این جواهر اسکاندیناوی که به طور رسمی به پادشاهی سوئد معروف است، بین فنلاند تا شرق و غرب نروژ و شمال دانمارک قرار گرفته است .سوئد از ژانویه ۱۹۹۵ عضو اتحادیه اروپا (EU)بوده و همچنین یکی از کشورهای، سازمان های بین المللی از جمله سازمان ملل متحد، شورای اروپا و شورای شمال اروپا می باشد و جمعیت آن بالغ بر ۱۰ میلیون نفر می باشد. سوئد کشوری پیشرفته است که برای توسعه اقتصادی کشوری مهم تلقی می شود و بدلیل پدیده های فرهنگی و طبیعی، یکی از 25 کشور پر بازدید جهان می باشد.
برای راحتی کار پیشنهاد می کنیم با موسسه حامی مهاجر پیش روید تا فرآیند کار شما براحتی میسر شود. شما میتوانید از طریق صفحه تماس با ما با کارشناسان زبده و با تجربه حامی مهاجر در ارتباط باشید.
بسیاری از افرادی که برای ویزای سوئد اقدام می کنند باید در نظر داشته باشند که این امکان وجود دارد که این ویزا از سمت سفارت یا کنسولگری رد شود. علت این امر ممکن است یکی از مواردی باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم نمود. بسیاری از متقاضیان ویزا دچار سردرگمی می شوند و قادر به درک دقیق دلایل درخواست ویزا نیستند .به همین دلیل در این مقاله به ارائه دلایل شناخته شده رایج در مورد ریجکتی خواهیم پرداخت. در صورتی که افسر کنسولی نتواند تمام اطلاعات لازم در مورد فرد را دریافت کند، درخواست ویزا ناموفق تلقی می شود. در واقع در صورت عدم داشتن اطلاعات کامل، افسر کنسولی قادر خواهد بود درمورد عدم واجد شرایط بودن درخواست ویزا تصمیم گیری نماید. از طرف دیگر گاهی ممکن است کنسولگری اطلاعاتی از متقاضی دریافت کند که غیر قابل قبول یا فراتر از رویه های ثابت است. گاهی این کاندیدا مستعد فعالیت های نامشروع می باشد. در همه موارد ذکر شده، افسر به دنبال رد کردن ویزای متقاضی می باشد.
موسسه حامی مهاجر با سابقه طولانی در امر مهاجرت، قادر به رفع مشکل ریجکتی شما خواهد بود. پس پیشنهاد می کنیم در ادامه با ما همراه باشید.
دلایل شایع ریجکتی ویزای سوئد:
شرایط و اقدامات گذشته و کنونی متقاضی در تصمیم مدیر کنسولگری در زمینه صدور ویزای شینگن سوئد بسیار اهمیت دارد. در چنین مواردی ، ممکن است ریجکتی ویزا رخ دهد زیرا متقاضی تهدیدی برای سیاست های عمومی، امنیت داخلی یا ثروت عمومی برای کشور سوئد محسوب می شود (یعنی تروریسم، سوء مصرف مواد مخدر ، کودک آزاری ، اعتیاد و سایر جرائم جدی).
سرنوشت مشترکی برای کلیه افراد (متقاضیان) وجود دارد که سعی در ارائه اسناد مسافرتی کاذب به سفارت یا کنسولگری دارند و سعی در شناسایی هویت خود، با استفاده از هویت جعلی دارند. این عمل می تواند پیامدهای خیلی خطرناک و نامطلوبی داشته باشد و موجب ریجکتی ویزای سوئد خواهد شد.
عامل دیگری که ممکن است باعث ریجکتی ویزای سوئد شود، قادر به نشان دادن درست مکانی برای ماندن در طول سفر خود در خارج از کشور نیست .این موارد شامل موارد زیر است:
چیزی که می تواند باعث ریجکتی ویزای سوئد شود تاریخچه قبلی با ویزای سوئد می باشد. این موارد شامل موارد زیر است:
یکی دیگر از انگیزه های هدایت دفتر کنسولگری برای ریجکتی ویزای سوئد، عدم توجیه لازم برای هدف و شرایط سفر و اقامت برنامه ریزی شده شما می باشد. این موارد نامعلوم و مشکل دار به شرح زیر خواهند بود:
یکی دیگر از دلایل ریجکتی ویزا می تواند ارائه یک گذرنامه آسیب دیده و یا مشکل دار باشد. یعنی گذرنامه ای که در شرایط خوبی نگهداری نمیشود. در واقع هنگامی که صفحات گذرنامه جدا شده و یا مفقود شده باشند و یا هنگامی که پوشش گذرنامه آسیب دیده باشد و یا هر مشکلی که موجب مدخوش شدن گذرنامه شده باشد، موجب ریجکتی ویزای شما خواهد شد.
انگیزه جایگزین برای رهبری افسر کنسولگری برای رد ویزای شما، ارائه گذرنامه ای است که برای سفارت یا کنسولگری قابل قبول نباشد. چنین مواردی به شرح زیر طبقه بندی می شوند:
دلیل دیگری برای عدم موفقیت ویزای شینگن، عدم ارائه برنامه صحیح سفر شما در منطقه شینگن است. این موارد شامل موارد زیر است:
دلیل مشهود دیگری که برای یک برنامه ریجکتی ویزای سوئد وجود دارد، ارائه نامه مرجع رسمی است که توسط نویسنده تایید نشده است. چنین مواردی شامل موارد زیر است:
یکی از دلایلی که ممکن است سفارت یا کنسولگری کشور سوئد از دادن ویزا به شما امتناع ورزد، عدم اثبات وجود در این کشور در مدت اقامت و همچنین بازگشت به کشور خود می باشد. این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشند:
دلیل دیگر عدم موفقیت ویزای کشور سوئد اینست که متقاضی قادر به ارائه گواهی های تولد یا ازدواج نیست که موجب می شود این امر توسط سفارت یا کنسولگری پذیرفته نشود. این موارد به شرح زیر خواهند بود::
دلیل دیگری که ممکن است منجر به عدم موفقیت برنامه ویزای سوئد یا همان ریجکتی سوئد، شود ناتوانی در ارائه پوشش بیمه مسافرتی مناسب برای مدت اقامت در منطقه مربوطه است. این موارد ممکن است شامل موارد زیر باشند:
درخواست ویزای سوئد به هیچ وجه تضمینی نیست که شما ویزا بگیرید. ممکن است شما چند روز را صرف جمع آوری اسناد مورد نیاز، انجام فرم درخواست و نوشتن حروف مورد نیاز و غیره گذرانده باشید. با این حال، گاهی اوقات درخواست شما رد میشود، با وجود این که شما ممکن است مطمئن باشید که همه کارها را درست انجام دادید.
عدم پذیرش ویزا هیچ وقت دلیلی برای ناامیدی نیست. همیشه میتوانید یکبار دیگر درخواست کنید و اشتباهاتی را که در اولین درخواست خود انجام داده اید اصلاح کنید و یا موقعیت خود را بهبود بخشید. علاوه بر این، اگر فکر میکنید که اولین درخواست شما درست بود و تصمیم در مورد امتناع از آن یک اشتباه بود، می توانید درخواستی به جهت رد آن آماده نمائید.
ماده ۳۲ (۳) قانون ویزا توافق نامه شینگن به روشنی بیان میکند که کسانی که از ویزا رد شده اند باید حق فرجام خواهی داشته باشند.
نامه درخواست تجدید نظر برای رد ویزای کشور سوئد توسط متقاضی ویزا برای مخالفت یا رد ویزا نوشته شده است .نامه باید به دلایل معتبر نوشته شود، که نشان می دهد چرا این درخواست رد شده است و علت ریجکتی چه بوده است.
اساس حقیقت یا قانون باید شناسایی شود و در برخی موارد، تجدید نظر مجاز می باشد. از اینرو بهتر است مدارک اضافی را به منظور اثبات حقانیت امتناع ارایه دهید.
هر سفارت وقت مشخص شده خود را دارد که در آن متقاضی که رد ویزا شده است می تواند نامه تجدید نظر را ارائه دهد. اگر شما هم با مشکل ریجکتی ویزای سوئد مواجه شده اید و سعی دارید مراحل کار شما سریعتر انجام شده و مشکل شما رفع شود، توصیه می کنیم نامه تجدید نظر نوشته و به سفارت تحویل دهید. هرچند ما به شما توصیه میکنیم که برای این کار از کارشناسان زبده و با تجربه موسسه حامی مهاجر در ارتباط باشید.
تصمیم گیری در مورد درخواست ویزایتان کار ساده ای نیست. اول از همه باید مطمئن باشید که این تصمیم اشتباه بود و هیچ دلیلی برای رد کردن وجود نداشت. دوم، شما باید رفتار خود را علیه دولت عضو که تصمیم نهایی را در درخواست خود اتخاذ کرده است، درخواست کنید.
شما با نوشتن یک نامه تجدید نظر برای رد کردن ویزا درخواست تجدید نظر خواهید کرد. نوشتن این نامه به خودی خود یک فرآیند کامل است. شما باید دلایل بسیار قوی بدهید که چرا فکر میکنید درخواست شما رد شده است و چرا این تصمیم باید اتخاذ شود. به دنبال این مقاله، توضیحات بیشتری در مورد این که یک نامه درخواست چه چیزی است و همچنین نحوه ارسال یک نامه و در جایی که باید آن را ارسال کنید، پیدا کنید.
باید در نظر داشته باشید که نوشتن یک نامه درخواست کار آسانی نیست، باید بدانید چطور آن را ساختار بندی کنید و مقصد نامه خود را مشخص نمائید. باید تمام نکات مربوطه را در نظر داشته و بهتر است نامه شما طولانی و در حد دو صفحه باشد و در نامه خود به دلایل بسیار محکمی اشاره نمائید. برای راحتی کار پیشنهاد می کنیم با موسسه حامی مهاجر به پیش روید تا فرآیند کار شما براحتی میسر شود.
موارد لازم برای نامه تجدید نظربه شرح زیر خواهند بود:
جزئیاتی وجود دارد که در نامه تجدید نظر باید ذکر شود تا نامه جنبه قانونی به خود بگیرد.این جزئیات شامل موارد زیر خواهند بود.
سلام. لطفا با در ساعات اداری با موسسه حامی مهاجر تماس بگیرید : 02148406
امیر علی ابراهیمی