دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Saturday, 26 January 2019 16:51

اقامت تمکن مالی یونان 2019

نوشته شده توسط
اقامت تمکن مالی یونان 2019
این مورد را ارزیابی کنید
(192 رای‌ها)

اقامت تمکن مالی یونان چیست

این نوع اقامت که برخی به آن اقامت خود حمایتی یونان نیز میگویند، در یونان به آن FIP اطلاق میشود که مخفف Financial Independent Person میباشد. در این روش اقامتی تمامی اعضای خانواده میتوانند مشمول دریافت کارت اقامت یونان شوند.این روش که ساده ترین روش اخذ اقامت اروپا و یونان است در کمتر از چهار ماه ( معمولا زیر 2 ماه ) به اقامت میرسد.

شرایط اقامت تمکن مالی یونان

متقاضی باید اسناد و مدارکی برای اثبات تمکن مالی اش و بی نیازی به کار کردن در ایران و اروپا نشان دهد. حداقل میزان درامد ماهانه باید 2000 یورو باشد که برای همسر متقاضی 400 یورو و برای هر فرزند 300 یورو اضافه میشود.

منبع درامد متقاضی اقامت تمکن مالی

منبع درامد شما برای دریافت اقامت خود حمایتی یا اقامت تمکن مالی باید خارج از درامد حاصل از اشتغال شما باشد. مثلا درامد باید حاصل از سود سپرده بانکی، سود سهام، اجاره املاک و مستغلات و حقوق بازنشستگی از این قبلی درامد ها باشد. زیرا شما نباید در یونان نیاز به کار پیدا کنید. جمع درامد های شما از منابع فوق باید با حداقل درامد تعریف شده بیشتر باشد. البته تا لحظه نگاشتن این مقاله، سفارت یونان، درامد شمارا با نرخ یوروی بانکی ( 5700 تومان ) در نظر میگیرد و شما برای نشان دادن 2000 یورو کافی است 12 میلیون تومان درامد ماهانه حاصل از سود سپرده یا اجاره ملک یا مجموع آنها نشان دهید.

حداقل تمکن مالی مورد نیاز برای اقامت تمکن مالی

علاوه بر درامد ماهانه 2000 یورویی، باید حداقل به میزان 24 ماه، مانده حساب به عنوان تمکن مالی داشته باشید. چون اقامت شما دو ساله ( و قابل تمدید ) صادر میشود و شما باید ثابت کنید برای دو سال اول زندگی در یونان، پول کافی دارید. مثلا اگر شما یک خانواده سه نفره ( آقا، بانو، فرزند زیر 18 سال ) باشید باید مطابق فرمول زیر درامد ثابت کنید و تمکن نشان دهید.

  • Bank Statement: 24 X (2000+400+300) = 24 X 2700 = 64800 euros
  • Monthly income: 2000+400+300 = 2700 euros

فواید اخذ اقامت یونان از طریق تمکن مالی

  • آسانی دریافت روادید نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا و کانادا و انگلیس
  • امکان برخورداری از بیمه‌های پزشکی و درمانی دارای اعتبار در عرصه بین‌المللی
  • سریعترین و آسان‌ترین روش گرفتن مجوز اقامت شینگن در اتحادیه اروپا
  • نیاز نداشتن به شرط حضور شخص در کشور مقصد
  • نیاز نداشتن به هیچگونه سرمایه‌گذاری و یا ثبت شرکت در اتحادیه اروپا
  • آسانی در تمدید مجوز اقامت
  • بعد از اخذ اقامت، نیاز نداشتن به اجاره کردن ملک در یونان
  • نیاز نداشتن به مدرک زبان انگلیسی یا یونانی
  • امکان تردد آزادانه و زندگی در همه کشورهای حوزه شینگن
  • معاف بودن از پرداخت مالیات سالانه
  • وجود نداشتن محدودیت سنی

مدارک موردنیاز برای گرفتن اقامت یونان از روش تمکن مالی

  • ارایه گواهی عدم سوء پیشینه تمام اعضای خانواده
  • شناسنامه همه اعضای خانواده
  • شش قطعه عکس از همه اعضای خانواده
  • گواهی شغلی سرپرست
  • مدارک توانایی مالی سرپرست خانواده
  • گرفتن گذرنامه برای همه اعضای خانواده

مدت زمان  اخذ اقامت یونان با روش تمکن مالی

فرآیند اخذ اقامت یونان از روش توانایی مالی دو ماه و نیم می‌باشد

اقامت تضمینی تمکن مالی یونان

کارشناسان ما در موسسه حامی مهاجر پس از ارائه مشاوره و بررسی مدارک و شرایط متقاضی ویزای شینگن و اقامت دو ساله تمکن مالی یونان، نسبت به عقد قرارداد تضمینی اقدام مینماید. موسسه حامی مهاجر با دارابودن کادر مجرب از وکلای یونانی، میتواند برای شما نسبت به اخذ تضمینی اقامت یونان از طریق تمکن مالی اقدام نماید.

مشاوره اقامت اروپا در حامی مهاجر

به دلیل حساس بودن موضوع اقامت و مهاجرت، موسسه حامی مهاجر از ارائه مشاوره رایگان توسط افراد بی تجربه خودداری میکند و صرفا با اخذ هزینه توسط کادر مجرب و با تجربه خود اقدام به ارائه مشاوره و امکان سنجی شرایط شما برای عقد قرارداد مینماید.

روند اجرای قرارداد اخذ اقامت تمکن مالی یونان

ابتدا مشاوره تخصصی در زمینه اقامت اروپا به شما داده میشود. سپس در صورت تمایل به عقد قرارداد، اقدام به امکان سنجی شرایط شما برای اخذ اقامت میکنیم. در صورت مساعد بودن شرایط شما، 50% مبلغ قرارداد دریافت میشود، سپس از طرف وکلای یونانی در یونان برای شما دعوت نامه و وقت سفارت دریافت میشود. پس از مراجعه شما به سفارت یا شرکت کارگزار سفارت و اخذ ویزای تایپ D شینگن - یونان، تسویه کامل انجام خواهد شد و شما به یونان سفر میکنید تا کارگزاران ما در یونان شمارا برای اخذ کارت اقامت، اجاره ملک و سایر خدمات همراهی کنند. شایان ذکر است که در این نوع اقامت، الزامی به حضور مداوم شما در یونان نیست و پس از دریافت کارت اقامت میتوانید به ایران بازگردید.  ویزای تایپ D در شینگن به مفهوم موافقت اصولی با درخواست اقامت شما است.

آخرین ویرایش در Tuesday, 05 February 2019 12:45
محتوای بیشتر در این بخش: « اقامت یونان 2019 تحصیل در کره جنوبی »