20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

داروهایی که نباید با خود به امارات و دبی ببرید.

داروهایی که نباید با خود به امارات و دبی ببرید.

سالانه بسیاری از افراد با گرفتن ویزای توریستی دبی برای انجام اموری همچون گردشگری، تجارت و یا در غالب تور سفارت آمریکا در ابوظبی وارد کشور امارات می‌شوند. برخی از افراد نیز به منظور استفاده از خدمات  پروازی فرودگاه های دبی وارد این کشور می‌شوند. تمام افرادی که به هر هدفی وارد کشور امارات می‌شوند، باید بدانند که ورود بسیاری از داروها به امارات ممنوع است و در صورت همراه داشتن داروهای ممنوعه در کشور امارات به دردسر خواهید افتاد و با مجازات روبرو خواهید شد.

بسیاری از داروهای ممنوعه در فرودگاه های امارات داروهای بسیار ساده ای در ایران هستند که هیچ شخصی تصور نمی‌کند که همراه داشتن آن برایشان دردسر شود. ایرانی ها بیشتر این داروها را همیشه درون چمدان‌های خود به سفر می‌برند و اصلا تصور نمی‌کنند که چنین داروهای عادی برایشان در فرودگاه دبی دردسر ساز شود و آن ها را با خطر مجازات شدید روبرو سازد. با توجه به این مساله تصمیم گرفتیم که در این مقاله آگاه سازی کاملی برای مسافران امارت و دبی داشته باشیم و لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه های امارات را نیز بیان کنیم. دقت کنید که لیست داروهای ممنوعه در کشور امارات، همان لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه دبی و همان لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه ابوظبی است و در این زمینه استثنایی میان امیرنشین های گوناگون امارات وجود ندارد.

در این مقاله همچنین توضیح داده می‌شود که در صورت نیاز به دارو چگونه باید مجوز ورود دارو به امارات را بگیریم و یا چگونه در امارات داروی مورد نیاز خود را بخرید. نکته مهمی که باید حتما به آن توجه کنید که لیست داروهای ارائه شده در این مقاله به صورت مستمر به روزرسانی نمی‌شود و برای اطلاع دقیق تر از داروهای جدیدی که به لیست داروهای ممنوعه کشور امارات اضافه می‌شوند باید حتما سایت کنسولگری ایران در دبی را بررسی کنید. آدرس سایت سفارت ایران در امارات نیز، در انتهای این مقاله آورده خواهد شد تا در صورت نیاز به آن مراجعه نمایید.

حامی مهاجر یک موسسه مهاجرتی معتبر است که خدماتی همچون اخذ ویزای توریستی دبی ، اخذ مجوز ورود به ابوظبی در شرایط کرونا ، تور سفارت آمریکا در ابوظبی، تور انگشت نگاری کانادا در دبی و ابوظبی ، اخذ شریک لایسنس امارات از طریق ثبت شرکت در دبی و اخذ اقامت امارات را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. در صورت نیاز به خدمات حامی مهاجر می‌توانید به وسیله شماره 02148406 با کارشناسان ما تماس بگیرید.

داروهایی که نباید با خود به امارات و دبی ببرید

اگر بخواهیم به طور کلی بگوییم، ورود هرگونه داروی آرام بخش اعم از آمپول، شربت، قرص های اعصاب، داروهای خواب آور و مسکن های کدئین دار به کشور امارات ممنوع است و همه این ها جز داروهای ممنوعه برای ورود به امارات هستند. شاید برای بسیار از شما تعجب انگیز باشد که ورود قرص استامینوفن کدیین به کشور امارات ممنوع است و در صورت به همراه داشتن آن دچار دردسر شده و از امارات اخراج خواهید شد. بیشتر ما ایرانی ها قرص استامینوفن کدیین را یک داروی بسیار معمولی می‌دانیم و در بسیاری از سفرهای خود مقدار زیادی از قرص های مسکن همچون استامینوفن کدئین را در چمدان و کیف دستی خود به همراه داریم؛ اما نمی‌دانیم به همراه داشتن اینگونه داروها در فرودگاه دبی و کشور امارات ما را به دردسرهای بزرگی خواهد انداخت، چرا که از نظر قوانین امارات این قرص ها مخدر هستند و جز داروهای ممنوعه به حساب می‌آیند.

پس توصیه ما به تمام مسافران امارات و دبی این است که تا حد ممکن از همراه داشتن هرگونه دارو پرهیز کنند. گفتنی است که حتی اگر شما قصد ورود به کشور امارات را نیز نداشته باشید و فقط بخواهید از خدمات پروازی فرودگاه دبی استفاده کنید، باز هم شامل این قانون خواهید بود. بنابراین همه کسانی که با هر هدف وارد دبی یا امارات می‌شوند باید لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه های امارات را بسیار جدی بگیرند. در صورتی که نیاز به مصرف دارو دارید، راهکار قانونی برای ورود داروی ممنوعه به امارات را در قسمت بعدی به شما توضیح خواهیم داد.

داروهایی که نباید به امارات و دبی ببریم

راه قانونی برای ورود دارو ممنوعه به کشور امارات

در صورتی که نیاز فوری و بسیار ضروری به مصرف دارو دارید و داروهای شما جز لیست ممنوعه کشور امارات است. باید به منظور ورود داروهای خود به کشور امارات کارهای زیر را انجام دهید :

  • نسخه درمانی خود را به زبان عربی ترجمه کنید و به تایید وزارت بهداشت برسانید.
  • پس از ترجمه نسخه خود و اخذ تاییدیه وزارت بهداشت، نسخه خود را به تایید قوه قضاییه و وزارت امور خارجه ایران برسانید.
  • در نهایت نسخه خود را به تایید سفارت امارات متحده عربی در تهران برسانید و هنگام ورود به کشور امارات تمام مدارک تایید شده را به ماموران مرزی و گمرکی فرودگاه تحویل دهید.

همانطور که در بالا خواندید، پروسه اداری ورود داروهای ممنوعه به کشور امارات بسیار سخت و پیچیده است. بنابراین در صورتی که نیاز شدید و فوری به داروهای خود ندارید، توصیه می‌کنیم پس از ورود به کشور امارات داروهای خود را از داخل شهرهای دبی و ابوظبی تهیه کنید. نحوه خرید دارو در دبی و امارات را در بخش بعدی توضیح خواهیم داد. در صورتی که با وجود داشتن مجوزهای لازم باز هم در فرودگاه های امارات به مشکل خوردید، حتما در اسرع وقت با سرکنسول گری ایران در کشور امارات تماس بگیرید.

نحوه خرید دارو در دبی و امارات

نحوه خرید دارو در دبی و امارات

توصیه ما به بیشتر کسانی که قصد سفر به امارات دارند این است که داروهای ضروری خود را از داخل کشور امارات تهیه کنند و از به همراه بردن دارو به این کشور خودداری کنند. داروهای ممنوعه در امارات تنها در بیمارستان ها و داروخانه های بزرگ وجود دارد و فقط با تجویز پزشک و ارائه نسخه پزشکی فروخته می‌شوند. بهترین راه برای تهیه دارو در دبی مراجعه به درمانگاه هلال احمر ایران است. در این درمانگاه اگر نسخه پزشکی خود را به همراه داشته باشید، به شما دارو ارائه خواهد شد و در صورت نداشتن نسخه می‌توانید پس از معاینه در این درمانگاه با تجویز پزشک داروها را دریافت نمایید.

مجازات ورود داروی ممنوعه به دبی و امارات

ورود داروهای ممنوعه به دبی و امارات (مخصوصا داروهایی که دارای مخدر می‌باشند) جرم کیفری محسوب می‌شود و بسته به نوع و مقدار داروی وارد شده به کشور می‌تواند مجازات های گوناگونی به دنبال داشته باشد. حداقل مجازات ورود داروی ممنوعه به دبی و امارات اخراج از این کشور است و امکان دارد این مجازات تا چندین سال زندان نیز افزایش یابد. بنابراین مسافران دبی و امارات نباید به هیچ وجه مجازات این کار را دست کم بگیرند.

مجازات ورود داروی ممنوعه به امارات و دبی

لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه دبی و امارات

لیست زیر آخرین فهرست داروهای ممنوعه در امارات که از روی سایت کنسولگری ایران در دبی برداشته شده است. امکان اینکه لیست زیر با تاخیر به روز رسانی شود وجود دارد. بنابراین توصیه می‌کنیم که حتما آخرین فهرست داروهای ممنوعه در امارات را از سایت کنسولگری ایران در دبی بررسی کنید تا از داروهایی که در آینده به این لیست اضافه شده‌اند، به صورت کامل و دقیق مطلع شوید.

ردیف

نام دارو

ردیف

نام دارو

1

متادون

49

دکسپین (کپسول)

2

فنتانیل

50

فلووکسامین (قرص)

3

مورفین

51

فلوکستین (قرص)

4

پتیدین

52

فلوکستین (کپسول)

5

کدئین

53

فلوفنازین (قرص)

6

دکسترومتورفان

54

فلوفنازین (آمپول)

7

فنوباربیتال

55

هالوپریدول (قطره)

8

باربیتالها

56

هالوپریدول (قرص)

9

دیفنوکسیلات

57

هالوپریدول (آمپول)

10

آمفتامین‌ها

58

هیدروکسی زین (شربت)

11

متیل فنیدیت

59

هیدروکسی زین (آمپول)

12

مپروبامات

60

هیدروکسی زین (قرص)

13

اتینامات

61

ایمی پرامین (قرص)

14

پنتازوسین

62

کتامین (آمپول)

15

آلپرازولام

63

لیتیوم کربنات (قرص)

16

کلونازپام

64

لورازپام (قرص)

17

کلوبازام

65

مپروبامات (قرص)

18

دیازپام

66

متوکاربامول (آمپول)

19

استازولام

67

متوکاربامول (قرص)

20

فلورازپام

68

میدازولام (آمپول)

21

لورازپام

69

نورتریپتیلین (قرص)

22

میدازولام

70

اکزازپام (قرص)

23

اکزازپام

71

پانکورونیوم (آمپول)

24

تمازپام

72

پاروکستین (قرص)

25

کلودیازپوکساید

73

پرفنازین (آمپول)

26

استامینوفن کدئینه

74

پرفنازین (قرص)

27

آلپرازولام (قرص)

75

فنوباربیتال (شربت)

28

آمانتادین (کپسول)

76

فنوباربیتال (قرص)

29

آمی تریپتیلین (قرص)

77

فنوباربیتال (آمپول)

30

آسپرین کدئینه (قرص)

78

فنی تونین کمپاند

31

آتراکوریم (آمپول)

79

پریمیدون (قرص)

32

باکلوفن (قرص)

80

پروپوفول (آمپول)

33

بی پریدین (آمپول)

81

رمیرون (قرص)

34

بی پریدین (قرص)

82

تیوپنتال (آمپول)

35

کلردیازپوکسید (قرص)

83

تیوپنتال (قرص)

36

کلرپرومازین (آمپول)

84

تیوریدازین (قرص)

37

کلرپرومازین (قرص)

85

تیوتیکس (کپسول)

38

کلیدینیم سی (قرص)

86

ترامادول (قرص)

39

کلومیپرامین (قرص)

87

ترامادول (آمپول)

40

کلونازپام (قرص)

88

تری فلوپرازین (آمپول)

41

دکسترومتورفان (شربت)

89

تری فلوپرازین (قرص)

42

دکسترومتورفان پی (شربت)

90

تری هگزیفنیدیل (قرص)

43

دکسترومتورفان (قرص)

91

تریمیپرامین (قطره)

44

دیازپام (آمپول)

92

تریمیپرامین (قرص)

45

دیازپام (قرص)

93

والپروات سدیم (قرص)

46

دیفنوکسیلات (قرص)

94

ترامادول هیدروکلراید

47

اوربیافین

95

کیمادرین

48

آرتین تری هگزوفنیدیل

   

سخن پایانی

بررسی لیست داروهای ممنوعه در فرودگاه دبی و امارات یکی از کارهای بسیار مهمی است که مسافران کشور امارات باید حتما آن را انجام دهند. به همراه داشتن داروی ساده ای همچون استامینوفن کدیین نیز می‌تواند شما را در فرودگاه های امارات به دردسر بیندازد و خطر اخراج شدن از کشور را برای شما به دنبال داشته باشد. چنانچه به هر دلیلی مثل استفاده از خدمات پروازی فرودگاه دبی، مراجعه به سفارت آمریکا در ابوظبی، گردشگری و تجارت به دبی یا امارات سفر می‌کنید، توصیه ما این است که تا جای ممکن از به همراه داشتن هرگونه دارو خودداری کنید و در صورت نیاز شدید به دارو حتما مجوزهای لازم برای ورود دارو ممنوعه به کشور امارات را اخذ نمایید. آخرین لیست داروهای ممنوعه کشور امارات را می‌توانید در سایت کنسولگری ایران در دبی بررسی نمایید.

حامی مهاجر یک شرکت مهاجرتی معتبر است که خدماتی همچون اخذ ویزای توریستی دبی ، اخذ مجوز ورود به ابوظبی در شرایط کرونا ، تور سفارت آمریکا در ابوظبی، تور انگشت نگاری کانادا در دبی و ابوظبی ، اخذ شریک لایسنس امارات و اخذ اقامت امارات را به مشتریان خود ارائه می‌دهد. در صورت نیاز به خدمات حامی مهاجر می‌توانید به وسیله شماره 02148406 با کارشناسان ما تماس بگیرید.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 4 | کل دیدگاه های تایید شده: 0