ثبت نام لاتاری گرین کارت 2026 ثبت نام لاتاری 2026 ثبت نام در لاتاری 2026

درآمد زا ترین مشاغل ترکیه

نکته: حامی مهاجر فاقد مجوز کاریابی بین‌المللی است و این مقاله صرفا جهت اطلاع‌رسانی منتشر شده است.

امروزه مشغول شدن به کاری که شما از آن لذت می‌برید دیگر کافی نیست. بلکه باید شغلی انتخاب کنید که بتوانید با آن قبوض خود را پرداخت کرده و مخارج افرادی که شما مسئولشان هستید را تامین کنید. به این منظور، فهرستی از درآمد زا ترین مشاغل ترکیه برا شما گردآوری کرده‌ایم.

حسابدار رسمی

به طور معمول یک حسابدار رسمی در ترکیه، به حداقل 4 سال تحصیلات اکادمیک و حداقل 3 سال گذارندن دوره‌های آموزشی مشخص در بهترین دانشگاه‌های این کشور نیاز دارد. با این حساب این حرفه، ترکیبی از استعداد، نظم و از خود گذشتگی است. و اما زمانی که شما مشغول به کار در این حرفه می‌شوید مزد تمامی زحمات خود را خواهید گرفت. میانگین درآمد یک حسابدار رسمی  سالانه TL 79.336 است.

مراقبت پرواز

کنترل ترافیک هوایی شبیه به هیچ شغل دیگری نیست. آنها با هماهنگ کردن ترافیک هوایی فاصله لازم برای هواپیماها را حفظ می‌کنند. این کار یکی از پرفشار ترین مشاغل محسوب می‌شود. به این دلیل که نیازمند دقت و هوشیاری بسیار بالایی است تا هیچ هواپیمایی در زمان و مکان اشتباهی حرکت نکند. و به عنوان پاداش این کار پر استرس و ریسکی، واحد مراقبت هوایی درآمدی حدود 106.609 TL در سال را کسب می‌کند.

کارشناس بیمه

کارشناس بیمه، یک کارشناس تجاری است که با عدم قطعیت میزان پوشش مالی بین بیمه گذار و بیمه گر را تعیین می‌کند. آنها احتمال وقوع یک سانحه نامشخص (مانند زلزله، طوفان یا سایر بلایای طبیعی) و میزان خسارات مالی را ارزیابی می‌کنند. کارشناس بیمه باید پیش زمینه ای غنی در مدیریت مالی، مدیریت بحران، دانش تجارتی و مهارت‌های تحلیلی داشته باشد. درآمد یک کارشناس بیمه باتجربه حدود 109.278 TL است.

مشاور مدیریتی

مشاورین مدیریتی کمک می‌کنند تا شرکت‌ها عملکرد خود را ارتقا ببخشند. آنها اغلب این امور را از طریق تجزیه و تحلیل  مشکلات حاضر در شرکت‌ها و تدوین طرح‌های توسعه بخشی انجام می‌دهند. مشاورین مدیریتی بر اساس سطح تخصص و شرکت‌هایی که مشغول به کار می‌شوند، سالانه حدود 71.627 تا  TL 122,789 بدست می‌آورند.

مهندسی نفت

مهندسی نفت به آموزش و مهارت بالایی نیازمند است زیرا آمیخته‌ای از خلاقیت، پژوهش و پیشروی است. این کار یکی از مشاغل پر سود کشور ترکیه است. میزان درآمد مهندسین نفت در ترکیه به 104.517 TL در سال می‌رسد.

پزشک  متخصص

حرفه پزشکی یکی از بهترین و معتبر‌ترین مشاغل در دنیا است. میزان حقوق پزشکان تا حدود زیادی بستگی به تخصص آنها دارد. اما به طور معمول جراحان مغز و اعصاب بیشترین درآمد و پزشکان عمومی کمترین درآمد را دراین بازه دارند. بسته به نوع تخصص، پزشکان در ترکیه سالانه بین 86.975 تا  TL 112.557 حقوق دریافت می‌کنند.

سرپرست IT

یک سرپرست IT پیش‌نیاز‌های عملیات، استراتژی‌های تحقیقاتی و راهکار‌های فناوری را نظارت می‌کند. پربازده ترین سیستم‌ها را در عین مقرون به صرفه بودن نصب می‌کند. از آنجا که رقابت برای تولید فناوری‌های به صرفه تر روزانه در حال افزایش است، تقاضا برای مدیران IT و اشخاصی که با تکنولوژی آشنایی دارند نیز بیشتر می‌شود. درآمد سالانه یک مدیر IT به طور متوسط TL113,32 است. این درآمد براساس میزان تخصص در حرفه شخص افزایش می‌یابد.

وکالت

هر شخص یا هر شرکت تجارتی ممکن است درگیر مسائل حقوقی شود و نیاز به یک وکیل کاربلد داشته باشد. به این دلیل است که تقاضا برای وکلا هیچ‌گاه پایانی ندارد. یک وکیل کاربلد سالانه TL 117,570 درآمد دارد.

خلبانی

بدون شک خلبانی نیاز به مهارت و استعداد فراوانی دارد. خلبانی رویای بسیاری از ما در کودکی است. اما هرچه با بزرگترشدن‌مان چالش‌های این کار را بیشتر درک کردیم، ما را از این رویا دورتر کرد. برای تبدیل شدن به یک خلبان واجد شرایط که در شرکت‌های بزرگ هواپیمایی شاغل می‌شود؛ علاوه بر سپری کردن آموزش‌های خلبانی به طور کامل، فرد باید از تست‌های سلامتی متعددی نیز با موفقیت خارج شود. گفتنی است که آموزش‌های خلبانی بسیار پر هزینه است اما اگرشخصی با موفقیت از این چالش‌ها گذر کند، می‌تواند سالانه 127.138 TL در ترکیه درآمد داشته باشد.

مهندسی نرم‌افراز

پردآمد ترین حرفه در کشور ترکیه مهندسی نرم‌افزار است. مهندسین نرم‌افزار توسعه، طراحی و کنترل برنامه‌ها را در اختیار دارند. هر چند که مهندسی نرم‌افزار رشتهای جدید محسوب می‌شود، اما این قابلیت را داشت تا به یکی از درآمد زا ترین مشاغل این کشور تبدیل شود. عموما مهندسین نرم‌افزار از رشته‌های برنامه نویسی و مهندسی کامپیوتر مدرک دریافت می‌کنند.  درآمد سالیانه یک مهندس نرم‌افزار به 219.267 TL می‌رسد.

دیدگاه جدید
دیدگاه ها
کل دیدگاه های ثبت شده: 0 | کل دیدگاه های تایید شده: 0