان گفت دریافت پاسپورت ترکیه، به‌نوعی بهترین راه اخذ اقامت آمریکا برای کسانی است که در حالت عادی، نمی‌توانند ویزای ایالات متحده را دریافت کنند. به‌عنوان مثال، به این دلیل که اخذ ویزای آمریکا برای تبعه چین دشوار است، جمعیت زیادی از متولدین این کشور در طی سال‌های گذشته اقدام به اخذ پاسپورت ترکیه نموده‌اند و پس از تغییر هویت خود، ویزای ایالات متحده را دریافت کرده‌اند.

جدا از این موارد، پاسپورت قرمزرنگ ترکیه که نماینگر رنگ پرچم این کشور است، تا ده سال اعتبار دارد و ارزش آن بسیار زیاد است. زیرا این سرزمین با بسیاری از کشورهای جهان در ارتباط است و به‌سبب روابط نزدیکی که با دولت‌های اروپایی و آمریکایی دارد، می‌تواند شرایط راحتی را برای دارندگان پاسپورت خود به ارمغان بیاورد.

انواع پاسپورت ترکیه

اگر بخواهیم درباره انواع پاسپورت ترکیه صحبت کنیم، باید بگوییم کشور ترکیه چهار نوع پاسپورت دارد که هر کدام، با جلدی مخصوص طراحی شده‌اند. به این صورت که جلد پاسپورت عمومی ترکیه قرمزرنگ، جلد پاسپورت ویژه ترکیه سبزرنگ، جلد پاسپورت دیپلماتیک ترکیه سیاه‌رنگ و جلد پاسپورت خدمت ترکیه خاکستری‌رنگ است. در ادامه، به بررسی هر یک از انواع پاسپورت ترکیه می‌پردازیم.

پاسپورت عمومی ترکیه

پاسپورت قرمزرنگ یا پاسپورت عمومی ترکیه، همان پاسپورتی است که به تمامی شهروندان ترکیه‌ای اعطا می‌شود. چه این شهروندان متولد ترکیه باشند و چه متقاضی اخذ پاسپورت ترکیه.

نکته دیگر در خصوص پاسپورت عمومی ترکیه این است که دارندگان آن می‌توانند سفر آسانی را به بسیاری از کشورهای جهان تجربه کنند. از جمله اینکه آنان برای ورود به 70 کشور، نیازی به دریافت ویزا ندارند. همچنین باید گفت پاسپورت قرمز رنگ ترکیه 38 صفحه است و گنجایش زیادی برای صدور ویزاهای گوناگون دارد.

پاسپورت ویژه ترکیه

پاسپورت سبزرنگ یا پاسپورت ویژه ترکیه، تنها برای گروهی صادر می شود که کارکنان دولتی ترکیه هستند و نامشان در صندوق بازنشستگی این کشور ثبت شده است. ضمن اینکه این پاسپورت 30 صفحه است و اعتبار آن، به مهر ویژه‌ای بستگی دارد که بر روی آن زده می‌شود.

افراد زیر، می‌توانند پاسپورت ویژه ترکیه را دریافت کنند:

  • وزرای سابق و نمایندگان سابق مجلس
  • کارکنان دولتی درجه اول، دوم و سوم
  • استانداران و شهرداران کشوری
  • ورزشکاران دولتی و...

پاسپورت دیپلماتیک ترکیه

پاسپورت سیاه‌رنگ یا پاسپورت دیپلماتیک ترکیه، نوعی مدرک بین‌المللی است که وزارت امورخارجه ترکیه آن را صادر می‌کند و به مقامات بلندپایه خود اعطا می‌کند. گفتنی است که این پاسپورت نه‌تنها برای مقامات، که برای خانواده دیپلمات‌ها نیز صادر می‌شود تا آن‌ها برای حضور در کنفرانس‌های بین‌المللی مشکلی نداشته باشند.

همچنین باید گفت پاسپورت دیپلماتیک ترکیه در 28 صفحه طراحی شده است و برای صدور آن، نیاز به پرداخت مبلغی نیست.

پاسپورت خدمت ترکیه

پاسپورت خاکستری‌رنگ یا پاسپورت خدمت ترکیه، برای افرادی صادر می‌شود که پاسپورت دیپلماتیک یا ویژه ندارند اما قرار است از طرف دولت ترکیه به خارج از کشور فرستاده شوند. گفتنی است این پاسپورت 30 صفحه است و در چنین موقعیت‌هایی صادر می‌شود:

  • برای افرادی که توسط دولت ترکیه یا شهرداری‌ها و ادارات خصوصی این کشور به خارج از مرزها فرستاده می‌شوند.
  • برای کسانی که در سازمان‌های بین‌المللی مشغول‌به‌کار هستند. البته این در صورتی است که ترکیه نیز در آن سازمان عضویت داشته باشد.
  • برای اشخاصی که در جمعیت هلال احمر ترکیه صاحب‌منصب هستند و...

ارزش پاسپورت ترکیه

اعتبار پاسپورت ترکیه

اگر شما نیز جزو آن‌دسته افرادی هستید که می‌خواهید از ارزش پاسپورت ترکیه مطلع شوید، باید بدانید دارندگان این پاسپورت از امتیازات قابل‌توجهی برخوردارند. به‌عنوان مثال، آن‌ها می‌توانند بدون کوچک‌ترین دردسری، به 111 کشور جهان سفر کنند. به این صورت که افراد با داشتن پاسپورت ترکیه بدون ویزا می‌توانند به 70 کشور دنیا سفر کنند و در سفر به 36 کشور دیگر نیز ویزای خود را در بدو ورود به آن سرزمین اخذ کنند.

همچنین کسانی که پاسپورت ترکیه دارند، می‌توانند پیش از ورود به 5 کشور، ویزای الکترونیکی این کشورها را دریافت کنند. بنابراین به همین سبب است که امروزه، ارزش پاسپورت ترکیه بسیار زیاد است. تا آنجا که موسسه هنلی، پاسپورت این کشور را به‌عنوان سی‌وپنجمین پاسپورت معتبر دنیا معرفی کرده است.

گفتنی است که ما در مقاله سفر آسان با پاسپورت ترکیه، قبلا به‌طور کامل درباره این کشورها توضیح داده‌ایم. بنابراین برای کسب اطلاعات دقیق در خصوص ارزش پاسپورت ترکیه، می‌توانید مقاله گفته‌شده را مطالعه کنید. با این وجود، در ادامه لیستی می‌آوریم از برخی کشورهایی که با داشتن پاسپورت ترکیه، می‌توان به‌راحتی راهی آنجا شد.

سفر بدون اخذ ویزا با پاسپورت ترکیه

ژاپن

تاجیکستان

تایلند

مالزی

ازبکستان

کره جنوبی

بحرین

گرجستان

ایران

عراق

آذربایجان

لبنان

قطر

اردن

اندونزی

سنگاپور

صربستان

اوکراین

تونس

مراکش

برزیل

شیلی

کلمبیا

اروگوئه

آرژانتین

کاستاریکا

پرو

جامائیکا

 

سفر با ویزای فرودگاهی با پاسپورت ترکیه

کویت

لبنان

ارمنستان

عمان

مادادگاسکار

تایوان

موزامبیک

زیمباوه

 

سفر با ویزای الکترونیک با پاسپورت ترکیه

مکزیک

کنیا

گابن

میانمار

سریلانکا

پاسپورت ترکیه چه ارزشی دارد؟

پیش از پاسخ‌دادن به این سوال، ابتدا لازم است بگوییم که اقامت در یک سرزمین، با اخذ پاسپورت آن کشور متفاوت است. چرا که اقامت به‌معنای سکونت مدت‌دار در یک سرزمین است، نه برخورداری از حقوق و امکانات شهروندی. در حالی که دارنده پاسپورت یک کشور، به این خاطر که شهروند آن سرزمین محسوب می‌شود، می‌تواند از تمامی حقوق و امکانات اجتماعی بهره‌مند شود.

پس در پاسخ به این پرسش که پاسپورت ترکیه چه ارزشی دارد، باید گفت ارزش پاسپورت ترکیه در این است که دارندگان آن، می‌توانند از تمام حقوق شهروندی این کشور برخوردار شوند. از جمله اینکه می‌توانند در انتخابات رای بدهند یا برای نامزدی در این گزینش سیاسی اقدام کنند. همچنین آن‌ها می‌توانند از خدماتی چون برنامه‌های بازنشستگی، تحصیل رایگان، حقوق پزشکی و... نیز بهره ببرند و از تسهیلات دولتی استخدام در ترکیه استفاده کنند.

ضمنا افرادی که پاسپورت ترکیه را اخذ کرده باشند، می‌توانند برای دریافت‌ کارت‌های اعتباری، افتتاح حساب در بانک‌های ترکیه و بهره‌مندی از تسهیلات بانکی اقدام کنند و برای همسر و فرزندان بالای 18 سال خود، درخواست‌نامه حقوق شهروندی تنظیم کنند.

علاوه بر این، ترکیه از جمله کشورهایی است که در ناتو عضویت دارد و به همین سبب، روابط نزدیکی با دولت‌های اروپایی دارد. همچنین برقراری معاهدات گوناگون بین این سرزمین و کشورهای عضو ناتو، سبب شده است تا ارزش پاسپورت ترکیه و شهروندی این سرزمین بسیار زیاد باشد.

در کنار این روابط نزدیک با اروپا، ترکیه با دولت آمریکا نیز روابطی دوستانه دارد. بنابراین در صورتی که شخصی پاسپورت ترکیه را داشته باشد، راحت‌تر می‌تواند برای اخذ اقامت آمریکا اقدام کند. به‌خصوص که افراد به‌هنگام اخذ پاسپورت ترکیه، می‌توانند نام و نام‌خانوادگی خود را نیز عوض کنند و هویت قبلی‌شان را ترک کنند. البته هیچ اجباری وجود ندارد که آن‌ها تابعیت کشور قبلی خود را لغو کنند.

چنان که بسیاری از اتباع کشور چین، به این خاطر که برای ورود به آمریکا مشکلاتی دارند، ابتدا از طریق روش های اخذ پاسپورت ترکیه، شناسنامه ترک خود را اخذ می‌کنند و با تغییر نام و نام‌خانوادگی و ساخت هویت جدید، اقدامات لازم برای اخذ ویزای ایالات متحده را صورت می‌دهند.

اعتبار پاسپورت ترکیه

اعتبار پاسپورت ترکیه دو برابر پاسپورت ایران است. یعنی مدت‌زمان آن ده‌ساله است. همچنین تفاوت‌های دیگری نیز با پاسپورت ایران دارد. از جمله اینکه به‌سبب اعتبار زمانی کم در پاسپورت ایران، ویزای توریستی کانادا، به جای ده‌ساله به صورت ویزای پنج‌ساله صادر می‌شود. یا اینکه به دلیل نبود روابط دیپلماتیک بین ایران و آمریکا، ویزای توریستی آمریکا برای ایرانیان فقط به صورت 6 ماهه و سینگل صادر می‌شوند. این  در حالی است که افراد دارنده پاسپورت ترکیه می‌توانند ویزای مولتی آمریکا را با مدت اعتبار 6 ماه تا 10 سال دریافت کنند.

این در حالی است که دارندگان پاسپورت ترکیه به‌سبب اعتبار ده‌ساله پاسپورت خود و نیز ارزش زیاد پاسپورتشان، می‌توانند ویزای کانادا و آمریکا را به‌آسانی دریافت کنند و مشکلی از بابت مدت‌زمان ویزایشان نداشته باشند.

از طرف دیگر برخی روش‌های مهاجرتی به کشورهای اروپایی و آمریکایی ویژه شهروندان ترک است. بنابراین شهروندان کشورهای دیگر، با دریافت پاسپورت ترکیه می‌توانند از فرصت های مهاجرتی شهروندان ترکیه نیز استفاده کنند و از روش‌های متنوع‌تری برای مهاجرت به آمریکا و اروپا بهره‌مند شوند.

مدارک لازم برای اخذ پاسپورت ترکیه

هر فردی برای اخذ پاسپورت ترکیه، باید مدارکی را آماده داشته باشد و آن‌ها را به‌هنگام نیاز ارائه کند. در ادامه، قصد داریم این مدارک لازم برای اخذ پاسپورت ترکیه را معرفی کنیم.

  • اصل گذرنامه متقاضی و همسر و فرزندان زیر 18 سال او.
  • ارائه سند ازدواج یا طلاق که باید به ترکی ترجمه شده باشد و سفارت ایران در ترکیه آن را تایید کرده باشد.
  • گواهی عدم سوء‌پیشینه در هر دو کشور ایران و ترکیه.
  • اصل و کپی شناسنامه متقاضی و همراهان وی.
  • گواهی تولد که باید از سفارت ایران در ترکیه گرفته شود.
  • گواهی سلامت جسمی.

چگونه پاسپورت ترکیه بگیریم؟

اخذ پاسپورت ترکیه

چنان که دیدید، مدارک لازم برای اخذ پاسپورت ترکیه شامل چندین مورد متفاوت است و هر فرد برای اینکه بتواند پاسپورت خود را اخذ کند، باید آن‌ها را ارائه کند. اما در جواب به این سوال که «با استفاده از خدمات موسسه حامی مهاجر، چگونه پاسپورت ترکیه بگیریم؟» باید گفت شما برای اخذ پاسپورت ترکیه با موسسه حامی مهاجر، احتیاج به ارائه مدارک خاصی ندارید. بلکه در مرحله اول، تنها باید عکس و پاسپورت خود را ارائه کنید.

زیرا کارشناسان مجرب ما در مجموعه حامی مهاجر، تمامی امور مرتبط با پاسپورت شما را پیگیری می‌کنند و مراحل اخذ گذرنامه‌تان را در کوتاه‌ترین زمان ممکن به سرانجام می‌رسانند. سپس هر گاه نیاز به ارائه مدارک دیگری بود، کارشناسان این مسئله را به اطلاع شما می‌رسانند و مدارک لازم را اخذ می‌کنند. ضمنا شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص چگونگی دریافت پاسپورت ترکیه، با شماره 02148000957 تماس بگیرید و از راهنمایی‌های کارشناسانمان استفاده کنید.

روش های اخذ پاسپورت ترکیه

اکنون نوبت آن است تا درباره روش‌های اخذ پاسپورت ترکیه صحبت کنیم و بگوییم اخذ اقامت دائم این کشور از چه راه‌هایی امکان‌پذیر است. اما پیش از پرداختن به این موضوع، باید بدانید کشور ترکیه برخلاف بسیاری از کشورهای جهان، برای صدور پاسپورت افراد شرایط آسانی را منظور کرده است.

به‌عنوان مثال برای اخذ پاسپورت یک کشور اروپایی مانند پرتغال، حتما باید اقامتی طولانی‌مدت در این کشور داشته باشید. در حالی که کشور ترکیه، در مدت‌زمان کوتاهی پاسپورت افراد را صادر می‌کند. یا مثلا اگر بخواهید در اسپانیا خانه‌ای بخرید و اقامت این کشور را به‌دست آورید، حتما باید منشا پول مشخص باشد. در حالی که برای دولت ترکیه، این مسئله اهمیتی ندارد.

بنابراین روش های اخذ پاسپورت ترکیه که شامل پاسپورت ترکیه با خرید خانه، پاسپورت ترکیه با ازدواج و پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت است، شرایطی را فراهم می‌کند تا افراد به‌راحتی بتوانند پاسپورت خود را اخذ کنند و از حقوق شهروندی ترکیه برخوردار شوند.

پاسپورت ترکیه با خرید خانه

همان‌طور که پیش از این گفتیم، آسان‌ترین روش اخذ پاسپورت یک کشور در میان تمام کشورهای دنیا، متعلق به ترکیه است. اما چگونه؟ به این صورت که در یکی از روش های اخذ پاسپورت ترکیه، شما می‌توانید تنها با خرید خانه‌ای به ارزش بیش از 400هزار دلار، در زمان بسیار کوتاهی پاسپورت ترکیه را برای خود و خانواده تحت پوششتان (همسر و فرزندان زیر 18 سال) به‌ارمغان بیاورید.

ضمنا به این دلیل که چندتابعیتی‌بودن در ترکیه قانونی است، شما می‌توانید به‌صورت هم‌زمان هم شهروند ترکیه باشید و هم شهروند ایران. در این میان، باید بدانید که کسب شهروندی ترکیه با خرید خرید خانه، از بهترین روش های اقامتی ترکیه محسوب می‌شود. زیرا با داشتن پاسپورت ترکیه خرید ملک های بیشتر نیز امکان‌پذیر است و افراد می‌توانند مانند یک شهروند عادی ترکیه، به کار و تحصیل در این کشور بپردازند و از حقوق شهروندی این سرزمین بهره‌مند شوند.

علاوه بر این، برای اعطای پاسپورت ترکیه خرید ملک، هیچ شرطی مبنی بر حضور متقاضی در ترکیه وجود ندارد. بنابراین افراد به‌راحتی می‌توانند پروسه خرید خانه و اخذ پاسپورت خود را از راه دور دنبال کنند. گفتنی است که ما در خصوص دریافت پاسپورت ترکیه با خرید خانه، پیش‌تر مطلب مفصلی نوشته‌ایم و تمام جزئیات را در مقاله دریافت پاسپورت ترکیه با خرید ملک توضیح داده‌ایم. می‌توانید آن را مطالعه کنید.

اکنون نوبت آن است تا به‌اتفاق یکدیگر، برخی از شرایط اخذ پاسپورت ترکیه خرید ملک را بررسی کنیم:

  • ارزش خانه خریداری‌شده یا مجموع ارزش خانه‌های خریداری شده فرد در ترکیه، باید بالاتر از 400هزار دلار باشد.
  • خانه باید به صورت نقدی خریداری شود.
  • سه مالک قبلی این خانه نباید خارجی باشند.
  • افراد تا سه سال اجازه ندارند خانه‌ای را که به منظور دریافت حق شهروندی خریداری کرده‌اند، به‌فروش برسانند.
  • هر فرد خارجی، حداکثر می‌تواند 30 هکتار از اراضی ترکیه را خریداری کند.
  • شهروندان خارجی حق تملک یا اجاره زمین را در مناطق نظامی و امنیتی ندارند.
  • افراد می‌توانند خانه یا خانه‌های خود را اجاره بدهند و به این ترتیب کسب درآمد کنند.
  • دریافت پاسپورت ترکیه با خرید خانه، بدون شرط حضور است. یعنی برای داشتن پاسپورت ترکیه الزامی به زندگی در این کشور ندارید. 

در نهایت باید بگوییم که خرید خانه با ارزش بیشتر از 400هزار دلار در ترکیه و اخذ پاسپورت این کشور، دارای فرآیندهایی اداری و حقوقی است. بنابراین شما در صورتی که با این‌قبیل فرایندها آشنایی نداشته باشید، ممکن است مورد سو استفاده واقع شوید و پول و زمانتان به هدر برود.

موسسه مهاجرتی حامی مهاجر با داشتن شرکت در ایران و ترکیه، افتخار این را دارد که در تمام مراحل خرید خانه در ترکیه، از جست‌وجوی خانه متناسب با بودجه شما تا اخذ پاسپورت ترکیه، پشتیبان مشتریان خود است. در صورتی که قصد خرید خانه در ترکیه و اخذ پاسپورت این کشور را داشته باشید، می‌توانید به‌وسیله شماره 02148000957 با کارشناسان ما تماس بگیرید و از راهنمایی‌های ایشان استفاده کنید.

مناطق ممنوعه برای اجاره خانه یا خرید ملک در استانبول

چنان‌که گفتیم، یکی از راه‌های اخذ اقامت ترکیه، گرفتن پاسپورت ترکیه با خرید خانه در این کشور است. اما با این وجود، در کلان‌شهرهای این سرزمین مناطقی وجود دارد که به‌جز متولدین خود ترکیه، هیچ شخص خارجی‌تباری نمی‌تواند در آنجا خانه اجاره کند یا ملکی بخرد. در شهر استانبول نیز چنین وضعیتی وجود دارد و افراد نمی‌توانند در تمامی مناطق به اجاره یا خرید خانه بپردازند.

در ادامه، به معرفی تمام مناطق ممنوعه برای خرید خانه یا اجاره ملک در ترکیه می‌پردازیم.

Merkez Denizköşkler
Yıldız Ziya Gökalp
Çukur Bülbül
Bostan KatipMustafa Çeleb
Piri Reis Zafer
Mimar Kemalettin Bağlarçeşme
Mimar Hayrettin Balabanağa
Molla Gürani İskenderpaşa
Mehmet Akif İkitelliOsb
Mecidiyeköy Ergenekon
Yenidoğan Maltepe
Yeşiltepe Nuripaşa
Şirinevler Gümüşpalasi İkitelli Osb
Kocatepe Beylikdüzü OSB Şehit Muhtar
kalyoncu kulluğu Kamer Hatun Yenişehir
Koza Asmalı Mesci Yeşilkent
Akevler Gökevler Sultaniye
Saraç İshak Mesih Paşa Muhsine Hatun
Kemalpaşa Nişanca Katip Kasım
Akşemsettin Molla Hüsrev Beşyol
Meşrutiyet Maslak İnönü
Aydınlı – KOSB Cumhuriyet Dudullu OSB

پاسپورت ترکیه با ازدواج

اخذ پاسپورت ترکیه از طریق ازدواج

یکی دیگر از روش‌های موجود برای دستیابی به پاسپورت ترکیه، اخذ پاسپورت ترکیه با ازدواج است. البته می‌دانید که این روش، یعنی ازدواج با شهروندان بیشتر کشورهای دنیا، می‌تواند به اخذ اقامت آن سرزمین‌ها منجر شود. با این وجود، این شیوه در ترکیه اندکی متفاوت است.

به این معنی که دولت ترکیه برای جلوگیری از بروز تقلب‌های احتمالی، سخت‌گیری‌های زیادی را در مسیر دریافت پاسپورت این کشور اعمال کرده است. بنابراین ازدواج با یک شهروند ترکیه، لزوما به‌معنای اخذ سریع و آسان پاسپورت این کشور نیست.

چرا که در خصوص همین مسئله دریافت پاسپورت ترکیه با ازدواج، افراد باید حداقل 5 سال با یک شهروند ترکیه زندگی کنند تا بتوانند بعد از گذشت 3 سال از این 5 سال، پاسپورت خود را اخذ کنند. همچنین لازم‌به‌ذکر است در صورتی که شخص، قبل از 5 سال از همسر ترکیه‌ای‌تبار خود طلاق بگیرد، پاسپورتش باطل خواهد شد.

ضمنا باید بدانید که دولت ترکیه در این 3 سال، اجازه اقامت موقت به فرد نمی‌دهد. بنابراین شخص مزدوج با شهروند ترکیه‌ای، باید در این‌مدت برای دریافت ویزای کاری یا تحصیلی ترکیه تقاضا بدهد. زیرا بدون داشتن این ویزاها اجازه کار و تحصیل در ترکیه را نخواهد داشت و نمی‌تواند بیش از سقف مجاز ویزا، در این کشور بماند.

با این وجود، ازدواج با یک شهروند اهل ترکیه مزایای مختص‌به‌خود را نیز دارد. از جمله اینکه اهالی ایران و ترکیه اشتراکات فرهنگی زیادی دارند و ازدواج آن‌ها با یکدیگر، امری محتمل است. همچنین به‌سبب رفت‌وآمدهایی که میان اهالی این دو کشور وجود دارد، امکان آشنایی آنان با یکدیگر و ازدواجشان بیشتر است.

پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت

گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، یکی از کاربردی‌ترین و موثرترین روش‌ها برای افرادی است که از تمکن مالی مناسبی برخوردارند. همچنین مدیران کسب‌وکارها نیز می‌توانند به‌سادگی، اقدام به گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت بکنند.

شیوه کار نیز چنین است که افراد تنها با به‌پایان‌رساندن مراحل ثبت شرکت خود در ترکیه، حتی بدون فعال‌نمودن آن، می‌توانند اقامت یک‌ساله ترکیه را کسب کنند. ضمنا در صورتی که بخواهند اقامت موقت خود را تمدید کنند، می‌توانند این کار را در دو نوبت انجام بدهند که مدت‌زمان هر یک از این تمدیداقامت‌ها، دوساله است.

اما بدیهی است که اقامت موقت، به‌معنی دریافت پاسپورت نیست. پس چگونه می‌توان به پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت دست پیدا کرد؟ در پاسخ باید گفت در صورتی که افراد قصد گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت را داشته باشند، می‌توانند با فعال‌نگه‌داشتن شرکتشان به‌مدت 5 سال و همچنین رساندن سرمایه شرکتشان به 100هزار لیر، پاسپورت این کشور را دریافت کنند.

بنابراین در صورتی که شما بخواهید کسب‌وکار خودتان را در ترکیه راه‌اندازی کنید، ثبت شرکت در این سرزمین موقعیت مناسبی است. چرا که می‌توانید علاوه بر کارآفرینی، پاسپورت ترکیه را نیز دریافت کنید و امکان اقامت دائمی در این سرزمین را به‌دست آورید. ضمن اینکه سرعت بالای ثبت شرکت در ترکیه (بین 3 تا 8 روز کاری) و همچنین راحت‌بودن این روند، سبب شده است تا گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، روشی ایدئال برای شروع فعالیت در این کشور باشد.

البته ذکر این نکته ضروری است که در کنار این مزیت‌ها، روش گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت معایبی نیز دارد. از جمله اینکه این کار، محتاج هزینه‌ای 4000دلاری جهت خرید یا اجاره دفتر برای شرکت است. گفتنی است که ما در مقاله همه‌چیز درباره ثبت شرکت در ترکیه، تمامی این معایب و مزایا را به‌صورت کامل بررسی کرده‌ایم و کل مراحل ثبت شرکت در ترکیه را، ریزبه‌ریز توضیح داده‌ایم. می‌توانید آن را مطالعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه

شما برای اینکه بتوانید شرکت خود را در ترکیه راه‌اندازی کنید، ابتدا باید ثابت کنید در حساب بانکی خود، مبلغ کافی برای ثبت شرکت و تاسیس کسب‌وکارتان وجود دارد. سپس باید مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه را ارائه کنید و سایر مراحل راه‌اندازی شرکت خود را پی بگیرید.

برخی از مهم‌ترین مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت در ترکیه، از این قرارند:

  • زمینه فعالیت شرکت در ترکیه (اساسنامه تنظیم شده شرکت)
  • اصل پاسپورت هر یک از شرکا (با اعتبار بیش از 6 ماه)
  • کارت اقامت ترکیه (الزامی نیست)
  • شماره مالیاتی از اداره ورگی ترکیه
  • ترجمه نوترشده پاسپورت
  • دو قطعه عکس 3*4
  • انتخاب چند نام برای شرکت ترکیه
  • تعیین درصد سهام هریک از شرکا شرکت در ترکیه
  • تعیین مدیر شرکت
  • تعیین آدرس دفتر شرکت در ترکیه

ضمنا باید بدانید ثبت شرکت در ترکیه و اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، کار حقوقی پیچیده‌ای است که انجام صحیح آن نیازمند آگاهی کامل از قوانین ترکیه و روال اداری این کشور است. به همین خاطر کارشناسان ما در مجموعه حامی مهاجر آماده‌اند تا با تجربه طولانی‌مدت و تخصص ویژه خود در این زمینه، کار ثبت شرکت شما را در کوتاه‌ترین زمان و با کمترین هزینه به سرانجام برسانند.

همچنین شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، با شماره 02148000957 تماس حاصل فرمایید و در خصوص شیوه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، از راهنمایی‌های کارشناسانمان استفاده کنید.

اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند

عده‌ای از متقاضیان اخذ پاسپورت ترکیه می‌خواهند بدانند در صورت به‌دنیاآمدن فرزندانشان در خاک این سرزمین، آیا تابعیت ترکیه به آن‌ها اعطا شود یا خیر. به همین خاطر، ما نیز قصد داریم به موضوع اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند بپردازیم و ببینیم به‌صورت کلی، آیا چنین موضوعی امکان‌پذیر است؟

اما پیش از پاسخ‌دادن به این سوال که آیا اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند ممکن است یا خیر، ابتدا باید دو اصل مهم در قوانین تابعیتی دنیا را توضیح دهیم. دو اصلی که به اصل‌های خون و خاک شهرت دارند و برخلاف یکدیگر عمل می‌کنند. به این صورت که اصل خاک بر محل تولد کودک دلالت می‌کند و می‌گوید چنانچه کودکی در یک سرزمین متولد شود، می‌تواند تابعیت آن کشور را داشته باشد، بدون اینکه تابعیت والدینش اهمیت داشته باشد.

اما اصل خون بیان می‌دارد ملیت هر فرد، تنها بر اساس ملیت پدر و مادر او تعیین می‌شود. به این شکل که با تولد کودکی در یک کشور، او به‌شرطی می‌تواند تابعیت آن سرزمین را به‌دست آورد که پدر یا مادرش، تبعه آن کشور باشند. گفتنی است هرچند کشورهایی نظیر آمریکا و کانادا دنباله‌روی اصل خاک‌اند، اما بیشتر کشورهای اروپایی نظیر فرانسه، ایتالیا، انگلیس و ترکیه، از اصل خون پیروی می‌کنند.

بنابراین برای اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند، حتما باید والدین کودک یا یکی از آن‌ها اهل ترکیه باشند. چرا که بر اثر قوانین مهاجرتی ترکیه و پیروی این کشور از اصل خون، تنها افراد ترک‌تبار می‌توانند برای فرزندانشان پاسپورت ترکیه را اخذ کنند و افراد خارجی، باید برای فرزندانشان درخواست اقامت بدهند.

مزایای داشتن پاسپورت ترکیه

مزایای پاسپورت ترکیه

در یک نگاه کلی، می‌توان برخی از مهم‌ترین مزایای داشتن پاسپورت ترکیه را این‌چنین دسته‌بندی کرد:

  • صدور سریع پاسپورت ترکیه
  • امکان درخواست پاسپورت برای همسر و فرزندان زیر 18سال
  • امکان پیگیری فرایند اخذ پاسپورت، بدون نیاز به اقامت در ترکیه
  • امکان تحصیل رایگان و کار در سرزمین ترکیه
  • امکان سفر آسان به بیش از 111 کشور جهان
  • اخذ راحت ویزای آمریکا، بریتانیا و کانادا
  • امکان داشتن تابعیت دوگانه
  • کیفیت زندگی قابل‌قبول

گرفتن پاسپورت ترکیه چقدر زمان میبرد؟

برای اینکه بتوانیم به‌طور دقیق بگوییم گرفتن پاسپورت ترکیه چقدر زمان میبرد، ابتدا باید به شیوه‌های گوناگون اخذ پاسپورت این کشور توجه کنیم و با توجه به هر شیوه، زمان جداگانه‌ای را برای دریافت پاسپورت ترکیه معرفی کنیم. زیرا مدت‌زمان دریافت پاسپورت این کشور در روش‌های گوناگون، متفاوت است.

به این صورت که اگر متقاضیان بخواهند از طریق خرید ملک برای دریافت پاسپورت خود اقدام کنند، گذرنامه آن‌ها در مدت‌زمان کوتاهی (حدودا یکی‌دو ماه) صادر می‌شود. اما در صورتی که افراد بخواهند با راه‌اندازی کسب‌وکار خود در ترکیه، شرکتی را به ثبت برسانند، باید آن شرکت را 5 سال فعال نگه دارند تا بتوانند پاسپورت ترکیه را دریافت کنند.

ضمنا چنان‌که پیش‌تر گفتیم، افراد برای کسب پاسپورت ترکیه با ازدواج، حداقل باید 5 سال با همسر خود زندگی کنند تا پس از سال سوم، مجاز به دریافت پاسپورت ترکیه بشوند. گفتنی است در صورتی که فرد پیش از پنج سال از همسر خود جدا شود، پاسپورت وی نیز باطل می‌شود.

هزینه اخذ پاسپورت ترکیه

هزینه پاسپورت ترکیه

برای برآوردکردن هزینه اخذ پاسپورت ترکیه، مجددا باید به روش‌های گوناگون دریافت پاسپورت این کشور اشاره کرد و گفت که هر روش، هزینه‌هایی دارد. از جمله اینکه دریافت پاسپورت ترکیه با خرید ملک، با هزینه‌هایی نظیر ثبت سند، مالیات و... همراه است یا گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت، هزینه‌هایی مانند اجاره دفتر، نگهداری شرکت و... را به‌دنبال دارد.

در ادامه، به بررسی این هزینه‌ها می‌پردازیم.

هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه

همان‌طور که قبلا گفتیم، افراد در صورتی با خرید خانه در ترکیه صاحب پاسپورت این کشور می‌شوند که ارزش املاک آن‌ها بیش از 400هزار دلار باشد. با این حال باید بدانید که در فرایند اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک، هزینه‌های جانبی دیگری نیز وجود دارد که از جمله آن، می‌توان به هزینه مالیات انتقال مالکیت و ثبت سند اشاره کرد.

به این صورت که افراد پس از امضای سند و انتقال مالکیت آن، باید مبلغی معادل 4درصد از ارزش کل ملک را به‌عنوان مالیات، به اداره اسناد ترکیه بپردازند. ضمنا مالیات بر ارزش افزوده نیز از دیگر هزینه‌های خرید ملک در ترکیه است که مبلغ آن می‌تواند بین 1 تا 18 درصد از قیمت ملک باشد.

علاوه بر این، باید به هزینه نوترکردن و ثبت محضری اسناد اشاره کرد که مبلغ آن در حدود 200 تا 300 پوند است و اهمیت بسیار زیادی دارد. تا آنجا که می‌توان آن را مهم‌ترین موردی دانست که در زمینه هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه مطرح می‌شود.

از موارد دیگری که می‌توان در مبحث هزینه پاسپورت ترکیه با خرید خانه مطرح کرد، هزینه بیمه زلزله معتبر و نیز هزینه خرید امتیاز کنتور آب‌وبرق هستند. گفتنی است که هزینه بیمه زلزله در ترکیه، بر اساس متراژ خانه محاسبه می شود. بنابراین هزینه این بیمه برای یک آپارتمان 70 متری، هم‌اکنون حدود 220 لیر خواهد بود.

هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت

به‌مانند هزینه‌های خرید خانه، هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت را نیز می‌توان از چند جنبه مختلف مورد بررسی قرار داد. زیرا راه‌اندازی کسب‌وکار در ترکیه، خود شامل هزینه‌هایی مانند ثبت شرکت، اجاره دفتر و نگهداری از شرکت است و با پرداخت مبالغ گوناگونی همراه است.

به این صورت که خود ثبت شرکت، می‌تواند هزینه‌ای 700 الی 800 دلاری را به‌دنبال داشته باشد. هرچند که راه‌اندازی کامل یک شرکت، حدودا به 4000 دلار سرمایه نیاز دارد. علاوه بر این، هزینه اجاره دفتر کار نیز دیگر هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت است که بر اساس شهر مقصد، می‌تواند از 1000 لیر به بالا متغیر باشد.

البته برای ثبت شرکت در ترکیه، لزوما نباید واحدهای تجاری را اجاره کرد. چرا که افراد می‌توانند یک واحد مسکونی را نیز به‌عنوان دفتر شرکت خود معرفی کنند و به این ترتیب، از هزینه‌های خود بکاهند. ضمنا شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه‌های زندگی در ترکیه، مقاله هزینه زندگی در ترکیه را مطالعه کنید.

علاوه بر این، مورد دیگری که باید به‌عنوان هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت مطرح کرد، حداقل هزینه نگهداری شرکت در ترکیه است که به حداقل مبلغ پرداختی جهت فعال‌ماندن شرکت گفته می‌شود. به همین خاطر، از آنجا که داشتن حسابدار برای شرکت‌های ترک الزامی است، می‌توان گفت یکی از هزینه‌‌های نگهداری شرکت در ترکیه، پرداخت حقوق ماهانه 400 تا 1000 لیر بابت حقوق ماهانه حسابدار است.

همچنین بخوانید: وضعیت کار در ترکیه برای ایرانیان

قیمت پاسپورت ترکیه چقدر است؟

بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای ترکیه می‌خواهند بدانند قیمت پاسپورت ترکیه چقدر است و چگونه می‌توان این پاسپورت را تهیه کرد. در پاسخ باید گفت پاسپورت هیچ کشوری فروشی نیست. بنابراین نمی‌توان برای پاسپورت ترکیه نیز قیمتی تعیین کرد و آن را کالایی قابل‌خریدوفروش دانست.

به همین خاطر، در صورتی که افراد متقاضی دریافت پاپسورت ترکیه هستند، باید این موضوع را تنها از طریق روش های اخذ پاسپورت ترکیه پیگیری کنند. یعنی یا باید پاسپورت ترکیه خود را از طریق ازدواج با یک شهروند ترک به‌دست بیاورند یا از طریق خرید ملک یا ثبت شرکت.

ضمنا شما می‌توانید برای کسب اطلاعات دقیق‌تر از چندوچون ماجرای اخذ پاسپورت ترکیه و نیز آگاهی از جزئیات این مسئله، با شماره‌تلفن 02148000957 تماس بگیرید و از راهنمایی‌های کارشناسان ما در مجموعه حامی مهاجر، استفاده کنید.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم به‌صورت کامل در خصوص پاسپورت ترکیه صحبت کنیم و شیوه‌های اخذ آن را توضیح دهیم. همچنین کوشیدیم راجع‌به انواع پاسپورت ترکیه نیز صحبت کنیم و کارکردهای گوناگون آن‌ها را ذکر کنیم. به همین خاطر، پس از ارائه توضیحاتی پیرامون پاسپورت عمومی ترکیه، پاسپورت ویژه ترکیه، پاسپورت دیپلماتیک ترکیه و پاسپورت خدمت ترکیه، در خصوص ارزش پاسپورت ترکیه حرف زدیم و گفتیم که به‌صورت کلی، پاسپورت ترکیه چه ارزشی دارد.

ضمنا به اعتبار پاسپورت ترکیه پرداختیم و پس از معرفی مدارک لازم برای اخذ پاسپورت ترکیه، به سوال چگونه پاسپورت ترکیه بگیریم، پاسخ دادیم. بعد از آن، در خصوص روش‌های اخذ پاسپورت ترکیه حرف زدیم و گفتیم که گرفتن پاسپورت ترکیه با ازدواج، اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه، گرفتن پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت و اخذ پاسپورت ترکیه با تولد فرزند چگونه امکان‌پذیر است.

در نهایت نیز با اشاره به مزایای داشتن پاسپورت ترکیه و هزینه اخذ پاسپورت ترکیه بیان کردیم که گرفتن پاسپورت ترکیه چقدر زمان میبرد و قیمت پاسپورت ترکیه چقدر است. گفتنی است که در این میان، هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با خرید خانه و هزینه اخذ پاسپورت ترکیه با ثبت شرکت را نیز به‌صورت خلاصه‌وار توضیح دادیم.

بنابراین بحث پاسپورت ترکیه را از تمامی جهات موردبحث قرار دادیم و جزئیات آن را به‌صورت کامل بررسی کردیم. با این حال، اگر هنوز سوال بی پاسخی در ذهن شما وجود دارد، می‌توانید آن را از طریق قسمت نظرات مطرح کنید یا با پیام‌دادن به پشتیبانی واتس‌اپ حامی مهاجر، پرسش خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

پاسخ به سوالات متداول در خصوص پاسپورت ترکیه

آیا پاسپورت ترکیه نیاز به دعوت نامه دارد؟

خیر. اخذ پاسپورت ترکیه نیاز به دعوت‌نامه ندارد. بلکه برای دریافت پاسپورت این کشور باید کارهای دیگری انجام داد که در مقاله توضیح داده شده است.

آیا سفر به آمریکا با پاسپورت ترکیه امکان‌پذیر است؟

وجود پاسپورت ترکیه به‌تنهایی برای سفر به آمریکا کافی نیست. بلکه افراد علاوه بر پاسپورت، باید ویزای ایالات متحده را نیز اخذ کنند. با این وجود، داشتن پاسپورت ترکیه می‌تواند به آسان‌ترشدن روند اخذ ویزای آمریکا کمک کند. همچنین باید گفت که ویزای صادرشده برای دارندگان پاسپورت ترکیه، ویزای ده‌ساله است. حال آنکه برای پاسپورت‌های ایرانی، تنها ویزای شش‌ماهه صادر می‌شود.

آیا می توان پاسپورت ترکیه را خرید؟

خیر. برای کسب پاسپورت ترکیه راه‌های دیگری وجود دارد که از جمله آن، می‌توان به خریداری ملک، اقامت از طریق ازدواج و ثبت شرکت در ترکیه اشاره کرد. البته هر یک از این موارد، شرایط خاص خود را دارند که آن‌ها را در ضمن مقاله توضیح دادیم.

اخذ پاسپورت ترکیه اقساطی امکان‌پذیر است؟

خیر. چنانچه افراد قصد دریافت پاسپورت ترکیه از طریق خرید ملک را داشته باشند، باید آن ملک یا املاکی را که مجموع آن‌ها به 400هزار دلار می‌رسد، تنها در طی یک سال خریداری کنند. زیرا در صورتی که سال میلادی به‌پایان برسد، ملک‌های خریداری‌شده در سال قبل دیگر به‌حساب نمی‌آیند.

پاسپورت ترکیه چند روزه میاد؟

چنان‌که گفتیم، اخذ پاسپورت ترکیه به روش‌های گوناگونی امکان‌پذیر است و در هر یک از این روش‌ها، مدت‌زمان موردنیاز برای صدور پاسپورت متفاوت است. برای اطلاع از این بازه‌های زمانی، می‌توانید مقاله را مطالعه کنید.

 
دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 6 | کل دیدگاه های تایید شده: 2
امید
پس چرا میگن که ترکیه خیلی سخت پاسپورت میده و شرایط و سخت تر کرده؟
کارشناس حامی مهاجر

سلام دوست عزیز

سختگیری‌ها همچنان وجود دارد. منتها برای افراد فاقد تخصص و کسانی‌که سرمایه آنچنانی به کشور وارد نمی‌کنند. اگر فرد تحصیل کرده ای باشید و سرمایه کافی به کشور ترکیه وارد کنید می توانید برای شهروندی درخواست دهید. 

قاسم احمدی
سلام آیا بدون دانستن زبان ترکی هم میشود تابعیت اخذ کرد؟
کارشناس حامی مهاجر

سلام. بله می‌توانید. مشکلی در این زمینه وجود ندارد، اخذ پاسپورت ترکیه نیازی به دانستن زبان ترکی یا حتی نیازی به زندگی در ترکیه ندارد.