در طی سالیان اخیر، کشور ترکیه بهسبب پیشرفت روزافزون خود و امکانات اجتماعی و رفاهی منحصربهفردش، به یکی از مناسبترین مقاصد مهاجرتی دنیا تبدیل شده است. تا آنجا که هرساله، افراد زیادی فکر مهاجرت به ترکیه را در ذهن خود میپرورانند و برای زندگی در این سرزمین خوشآبوهوا رویاپردازی میکنند.
اما برای مهاجرت به ترکیه از چه طریقی باید اقدام کرد؟ این همان موضوعی است که میخواهیم بررسی کنیم و متناسب با آن، هر یک از روشهای مهاجرت به ترکیه را جداگانه موردبحث قرار دهیم. یعنی ضمن مطرحکردن موضوع مهاجرت به ترکیه بدون پاسپورت و ارائه توضیحاتی پیرامون آن، قصد داریم در خصوص شیوه مهاجرت به ترکیه از طریق کار حرف بزنیم و بگوییم که روند مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت چگونه است.
سپس مبحث مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل را پیش میکشیم تا ببینیم شرایط اخذ اقامت ترکیه با تحصیل در مدارس و دانشگاههای این کشور به چه صورت است. در ادامه نیز راجعبه مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره خانه و مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه حرف میزنیم و چگونگی مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری را شرح میدهیم.
در پایان نیز هزینه مهاجرت به ترکیه را موردبررسی قرار میدهیم تا ببینیم که بهصورت کلی، مهاجرت به ترکیه چقدر هزینه دارد و در کدام روش است که مهاجرت به ترکیه با کمترین هزینه صورت میپذیرد. همراهمان باشید.
حامی مهاجر، موسسه مهاجرتی معتبری است که در زمینه اخذ اقامت ترکیه، به مراجعین خود خدماتی تخصصی ارائه میدهد. از جمله این خدمات میتوان به اخذ انواع ویزای ترکیه، دریافت پذیرش تحصیلی ترکیه، ثبت شرکت در ترکیه و خرید ملک در ترکیه اشاره کرد. ضمنا شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر، با شماره 02148000957 تماس حاصل فرمایید.
بهدلیل اشتراکات فرهنگی بین مردم ایران و ترکیه، مهاجرت به ترکیه همواه یکی از مطلوبترین گزینهها برای ایرانیان بوده و در طی سالیان اخیر، توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرده است. طوری که عده زیادی میخواهند بدانند برای مهاجرت به ترکیه باید چه فرایندی را طی کنند و با زندگی در این سرزمین، چه شرایطی انتظارشان را میکشد؟
گفتنی است که ما در خصوص فرایند و روش های مهاجرت به ترکیه در ادامه صحبت خواهیم کرد، اما در خصوص شرایط مهاجرت به این سرزمین باید بگوییم ترکیه کشوری است برای همه افراد. یعنی هرکسی، با هرنوع سبک زندگی و هر طرز فکری میتواند در این سرزمین اقامت داشته باشد. فقط کافی است افراد پیش از مهاجرت به ترکیه، راجعبه سبک زندگی رایج در هر یک از شهرهای این سرزمین تحقیق کنند تا بتوانند بر اساس شرایطشان بهترین منطقه را برای اقامت انتخاب کنند.
مورد دیگر این است که ترکیه بین اروپا و آسیا قرار دارد. طوری که میتوان گفت در یکی از مرکزیترین مناطق دنیا واقع شده و رابط میان شرق و غرب است. به همین خاطر، این کشور امکانات گستردهای را برای سفر به سایر نقاط جهان فراهم کرده است. طوری که افراد پس از مهاجرت به این سرزمین، میتوانند بهراحتی به هر نقطه از دنیا سفر کنند. بهخصوص که سفر به اروپا و آسیا از ترکیه، هم به صورت هوایی امکانپذیر است و هم از طریق مسیرهای زمینی.
همچنین باید درباره غذاهای ترک نیز صحبت کنیم که یکی از قابلتوجهترین ویژگیهای ترکیه است و شهرتی جهانی را برای آشپزان این سرزمین بهارمغان آورده است. تا آنجا که در طی چند سال اخیر، تعداد رستورانهای ترک در سرتاسر دنیا افزایش یافته و مورداستقبال مردم واقع شده است.
ضمنا ذکر این نکته نیز ضروری است که فرهنگ غذایی مردم ایران و ترکیه تا حد زیادی مشابه یکدیگر است. بنابراین وجود اشتراک در رژیم غذایی ایران و ترکیه، از دیگر جنبههای مثبت مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان است.
در ادامه باید به تشابهات رفتاری میان مردم ایران و ترکیه نیز اشاره کنیم که سبب شده است مهاجرت به ترکیه برای ایرانیان، آسانتر از آنچه هست بهنظر بیاید. به این صورت که مردم ترکیه هم مانند اهالی ایران بسیار خونگرم، صمیمی و مهماننواز هستند و به سالمندان احترام میگذارند. بنابراین برای ایرانیان، حضور در ترکیه بهنسبت کشورهای اروپایی آسانتر است و احساس حضور در خانه را زنده میکند.
در پایان نیز باید به طبیعت بکر و آبوهوای معتدل این سرزمین اشاره کنیم که سبب میشود ساکنان این کشور چهارفصل، روزگار دلچسبی را سپری کنند. همچنین این امکان برای مهاجران به ترکیه وجود دارد که مطابق با طبع سرمادوست یا گرماپسند خود، در یکی از شهرهای شرقی، جنوبی و... ترکیه اقامت کنند. بنابراین امکان زیست در انواع گوناگون آبوهوایی برای مهاجران به ترکیه وجود دارد.
آیا مهاجرت به ترکیه بدون پاسپورت امکانپذیر است؟
این سوالی است که ذهن بسیاری از متقاضان مهاجرت به ترکیه را به خود مشغول کرده است و آنها میخواهند بدانند آیا بدون داشتن پاسپورت نیز میتوانند راهی ترکیه بشوند. در پاسخ باید گفت با اینکه همواره بحثهایی پیرامون مهاجرت به ترکیه بدون پاسپورت وجود داشته است، هماکنون شرط سفر به ترکیه این است که افراد پاسپورتی با حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشند.
بنابراین، در حالحاضر امکان مهاجرت به ترکیه بدون پاسپورت وجود ندارد. با این وجود، ایرانیان میتوانند بدون نیاز به اخذ ویزا و تنها با داشتن پاسپورت معتبر خود راهی ترکیه بشوند. ضمن اینکه در چنین حالتی، آنها میتوانند بهمدت 90 روز در ترکیه بمانند و پس از آن، خاک این سرزمین را ترک کنند.
البته ذکر این نکته ضروری است که در طی این مدت، امکان کار و تحصیل برای افراد وجود ندارد. بلکه در صورت تمایل به کار و تحصیل در ترکیه، متقاضیان باید پیش از پایان این 90 روز، مجوز اقامت خود را از طریق روش های اخذ اقامت ترکیه دریافت کنند و اجازه فعالیت در این کشور را بهدست بیاورند.
مهاجرت به ترکیه از طریق کار، یکی از پرمتقاضیترین روش های مهاجرت به ترکیه محسوب میشود. زیرا عده بسیاری میخواهند راهی ترکیه بشوند و مهارتهای کاری خود را در این سرزمین محک بزنند. با این وجود باید گفت چنانچه افراد قصد مهاجرت به ترکیه از طریق کار را داشته باشند، بهتر است ابتدا در خصوص بازار کار این سرزمین تحقیق کنند و پس از یافتن فعالیت متناسب با شرایطشان، برای این عمل اقدام کنند.
چرا که در حالحاضر، اکثر موقعیتهای شغلی ترکیه به شهروندان این سرزمین اختصاص دارد و زمینههای کاری باقیمانده، اکثرا تخصصی هستند و به دانش و تجربه بالایی نیاز دارند. ضمن اینکه افراد برای اشتغال در ترکیه نیازمند یک پیشنهاد شغلی یا قرداد کاری هستند.
بنابراین در صورتی که متقاضیان مهاجرت به ترکیه میخواهند شیوه مهاجرت به ترکیه از طریق کار را امتحان کنند، باید حتما از موقعیتهای شغلی موجود در این سرزمین اطلاع داشته باشند و با آگاهی کامل قدم در خاک ترکیه بگذارند.
البته در این میان، روشهایی نسبتا تضمینی برای مشغولبهکار شدن در ترکیه وجود دارد. از جمله اینکه افراد میتوانند در دانشگاههای ترکیه درس بخوانند و پس از اخذ مدرک دانشگاهی خود، وارد بازار کار شوند. گفتنی است در چنین شرایطی، هم موقعیتهای شغلی پراهمیتتری در دسترس فرد خواهد بود و هم حقوقومزایای قابلتوجهی انتظار او را خواهد کشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص تحصیل در ترکیه، میتوانید با شماره 02148000957 تماس بگیرید.
با این وجود باید گفت که مهاجرت به ترکیه از طریق کار، به دریافت اقامت دائم این کشور منجر نمیشود. بلکه نتیجه آن دریافت اقامت توریستی ترکیه است که یک سال دوام دارد و تمدیدپذیر است. به این صورت که پس از پایان سال، فرد میتواند درخواست تمدید اقامت بدهد و مدتزمان حضورش در ترکیه را برای یک سال دیگر تمدید کند.
همچنین در صورتی که فرد 5 سال در ترکیه اقامت داشته باشد و بیمه و مالیات خود را بپردازد، واجد شرایط اخذ پاسپورت ترکیه میشود و میتواند برای دریافت اقامت دائم این سرزمین، درخواست خود را ثبت کند. لازمبهذکر است که ما در خصوص شرایط کار در ترکیه و ویزای کاری ترکیه، پیشتر مقالات جداگانهای نوشتهایم و جزئیات این مسائل را توضیح دادهایم. میتوانید آنها را مطالعه کنید.
اما نکته مهم در خصوص مهاجرت به ترکیه برای کار این است که افراد برای فعالیت در این سرزمین، باید حتما مجوز کار این کشور یا همان «چالیشما ایزین» را دریافت کنند. زیرا کارکردن بدون مجوز در ترکیه، تخلف است و مشمول مجازات میشود. همچنین باید بدانید که صدور این کارت، بهدست وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه (MLSS) انجام میشود و ممکن است تا 90 روز طول بکشد.
ضمنا جهت مهاجرت به ترکیه برای کار، دانستن این نکته ضروری است که فرد چه از داخل ترکیه درخواست کار داده باشد و چه از خارج ترکیه، باید هم خودش و هم کارفرمایش برای صدور مجوز کار ترکیه، درخواست رسمیشان را ارائه کنند. سپس وزارت کار ترکیه این درخواست را بررسی میکند و در صورت موافقت با شرایط، به او اطلاع میدهد تا به سفارت مراجعه کند و مجوز خود را دریافت کند.
همچنین در صورتی که متقاضی دریافت کار، از داخل ترکیه درخواستش را ثبت کرده باشد، میتواند پرونده خود را از دفتر مرکزی MLSS در آنکارا پیگیری کند. گفتنی است که این شخص حداکثر تا 30 روز پس از زمان صدور مجوزش فرصت دارد برای اقامت در ترکیه درخواستنامه تنظیم کند. زیرا افراد اجازه کار کردن در ترکیه ندارند، مگر اینکه مجوز کار و اجازه اقامت خود را اخذ کرده باشند.
در نهایت باید به این نکته هم اشاره کنیم که چنانچه فرد بخواهد کسبوکار خود را در ترکیه راهاندازی کند و مستقل از کارفرما به فعالیت بپردازد، جدا از زمینه فعالیتش، باید حتما شرکت خود را ثبت کند. زیرا هرگونه فعالیت تجاری در ترکیه، نیازمند ثبت شرکت در این سرزمین است. بنابراین حتی برای مهاجرت به ترکیه از طریق آرایشگری هم افراد باید آرایشگاه خود را ثبت کنند.
در ادامه، برخی از مراحل اخذ مجوز کار در ترکیه را ذکر میکنیم.
یکی دیگر از شیوههای مهاجرتی، مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت است. به این صورت که افراد متمکن یا مدیران کسبوکارها میتوانند با راهاندازی شرکت خود در ترکیه، فعالیت تازهای را در این سرزمین آغاز کنند. بهخصوص که ترکیه با سایر کشورهای جهان تجارت آزاد دارد و تاسیس شرکت در این سرزمین، میتواند سودآوری فراوانی برای افراد داشته باشد.
البته همانطور که پیش از این گفتیم، افراد برای هرگونه فعالیت تجاری در این سرزمین (حتی برای مهاجرت به ترکیه از طریق آرایشگری و افتتاح سالن آرایشی)، باید شرکت خود را ثبت کنند. با این حال، یکی از مزایای ثبت شرکت در ترکیه این است که افراد خارجی میتوانند شرکتشان را بهصورت مستقل ثبت کنند.
یعنی برخلاف کشورهایی مانند امارات متحده عربی، متقاضیان مجبور نیستند برای ثبت شرکت در ترکیه با شهروندان ترک مشارکت کنند و سرمایه خود را به آنها بسپارند. بلکه در این روش، تنها کافی است که آنها یک حسابدار ترک را استخدام کنند. زیرا وجود یک حسابدار بومی برای تمام شرکتهای ثبتشده در ترکیه الزامی است.
ضمنا نکته مهم در خصوص مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت این است که در ترکیه، مالیات شرکت بر اساس درآمدهای مجموعه پرداخت میشود. بنابراین دیگر نیازی به پرداخت هزینه ثابت به دولت نیست. ضمن اینکه لزومی به اجاره دفتر کار جداگانه هم نیست و افراد میتوانند برای شرکت خود، دفتر کار خانگی اجاره کنند.
البته ذکر این نکته ضروری است که وجود یک دفتر کار برای ثبت شرکت الزامی است. زیرا از جمله مدارکی که باید بههنگام ثبت شرکت در ترکیه ارائه شود، تعیین آدرس دفتر مجموعه است.
همچنین بخوانید: چگونه کارت اقامت ترکیه را تهیه کنیم؟
اساس مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت نیز چنین است که افراد تنها با بهپایانرساندن مراحل ثبت شرکت در این سرزمین، میتوانند حتی بدون فعالکردن شرکتشان، اقامت یکساله ترکیه را اخذ کنند. ضمنا آنها در صورتی که تمایل داشته باشند اقامتشان را تمدید کنند، میتوانند این کار را در دو نوبت انجام بدهند. گفتنی است که مدتزمان هر یک از این تمدیداقامتها، دوساله است.
اما با مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت، چگونه میتوان اقامت دائم این سرزمین را بهدست آورد و از حقوق شهروندی ترکیه بهرهمند شد؟ در پاسخ باید گفت صاحبان کسبوکار در صورتی که بخواهند اقامت کاری خود را به اقامت دائمی تبدیل کنند، با فعالنگهداشتن شرکتشان بهمدت 5 سال و رساندن سرمایه این مجموعه به 100هزار لیر، میتوانند برای اقامت دائم ترکیه و اخذ پاسپورت این کشور اقدام کنند.
البته باید بدانید بهازای تمام این پنج سالی که یک شرکت در ترکیه فعالیت میکند، صاحبان آن باید حداقل 360 روز در ترکیه اقامت داشته باشند و در اینمدت، هیچگونه سوءپیشینه قضایی در پرونده آنها ثبت نشود. در غیر این صورت، آنها نمیتوانند پاسپورت ترکیه را اخذ کنند.
بنابراین چنانچه شخصی بخواهد کسبوکار خود را در خارج از کشور راهاندازی کند، مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت برای او انتخاب مناسبی است. زیرا این شیوه سبب میشود علاوه بر کارآفرینی، افراد بتوانند پاسپورت ترکیه و اقامت دائمی این سرزمین را نیز بهدست بیاورند.
ضمن اینکه سرعت بالای ثبت شرکت در ترکیه (بین 3 تا 8 روز کاری) و راحتبودن این روند، سبب شده است تا مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت، راهی ایدئال برای زندگی و آغاز فعالیت در این سرزمین باشد.
البته ذکر این نکته ضروری است که در کنار تمام این مزیتها، مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت معایبی نیز دارد. از جمله اینکه بر اساس آمارهای منتشرشده در سال 2015، ترکیه در رتبه 66 دنیا از لحاظ میزان فساد اداری قرار دارد و در چنین وضعیتی، پیشبردن کارها دشوارتر است. همچنین کارمندان شرکتها باید به زبان ترکی مسلط باشند و در غیر این صورت، حتما باید از مترجمان حرفهای در مجموعه استفاده کنند.
لازمبهذکر است که ما در مقاله همهچیز راجعبه ثبت شرکت در ترکیه، تمامی مراحل مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت را توضیح دادهایم و ضمن پرداختن به انواع گوناگون شرکتهای موجود در ترکیه، در خصوص مدارک لازم جهت ثبت شرکت در این سرزمین صحبت کردهایم. میتوانید آن را مطالعه کنید.
مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، از جمله پرطرفدارترین شیوههای مهاجرتی است و در طی چند وقت اخیر، موردتوجه عده زیادی از دانشجویان و دانشآموزان ایرانی قرار گرفته است. تا جایی که جوانان و نوجوانان زیادی تصمیم گرفتهاند برای تحصیل در ترکیه اقدام کنند و در مدارس و دانشگاههای این سرزمین درس بخوانند.
اما چرا مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، یکی از بهترین گزینههای مهاجرتی محسوب میشود؟ در جواب به این سوال باید بگوییم جدا از اینکه مهاجرت تحصیلی سبب اخذ اقامت توریستی ترکیه میشود، این کشور امکانات علمی و رفاهی گستردهای را نیز برای دانشجویان و دانشآموزان خود فراهم کرده است.
از جمله اینکه ترکیه متعهد به معاهده بولونیا است و مطابق با آن، سیستم آموزشی یکپارچهای را تشکیل داده. همچنین بهدلیل همسطحبودن ارزش مدارک دانشگاهی بین کشورهای عضو این پیمان، دانشجویان ترکیه میتوانند بدون دردسرهای ناشی از تطبیق مدرک، در سایر کشورها نیز تحصیل کنند. بنابراین امکان تحصیل در دیگر کشورهای اروپایی، از مهمترین مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل است.
علاوه بر این، هزینههای تحصیل در ترکیه بسیار مقرونبهصرفه است و فرصتهای متعددی هم فراهم شده است تا دانشجویان بینالمللی از بورسیههای تحصیلی این کشور استفاده کنند. ضمن اینکه باید گفت مراکز آموزشی ترکیه بسیار مجهز هستند و امکانات علمی قابلتوجهی دارند. بنابراین امکان انجام تحقیقات گسترده نیز برای دانشجویان فراهم شده است.
ضمنا از دیگر مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل این است که دولتمردان این کشور، امکانات متعددی را برای دانشجویان خود در نظر گرفتهاند. بهعنوان نمونه، ترکیش ایرلاین که یکی از مشهورترین آژانسهای هوایی است، بلیتهای خود را با تخفیف 15درصدی به دانشجویان عرضه میکند. همچنین دانشجویان برای خرید بستههای اینترنت یا استفاده از وسایل حملونقل عمومی نیز از تخفیفات ویژهای برخوردارند.
جدا از این موارد، خود دانشگاهها نیز امکانات ارزشمندی را برای دانشجویانشان فراهم کردهاند. از جمله اینکه با اختصاصدادن ایمیلی به آنها، این فرصت را برای ایشان ایجاد کردهاند تا محصولات متنوع مایکروسافت را با تخفیف 50درصدی تهیه کنند یا در وبسایتهایی مانند یوتیوب، نتفلیکس و... با 50درصد تخفیف عضو شوند. گفتنی است که این تخفیفات متعدد، از برجستهترین ویژگیهای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل است.
اما برای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، باید از کجا شروع کرد؟ گفتنی است که ما در موسسه حامی مهاجر، خدمات گستردهای را برای صفرتاصد این مسیر آماده کردهایم. به این صورت که ابتدا با مشاوره تحصیلی آغاز میکنیم و پس از بررسی وضعیت شخصی متقاضی و موشکافی پرونده تحصیلی وی، اعلام میکنیم که کدام دانشگاه برای شخص مناسب است و چگونه میتواند در آن رشته تحصیل کند.
بنابراین شما میتوانید برای برخورداری از این خدمات و نیز کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فرایند مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل، با شماره 02148000957 تماس بگیرید و از راهنماییهای کارشناسان ما استفاده کنید. در ادامه، برخی از مدارک لازم برای تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه و نیز مدارک لازم برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی ترکیه را ذکر میکنیم.
گفتنی است که برای تحصیل در دانشگاههای خصوصی، دیگر نیازی به ارائه گواهی آزمون YOS نیست و دانشجو میتواند تنها با ارائه مدرک دبیرستان خود، در دانشکده مدنظرش ثبت نام کند.
در سالهای قبل، مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره خانه یکی از پرطرفدارترین راههای مهاجرتی بود و افراد بسیاری توانسته بودند با این شیوه، اقامت ترکیه را بهدست بیاورند. زیرا مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره خانه، بسیار ساد و بیدردسر بود.
به این صورت که افراد تنها با اجاره خانهای در یکی از شهرهای ترکیه، میتوانستند اقامت توریستی ترکیه را اخذ کنند و بهمدت یک سال در این سرزمین زندگی کنند. ضمن اینکه این شیوه از اقامت بدون شرط حضور بود و میشد مجددا آن را تمدید کرد.
با این حال، مطابق با آخرین دستورالعملهای اداره مهاجرتی این کشور، دیگر مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره خانه ممکن نیست. بنابراین افراد در صورتی که میخواهند راهی ترکیه بشوند و قصه مهاجرتشان را بهسرانجام برسانند، باید سایر روشهای مهاجرتی را امتحان کنند.
مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، از دیگر شیوه های مهاجرت به این سرزمین است که در حالحاضر، موردتوجه بسیاری از مردم ایران قرار گرفته است. تا آنجا که در طی چند سال گذشته، نام تعداد زیادی از ایرانیان در میان خریداران ملک در ترکیه به چشم میخورد.
به همین خاطر، در ادامه میخواهیم به این بپردازیم که فرایند مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه به چه صورت است و با این روش، چگونه میتوان اقامت ترکیه را بهدست آورد. اما پیش از شروع بحث، ابتدا باید ذکر کنیم در میان تمام کشورهای دنیا، ترکیه یکی از آسانترین سیاستهای اعطای حق شهروندی را در پیش گرفته است که مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه نیز، نمونهای از این سیاستگذاریهاست.
به این صورت که افراد، تنها با مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه ای به مبلغ 400هزار دلار نهتنها شهروندی ترکیه را اخذ میکنند، بلکه در کمتر از دو هفته نیز صاحب پاسپورت این کشور میشوند و میتوانند از تمام حقوق و مزایای مربوط به شهروندان ترک بهرهمند بشوند.
به این معنی که متقاضیان مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، با دریافت پاسپورت این سرزمین میتوانند کار کنند، حساب بانکی افتتاح کنند، در دانشگاههای ترکیه تحصیل کنند و بدون نیاز به تمدید اقامت، برای همیشه در این سرزمین زندگی کنند.
ضمن اینکه ترکیه از جمله کشورهایی است که با هویت دوم مشکلی ندارد. بنابراین افراد میتوانند با اخذ پاسپورت این کشور، اسموفامیل خود را کنار بگذارند و هویت جدیدی برای خود ایجاد کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص، مقاله اخذ پاسپورت ترکیه را مطالعه کنید.
البته ذکر این نکته ضروری است که برای اخذ پاسپورت ترکیه از راه خرید خانه، لزومی ندارد که افراد تنها یک خانه به ارزش 400هزار دلار تهیه کنند. بلکه آنها میتوانند چندین ملک را خریداری کنند و مجموع ارزش آنها به 400هزار دلار برسانند. لازمبهذکر است که در چنین شرایطی، تمامی املاک باید در طول یک سال خریداری شوند. زیرا در غیر اینصورت، متقاضیان نمیتوانند برای دریافت شهروندی ترکیه درخواست بدهند.
با این حال، یکی از مزایای مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه این است که متقاضیان مهاجرت به ترکیه، میتوانند از طریق اجارهدادن املاک خود درآمد کسب کنند یا با خرید خانه در یک منطقه مناسب، بر روی املاک سرمایهگذاری کنند. همچنین در این روش مهاجرتی، شرط حضور در ترکیه وجود ندارد و افراد میتوانند با خروج از ترکیه، همچنان اقامت این کشور را داشته باشند.
اما آیا مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، تنها با خرید خانهای به ارزش بالاتر از 400هزار دلار امکانپذیر است؟ خیر! چنانکه گفتیم، خرید خانه بالای 400هزار دلار، منجر به اخذ پاسپورت ترکیه میشود. اما برای دریافت اقامت ترکیه، میتوان خانهای به ارزش حداقل 75هزار دلار نیز خرید.
بنابراین چه ارزش خانه 400هزار دلار باشد و چه 75هزار دلار، در هر صورت شخص اقامت ترکیه را دریافت خواهد کرد. با این تفاوت که در مورد اول، فرد اقامت دائمی ترکیه را اخذ میکند و در مورد دوم، اقامت توریستی (یکساله) برای متقاضی حاصل میشود.
همچنین گفتنی است که اقامت یکساله ترکیه تمدیدپذیر است و بهواسطه آن، افراد میتوانند اموری مانند افتتاح حساب بانکی خود را به سرانجام برسانند. اما با داشتن اقامت توریستی، امکان کارکردن در ترکیه برای افراد وجود ندارد. زیرا کارکردن در ترکیه تنها مشروط به اخذ مجوز کار یا همان چالیشما ایزین است و بدون آن، هرگونه مشغولبهکارشدن، تخلف محسوب میشود.
نکته دیگر این است که برای مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، هیچگونه محدودیتی در نوع خانه خریداری شده وجود ندارد. بنابراین متقاضیان مهاجرت به ترکیه میتوانند هر نوع منزلی در این کشور خریداری کنند. از جمله آپارتمان، ویلا و...
برای کسب آگاهی بیشتر در خصوص مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، میتوانید مقاله همهچیز درباره خرید خانه در ترکیه را مطالعه کنید. ضمنا از آنجا که اقامت در ترکیه و دریافت پاسپورت این کشور مزایای گوناگونی دارند، ما ریزبهریز این ویژگیها را در مقاله مزایای اقامت ترکیه گردآوری کردهایم. میتوانید نگاهی به آن بیندازید.
در ادامه، برخی از شرایط اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک را ذکر میکنیم.
آیا مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری امکانپذیر است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت بله. مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری، هم بهشکل خرید خانه و هم بهصورت خرید سهام یا سپردهگذاری در بانکها ممکن است. گفتنی است که در تمام این شیوهها، شخص میتواند اقامت دائم ترکیه را دریافت کند. بنابراین این دیگر به فرد بستگی دارد که کدامیک از این روشها را انتخاب کند.
پیشتر، در خصوص مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه صحبت کردیم. اما در خصوص سایر روشهای سرمایهگذاری، شیوه کار چنین است که اگر شخصی بخواهد اقامت ترکیه را با سپردهگذاری در بانک اخذ کند، باید مبلغ 500هزار دلار آمریکا را بهمدت 3 سال در یکی از این بانکها نگهداری کند و هیچگونه برداشتی از حساب خود نداشته باشد. گفتنی است که تا سال 2017، این مبلغ 3میلیون دلار بود اما پس از آن دولتمردان ترکیه تصمیم گرفتند که جهت آسانترشدن روند مهاجرت به ترکیه، مبلغ سپرده را کاهش دهند.
همچنین در صورتی که فرد تصمیم داشته باشد برای مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری، شیوه خرید سهام ترکیه را امتحان کند، باز هم باید مبلغ 500هزار دلار آمریکا از سهام ترکیه را خریداری کند و آن را بهمدت 3 سال نزد خود نگه دارد. لازمبهذکر است که در این روش نیز، حداقل مبلغ لازم برای خرید سهام ترکیه 2میلیون دلار بود که بعدها در سال 2017 کاهش یافت.
در نهایت ذکر این نکته ضروری است که چنانچه اشخاص قصد داشته باشند شیوه مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری را امتحان کنند، به تاییدیههای گوناگونی نیاز دارند. به این صورت که برای مهاجرت از طریق سپرده بانکی، به تاییدیه سازمان مقررات و نظارت بانکی و برای مهاجرت از طریق خرید سهام، به تاییدیه معاونت خزانهداری ترکیه نیاز است.
اگر بخواهیم در خصوص هزینه مهاجرت به ترکیه صحبت کنیم و به این سوال پاسخ بدهیم که مهاجرت به ترکیه چقدر هزینه دارد، باید به این نکته اشاره کنیم که هر یک از روش های مهاجرتی به ترکیه، خودشان با هزینههای جداگانهای همراه هستند. بهعنوان مثال در مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه، تنها هزینه خرید خانه مطرح نیست. بلکه هزینههای دیگری مانند مالیات و انتقال سند نیز وجود دارند که مبلغی معادل 4درصد از ارزش کل ملک را تشکیل میدهند.
همچنین در این روش مهاجرتی، اقداماتی چون نوترکردن و ثبت محضری اسناد نیز هزینههایی را بهدنبال دارد. ضمنا مالیات بر ارزش افزوده، هزینه خرید امتیاز انشعابات آبوبرق، اخذ بیمه زلزله و... از دیگر مواردی هستند که میشود بهعنوان بخشی از هزینه مهاجرت به ترکیه مطرح کرد.
در مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت هم، خود فرایند ثبت شرکت هزینهای 700 الی 800 دلاری دارد. همچنین هزینه اجاره دفتر کار نیز بر اساس شهر مقصد، میتواند از 1000 لیر به بالا متغیر باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که برای ثبت شرکت در ترکیه، لزوما نباید واحدهای تجاری اجاره کرد. زیرا افراد میتوانند واحدهای مسکونی را نیز بهعنوان دفتر کار خود انتخاب کنند و از هزینه مهاجرت به ترکیه بکاهند.
بنابراین همانطور که گفتیم، هرکدام از شیوه های مهاجرتی به ترکیه هزینهای مختصبهخود را دارند. ضمنا زندگی در این کشور با پرداخت هزینههایی مانند هزینه سوخت و... همراه است که برای کسب اطلاعات بیشتر در اینخصوص، میتوانید مقاله بررسی هزینه زندگی در ترکیه را مطالعه کنید.
پس از صحبتکردن درباره هزینه مهاجرت به ترکیه، اکنون نوبت آن است تا ببینیم در کدام یک از روشهای فوق، مهاجرت به ترکیه با کمترین هزینه صورت میپذیرد. در پاسخ باید گفت بر اساس هزینههایی که هریک از روش های مهاجرتی به ترکیه در بر دارند، مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل اصولیترین و کمهزینهترین شیوه مهاجرتی به ترکیه محسوب میشود.
به این صورت که متقاضیان تحصیل در خاک ترکیه میتوانند با هزینهای در حدود 4000 دلار به ترکیه مهاجرت کنند و اقامت این کشور را دریافت کنند. ضمنا چنانکه در همین مقاله گفتیم، ما در موسسه حامی مهاجر خدمات گستردهای را برای مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل تدارک دیدهایم. برای اطلاع از این خدمات، میتوانید از طریق شماره تماس 02148000957 با کارشناسان ما در تماس باشید.
سخن پایانی
در این مقاله تلاش کردیم موضوع مهاجرت به ترکیه را بهصورت کامل بررسی کنیم و با نگاهی ریزبینانه، تکبهتک روش های مهاجرتی به ترکیه را موشکافی کنیم. به همین خاطر ابتدا موضوع مهاجرت به ترکیه بدون پاسپورت را پیش کشیدیم تا پس از صحبتکردن در خصوص درستی یا نادرستی آن، شیوههای مهاجرتی ترکیه را موردبحث قرار دهیم.
به این شکل که در خصوص مهاجرت به ترکیه از طریق کار حرف زدیم و گفتیم که مراحل اخذ مجوز کار در ترکیه به چه صورت هستند. همچنین شیوه مهاجرت به ترکیه از طریق ثبت شرکت را نیز موردبررسی قرار دادیم. سپس به مبحث پراهمیت مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل پرداختیم و مدارک لازم برای تحصیل در دانشگاه های دولتی ترکیه و نیز، مدارک لازم برای تحصیل در دانشگاه های خصوصی ترکیه را بیان کردیم.
در ادامه، راجعبه امکانپذیر بودن یا نبودن مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره خانه بحث کردیم و چگونگی مهاجرت به ترکیه از طریق خرید خانه را توضیح دادیم. ضمن اینکه در این میان، راجعبه پاسپورت ترکیه و مزایای آن صحبت کردیم و گفتیم که شرایط اخذ پاسپورت ترکیه با خرید ملک به چه صورت است.
در پایان نیز شیوه مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری را شرح دادیم و با پیشکشیدن مبحث هزینه مهاجرت به ترکیه، توضیح دادیم که مهاجرت به ترکیه با کمترین هزینه از چه طریقی ممکن است.
بنابراین بحث مهاجرت به ترکیه را از تمامی جهات موردبحث قرار دادیم و جزئیاتش را بهصورت دقیق بررسی کردیم. با این حال اگر هنوز سوال بی پاسخی در ذهن شما وجود دارد، میتوانید آن را از طریق قسمت نظرات مطرح کنید یا ضمن تماسگرفتن با شماره 02148000957، پرسش خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.
چنانکه در طول مطلب گفتیم، مهاجرت به ترکیه با هزینههایی نظیر خرید ملک، استفاده از سوخت و... همراه است. برای کسب اطلاعات دقیقتر درباره هزینه مهاجرت به ترکیه، میتوانید مقاله را مطالعه کنید.
بهصورت کلی، زندگی در ترکیه و اخذ پاسپورت این کشور با مزایایی نظیر امکان سفر آسان به بیش از 111 کشور جهان، اخذ راحتتر انواع ویزای آمریکا، امکان داشتن تابعیت دوگانه و... همراه است. همچنین از معایب مهاجرت به ترکیه میتوان به کمشدن ارزش لیر، گرانی سوخت و... اشاره کنیم. برای کسب آگاهی کامل از مزایا و معایب مهاجرت به ترکیه، لطفا مقاله مزایای اقامت در ترکیه را بررسی کنید.