دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Saturday, 19 January 2019 10:23

کارآفرینی بریتیش کلمبیا

نوشته شده توسط
کارآفرینی بریتیش کلمبیا
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

استان بریتیش کلمبیا یکی از مراکز قوی برای انجام بیزینس است. همجواری با استان واشنگتن آمریکا با مرکزیت سیاتل و آب و هوای مناسب توانسته ونکوور را جزو بهترین مناطق جهت کار و زندگی قرار دهد. برنامه کارآفرینی بریتیش کلمبیا برای افراد با تجربه و مدیران و صاحبان بیزینس که دارای سرمایه کافی و نقد هستند و می‌خواهند بیش از یکسال در بریتیش کلمبیا (BC) اقامت گزینند مناسب می‌باشد.

این استان، یک سیستم ثبت نام آنلاین به نام ثبت نام مهاجران کارآفرین (EIR) را معرفی نموده است که ثبت نام در آن برای همه متقاضیان آیندۀ طرح کارآفرینی BC ، اجباری است. متقاضیان موفق، یک مجوز کار دریافت خواهند نمود و در صورتی که بیزینس در بریتیش کلمبیا به صورت مستمر، شرایط طرح کارآفرینی را محقق نماید، خواهند توانست که از طریق برنامۀ استانی بریتیش کلمبیا (BC PNP) برای اخذ ویزای اقامت کانادا (اقامت دائم) درخواست نمایند. BC PNP، متقاضیان را تشویق می کند، قبل از ثبت نام، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد فرصت‌ها و محیط کار و کار محلی یک سفر اکتشافی به استان بریتیش کلمبیا داشته باشند.  متقاضیان بهتر است تا قبل از امضای توافقنامۀ عملکردی با BC PNP و اخذ یک مجوز کار معتبر از سازمان IRCC ، هیچ‌گونه سرمایه گذاری یا تعهد مالی انجام ندهند. ریسک هرگونه سرمایه گذاری که قبل از اخذ یک مجوز کار معتبر انجام شود، صرفاً به عهدۀ خود فرد می‌شود.

شرایط عمومی کارآفرینی بریتیش کلمبیا

  • داشتن مدیریت فعال یک بیزینس در بریتیش کلمبیا (منظور از مدیریت فعال مدیریت مستقیم و روزانه در محل بیزینس می باشد).
  • اقامت در محدوده 100 کیلومتری ازبیزینسی که اداره آن را بر عهده دارید.
  • اقامت دربریتیش کلمبیا برای حداقل 75% از کل مدت اعتبار . work permit
  • هیچ منع قانونی برای ورود متقاضی به کانادا نباید وجود داشته باشد و متقاضی درکشور محل اقامت کنونی خود نیزباید وضعیت قانونی داشته باشد.

شرایط اختصاصی کارآفرینی بریتیش کلمبیا

  • داشتن دارایی خالصی معادل با حداقل 600 هزار دلار( از جمله پول نقد، دارایی در حساب بانکی، سپرده های ثابت، املاک واقعی، سرمایه گذاری و …) که به نام داوطلب یا همسر او باشد. این دارایی خالص باید به طور قانونی به دست آمده باشد و قابل اثبات باشد.
  • متقاضی باید سابقه مدیریت فعال در10 سال گذشته به یکی از سه حالت زیر را داشته باشد:

- حداقل 3 سال سابقه فعالیت درمالکیت و مدیریت (با حداقل 10% سهام)

- حداقل 4 سال سابقه فعالیت مدیریتی سطوح بالا (بدون داشتن سهام و یا سهام کمتر از 10% ، نظارت بر حداقل 3 کارمند تمام وقت ، فعالیت موثردر تصمیمات اساسی و مدیریت روز به روز بیزینس )

- ترکیبی از سابقه فعالیت 1 ساله در مالکیت؛ مدیریت یک بیزینس و 2 سال سابقه مدیریتی سطوح بالا

سایر شرایط کارآفرینی بریتیش کلمبیا

  • سابقه مالکیت و مدیریت 100%  یک بیزینس حداقل به مدت 3 سال در 5 سال گذشته، که این مالکیت صد در صد می‌تواند بین متقاضی و همسروی تقسیم شده باشد.
  • داشتن حداقل مدرک تحصیلی دو سال بعد از دورۀ دبیرستان
  • تسلط به زبان انگلیسی از ملزوات این برنامه نمی‌باشد اما به شخص در بالا بردن امتیازات کمک خواهد کرد، در زمان ثبت نام اولیه نیازی به ارائه مدرک معتبر امتحان زبان نمی‌باشد اما در صورت تمایل به استفاده از این امتیاز در صورت دعوت به تکمیل درخواست، این مدرک نیز باید ارائه گردد.
  • در صورتی که متقاضی بازدیدی ازبریتیش کلمبیا داشته، در صورت دعوت از وی جهت تکمیل درخواست، باید مدارک و جزییات این بازدید را فراهم نماید.
  • هیچ محدودیت سنی در این برنامه وجود ندارد اما سن افراد در سیستم امتیازبندی به حساب خواهد آمد.

کارآفرینی بریتیش کلمبیا

شرایط کسب و کار

یک مفهوم کوتاه از کسب و کار باید در هنگام ثبت نام ارائه شود و بر اساس مکان پذیری تجاری، قابلیت انتقال مهارتهای داوطلب و منافع اقتصادی پیشنهاد شده، امتیازاتی تخصیص داده خواهد شد. در صورتی که داوطلب بعد از ثبت نام، دعوت به اپلای شود، باید طرح کسب و کار جامعی ارائه نماید. برنامه   BC PNP، ثبت نام‌های مربوط به راه اندازی یک کسب و کار جدید، خرید یکی از کسب و کارهای موجود، شراکت با یکی از کسب و کارهای موجود و شراکت با یکی از کارآفرینان محلی یا خارجی برای استقرار یک کسب و کار جدید را در نظر می‌گیرد.

شرایط سرمایه گذاری

داوطلب باید نشان دهد که یک سرمایه گذاری شخصی واجد شرایط با حداقل مبلغ 200 هزار دلار در یکی از کسب و کارهای پیشنهادی انجام خواهد داد. در صورت پیشنهاد به یکی از اعضای کلیدی کسب و کار، مبلغ سرمایه گذاری شخصی باید حداقل 400 هزار دلار باشد.

شرایط کار

داوطلب باید نشان دهد که در کسب و کار پیشنهاد شده، حداقل یک شغل تمام وقت جدید و دائم برای یکی از شهروندان یا ساکنان دائم کانادا ایجاد خواهند کرد و همچنین احتمال فراهم کردن اشتغال بلندمدت برای ساکنان و شهروندان کانادا از طریق آن کسب و کار را به نمایش گذارد. شرایط ایجاد شغل برای داوطلبینی که در درخواست خود به یکی از کارکنان کلیدی پیشنهاد دهند، متفاوت می‌باشد (حداقل سه شغل).

مشاغل غیرقابل قبول

  • مشاغلی که در خانه انجام خواهد شد
  • مشاغل مرتبط با ارائه وام، پول نقد یا کارگزار
  • ضایعات فلزی
  • خشکشویی اتومات (با پرداخت سکه در محل بدون نیاز به مسئول مستقیم)
  • کارواش اتومبیل اتومات
  • دست دوم فروشی
  • مشاور املاک
  • خرید خانه شخصی مورد قبول نیست مگر شما اداره مهاجرت را قانع کنید که برای بیزینس شما واجب است.
  • ماشین شخصی مورد قبول نیست مگر شما اداره مهاجرت را قانع کنید که برای بیزینس شما واجب است.

مشاغلی که در استان به صورت کامل و موفق وجود دارد مورد تایید نخواهد بود، مثلا:

  • مغازه و سوپر مارکت محلی
  • مغازه‌های اجاره فیلم و دی وی دی
  • پمپ بنزین
  • خشکشویی شخصی
  • سالن سولاریوم بدن

کارآفرینی بریتیش کلمبیا

دعوت به اپلای

برآورده کردن حداقل شرایط لازم، تضمین نمی کند که یک داوطلب قرار است حتما دعوت به اپلای شود. اگر داوطلب به بانک انتخاب داوطلبین وارد شود، امتیاز نهایی او به طور دوره‌ای، به همراه داوطلبین دیگر رتبه بندی خواهد شد. BC PNP ، داوطلبی را که دارای بالاترین رتبه است، دعوت به اپلای برنامه کارآفرینی خواهد کرد. اگر داوطلبی دعوت به اپلای شود، ایمیلی دریافت خواهند نمود. وی حداکثر 4 ماه از تاریخ دعوت، زمان برای ارائۀ یک درخواست کامل دارد. در این مرحله، متقاضی باید 3,500 دلار هزینۀ رسیدگی به درخواست را به استان را پرداخت نماید. او یا همسر و فرزندان وابسته‌اش نیز در این هزینه در نظر گرفته می‌شوند. در صورت درخواست، باید در یک مصاحبۀ حضوری در دفتر بریتیش کلمبیا در شهر ونکور حضور داشته باشد. مصاحبه‌ها فقط به زبان انگلیسی یا فرانسوی انجام می‌شوند.

مراحل پس از تایید

در صورت تایید یک پرونده،  BC PNP تاییدیه‌ای صادر می‌نماید. این نامه به عنوان نامه‌ای برای صدور مجوز کار به کار گرفته می‌شود تا داوطلب بتواند برای یک مجوز کار دو ساله به سازمان IRCC درخواست دهد. سپس متقاضی می‌تواند همراه با خانواده‌اش به بریتیش کلمبیا نقل مکان نموده و یک طرح کسب و کار پیاده سازی نماید. متقاضی یک توافق نامۀ عملکردی امضا خواهد نمود و برای اجرای طرح تجاری خود در بریتیش کلمبیا حداکثر 20 ماه زمان خواهد داشت. متقاضیانی که دعوت به اپلای می‌شوند باید از یک تامین کنندۀ واجد شرایط کمک گیرند تا دارایی شخصی خالص و مجموع بودجۀ آنها را به عنوان بخشی از فرآیند انتخاب، تایید نماید.

درخواست اقامت دائم کانادا

اگر فرد، ظرف 20 ماه، شرایط توافقنامه عملکردی را برآورده نماید،  BC PNP او را برای اقامت دائم انتخاب می‌کند. او و خانوادۀ وابسته به او می‌توانند از طریق برنامۀ BC PNP به سازمان IRCC درخواست دهند. هنگامی که کارآفرین، شرایط توافقنامۀ عملکردی را برآورده نماید، می‌تواند گزارش نهایی خود را به BC PNP ارائه نماید تا برای وی یک گواهینامۀ انتخاب استانی صادر شود. کارآفرین باید  به بریتیش کلمبیا نشان دهد که:

  • مدیریت فعال یک بیزنس در بریتیش کلمبیا را بر عهده دارد (یعنی مسئول فعالیت های روزانه ی آن بیزنس می باشد)
  • در محدوده  100 کیلومتری از آن بیزنس، سکونت دارد.
  • حداقل 75 درصد از زمان اعتبار مجوز کارش را در بریتیش کلمبیا حضور دارد.
  • با هر یک از بندهای دیگر توافق نامۀ عملکردی سازگار است.

 

 

 

آخرین ویرایش در Sunday, 17 February 2019 11:37