دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Sunday, 03 February 2019 12:16

اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری

نوشته شده توسط
اخذ شهروندی از طریق سرمایه گذاری
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

پاسپورت دوم با داشتن پول و سرمایه‌گذاری می‌تواند راحت به دست آید. در حال حاضر خرید پاسپورت دوم و پاسپورت اروپایی از طریق سرمایه گذاری و گرفتن شهروندی در خیلی از کشورها امکان‌پذیر شده است. بدین صورت که در ازای سرمایه گذاری در کشور مورد نظر می‌توان پاسپورت آن کشور را گرفت. داشتن پاسپورت دوم باعث می شود که دولت یک کشور به تنهایی کنترل روی زندگی و اموال شما را نداشته باشد. اگر شما شهروند یک کشور مانند سایر افراد هستید، شما در کنترل حکومت می‌باشید. اگر آنها بخواهند شما را تهدید یا اموال شما را بگیرند، شما تنها خودتان هستید که باید از حقوق خود دفاع کنید، مگر این که شهروند کشور دیگری باشید. داشتن پاسپورت دوم از کشور دیگری باعث افزایش حقوق بین المللی شما می‌شود.

بیشتر کشورهایی که  شهروندی دوم از طریق سرمایه گذاری را ارائه می‌دهند از متقاضی می‌خواهند که یک ملک مسکونی گران قیمت را خریداری کند. برخی کشورها هم از متقاضی می‌خواهند اوراق قرضه دولتی را خریداری یا به صندوقی که مربوط به منافع ملی است کمک مالی کنند. همچنین در مورد تعدادی از طرح‌های کسب اقامت و در نهایت شهروندی اقتصادی، سرمایه گذار باید در کسب و کاری سرمایه گذاری کند که افراد بومی در آن استخدام شوند. بدست آوردن شهروندی اروپا باعث می‌شود که فرد سرمایه گذار آزادی عمل بیشتری داشته باشد و می‌تواند در هرکدام از کشورها که خواست زندگی کند و این در مواقعی خاص و بنا به دلایل سیاسی، اقتصادی و… حائز اهمیت می‌باشد.

آنتیگوا و باربادا

    • سرمایه گذاری واجد شرایط: کمک 100 هزار دلار آمریکا به صندوق توسعه ملی؛ سرمایه گذاری 400 هزار دلار آمریکا در املاک تعیین شده
    • به حضور فیزیکی متقاضی نیازی ندارد
    • زندگی در آنتیگوا و باربادا قبل از درخواست شهروندی و بعد از دریافت آن، الزامی نیست.
    • مالیاتی بر ارث، ثروت و درآمد شخصی ندارد.
    • بهترین گزینۀ پاسپورت دوم، ویزای آزاد به کشورهای شینگن، انگلیستان، ایرلند و کانادا.
    • بدون نیاز به مدرک زبان، تجربۀ مدیریتی و بدون مصاحبه
    • سفر آزادانه به کشورهای کارائیب
    • محدودیتی برای تابعیت دوگانه ندارد.
    • تابعیت مادام العمر برای فرزندان و اعضای خانوادۀ سرمایه گذار
    • پردازش سریع (حداکثر 3 ماه)

سنت کیتس و نویس

    • سرمایه گذاری واجد شرایط: سرمایه گذاری 150 هزار دلار آمریکا در صندوق توسعه پایدار؛ سرمایه گذاری 400 هزار دلاری در املاک با حفظ سرمایه به مدت 5 سال؛  سرمایه گذاری 200 هزار دلاری در املاک با حفظ سرمایه به مدت 7 سال
    • متقاضی بدون سفر به سنت کیتس و نویس می‌تواند درخواست خود را بدهد.
    • تابعیت مادام العمر
    • بدون مالیات بر درآمد و ثروت
    • عدم محدودیت برای تابعیت دوگانه
    • کشور امن برای سرمایه گذار و خانواده‌اش
    • بدون اقامت اجباری در سنت کیتس و نویس
    • ویزای آزاد به کشورهای شینگن، انگلستان، ایرلند و سوئیس
    • بدون نیاز به تجربه کسب و کار قبلی
    • بدون نیاز به مدرک زبان
    • 6 تا 8 ماه زمان پردازش

گرانادا

    • سرمایه گذاری‌های واجد شرایط: کمک مالی 150 هزار دلاری به صندوق تحول ملی؛ سرمایه گذاری 350 هزار دلاری در املاک تایید شده و حفظ آن به مدت حداقل سه سال
    • روند درخواست تقریباً 60 روز طول می‌کشد
    • بدون محدودیت برای تابعیت دوگانه
    • ویزای آزاد برای سفر به بیش از 135 کشور
    • موقعیت خیلی خوب برای درخواست ویزای E2 آمریکا
    • بدون مالیات بر درآمد و ثروت
    • بدون نیاز سفر به گرانادا برای درخواست برنامه
    • دارندۀ پاسپورت گرانادا، درواقع دارندۀ پاسپورت کارائیب است.
    • بدون نیاز به تجربه مدیریتی، مدرک تحصیلی یا مصاحبه
    • فضای کسب و کار پایدار

سنت لوسیا

    • سرمایه گذاری های واجد شرایط: کمک مالی 100 هزار دلاری به صندوق ملی اقتصادی؛ سرمایه گذاری 300 هزار دلاری در املاک تایید شده و حفظ آن به مدت 5 سال
    • عدم نیاز به حضور متقاضی در سنت لوسیا
    • عدم نیاز به سفر به سنت لوسیا در طول روند درخواست
    • عدم نیاز به مصاحبه ، سابقه تحصیلی و مدیریتی
    • عدم نیاز به اخذ ویزا برای سفر به 100 کشور از جمله کشورهای عضو شنگن ،کشورانگلستان و هنگ کنگ
    • بدون محدودیت در تابعیت دوگانه
    • انتقال امتیاز شهروندی به نسل‌های بعدی
    • کیفیت زندگی بالا و ثبات سیاسی
    • سفر بدون نیاز به ویزا به بیش از 120 کشور ازجمله کشورهای شینگن، انگلستان، هنک کنگ و سنگاپور

دومینیکا

    • سرمایه‌گذاری های واجد شرایط: کمک مالی 100 هزار دلاری به صندوق تنوع اقتصادی؛ سرمایه گذاری 200 هزار دلاری در املاک تایید شده و حفظ آن به مدت 5 سال
    • امکان زندگی در کشورهای حوزۀ کارائیب
    • بدون نیاز به مدرک زبان و سابقۀ کار
    • زمان بررسی درخواست 4 الی 6 ماه است
    • بدون نیاز به حضور مستقیم تا زمان دریافت شهروندی
    • عدم اطلاع کشور مادری از نسبت به اعطای تابعیت و اقامت
    • سفر به 120 کشور از جمله کشورهای شینگن، انگلستان، مالزی و سنگاپور
    • بدون مالیات بر درآمد خارجی، ثروت و ارث
    • امکان گرفتن پاسپورت برای فرزندان تحت تکفل و والدین بالای 55 سال

مالتا

    • سرمایه گذاری های واجد شرایط: سرمایه گذاری 650 هزار یورویی به صندوق توسعه مالتا؛ 150 هزار یورو خرید سهام و اوراق قرضه؛ سرمایه گذاری 350 هزار یورویی در املاک
    • مالیات تنها بر درآمد حقوق دریافتی در مالتا و درآمد  حاصل از بازنشستگی اعمال می گردد.
    • بدون نیاز به حضور فیزیکی
    • انتقال شهروندی مادام العمر به نسل‌های بعدی
    • پذیرفتن تابعیت دوگانه
    • سفر بدون نیاز به ویزا به 166 کشور از جمله کشورهای شینگن، انگلستان و کانادا
    • زندگی امن، مطمئن و دلپذیر
    • پایین بودن جرم و جنایت در مالتا
    • امکانات بهداشتی عالی
    • زندگی و کار در کشورهای اتحادیه اروپا

قبرس

    • سرمایه گذاری های واجد شرایط: سرمایه گذاری 2 میلیون یورویی در املاک، راه اندازی یا مشارکت در کسب و کارها، سرمایه گذاری در اوراق بهادار یا قرضه؛ سرمایه گذاری ترکیبی
    • یک روش اکسپرس، فقط 3 ماه طول می کشد تا تایید شود
    • شهروندی به همسر سرمایه گذار و فرزندان کوچک و همچنین به فرزندان بالغ بر بزرگسالان تا سن 28 سالگی که دانش آموزان تمام وقت هستند
    • بدون آزمون مهارت زبان
    • حق کار و زندگی در کشورهای اتحادیه اروپا
    • تابعیت دوگانه مجاز است و کسب شهروندی در قبرس به سایر کشورها گزارش نشده است
    • هزینه های دولت پایین برای ثبت درخواست
    • سفر بدون ویزا به بیش از 157 کشور در سراسر جهان از جمله کشورهای شینگن، انگلستان و کانادا
    • امنیت در یک جامعه سیاسی پایدار و آزاد
    • مالیات فقط در مورد پول دریافت شده در قبرس قابل اجراست
آخرین ویرایش در Saturday, 09 February 2019 13:58