Thursday, 03 January 2019 07:26

ویزای طلایی پرتغال

نوشته شده توسط
ویزای طلایی پرتغال
این مورد را ارزیابی کنید
(3 رای‌ها)

اخذ اقامت پرتغال بوسیله برنامه ویزای طلایی پرتغال ( گلدن ویزای پرتغال) تا به این لحظه یکی از سهل الوصول ترین و آسان ترین راههای مهاجرت به اروپا و پرتغال محسوب می‌شود. ویزای طلایی پرتغال در عین حال که بسیار ساده و شفاف است، پروسه حقوقی و قانونی مشخص و قابل اعتمادی دارد. ویزای طلایی پرتغال در ابتدا اعتباری یک ساله داشته و سپس برای دو دوره ۲ ساله قابل تمدید خواهد بود. ویزاهای دیگر پرتغال یعنی ویزای D7 پرتغال و ویزای D2 پرتغال در مقالاتی جداگانه بررسی شده‌اند.

 شرایط دریافت ویزای طلایی پرتغال

  • ورود به کشور پرتغال می‌بایست از طریق ویزایی معتبر (ویزای شینگن) صورت پذیرد
  • برنامه سرمایه‌گذاری در پرتغال می‌بایست حداقل ۵ ساله باشد
  • مبلغ مورد نظر برای سرمایه‌گذاری باید از خارج وارد پرتغال شود
  • متقاضی هیچ سابقه‌ای در خصوص جرائم مهاجرتی در اروپا و پرتغال نداشته باشد

متقاضی ویزای طلایی پرتغال برای دوره یکساله نخست تنها کافی است ۷ روز در پرتغال اقامت داشته باشد و برای دوره‌های دو ساله بعدی ۱۴ روز در هر دوره کفایت می‌کند.

سرمایه‌ گذاری مناسب اخذ ویزای طلایی پرتغال

خرید املاک

  • خرید ملک به ارزش حداقل ۵۰۰ هزار یورو
  • خرید ملک به مبلغ حداقل 350 هزار یورو به منظور مرمت آن، برای ساختمان هایی که بیش از 30 سال قدمت دارند یا در مناطق بازسازی شهری واقع شده است. سرمایه 350 هزار یورویی می تواند شامل هزینه های خرید و اقدامات بازسازی شود (تعدادی سهمیه وجود داشته که ممکن است تمام شده باشد).

انتقال وجه نقد

  • انتقال سرمایه 350 هزار یورویی و سرمایه گذاری روی فعالیت های علمی و تحقیقاتی و تکنولوژی که توسط دولت پرتغال ایجاد شده است.
  • انتقال سرمایه 250 هزار یورویی و سرمایه گذاری روی فعالیت های هنری یا سرمایه گذاری روی فعالیت های بازسازی و مرمت آثار باستانی
  • انتقال سرمایه 500 هزار یورویی برای سرمایه گذاری روی شرکت های کوچک و متوسط

اشتغال زایی

 ایجاد دست کم ۱۰ شغل در پرتغال

ویزای طلایی پرتغال

ساختار برنامه ویزای طلایی پرتغال

سال اول: ویزا برای کار و سفر

سال دوم تا چهارم: اقامت (قابل تمدید)

سال پنجم: اقدام برای اقامت دائم

سال ششم: اقدام برای شهروندی و پاسپورت

مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال

برنامه ویزای طلایی پرتغال میانبری برای اخذ اقامت دائم کشور در اتحادیه اروپا اَز طَریق سرمایه‌گذاری است. اینکه بتوان برای خود و خانواده از طریق خرید ملک و یا سرمایه‌گذاری در بخش‌های مجاز دیگر اقامت دائم کشوری اروپایی را اخذ نمود، بی‌تردید گزینه وسوسه انگیزی است. مزایای اخذ ویزای طلایی پرتغال عبارتند از:

  • اخذ اقامت برای اعضا خانواده
  • اخذ اقامت دائم پرتغال پس از ۵ سال
  • اعطای شهروندی پرتغال پس از ۶ سال
  • مالیات اندک بر سرمایه‌گذاری
  • زندگی و کار در پرتغال حتی در صورت اقامت در کشوری دیگر
  • حداقل دوره اقامت
  • نیاز نداشتن به ویزا برای سفر به اروپا (حوزه شینگن)
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد.)

ویزای طلایی پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای طلایی پرتغال علاوه بر مدارک هویتی، مدارک مالی و مالیاتی متقاضی را نیز شامل می‌شود. این مدارک می‌بایست ترجمه و به تایید مراجع ذی‌صلاح برسند تا از مشروعیت قانونی برخوردار باشند. این مدارک به شرح زیر است:

  • فرم درخواست آنلاین
  • پاسپورت معتبر
  • اصل و تصویر برابر اصل شناسنامه و کارت ملی
  • دو قطعه عکس
  • درخواستی که بیان کننده دلایل زندگی در پرتغال باشد
  • مدارک نشان‌دهندۀ منابع مالی (مثلاً تمکن و ریزحساب بانکی)؛ توجه داشته باشید که هرچه مدارک مالی قوی‌تر باشد، شانس دریافت ویزا بیشتر خواهد بود
  • مدارک اقامت در پرتغال که در مرحلۀ اول می‌تواند شامل رزرو هتل یا دعوت‌ نامه از شخص یا اشخاص مقیم پرتغال باشد که محل اقامت متقاضی را تضمین کنند
  • بیمۀ مسافرتی بین‌المللی
  • گواهی عدم سوءپیشینه (حداکثر برای ۹۰ روز معتبر است)
  • مدارک سرمایه‌گذاری
  • اظهارنامۀ مالیاتی
  • شماره مالی پرتغالی
  • رسید پرداخت هزینه درخواست اولیه

 

 

آخرین ویرایش در Wednesday, 09 January 2019 12:47
محتوای بیشتر در این بخش: « تاپو (سند ملک) درآمد در اتریش 2019 »

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.