دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Wednesday, 06 February 2019 10:27

ویزای ازدواج استرالیا – ویزای 820 استرالیا

نوشته شده توسط
ویزای ازدواج استرالیا – ویزای 820 استرالیا
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

ویزای ازدواج استرالیا یا ویزای همسر برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) قصد مهاجرت به استرالیا و زندگی در این کشور را داشته باشند. ویزای ۸۲۰ استرالیا (ویزای موقت) به متقاضی اجازه می‌دهد در استرالیا بماند تا زمانی که ویزای اقامت دائم‌اش یعنی ویزای ۸۰۱ استرالیا مراحلش تکمیل شود و بتوانید آن ویزا را اخذ کنید. شخصی را که به عنوان همسر یا شریک زندگی انتخاب می‌کنید نباید هیچگومه روابط فامیلی با شما داشته باشد. حتی اگر ازدواج شما با این شخص صحیح باشد باز هم دولت استرالیا این را قانونی محسوب نمی‌کند.

شرایط متقاضی

فرد متقاضیِ ویزای ازدواج استرالیا باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد.

اقدام برای اخذ ویزا

 زمانی که برای ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) درخواست می‌دهید و زمانی که تصمیم‌گیری در مورد ویزا در حال انجام است باید در استرالیا حضور داشته باشید اما برای ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) نیازی نیست حتما در کشور استرالیا باشید.

شرایط اسپانسر

فردی که متقاضی تمایل دارد با او ازدواج کند باید شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) باشد. همچنین شریک زندگی متقاضی باید از زمان صدور ویزای ۸۲۰ استرالیا (اقامت موقت) به مدت دو سال نیازهای اولیۀ زندگی فرد متقاضی اعم از محل اقامت، نیازهای مالی و… را تامین کند؛ این تعهد باید به صورت کتبی ثبت شود.

ویزای ازدواج استرالیا

اعتبار ویزای ازدواج استرالیا

 ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) تا زمانی که ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) صادر یا رد شود یعنی ۲ سال اعتبار دارد. ویزای ۸۰۱ هم از زمانی که صادر شود به صورت نامحدود معتبر است.

اخذ ویزای 820 استرالیا

فرد متقاضی باید تا زمان اعلام نتایج ویزای ازدواج دائم در استرالیا زندگی کند. متقاضی قبل از اتمام مهلت ویزای موقت باید برای ویزای دائم استرالیا درخواست دهد. رابطه فرد با شریک زندگی‌اش به عنوان بخشی از روند درخواست ویزای ازدواج استرالیا ارزیابی می‌شود. باید با مدارک معتبر اثبات شود که رابطۀ بین دو نفر واقعی بوده و صرفا با هدف اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج صورت نگرفته است. علاوه بر اینها مدارک دیگری نیز نظیر عدم سوء پیشینه، معاینه پزشکی، امتحان زبان و … نیز به پیوست باید ارائه شود.

شهروندی استرالیا

 متقاضی بعد از ۴ سال اقامت در استرالیا می‌تواند تقاضای شهروندی استرالیا را بدهد و از خدمات پزشکی رایگان استفاده کند.

اختیارات متقاضی با ویزای ۸۲۰ استرالیا

  • مجاز به انجام کار تمام وقت
  • تحصیل در استرالیا (با صرف هزینه)
  • بهره‌مندی از بیمه خدمات درمانی

اختیارات متقاضی با ویزای ۸۰۱ استرالیا

  • اقامت دائم استرالیا
  • مجاز به انجام کار تمام وقت (بدون قید و شرط)
  • تحصیل در استرالیا با بودجه دولتی
  • توانایی اسپانسر شدن فرد برای اقوام درجه یک
  • بهره‌مندی از حق بیمه خدمات درمانی
  • توانایی اقدام برای شهروندی استرالیا (بعد از چهارسال اقامت)

ویزای 820 استرالیا

شرایط خاص

  • اگر متقاضی زمانی که در استرالیا بوده‌ برای ویزای دیگری اقدام کرده‌ و این ویزا کنسل یا رد شده باشد، نمی‌تواند برای ویزای ازدواج استرالیا اقدام کنید.
  • فرزندان متقاضی نیز می توانند شامل ویزا شوند و آنها نیز از همان حقوق مشابه برخوردار خواهند شد.
  • اگر ازدواج در یک کشور دیگر به جز استرالیا (مثلا ایران) صورت بگیرد، متقاضی باید ازدواج را طبق قوانین استرالیا به طور رسمی ثبت کند تا مورد تایید دولت استرالیا قرار بگیرد.
  • اشخاصی که ویزای تحصیلی استرالیا یا ویزای کار استرالیا را دارند، در صورت ازدواج ویزای خود را تبدیل می‌کنند، این در حالی است که به وضعیت و تحصیل یا کار آنها صدمه‌ای وارد نمی‌شود.

شرایط دریافت ویزای دائم استرالیا قبل از 2 سال

در 3 حالت شما می‌توانید قبل از مدت 2 سال جهت ویزای دائم اقدام نمائید.

  • همسر شما فوت کند و شما ثابت کنید که اگر او فوت نکرده بود روابط شما برقرار می‌بود و همچنین شما به محیط جدید در استرالیا عادت کرده‌اید و ارتباط تنگاتنگی با فرهنگ استرالیا برقرار کرده‌اید. البته نباید با شخص دیگری وارد روابط شده باشید.
  • رابطه ازدواج منجر به جدایی شده وشما از آن رابطه دارای فرزند می‌باشید و وظیفۀ آن به عهده شما باشد.
  • بتوانید ثابت کنید که شما یا اعضای خانواده شما از همسرتان دچار رنج و عذاب شده‌اید و رابطه شما منجر به جدایی شده است. در این حالت احتیاج به نظردادگاه دارید یا می‌توانید به جای دادگاه از شاهد رسمی استفاده نمایید.

 

آخرین ویرایش در Saturday, 16 February 2019 08:15
محتوای بیشتر در این بخش: « تحصیل در لهستان ثبت شرکت در اسلواکی »