20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

رفع ریجکتی ویزای پرتغال

بر اساس آمارهای منتشر شده در سال 2017 از میان  263000 درخواست کننده ویزای پرتغال 223000 نفر موفق به اخذ ویزای این کشور شده‌ اند. و فقط 15 درصد از متقاضیان ناکام به اخذ ویزای پرتغال بوده اند. در ادامه این مطلب با شایع ترین دلایل ریجکت شدن ویزا و راهکارهای برطرف کردن آن همراه شما خواهیم بود.

مهم ترین دلایل ریجکت شدن ویزای پرتغال

یک فرم درخواست ویزا امکان دارد ریجکت شود، هنگامی که مامور کنسولگری نتواند اطلاعات لازم را درباره شرایط متقاضی بدست آورند. بنابرین نقص در ثبت اطلاعات سبب می شود تا مامور کنسولگری نتواند درباره صلاحیت شخص درخواست دهنده تصمیم درست بگیرد و این امر منجر به ریجکت شدن ویزای وی می شود.

از طرفی نیز ممکن است مامور کنسولگری اطلاعاتی درباره متقاضی بدست بیاورد که غیر قابل قبول باشد و یا اثبات شود که خارج از وضعیت وی می باشد. بنابراین عدم تکمیل فرم به صورت صحیح و با اطلاعات دروغین نیز سبب ریجکت شدن درخواست ویزا می گردد. سایر دلایل ریجکت شدن ویزا می تواند به علت:

  • وجود سوء سابقه و اقدامت مجرمانه در گذشته
  • ذکر اطلاعات نادرست مدارک پرواز
  • موجه نبودن دلیل حضور متقاضی در پرتغال
  • آسیب دیدگی پاسپورت
  • نا معتبر بودن پاسپورت
  • نقص در اثبات برنامه سفر
  • نامه های مرجع بدون ارزش و اعتبار
  • وجه مالی ناکافی برای سفر به پرتغال
  • ثبت کذب تاریخ تولد و ازدواج
  • بی اعتبار بودن بیمه سفر

چگونه ریجکتی ویزای پرتغال خود را برطرف سازیم؟

بهترین راهکار برای درخواست مجدد ویزا نوشتن نامه فرجام خواهی است. نوشتن نامه فرجام خواهی از اصول و قواعد خاصی پیروی می کند و توصیه میگردد در صورت نداشتن تجربه ای در این زمینه از کارشناسان این زمینه بهره بگیرید. به طور کلی این نامه باید اطلاعات زیر را در بر گیرد که شامل:

اطلاعات شخصی: این اطلاعات شامل، تاریخ تولد، محل تولد، نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه می شود.

تاریخی که درخواست ویزای شما ریجکت شده است: این تاریخ در نامه ریجکتی درخواست ویزا درج شده است. مطمئن شوید که آن را به درستی یادداشت می کنید.

آدرس محل اسکونت: این ادرس باید شامل نام شهر/ شهرستان، محله، خیابان(ها)، کوچه و کد پستی باشد.

آدرس ایمیل و شماره همراه: هرچند که این مورد الزامی نمی باشد اما درج کردن آن ها سبب سرعت بخشی به پروسه درخواست شما می شود زیرا، اگر که درخواست مجدد ویزای شما پذیرفته شود و یا این که بار دیگر ریجکت شود، نامه ای به آدرس محل سکونت شما ارسال خواهد شد. اما چنانچه شما ایمیل و شماره همراه خود را درج کرده باشید ماموران سفارت خانه به محض پذیرش یا ریجکتی ویزا، از طریق ایمیل یا تلفن همراه تماس با شما می گیرند.

امضا کردن نامه فرجام خواهی:  این نامه تنها توسط شما یا وکیل تام الاختیار شما می تواند امضا گردد.

توضیح دادن این که چرا نامه درخواست شما باید مورد پذیرش قرار بگیرد: این توضیحات مهم ترین بخش نامه شما را شامل می شود. در این بخش است که شما باید با استفاده از ادبیات مناسب بگویید که چرا رد شدن درخواست ویزای شما صحیح نبوده و با استفاده از دلایل مستند علت ریجکتی خود را مورد بحث قرار دهید.

ضمیمه کردن مدارک: همان طور که در مورد فوق نیز ذکر شد تمامی دلایل و توضیحات شما باید مستند باشد. همچنین باید پوشه ای درست کنید و هر مدرک را ضمیمه توضیحات مربوطه کنید.

 

نکات پایانی رفع ریجکتی ویزای پرتغال

به خاطر داشته باشید که کنسولگری پرتغال و سایر کنسولگری ها روزانه 100 ها نامه فرجام خواهی را مورد بررسی قرار می دهند بنابراین توجه داشته باشید که نامه شما بیش از 2 صفحه نباشد و تمامی نکات فوق را دربرگیرد.

رفع ریجکتی ویزا با موسسه حامی مهاجر

و در آخر چنانچه تصمیم به نوشتن نامه فرجام خواهی گرفتید می توانید با مراجعه به کارشناسان حامی مهاجر به بهترین حالت ممکن این مهم را انجام دهید. کارشناسان و متخصصین موسسه حامی مهاجر شما را در امر رفع ریجکتی ویزاها مانند ریجکتی ویزای آمریکا، ریجکتی ویزای کانادا و یا ریجکتی ویزای کشورهای شینگن راهنمایی می کنند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0