20% تخفیف مشاوره های تحصیلی حضوری 20% تخفیف مشاوره های تحصیلی

رفع ریجکتی ویزای نروژ

ریجکت شدن درخواست ویزای کشورهای شینگن همچون نروژ توسط کنسولگری ها یا سفارت خانه ها  یکی از مشکلات شایع در بین متقاضیان بوده و باعث اضطراب و سردرگمی آن ها می شود. در ادامه این مطلب با شایع ترین دلایل ریجکت شدن ویزا و راهکارهای برطرف کردن آن همراه شما خواهیم بود.

دلایل شایع ریجکت شدن ویزای نروژ و سایر کشورهای شینگن

یک فرم درخواست ویزا امکان دارد، هنگامی که مامور کنسولگری نتواند اطلاعات لازم را درباره شرایط متقاضی بدست آورد، ریجکت شود.

بنابرین نقص در ثبت اطلاعات سبب می شود تا مامور کنسولگری نتواند درباره صلاحیت شخص درخواست دهنده تصمیم درست بگیرد و این امر منجر به ریجکت شدن ویزای وی می شود.

از طرفی نیز ممکن است مامور کنسولگری اطلاعاتی درباره متقاضی بدست بیاورد که غیر قابل قبول باشد و یا اثبات شود که خارج از وضعیت وی می باشد.

بنابراین عدم تکمیل فرم به صورت صحیح و با اطلاعات دروغین نیز سبب ریجکت شدن درخواست ویزا می گردد. سایر دلایل ریجکت شدن ویزای نروژ را در ادامه بیان میکنیم.

وجود سوء سابقه و اقدامت مجرمانه در گذشته

برای ماموران کنسولگری وجود سوء سابقه و اقدامت مجرمانه اهمیت زیادی در پذیرش درخواست ویزا دارد. در بعضی از موارد، این دست از درخواست دهندگان به عنوان یک تهدید برای حضور در اماکن عمومی یا مسائل امنیت داخلی (مانند: تروریست، قاچاقچی مواد مخدر، تعرض به کودکان و عامل اعتیاد) در کشورهای شینگن چون نروژ به شمار می روند.

بنابراین توصیه می گردد قبل از درخواست ویزا در صورت وجود کوچک ترین سوء سابقه‌ ای از افراد آگاه در این زمینه برای به مشکل نخوردن درخواست ویزای خود راهنمایی بگیرید.

شرکت حامی مهاجر با داشتن کارشناسان مجرب در این زمینه می تواند با بهترین روش برای بیان و رفع این مشکل به شما کمک نماید.

عدم اطلاعات صحیح در مدارک پرواز

یکی از شایع ترین علت های ریجکت شدن درخواست ویزا می تواند ارائه اسناد و مدارک کذب پرواز به  ماموران کنسولگری یا سفارت خانه ها باشد.

انجام هرگونه اقدامتی نظیر، استفاده از کارت شناسایی جعل شده و یا خودداری از ارائه کارت شناسایی حقیقی به طور مطلق سبب ریجکت شدن ویزای متقاضی شده و سبب وقوع عواقب نابخشودنی مختلفی می شود. بنابراین شدیدا از اقدام این عمل خودداری نمایید.

اذعان نادرست هدف و موجه نبودن حضور متقاضی  در کشور مقصد

یکی دیگر از انگیزه های که سبب می شود تا ماموران کنسولگری از پذیرش درخواست ویزای کشور نروژ یا سایر کشورهای شینگن اجتناب کنند، عدم توجیه و پیدا نکردن دلیل موجه آنان از هدف و درخواست متقاضی برای سفر و اقامت در کشور مربوطه است. بعضی از این شرایط مانند موارد زیر هستند:

  • وضعیت مالی متقاضی به قدر کافی برای سفر و اقامت در کشور نروژ نباشد.
  • نقص در جمع آوری مدارکی که بتواند دلایل حضور متقاضی را در کشورنروژ تامین کند.
  • متقاضی زمانی اقدام به درخواست ویزا کند که از زمان برنامه سفر او خارج شده باشد.
  • ناتوانی متقاضی در بیان هدف خود از سفر و اقامت در کشور نروژ و سایر کشورهای شینگن و یا مغایرت دادن دلایل خود از سفر و اقامت

آسیب دیدگی پاسپورت

یکی دیگر از دلایلی که به ریجکت شدن ویزا ختم می شود، عدم مراقبت از پاسپورت است. مانند مواردی که جلد پاسپورت آسیب دیده باشد، برگه ‌ای از آن کنده شده باشد و ... .

نامعتبر بودن پاسپورت

دیگر انگیزه ای که سبب می شود تا مامور کنسولگری از ثبت درخواست ویزای متقاضی خودداری نماید، ارائه پاسپورتی است که مورد قبول سفارت خانه یا کنسول گری نباشد. این موارد عمدتا شامل:

  • ارائه پاسپورتی که تنها سه ماه پس از زمان برگشت متقاضی ازکشور نروژ یا شینگن اعتبار داشته باشد.
  • ارائه پاسپورتی که دو برگ خالی در صفحات ویزا نداشته باشد.
  • ارائه دادن سایر مدارک مشابه درعوض پاسپورت.
  • ارائه کردن پاسپورتی که بیش از 10 سال مورد استفاده قرار گرفته باشد.

نقص در اثبات برنامه سفر

برنامه سفر شامل اسناد مربوط به جزییات سفر متقاضی مانند، تاریخ پرواز برای ورود و خروج از کشور، مدت زمان اقامت، فرودگاه مدنظر و اطلاعات از این قبیل می شود. حال اگر نقصی در این اطلاعات وجود داشته باشد سبب رد شدن درخواست وی توسط ماموران کنسولگری می گردد. از شایع ترین ایرادات این زمینه می توان به موارد ذیل اشاره داشت:

  • درخواست دادن به کنسولگری اشتباهی در کشورهای شینگن ( عدم دانستن و ذکر مقصد اصلی در حوضه کشورهای شینگن)
  • رزرو نشدن بلیط هواپیما به ازای هر متقاضی ( در صورتی که قصد سفر به صورت خانوادگی یا گروهی را داشته باشید)
  • رزرو نشدن بلیط هواپیما برای مقاصدی به غیر از کشور نروژ  در ناحیه کشورهای شینگن ( در صورت تمایل به سفر)

به دلیل حساسیت این موضوع توصیه می گردد که از کارشناسان امور مهاجرتی در کشور خود مشورت دریافت کنید. موسسه حامی مهاجر راهکارهایی به مراجعین خود خواهد آموخت تا چگونه از پرداخت هزینه های اضافی برای دریافت بلیط هواپیمایی معاف شوند.

نامعتبر بودن نامه های مرجع

از دیگر شواهدی که سبب ریجکت شدن ویزای درخواستی می شود. گرد آوری نامه هایی می باشد که توسط مولفانی نامعتبر بدست آمده باشد. مانند:

  • جمع آوری شدن نامه ها توسط مولف یا شرکتی که در ضمیمه،  آدرس و جزییات قرارداد آن ها  درج نشده باشد.
  • گرد آوری نامه ها در خارج از زمان معین شده.
  • نبود مهر و امضا در نامه های رسمی ( باید توسط شرکت یا مولف این امر انجام گیرد).

عدم تمکن کافی برای سفر به کشور نروژ

یکی از دلایل مهم وعمده‌ رد شدن درخواست ویزا عدم اثبات تمکن مالی کافی برا حضور در کشور نروژ توسط ماموران کنسولگری این کشور می باشد. از مهمترین دلایل آن ها می توان به موارد زیر اشاره داشت.

  • عدم ارائه وضعیت مالی خود در یک ماه اخیر ( یا ارائه دادن وضعیت مالی قبل تر از آن)
  • عدم ارائه یک حساب بانکی جاری ( برای اثبات این امر می توان یک کارت اعتباری معتبر و فعال خود را نشان دهید)
  • نداشتن درآمد کافی در وضعیت فعلی خود
  • ارائه چک هایی که نام متقاضی در آن درج نگشته و یا فاقد اعتبار است.

قابل قبول نبودن تاریخ تولد و ازدواج 

از دیگر فاکتورهای منجر به ریجکت شدن ویزا می توان به ارائه تاریخ تولد و ازدواج ( در صورت متاهل بودن) اشاره داشت که توسط شرکت یا مولف، رسمی نگردیده باشد. مانند موارد:

  • ترجمه شدن سند به زبانی غیر از انگلیسی
  • رسمی نبودن سند ازدواج
  • عدم تطابق نام های ذکر شده در سند با نام مذکور در پاسپورت

بیمه سفر نامعتبر

یکی از شایع ترین علت های ریجکت شدن درخواست ویزا نداشتن بیمه سفر یا تحت پوشش بودن بیمه سفری است که مبلغ کافی در مدت زمان اقامت در نروژ یا سایر کشورهای شینگن را شامل نشود، بیمه‌ ای که هنگام سفر بازگشت به کشور مبدا را تحت پوشش قرار ندهد، بیمه ای که نتواند متقاضی را در تمامی کشورهای شینگن پوشش دهد (حتی اگر کشور نروژ تحت پوشش قرار گیرد) و بیمه ای که نتواند متقاضی را در تمامی روزهای اقامت در کشور نروژ یا سایر کشورهای شینگن تحت پوشش قرار دهد.

توجه: ده موارد فوق که سبب ریجکت شدن ویزای نروژ می شود تنها مختص به این کشور نمی باشد و در صورت ارتکاب این موارد در سایر کشورهای شینگن نیز، مسبب ریجکت شدن درخواست ویزا می شود.

پروسه فرجام خواهی در صورت ریجکت شدن ویزا

تنها با تکمیل نمودن فرم درخواست ویزا ضمانتی برای این که ویزای شما پذیرفته شود وجود ندارد. امکان دارد که شما چندین روز مشغول جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا شوید تا بتوانید فرم درخواست را به درستی تکمیل نمایید.

با این وجود این امکان نیز وجود دارد که درخواست شما ریجکت شود، در عین این حال که از صحت و درستی مدارک اطمینان دارید. ریجکت شدن ویزا به این معنا نیست که شما دیگر نتوانید ویزای کشور مد نظرتان را دریافت کنید.

بلکه این فرصت را دارید تا اشتباهات خود را تصحیح کرده و یا شرایط را بهبود ببخشید و اگر که فکر می کنید درخواست اولیه شما صحیح و کامل بوده است، می توانید فرجام خواهی کنید.

فرجام خواهی برای بررسی مجدد شرایط ویزای خود کار آسانی نمی باشد. زیرا نوشتن این دست نامه ها پروسه مخصوص خود را دارد.

شما باید دلایل محکمی بیاورید که چرا باور دارید درخواست ویزای شما به نادرستی رد شده است و چرا باید این تصمیم بازپس گرفته شود.

نامه فرجام خواهی ویزا چیست؟

اگر که ویزای درخواست متقاضی ریجکت شده باشد اما متقاضی خواهان بررسی مجدد شرایط باشد، باید درخواست خود را به صورت کتبی در نامه ای تحت عنوان فرجام خواهی به سفارت خانه یا کنسولگری ارسال نماید.

نوشتن این نامه کار بسیار حساسی است و اساسا باید معتبر و مستند باشد. این نامه باید توسط شخص متقاضی نوشته شود اما  پیشنهاد می کنیم برای شانس پذیرش هرچه بیشتر از کارشناسان این زمینه اطلاعات کسب کنید.

چرا که  بازرسی فرجام خواهی روند قانونی خود را طی می کند و در بسیاری از موارد مسبب درخواست مدارک و شواهدی می شود که علت نادرست بودن ویزای ریجکتی را به اثبات برساند. هر سفارت خانه وقت مجزایی را برای بررسی نامه های فرجام خواهی میگذارد.

چگونه نامه فرجام خواهی را بنویسیم؟

همانطور که گفته شد نوشتن این نامه کار آسانی نخواهد بود حتی با وجود داشتن دلایل قاطع نسبت به نادرست بودن تصمیم ماموران کنسولگری، زیرا شما باید با ساختار نوشتن از این دست نامه ها آشنایی داشته باشید، بدانید که مخاطب شما چه کسی است و چه چیزهای دیگری لازم است تا نوشته شود. پیشنهاد می شود که نامه نوشته شده بیشتر از دو صفحه نباشد و از اضافه گویی، شکایت کردن و لحن اعتراض گونه خودداری نمایید.

همچنین توصیه میگردد که نامه فرجام خواهی کمتر از یک صفحه نیز نباشد. زیرا این که تنها نسبت به تصمیم ریجکت شدن مخالفت کنید فرجام خواهی محسوب نمی شود و لازم است تا سند و دلایل خود را به اثبات برسانید. نامه فرجام خواهی به طور کلی شامل موارد زیر می شود.

  • مشخصات فردی
  • تاریخ ریجکت شدن درخواست ویزا
  • بازگو کردن دلیل ریجکت شدن ویزا
  • دلیل شما مبنی بر اشتباه بودن تصمیم ریجکتی ویزا

رفع ریجکتی ویزای نروژ با موسسه حامی مهاجر

چنانچه تصمیم به نوشتن نامه فرجام خواهی گرفتید می توانید با مراجعه به کارشناسان حامی مهاجر به بهترین حالت ممکن این مهم را انجام دهید. زیرا به طور عمومی نمی توان اصلی را توضیح داد و با عمل کردن به آن نتیجه مطلوب را در فرجام خواهی دریافت کرد.

چرا که هر متقاضی بنا بر دلایل بخصوصی ریجکت می شود. برای مثال اگر شخصی به علت عدم اثبات تمکن مالی ریجکت شود باید به حساب بانکی خود وجه بیشتری واریز کرده و از طریق ضامنی مطمئن، دارا بودن وجه کافی برای سفر را به اثبات برساند و در نامه فرجام خواهی خود به شکلی صحیح و اصولی درخواست مجدد ویزا را تقاضا نماید.

کارشناسان و متخصصین موسسه حامی مهاجر شما را در امر رفع ریجکتی ویزا مانند ریجکتی ویزای آمریکا ، ریجکتی ویزای کانادا و یا ریجکتی ویزای شینگن راهنمایی میکنند.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 1 | کل دیدگاه های تایید شده: 0