دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Wednesday, 09 January 2019 12:28

ویزای D2 پرتغال

نوشته شده توسط
ویزای D2 پرتغال
این مورد را ارزیابی کنید
(4 رای‌ها)

برای اخذ اقامت پرتغال (اقامت دائم) روش‌های متنوعی وجود دارد؛ روش‌های منعطف و به روزی که هر یک ویژه گروهی از متقاضیان و بسته به شرایط آن‌ها طراحی شده تا مسیر اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا هموار شود. ویزای D2 پرتغال ، ویژه کارآفرینان یکی از بهترین روش‌های موجود در قوانین مهاجرتی کشور پرتغال است؛ روشی جذاب که به زعم بسیاری یک تیر و دو نشان است. بدان معنی که متقاضیان مهاجرت به پرتغال از طریق ویزای D2 هم کار خواهند داشت و هم می‌توانند برای خود و خانواده اقامت دائم پرتغال را اخذ نمایند. به بیان دیگر تکلیف در ویزای D2 پرتغال از ابتدا مشخص است، هم روش مهاجرت و هم آنچه قرار است در پرتغال پس از ورود به این کشور انجام شود روشن است.

بر اساس ماده‌ ۶۰، بند ۲ از قانون شماره‌ ۲۰۰۷/۲۳ پرتغال موسوم به اقامت برای فعالیت حرفه‌ای مستقل یا برای مهاجران کارآفرین اتباع کشورهای خارجی می‌توانند با راه‌اندازی کسب و کار مناسب از طریق سرمایه‌گذاری برای خود و دیگر اعضا خانواده اقامت پرتغال را اخذ کنند. می‌توان گفت هدف اجازۀ اقامت برای مهاجران کارآفرین، یا همان  D2، جذب منابع مالی خارجی برای پویایی اقتصاد پرتغال از طریق سرمایه‌گذاری در یک فعالیت تجاری است. ویزاهای دیگر پرتغال یعنی ویزای D7 پرتغال و ویزای طلایی پرتغال در مقالاتی جداگانه بررسی شده‌اند.

شرایط مهاجرت از طریق ویزای D2 پرتغال

برای مهاجرت به پرتغال به روش ویزای D2 متقاضی باید بتواند از طریق ارائه یک طرح تجاری معتبر کارشناسان اداره مهاجرت پرتغال را متقاعد کند که شرایط ثبت شرکت در این کشور را دارد و از سوی دیگر طرح تجاری وی برای اقتصاد، کارآفرینی و خدمات اجتماعی پرتغال مفید است. در بسیاری از مطالب منتشر شده در خصوص ویزای D2 پرتغال میزان سرمایه مورد نیز برای ثبت شرکت در این کشور بر عدد ۵۰۰۰ یورویی تاکید شده است. این در حالی است که حداقل سرمایه برای هر سهامدار در شرکت تجاری ۱ یورو تعیین شده‌ است. به بیان دیگر از نظر قانونی الزامی برای عدد ۵۰۰۰ یورو برای ثبت شرکت در پرتغال وجود ندارد، اگرچه تامین این عدد توسط هر یک از شرکا در موفقیت پرونده مهاجرتی نقش بسیار برجسته‌ای خواهد داشت. شرکت‌ها با مسئولیت محدود بهترین گزینه برای سرمایه‌گذاری در پرتغال محسوب می‌شوند.

شرایط ویزای ثبت شرکت برای سایر اعضا خانواده

بر اساس قوانین مربوط به ویزای D2 پرتغال این امکان وجود دارد که از طریق یک شرکت، بیش از یک نفر درخواست اقامت داده و از طریق ویزای D2 وارد پرتغال شوند. البته این امکان به شرطی محقق خواهد شد که نفرات بعدی هر یک سهامدار شرکت باشند و از نظر مالی نیز بخشی از سرمایه مورد نیاز برای ثبت، راه اندازی و توسعه شرکت را فراهم آورند. همچنین این امکان وجود دارد که فرد متقاضی برای دریافت ویزای D2 پرتغال از طریق ثبت شرکت برای همسر و فرزندان خود نیز اقامت دریافت کند که البته این مهم مستلزم اثبات تمکن مالی متقاضی در خصوص تامین هزینه‌های زندگی افراد خانواده خواهد بود.

مدت زمان اعتبار ویزای D2 پرتغال

ویزاهای صادرشده برای مهاجرت به پرتغال معمولاً برای چهار ماه معتبر هستند. به محض ورود به پرتغال، متقاضی باید از SEF یا همان اداره‌ مهاجرت پرتغال برای فعالیت‌های حرفه‌ای مستقل درخواست مجوز اقامت کند. مدت اعتبار این کارت اقامت یک سال است که می‌توان آن را برای دو دوره‌ ۲ ‌ساله تمدید کرد. پس از ۵ سال اقامت قانونی در پرتغال، متقاضی می‌تواند درخواست اجازه‌ اقامت ۵ سالۀ دوم خود را ارائه کرده و در پایان سال ششم نیز می‌تواند درخواست پاسپورت پرتغالی کند.

مزایای اخذ ویزای D2 پرتغال

شاید مهمترین مزیت اخذ ویزای D2 پرتغال امکان دریافت اقامت موقت پرتغال و تبدیل این اقامت موقت به اقامت دائم این کشور باشد. مزایای این ویزا به شرح زیر است:

  • با ثبت شرکت در پرتغال می‌توانید اقامت این کشور را بدست آورید
  • هزینه‌های ثبت شرکت در پرتغال بسیار پایین است
  • با ثبت شرکت در پرتغال می‌توانید به امور تجاری خود به‌صورت رسمی بپردازید
  • می‌توانید در اروپا به صادرات و واردات بپردازید

مدارک لازم برای ویزای D2 پرتغال

در پی مدارک مورد نیاز جهت اقدام برای ویزای D2 پرتغال ویژه کارآفرینان اشاره می‌شود. البته ذکراین نکته نیز ضروری است که تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی و پرتغالی ترجمه رسمی شده و البته برخی ازآن‌ها در سفارت پرتغال در تهران تاییده شده و ممهور به مهر سفارت شوند. بدیهی است هرچه مدارک مالی قوی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا نیز بیشتر خواهد بود.

  • فرم درخواست ویزای شنگن بلندمدت پرتغال
  • گذرنامه‌ معتبر با دست‌کم ۶ ماه و تصویر کلیه‌ ویزاهای دریافت‌شده‌ قبلی
  • اصل و ترجمه‌ رسمی شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس بیومتریک
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • بیمه‌ سلامت بین‌المللی
  • وکالت‌نامه‌ درخواست بررسی گواهی عدم سوءپیشینه توسط  SEF
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحله‌ اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • اظهارنامه‌ شخصی مبنی بر مدت و محل اقامت
  • مدارک نشان‌دهنده‌ سرمایه‌گذاری در پرتغال یا مدارک نشان‌دهنده‌ منابع مالی کافی برای سرمایه‌گذاری در این کشور
  • گواهی شغلی رسمی یا ترجمه‌ رسمی آگهی تأسیس و تغییرات شرکت
  • اصل کارت بازرگانی و تصویر برابر اصل آن
  • ترجمه‌ رسمی فیش حقوقی، رسمی سابقه‌ی بیمه و مدارک مالیاتی
  • رزومه
  • طرح کسب‌وکار (Business Plan)
  • اظهارنامه‌ شخصی مبنی بر اطلاع از ممنوعیت ورود به پرتغال بدون ویزا
  • مدارک نشان‌دهنده‌ منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)

 

 

 

آخرین ویرایش در Wednesday, 06 February 2019 11:30
محتوای بیشتر در این بخش: « اخذ اقامت صربستان 2019 درآمد فرانسه »