دریافت مشاوره
اخذ اقامت تضمینی

Monday, 07 January 2019 08:10

اخذ تابعیت سوئیس

نوشته شده توسط
اخذ تابعیت سوئیس
این مورد را ارزیابی کنید
(6 رای‌ها)

سوئیس از بالا ترین کیفیت زندگی در بین کشورهای اروپایی برخوردار است و همین موضوع باعث شده هرساله افراد زیادی به دنبال راه ها و شرایط مهاجرت به سوئیس باشند.اخذ تابعیت سوئیس از طریق تولد فرزند، ازدواج در سوئیس و یا تقاضا به دست می آید.

قانون تابعیت سوئیس بر اساس اصول زیر بنا شده است:

  • قانون تابعیت کنفدراسیون، شوراهای کانتون و شوراهای محلی.

  • تابعیت کسب شده از طریق تولد در سوئیس، ازدواج با فرد سوئیسی ( اصل خون ).

  • برای جلوگیری از بی تابعیتی

زمانی یک فرد به عنوان تبعه سوئیس به حساب می آید که شهروندی وی در شهرداری ( قسمت اداره ثبت احوال ) به ثبت رسیده باشد و خانواده شخص نیز در همان جا تابعیتشان ثبت شده باشد.

 

راه های اخذ تابعیت سوئیس

نوزادی که از پدر و مادر سوئیسی در کشوری غیر از سوئیس متولد شده باشد ( اگر پدر مادر رسما ازدواج کرده باشند  یا خیر) این نوزاد سوئیسی محسوب می گردد.

اصل خاک ( تولد فرزند در خاک سوئیس )

اصل خاک در قانون تابعیت سوئیس مورد قبول نمی باشد و تولد در خاک سوئیس به تنهایی موجب اخذ تابعیت نمی گردد. پس بهتر است بدانید تولد فرزند در خاک سوئیس موجب اخذ تابعیت برای فرزند نمی شود و البته کمکی هم به والدین نمی کند.

قانون ازدواج در سوئیس

فردی که با یکی از اتباع سوئیسی ازدواج کند می تواند برای اخذ تابعیت سوئیس تقاضا بدهد البته به شرط آنکه 5 سال در سوئیس اقامت داشته باشد و حداقل 3 سال از ازدواج هم گذشته باشد، نیازی به آزمون زبان سوئیسی ندارد ولی باید دارای شرایط زیر باشد:

  1. به نحوه زندگی کردن در سوئیس عادت نموده باشد.
  2. مطیع قانون سوئیس باشد.
  3. برای امنیت داخلی و خارجی سوئیس خطرناک نباشد.

شخصی که با تبعه سوئیسی ازدواج کرده ولی درخارج از سوئیس اقامت دارد حداقل باید 6 سال از ازدواجشان گذشته باشد و علاقه مند به تابعیت سوئیس باشد.

اخذ تابعیت سوئیس از طریق تقاضای تابعیت

یکی دیگر از راه های به دست آوردن تابعیت سوئیس، سکونت دائم شخصی است که 12 سال در سوئیس زندگی کرده است ( هر سالی بین 10 تا 20 سال اقامت در سوئیس سپری شود دو برابر محسوب میگند.

شرایط اخذ تابعیت سوئیس

  • تمامی مالیات ها را به موقع پرداخت نمایید.

  • آماده ارائه خدمات به بخش ارتش باشید.

  • مطیع قانون سوئیس باشید و قانون شکنی نکنید.

  • برای امنیت داخلی و خارجی سوئیس خطرناک نباشد.

  • توانایی صحبت به زبان فرانسوی، المانی و یا ایتالیایی را داشته باشید.

مدت زمان سکونت در سوئیس برای اخذ تابعیت

سوئیسی شدن معنای پیوستن به این کشور،  کانتون و کمون را در پی دارد و البته هر بخش شرایط خاص خود را برای اقامت خواهد داشت. در سطح ملی، قوانین اولیه، افراد را ملزم به 10 سال اقامت در این کشور می داند. البته علاوه بر شرایط ملی اقامت استانی کاملا جداگانه می باشد که با توجه به محیط متفاوت است.  

تابعیت مضاعف در سوئیس

بر اساس قانون تابعیت از سال 1992، هیچ محدودیتی برای داشتن تابعیت مضاعف در سوئیس وجود ندارد. این به این معنی است که اتباعی که تابعیت سوئیس را اخذ کرده اند نیازی به از دست دادن تابعیت قبلی خود ندارند و خود به خود تابعیت قبلی خود را از دست نخواهند داد. در قوانین تابعیت خیلی از کشورها اجازه انتقال تابعیت از پدر و مادر به فرزندان وجود دارد و به همین دلیل بسیاری از بچه هایی که متولد می شوند و پدر و مادرشان تابعیت های مختلفی دارند بچه اهی ان ها نیز چند تابعیتی می شوند.

حقوق و وظایف افراد با تابعیت سوئیس

  1. همه اتباع سوئیس می توانند در انتخابات رای بدهند به شرط آنکه دارای حداقل 18 سال سن باشند.

  2. همه اتباع سوئیس می توانند در انتخابات کاندیدا یا نامزد شوند.

  3. همه اتباع سوئیس حق شرکت در رفراندوم را خواهند داشت.

  4. همه اتباع سوئیس قادر به اخذ پاسپورت هستند و می توانند از ارزش پاسپورت سوئیس استفاده کنند.

  5. همه اتباع سوئیس حق درند از اخراج شدن خود از تابعیت سوئیس دفاع و جلوگیری کنند.

  6. همه اتباع سوئیس ( فقط مردان ) موظف به انجام خدمت نظام وظیفه هستند.

 

آخرین ویرایش در Wednesday, 06 February 2019 12:26
محتوای بیشتر در این بخش: « اخذ ویزای سوئیس ثبت شرکت در سوئیس »